Homepagina » Mens en Dier » Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over bijwerkingen coronavaccins
capel
Foto: Pierre Capel (Videostill YouTube/pierre capel)

Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over bijwerkingen coronavaccins

De coronavaccins veroorzaken een heel scala aan bijwerkingen die je normaal gesproken bij een klassiek vaccin niet zou verwachten. Dat komt omdat de genetisch aangepaste coronavaccins overal in het lichaam ontstekingsreacties kunnen opwekken, legt emeritus hoogleraar Pierre Capel uit in onderstaande video.

Deze ‘vaccins’ zijn zo krachtig in het stimuleren van het immuunsysteem dat ze een auto-immuunreactie kunnen opwekken die zo goed als niet te stoppen is. “Het vervelende is dat dit niet tijdelijk is,” aldus Capel.

Een dergelijke reactie kan onder meer trombocytopenie in de hand werken, wat betekent dat er te weinig bloedplaatjes in het bloed aanwezig zijn. Ze worden letterlijk opgeruimd.

Miskramen

Als het immuunsysteem enorm gestimuleerd wordt, zal bij een zwangerschap de bevalling worden ingezet, legt Capel uit. Het is volgens hem dan ook niet vreemd dat er na toediening van de coronavaccins miskramen zijn gemeld.

Het is nog onduidelijk wat de langetermijngevolgen van de vaccins zijn. Wel is bekend dat de antistoffen inactief worden als gevolg van de snelle virusmutatie. “In de huidige situatie wordt geïmmuniseerd met een oud spike-eiwit van ongeveer een jaar geleden en we zien dat de opgewekte neutraliserende antistoffen haast niet reageren met de huidige virussen,” licht de emeritus hoogleraar toe.

Ziekte verergeren

Het gevolg is dat er een negatief effect optreedt. Door de binding van de antistof aan het virus, krijgt hij een andere route van infectie. Het immuunsysteem wordt anders gestimuleerd en de antistof kan de ziekte juist verergeren, zegt Capel. “Dat is niet altijd zo, maar het behoort tot de mogelijkheden.”

“Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over de bijwerkingen van de mRNA-vaccins en de mogelijke langetermijngevolgen,” reageert Kamerlid Wybren van Haga (FVD) op de video. “Als massavaccinatie de heilige graal is, dan moet je de mensen wel de waarheid vertellen!”

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
14 dagen geleden

Pierre Capel, Carla Peeters en frank vander Goot moeten eens uitgenodigd worden, om met de RIVM tuig op TV de degens te kruizen. Ik vermoed dat de regering dit niet toe gaan laten.

Rudy Eggermont
Rudy Eggermont
Reactie op  semper amici
12 dagen geleden

Super goed

Ertje
Ertje
14 dagen geleden

ik heb het filmpje al gezien en ook op mn facebookpagina gedeeld. Pierre Capel zegt niet dat de ernstige bijwerkingen veel voor komen maar heeft het over ‘als’ en ‘kan’.

Jeff
Jeff
Reactie op  Ertje
14 dagen geleden

Wellicht Ertje, maar de cijfers spreken voor zich toch? Dat zijn officiële getallen uit UK

Dubito
Dubito
Reactie op  Jeff
14 dagen geleden

En van een maand geleden. Dat is tegenwoordig erg lang en gegevens zijn heel snel achterhaald.

Jeff
Jeff
Reactie op  Dubito
13 dagen geleden

Wat is dan een verschil met een maand geleden? Wat nou achterhaald? Cijfers zijn altijd gerelateerd aan het verleden, wat zwets je nou man! Een soort van standaard reactie, van iemand die eigenlijk wel een eigen mening heeft, maar zich liever op de vlakte houdt. Dus als we er een maand geleden aan dood gingen, is dat nu ineens niet meer het geval? Ik weet wel waarom je de naam Dubito heb gekozen … je weet het eigenlijk niet zo

Johan
Johan
Reactie op  Ertje
14 dagen geleden

Het zal je naar overkomen als “als”

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Ertje
14 dagen geleden

De kans dat je iets ernstigs overhoudt van covid19 is vele malen kleiner dan van het ‘vaccin’. Waarom dan die gifspuit?

Teuwen Henri
Teuwen Henri
Reactie op  AlbertV
13 dagen geleden

albert v tot heil en zegen van de pharmaindustrie

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Ertje
13 dagen geleden

Pierre Capel is een verstandig mens. Hij weet dat tenzij hij sluitend bewijs van binnen de farmaceut heeft, hij door rutte en zijn kliek aangeklaagd kan worden. Denkt u werkelijk dat die farmaceuten hem binnen laten en uitleg geven?
Inmiddels is met zovele incidenten de waarschijnlijkheid groot dat het vaccin meer dodelijke slachtoffers veroorzaakt dan covid.
Iedere farmaceut die eerlijk is, zal u uitleggen dat het 3 – 5 jaar kost een effectief vaccin met een minimum aan bijwerkingen te ontwikkelen. Alle 3 farmaceuten die nu met de vaccins bezg zijn, hebben zich op EEN moment laten ontvallen dat de tests nog lopen tot IN 2024. Dus, er is op dit moment geen enkel bij benadering betrouwbaar vaccin in de markt, uitsluitend leugens van de Jonghe en Rutte.

Onbekend
Onbekend
Reactie op  Henk Albarda, Amsterdam
20 uren geleden

Voor de rechter slepen dit kan zo niet door gaan

Christina
Christina
14 dagen geleden

Angstaanjagend! Mensen wordt toch wakker!!

de Ziender
de Ziender
Reactie op  Christina
14 dagen geleden

de mensen op deze site zijn wel wakker.

densie
densie
14 dagen geleden

Well….B well…

namaste

Anne
Anne
14 dagen geleden

Helder verhaal.

salvar
salvar
14 dagen geleden

ze zijn gek, ze gaan de waarheid niet vertellen want dan is het sprookje uit.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
14 dagen geleden

Je weerstand cq imunsysteem dus voorgoed met pensioen zodat ie het niet meer gaat doen. Welterusten. Gewoon niet toelaten.

Els
Els
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
13 dagen geleden

Tja….. sneeuwbal effect dat de Big Pharma geheel verwelkomt 🤑🤑🤑

t de vries
t de vries
14 dagen geleden

Uiteraard zal men nergens een discusie laten zien tussen een capel en de andere gelijkgerichtigen .Nee men houd vast aan het gelijk van de genen die het zo genaamd goed weten en hun belangen blijven behartigen ,ongeacht het mensenlevens kost of andere gevolgen geeft .Onze regering en zij hebben geen enkel mededogen omtrend ons u zult gevaccineerd worden ongeacht wat u er aan overhoud .De vraag is hoelang blijven wij dit accepteren dat er gespeeld word met onze gezondheid en levens .Zijn wij afhankelijk van een minister van volksongezondheid en andere wapies word het niet tijd om zelf het heft in handen te nemen en op te komen voor onze gezondheid .

Tom
Tom
14 dagen geleden

Ook al snap je niet precies wat Pierre Capel in de video probeert uit te leggen, de strekking is duidelijk: de huidige ”vaccins” tegen corona: ze doen meer kwaad dan goed. Russische roulette via een spuitje.

Sjaak
Sjaak
14 dagen geleden

Als eerst de elite vaccineren svp

Jacob
Jacob
Reactie op  Sjaak
14 dagen geleden

En géén placebo’s aub.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Sjaak
13 dagen geleden

Die zijn daar zelf niet toe bereid, kijken wel uit. Willen ongestoord hun leventje voortzetten, maar dan zonder een groot deel van de wereldbevolking!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Sjaak
13 dagen geleden

Was er echt een gevaarlijke pandemie geweest met als enige oplossing die mRNA-injectie dan hadden types als de Jonge, Rutte, Koonkluk Huis de wachtende ouderen uit mekaar laten knuppelen om als eerste die prik te krijgen.

x

Check Also

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x