Buitenland

Verpleegster laat zich uit over lege ziekenhuizen: ‘Dit is schandalig’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een verpleegster doet in de podcast Outside The Box van Jason Liosatos een boekje open over de coronasituatie in Groot-Brittannië. Gisteren konden we nog in de media lezen dat daar in 24 uur tijd 1182 nieuwe coronabesmettingen zijn geconstateerd. Dat is volgens de statistieken van de gezondheidsautoriteiten de op één na grootste toename sinds 21 juni. De Britse regering voerde onlangs een quarantaineplicht in voor terugkerende vakantiegangers en bezoekers uit diverse risicolanden, waaronder Nederland.

De verpleegster, werkzaam in één van de grootste ziekenhuizen in het Engelse graafschap Devon, zegt tegen Liosatos dat de enige mensen die zijn overleden mét corona – niet dóór corona – al onderliggende aandoeningen hadden, zoals bijvoorbeeld hartziekte. Op de overlijdensakte werd vervolgens wel Covid-19 ingevuld als doodsoorzaak. “In ons ziekenhuis is niemand gestorven door corona. Althans, dat is mijn overtuiging. Ze stierven als gevolg van de onderliggende aandoeningen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We hebben al geruime tijd geen coronapatiënten meer gehad,” voegt ze toe.

In het ziekenhuis moet het personeel mondkapjes dragen. De verpleegster zegt dat ze hierdoor last krijgt van ademhalingsproblemen. Collega’s van haar krijgen door het dragen van een mondkapje last van hartproblemen en hoofdpijn.

Het is schandalig

De drie grootste ziekenhuizen in Devon – in Plymouth, Exeter en Torbay – hebben op dit moment nul coronapatiënten, onthult de verpleegster. “Horen jullie dat, mensen? Nul coronapatiënten,” benadrukt Liosatos. En toch zijn er nog lockdowns van kracht en sterven er mensen als gevolg van depressie. “Het is schandalig,” zegt de verpleegster.

De vrouw sprak met collega’s die op andere corona-afdelingen hadden gewerkt en vroeg onder andere hoeveel mensen er waren overleden en of ze waren gestorven door corona. “Ze zeiden tegen me dat sommige patiënten waren hersteld en dat de mensen die waren gestorven, niet waren gestorven door Covid-19, maar met Covid-19. Ze stierven omdat ze al iets onder de leden hadden. Corona gaf het laatste duwtje.”

Luister en huiver:

[Jason Liosatos Outside The Box]

4.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
3 jaren geleden

Vandaag in de krant: weer nertsenhouderij besmet met corona. Ik geloof hier dus niks van. Dit is gewoon een middel om de nertsenhouserijen te compenseren. Deze sector moest al voor de corona worden opgedoekt ivm dieronvriendelijkheid.
Kijk, ik ben voor, dat deze sector opgedoekt ging/gaat worden, maar ga mij niet vertellen, dat deze dieren besmet zijn met corona.
Terug over het ziekenhuis. Als deze sector geld krijgt voor elke covid 19 patiënt, dan heeft dat gewoon met overname te maken. Van wie krijgt deze sector geld? Van de wereldbank/NWO? We weten inmiddels wel, dat alle landelijke overheden opgedoekt gaan worden. Ik bedoel het geld overheids systeem. Ook belasting gaan we straks aan de EU/NWO rechtstreeks betalen.
Het hele corona gedoe is gewoon een wereldstaatsgreep. Via schulden/privatisering/CEO/aandelen etc verkregen/tot stand gebracht.

salvar
salvar
3 jaren geleden

je moet niet meer over corona praten maar over besodemieteren.

H
H
3 jaren geleden

Het is allemaal nep, ik woon zelf in Spanje, mijn zwager had zijn huis verhuurd aan een Engelse familie. De vrouw ontloopt de quarantaine in Engeland omdat zij 2 jaar geleden verkozen was tot de beste verpleegster van de UK. Haar zoon werkt bij de border control wanneer hij land in Engeland gaat hij met een goedkope vlucht naar Frankrijk en vliegt daarna direct terug naar Engeland endan hoeft hij niet in quarantaine.

Gerr
Gerr
3 jaren geleden

Grote multinationals zullen straks het mkb in de winkelstraten over nemen als alles failliet is
Natuurlijk tegen een spotprijs .
Een zetbaasje er in tegen een hongerloontje en het overige personeel mag blij zijn dat ze werk hebben. Met net genoeg loon om te eten

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x