Homepagina » Binnenland » Fotograaf maakt foto’s van lege parkeerplaats bij vaccinatiecentrum, wordt belaagd door beveiligers
fotograaf
Foto: StagiaireMGIMO CC BY-SA 4.0

Fotograaf maakt foto’s van lege parkeerplaats bij vaccinatiecentrum, wordt belaagd door beveiligers

Vrijdag werd een fotograaf van de Twentsche Courant Tubantia aangevallen door beveiligers van een vaccinatielocatie. Hij had buiten het gebouw in Enschede foto’s gemaakt van een lege parkeerplaats, waarna de beveiligers hem sommeerden de beelden te verwijderen. Toen de fotograaf weigerde, probeerden ze hem tegen de grond te werken.

De nieuwsfotograaf, Cees Elzenga, vroeg of hij binnen foto’s mocht maken, maar daar kreeg hij geen toestemming voor. Hij gaat aangifte doen. De GGD heeft inmiddels excuses aangeboden.

Ook in andere delen van het land is het erg rustig geweest bij de vaccinatiecentra. Op 1 april twitterde Nico van Gog:


Waarop radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte reageerde: “Ik wil die lege plek met liefde vullen. Rij er graag voor naar Amsterdam.” Voormalig 538-baas Erik de Zwart beet hem toe: “Bange poeperd.”

Onderstaande foto werd gemaakt bij het vaccinatiecentrum in Maassluis. “Drie naar binnen zien gaan.” Op andere plekken is het beeld niet anders. “Hier in Vlissingen ook dag in dag uit – als ik er passeer – hetzelfde beeld,” schrijft Hans.


Afgelopen week zei een medewerker van de vaccinatielijn dat hij de hele dag op telefoontjes zat te wachten. “Verschillende collega’s vertelden me dat zij eigenlijk al de hele dag geen telefoontjes krijgen.” Hij werd vervolgens geschorst. “Als ik hierom word ontslagen, het zij zo. ik ben een beetje klaar met mijn mond houden. Ik wil ook gewoon mijn werk doen.”

5 101 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
14 dagen geleden

Kennelijk zijn de beveiligers geïnspireerd door de ME en Politie hoe zij ‘wappies’ mogen behandelen van hun bevelhebbers terwijl beveiligers in juridisch opzicht niet meer aan bevoegdheden hebben dan een gewone burger.

Rick
Rick
Reactie op  ProAsfalt
14 dagen geleden

Zou zo’n “beveiliger” graag, letterlijk, tegen het lijf lopen 🙂

Koosie
Koosie
Reactie op  Rick
14 dagen geleden

Zo denk ik er ook over, binnenkort ook maar even wat foto’s maken bij zo’n priklokatie dan mogen ze mij ook wel even in de houdgreep houden kunnen we meteen even kijken wie er het hardst aan kan knijpen. Misschien kunnen die beveiligers ipv een mondkapje daarna beter een nekkraag dragen 😉

johan
johan
Reactie op  Rick
13 dagen geleden

Ik snap het goed. Dit vraagt om zelfdiscipline…. hoe je het ook raakt, doe niet zoals zij doen.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  johan
13 dagen geleden

Iedereen die hier leest weet nu wel dat je niet met vreedzame (softe) praatjes uit deze ellende komt. Die tijd is voorgoed voorbij geraasd met de tgv.

Frank
Frank
Reactie op  Rick
13 dagen geleden

Hier nog een. Lafaards weten wel wie ze uitkiezen.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
14 dagen geleden

In één van de verklaringen bij het PBOC heeft een agent verklaard dat boa’s, beveiligers en meer van dat soort volk bevoegdheden hebben gekregen die voorheen altijd alleen voor politie agenten golden. Dat ondanks hun onbekwame opleiding. Dan krijg je alleen maar een stelletje puberale figuren die stoer willen zijn maar in feite meer als bullies zijn. Alleen dan op een positie waar ze meer macht hebben. Eigenlijk net zoals het nu bij de politie gesteld is. Het enige verschil is dat ze bij de politie het meest extremistische daarvan zijn.

Vout
Vout
Reactie op  Rob
13 dagen geleden

Fijn dat je alle beveiligers over 1 kam scheert. Geeft direct jouw kortzichtige niveau aan.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Vout
13 dagen geleden

Voel je je aangesproken?

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

ER ZIJN ALTIJD EN OVERAL HALFBALANS INDIVIDUEN TE VINDEN? DIE ZICH LENEN VOOR HAND EN SPAN DIESTEN AAN NAZIE GOVERNEMENTEN

merel
merel
14 dagen geleden

Weten we toch dat de regering andere geluiden laten horen en het nieuws. Is een pot nat.

Jacob
Jacob
14 dagen geleden

Hahaha, de machthebbers voelen zich nu machteloos en willen een onschuldige fotograaf een lesje lezen, wat zijn dat toch voor ingehuurde beveiligers? Juist..NSB’ers.

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Jacob
14 dagen geleden

Maar ze lopen binnenkort een keer tegen situaties aan die ze liever niet meemaken. Het geduld van burgers raakt op en dat gaat over niet al te lange tijd escaleren. We zijn de leugens van Rutte en z’n criminele bende spuugzat.

Wappie
Wappie
Reactie op  Waakhond
13 dagen geleden

Over het vaccineren….alles wijst zich vanzelf. Ook het zogenaamde “paspoort” Straks geen zorgwerkers, geen leraren , geen buschauffeurs, geen kantoorpersoneel…allemaal niet gevaccineerd.

Elfin
Elfin
Reactie op  Waakhond
13 dagen geleden

Weet je; ik ben tegen geweld maar nu hóóp ik op escalatie want zo kan het niet langer! De waanzin moet stoppen. En ik ben bereid mee te doen aan verzet!

John
John
14 dagen geleden

Nou media Tubantia maak er voor pagina nieuws van. Tubantia is zo pro gorona regels , Hopelijk was dit een duw in de goede richting voor deze fotograaf.

Bertus
Bertus
14 dagen geleden

Als ik zin heb ( het is wat koud ) ga ik vandaag eens in Veenendaal kijken. Of anders morgen. Ik zal een foto maken.

Free Hugs
Free Hugs
Reactie op  Bertus
14 dagen geleden

Pas maar op voor zinloos geweld dan!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Bertus
13 dagen geleden

trek een harnas aan met metalen beschermkap voor gevoelige delen! Om elke scheet kun je in een geweldssituatie geraken!

Onwell
Onwell
Reactie op  Bertus
11 dagen geleden

Met een telelens kan je op veilige afstand een foto maken.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
14 dagen geleden

Wat een gevaarlijke man! Fotos maken op een openbare plek. Opstaan voor zijn rechten en niet meteen doen wat ze hem vragen. Meteen naar heropvoedingkamp!

Straks mogen wij verplicht er naartoe, en daar mogen óók geen foto’s van gemaakt worden.

En de beveiliging deed goed. Stel dat mensen fake news voorgeschoteld krijgen! Of dat ze ideeen krijgen welke vluchtroute ze kunnen nemen als ze daar zijn. Of zelfs ideeen om het op te blazen. Heel goed bezig. 😉 /sarcasm

Onwell
Onwell
Reactie op  AnnoNimbus
11 dagen geleden

In de DDR was fotograferen in het openbaar zonder vergunning (ook) verboden.

ikke
ikke
14 dagen geleden

Wat ben ik blij dat er zo weinig mensen zijn. Er zouden veel meer foto,s naar buiten moeten komen. Ik hoop dat de ogen nog is open gaan van de mensen. En dat ze in gaan zien dat het vaccin het begin is van de Great reset.

Bertus
Bertus
Reactie op  ikke
14 dagen geleden

De Greet reset is wat anders. Dat is namelijk om bedoeld om de laatste centjes uit uw zakken te krijgen en u voor altijd slaaf te maken. Als u het vaccin overleeft tenminste.

Slim van de NWO hé, 2 vliegen in 1 klap. Ze pakken je geld en het liefst je leven. Daar is wat voor vergaderd zeg bij de VN, Bilderberg, Klaus Swab en meer van dat soort smerige clubjes die in de schaduw werken.

maar ik heb 1 hoop, als Rutte valt en Kaag wordt geen premier dan krijgt de NWO een ongelofelijke klap. Dan begint de wereldwijde victorie in Nederland. Iedereen kijk naar ons, zeker na de het lostrekken van het schip in SUez. We zijn niet zo klein als we denken hoor…

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  ikke
13 dagen geleden

Het vaccin kun je best niet nemen, omdat als je een ziekte krijgt ten gevolge daarvan de verzekeringen NIET uitkeren! ( in gewone situaties worden onderzoeken gedaan voor bewijs van iets, nu zal dat niet gebeuren, je mag niet aantonen dat het van dit vaccin komt, jaren later al geheel niet ) Niemand wil de verantwoording nemen!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  ikke
13 dagen geleden

> Er zouden veel meer foto,s naar buiten moeten komen.

Maar zoals iedereen zo langzamerhand wel weet is een foto makkelijk te photoschoppen oftewel te manipuleren. Dan is er op z’n foto alleen maar iets te zien wat de regering het beste uitkomt. Dat is dus ordinaire cencuur.

Een heleboel van die dingen video’s, foto’s en cijfers zijn makkelijk te vervalsen en dat gaat heel gemakkelijk met video’s, foto’s en cijfers. Maar je redt het niet meer met zulke dingen. De mensen blijven onvoorwaardelijk de regering geloven. Al heb je daar 100.000 tegen agrumenten voor…….. STAATSGREEP!!!!!!!!!!!!!!

Een bezorgde medeburger
Een bezorgde medeburger
14 dagen geleden

Lijkt erop dat de mensen nu eindelijk verder aan het kijken zijn dan de mainstream media. Het is toch triest dat ze willen voorkomen dat mensen zien dat het daar verlaten is. Toont maar weer even aan hoe betrouwbaar men bezig is.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Een bezorgde medeburger
13 dagen geleden

Het is idioot , zulke overtrokken reacties moeten nu wel eens de aandacht trekken van meer en meer mensen, dat is te hopen!

Andre Ros
Andre Ros
14 dagen geleden

Ja Nederland een Democratische politiestaat Liberaal vergeet het maar

Rjs
Rjs
14 dagen geleden

Je niet laten testen, geen vaccinatie, dit stukje burgerlijke ongehoorzaamheid is het enige wat we nog hebben.

De volgende stap is…..heftigere dingen.
Ik hoop zo dat het die kant niet op hoeft te gaan.

Onze jeugd zal hierdoor zijn bloed opofferen, zoals de geschiedenis ons leert.

Helaas maar waar, sta op, denk na, laat je niet meer belazeren door het kartel, door nep experts, geld corrumpeert, zooooo doorzichtig

Free Hugs
Free Hugs
Reactie op  Rjs
14 dagen geleden

Ik laat waar ik maar kan (trein, bus, supermarkt, op lantaarnpalen, onder ruitenwissers) briefjes achter met de waarheid over het vaccin en dat het een hoax is. Mensen wakker schudden. Maar de meesten lopen slaapwandelend rond achter hun masker.

x

Check Also

vaccinatie

Vaccinatiecentrum gesloten na meldingen van heftige bijwerkingen

Een vaccinatiecentrum in de Amerikaanse staat Colorado ...

police for freedom

Police for Freedom organiseert op 10 april mars voor verbinding: politieagenten, militairen en artsen lopen mee!

Zet in je agenda: op 10 april ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x