Mens en DierCorona

Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over bijwerkingen coronavaccins

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronavaccins veroorzaken een heel scala aan bijwerkingen die je normaal gesproken bij een klassiek vaccin niet zou verwachten. Dat komt omdat de genetisch aangepaste coronavaccins overal in het lichaam ontstekingsreacties kunnen opwekken, legt emeritus hoogleraar Pierre Capel uit in onderstaande video.

Deze ‘vaccins’ zijn zo krachtig in het stimuleren van het immuunsysteem dat ze een auto-immuunreactie kunnen opwekken die zo goed als niet te stoppen is. “Het vervelende is dat dit niet tijdelijk is,” aldus Capel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Een dergelijke reactie kan onder meer trombocytopenie in de hand werken, wat betekent dat er te weinig bloedplaatjes in het bloed aanwezig zijn. Ze worden letterlijk opgeruimd.

Miskramen

Als het immuunsysteem enorm gestimuleerd wordt, zal bij een zwangerschap de bevalling worden ingezet, legt Capel uit. Het is volgens hem dan ook niet vreemd dat er na toediening van de coronavaccins miskramen zijn gemeld.

Het is nog onduidelijk wat de langetermijngevolgen van de vaccins zijn. Wel is bekend dat de antistoffen inactief worden als gevolg van de snelle virusmutatie. “In de huidige situatie wordt geïmmuniseerd met een oud spike-eiwit van ongeveer een jaar geleden en we zien dat de opgewekte neutraliserende antistoffen haast niet reageren met de huidige virussen,” licht de emeritus hoogleraar toe.

Ziekte verergeren

Het gevolg is dat er een negatief effect optreedt. Door de binding van de antistof aan het virus, krijgt hij een andere route van infectie. Het immuunsysteem wordt anders gestimuleerd en de antistof kan de ziekte juist verergeren, zegt Capel. “Dat is niet altijd zo, maar het behoort tot de mogelijkheden.”

“Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over de bijwerkingen van de mRNA-vaccins en de mogelijke langetermijngevolgen,” reageert Kamerlid Wybren van Haga (FVD) op de video. “Als massavaccinatie de heilige graal is, dan moet je de mensen wel de waarheid vertellen!”

4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
3 jaren geleden

Pierre Capel, Carla Peeters en frank vander Goot moeten eens uitgenodigd worden, om met de RIVM tuig op TV de degens te kruizen. Ik vermoed dat de regering dit niet toe gaan laten.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

ik heb het filmpje al gezien en ook op mn facebookpagina gedeeld. Pierre Capel zegt niet dat de ernstige bijwerkingen veel voor komen maar heeft het over ‘als’ en ‘kan’.

Christina
Christina
3 jaren geleden

Angstaanjagend! Mensen wordt toch wakker!!

densie
densie
3 jaren geleden

Well….B well…

namaste

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x