Homepagina » Buitenland » Verpleegster laat zich uit over lege ziekenhuizen: ‘Dit is schandalig’
verpleegster

Verpleegster laat zich uit over lege ziekenhuizen: ‘Dit is schandalig’

Een verpleegster doet in de podcast Outside The Box van Jason Liosatos een boekje open over de coronasituatie in Groot-Brittannië. Gisteren konden we nog in de media lezen dat daar in 24 uur tijd 1182 nieuwe coronabesmettingen zijn geconstateerd. Dat is volgens de statistieken van de gezondheidsautoriteiten de op één na grootste toename sinds 21 juni. De Britse regering voerde onlangs een quarantaineplicht in voor terugkerende vakantiegangers en bezoekers uit diverse risicolanden, waaronder Nederland.

De verpleegster, werkzaam in één van de grootste ziekenhuizen in het Engelse graafschap Devon, zegt tegen Liosatos dat de enige mensen die zijn overleden mét corona – niet dóór corona – al onderliggende aandoeningen hadden, zoals bijvoorbeeld hartziekte. Op de overlijdensakte werd vervolgens wel Covid-19 ingevuld als doodsoorzaak. “In ons ziekenhuis is niemand gestorven door corona. Althans, dat is mijn overtuiging. Ze stierven als gevolg van de onderliggende aandoeningen.”

“We hebben al geruime tijd geen coronapatiënten meer gehad,” voegt ze toe.

In het ziekenhuis moet het personeel mondkapjes dragen. De verpleegster zegt dat ze hierdoor last krijgt van ademhalingsproblemen. Collega’s van haar krijgen door het dragen van een mondkapje last van hartproblemen en hoofdpijn.

Het is schandalig

De drie grootste ziekenhuizen in Devon – in Plymouth, Exeter en Torbay – hebben op dit moment nul coronapatiënten, onthult de verpleegster. “Horen jullie dat, mensen? Nul coronapatiënten,” benadrukt Liosatos. En toch zijn er nog lockdowns van kracht en sterven er mensen als gevolg van depressie. “Het is schandalig,” zegt de verpleegster.

De vrouw sprak met collega’s die op andere corona-afdelingen hadden gewerkt en vroeg onder andere hoeveel mensen er waren overleden en of ze waren gestorven door corona. “Ze zeiden tegen me dat sommige patiënten waren hersteld en dat de mensen die waren gestorven, niet waren gestorven door Covid-19, maar met Covid-19. Ze stierven omdat ze al iets onder de leden hadden. Corona gaf het laatste duwtje.”

Luister en huiver:

[Jason Liosatos Outside The Box]
4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Vandaag in de krant: weer nertsenhouderij besmet met corona. Ik geloof hier dus niks van. Dit is gewoon een middel om de nertsenhouserijen te compenseren. Deze sector moest al voor de corona worden opgedoekt ivm dieronvriendelijkheid.
Kijk, ik ben voor, dat deze sector opgedoekt ging/gaat worden, maar ga mij niet vertellen, dat deze dieren besmet zijn met corona.
Terug over het ziekenhuis. Als deze sector geld krijgt voor elke covid 19 patiënt, dan heeft dat gewoon met overname te maken. Van wie krijgt deze sector geld? Van de wereldbank/NWO? We weten inmiddels wel, dat alle landelijke overheden opgedoekt gaan worden. Ik bedoel het geld overheids systeem. Ook belasting gaan we straks aan de EU/NWO rechtstreeks betalen.
Het hele corona gedoe is gewoon een wereldstaatsgreep. Via schulden/privatisering/CEO/aandelen etc verkregen/tot stand gebracht.

salvar
salvar
1 jaar geleden

je moet niet meer over corona praten maar over besodemieteren.

H
H
1 jaar geleden

Het is allemaal nep, ik woon zelf in Spanje, mijn zwager had zijn huis verhuurd aan een Engelse familie. De vrouw ontloopt de quarantaine in Engeland omdat zij 2 jaar geleden verkozen was tot de beste verpleegster van de UK. Haar zoon werkt bij de border control wanneer hij land in Engeland gaat hij met een goedkope vlucht naar Frankrijk en vliegt daarna direct terug naar Engeland endan hoeft hij niet in quarantaine.

Gerr
Gerr
1 jaar geleden

Grote multinationals zullen straks het mkb in de winkelstraten over nemen als alles failliet is
Natuurlijk tegen een spotprijs .
Een zetbaasje er in tegen een hongerloontje en het overige personeel mag blij zijn dat ze werk hebben. Met net genoeg loon om te eten

x

Check Also

radboudumc

Radboudumc reageert op mediaberichten: IC’s liggen NIET vol met coronapatiënten

“Zullen de IC’s opnieuw overlopen met coronapatiënten?” ...

vaccin

Hoofdredacteur Joop.nl: ‘Als je geen vaccin neemt, dan neem je geen behandeling en ga je maar lekker dood’

Arie den Ouden, voorzitter van de SGP ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x