CoronaBuitenland

Verpleegster sprak zich uit en werd ontslagen, haar verhaal verdient gehoord te worden

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

In het ziekenhuis waar verpleegster Gail MacCrae werkte, wordt code blauw omgeroepen als een patiënt stopt met ademen of geen hartslag meer heeft.

In de 10 jaar dat ze in het ziekenhuis werkzaam was, werd er gemiddeld één code blauw per dienst omgeroepen. Tijdens corona kwam daar geen verandering in. Binnen een maand na de uitrol van het coronavaccin waren dat er zes tot 10 per dienst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

En waar deden ze zich voor? Negen van de 10 keer in de kliniek waar de injecties werden toegediend. “Dat ging de hele dag door,” vertelt ze. Het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens verdrievoudigde na de uitrol.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De mond gesnoerd

Twee collega’s van MacCrae kregen na hun coronavaccin een anafylactische shock. “Ik weet dus dat het aanzienlijke schade veroorzaakt.”

Toen de verpleegster en haar collega’s probeerden de problemen aan te kaarten bij de artsen en het bestuur, werd hen de mond gesnoerd.

De artsen en bestuurders zeiden dat ze de gevallen niet wilden melden omdat ze niet konden bewijzen dat ze door het vaccin waren veroorzaakt.

Ontslagen en verstoten

Eén van haar collega’s bemande de kliniek waar de prikken werden gezet. Haar manager zei tegen haar dat ze ontslagen zou worden als ze ook maar één bijwerking zou melden. “Dat is de waarheid.”

MacCrae vertelt dat anderen zich niet durven uit te spreken omdat ze bang zijn om hun baan of reputatie te verliezen en om een complotdenker en verspreider van misinformatie genoemd te worden.

Nadat de verpleegster zich had uitgesproken, werd ze ontslagen en verstoten uit de gemeenschap.

4.9 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rombout
Rombout
7 maanden geleden

Het medisch industrieel complex moet aangepakt wordfen

malion
malion
7 maanden geleden

Daar staat niemand meer van te kijken, de zwarte hand bepaalt alles, het erge is dat niemand terplekke op durft te komen voor voor deze vrouw die eerlijk bezig is.
Ken dat, mensen die op dat moment niet geholpen worden door collega’s. Slappe karakters waar is de menswaardigheid gebleven.

mr. drs. R.J. Wassenaar
mr. drs. R.J. Wassenaar
7 maanden geleden

Dit verhaal maakt opnieuw weer duidelijk hoe extreem crimineel die vaxx-uitrol is, en dat de werkelijke bedeoling 100% zeker de depopulatie van de wereld is: gewone mensen moeten dood, zo simpel is het. Luister ook maar eens naar de ongelooflijke verhalen van een begrafenis-ondernemer, en enkele zeer briljante wetenschappers en artsen.
https://rumble.com/v3a6haf-john-olooney-dr.-mike-yeadon-sasha-latypova-dr.-meryl-nass-rofim-internatio.html

Angie
Angie
7 maanden geleden

Wat is de mensheid in z’n algemeenheid toch een laffe, volgzame kliek. Van het soort dat beschavingen volledig ten onder laat gaan. Tijd voor een grote schoonmaak.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x