Great ResetMens en Dier

Pepijn van Houwelingen houdt vlammend betoog op de Dam: ‘De globalisten hebben ons land overgenomen’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Vele duizenden mensen waren zaterdag op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen de stikstofplannen van het kabinet. Ze liepen ook een ronde door de stad. Er stonden trekkers en vrachtwagens op de Dam. Tijdens het protest hielden diverse mensen een toespraak, waaronder Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Hij benadrukte tijdens zijn speech dat we de rest van Nederland wakker moeten krijgen. “Wat is er aan de hand? We voeren een enorme strijd tegen de globalisten. Dat is een wereldwijde strijd. Die globalisten komen met allemaal hoaxes om ons te controleren. Dat is hun doel: ze willen onze vrijheid afpakken,” zei Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Laat ik even drie waarheden heel duidelijk benoemen. De eerste: er is geen covidcrisis. Die is er niet,” zei het Kamerlid, waarna er luid getoeter klonk. “De tweede: er is geen klimaatcrisis. En de derde: er is geen stikstofcrisis.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ontzettend gevaarlijk

“We hebben wel een enorm grote democratische crisis in ons land,” benadrukte Van Houwelingen. “De globalisten hebben ons land overgenomen. Dat is eigenlijk al gebeurd in 2005. We hebben toen tegen die vervloekte Europese Grondwet gestemd en toch is die Grondwet doorgedrukt. Niet door de Nederlandse bevolking, maar door de globalisten.”

“In 2016 is weer hetzelfde gebeurd met dat vervloekte associatieverdrag met Oekraïne. Keer op keer doet onze regering dingen tegen de wil van de Nederlandse bevolking. Tegen onze wil. Dat is wat er gebeurt,” zei hij.

De Nederlandse regering is volgens hem niet meer in controle. “Dat zijn andere instanties. Dat zijn de globalisten. Die hebben het in eerste instantie gemunt op onze boeren. Dat is volkomen logisch, want onze boeren zijn het slimst, zijn zelfstandig, ze hebben hun eigen grond, ze hebben hun eigen voorzieningen, ze kunnen zichzelf bedruipen. En die zelfstandigheid moet gebroken worden. Als dat is gebeurd, kunnen we onszelf niet meer voeden als land. Dan zijn we overgeleverd aan andere landen. Dat is ontzettend gevaarlijk.”

Dit mogen we nooit laten gebeuren

Van Houwelingen wees erop dat ze van Nederland één grote stadstaat willen maken, samen met een deel van België en Duitsland. “Dit mogen we nooit laten gebeuren.”

“Het gaat helemaal niet om stikstof. En na de boeren komen de vissers. En na de vissers komen de ambachtslieden. Het wordt een harde, lange strijd, maar uiteindelijk gaan wij dat winnen,” sprak hij vol overtuiging, waarna luid gejuich en getoeter klonk.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joris
Joris
1 jaar geleden

top

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De 1000-jarige Westerse Terroristische Unipolaire Wereldheerschappij van die Satanische Nazi-Globalisten is DOOD….Lang leve de Nieuwe Multipolaire Wereldheerschappij….

pien
pien
1 jaar geleden

💪 👍 precies Pepijn, er is niets aan de hand

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
1 jaar geleden

het was mooi om mee te lopen en te laten zien dat ik ook tegen deze k#########i
en Pepijn z’n toespraak was geweldig vooral bij de uitspraken
mensen laat ook zien dat je tegen deze klerezooi ben hang de vlag ook andersom
bij je huis laat ze zien dat ze het niet gaan volhouden en gaan verliezen het is onze wereld niet die van hun

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x