Homepagina » Binnenland » Fotograaf maakt foto’s van lege parkeerplaats bij vaccinatiecentrum, wordt belaagd door beveiligers
fotograaf
Foto: StagiaireMGIMO CC BY-SA 4.0

Fotograaf maakt foto’s van lege parkeerplaats bij vaccinatiecentrum, wordt belaagd door beveiligers

Vrijdag werd een fotograaf van de Twentsche Courant Tubantia aangevallen door beveiligers van een vaccinatielocatie. Hij had buiten het gebouw in Enschede foto’s gemaakt van een lege parkeerplaats, waarna de beveiligers hem sommeerden de beelden te verwijderen. Toen de fotograaf weigerde, probeerden ze hem tegen de grond te werken.

De nieuwsfotograaf, Cees Elzenga, vroeg of hij binnen foto’s mocht maken, maar daar kreeg hij geen toestemming voor. Hij gaat aangifte doen. De GGD heeft inmiddels excuses aangeboden.

Ook in andere delen van het land is het erg rustig geweest bij de vaccinatiecentra. Op 1 april twitterde Nico van Gog:


Waarop radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte reageerde: “Ik wil die lege plek met liefde vullen. Rij er graag voor naar Amsterdam.” Voormalig 538-baas Erik de Zwart beet hem toe: “Bange poeperd.”

Onderstaande foto werd gemaakt bij het vaccinatiecentrum in Maassluis. “Drie naar binnen zien gaan.” Op andere plekken is het beeld niet anders. “Hier in Vlissingen ook dag in dag uit – als ik er passeer – hetzelfde beeld,” schrijft Hans.


Afgelopen week zei een medewerker van de vaccinatielijn dat hij de hele dag op telefoontjes zat te wachten. “Verschillende collega’s vertelden me dat zij eigenlijk al de hele dag geen telefoontjes krijgen.” Hij werd vervolgens geschorst. “Als ik hierom word ontslagen, het zij zo. ik ben een beetje klaar met mijn mond houden. Ik wil ook gewoon mijn werk doen.”

5 101 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Kennelijk zijn de beveiligers geïnspireerd door de ME en Politie hoe zij ‘wappies’ mogen behandelen van hun bevelhebbers terwijl beveiligers in juridisch opzicht niet meer aan bevoegdheden hebben dan een gewone burger.

merel
merel
3 maanden geleden

Weten we toch dat de regering andere geluiden laten horen en het nieuws. Is een pot nat.

Jacob
Jacob
3 maanden geleden

Hahaha, de machthebbers voelen zich nu machteloos en willen een onschuldige fotograaf een lesje lezen, wat zijn dat toch voor ingehuurde beveiligers? Juist..NSB’ers.

John
John
3 maanden geleden

Nou media Tubantia maak er voor pagina nieuws van. Tubantia is zo pro gorona regels , Hopelijk was dit een duw in de goede richting voor deze fotograaf.

x

Check Also

prik

Manchester: 10.000 prikuitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen komen opdagen

Nick Ferrari van radiozender LBC vroeg John, ...

corona

Kippenvel! Mensheid staat op tegen coronapas en verplichte vaccinaties, overal ter wereld protesten

Overal ter wereld hebben vandaag grote protesten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x