Mens en DierCorona

Kardinaal waarschuwt: elites gebruiken corona om ’totale surveillancestaat’ in te voeren

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Duitse kardinaal heeft gewaarschuwd dat mensen als Bill Gates, George Soros en World Economic Forum-baas Klaus Schwab de coronapandemie gebruiken om de wereld onder ‘totale controle’ van de globalistische elites te brengen.

Kardinaal Gerhard Ludwig Müller, tevens een hooggeplaatste rechter van de Vaticaanse rechtbank, deed deze uitspraak tijdens een interview met het Oostenrijkse Sint-Bonifatiusinstituut.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Müller zei dat hele rijke mensen nu hun kans schoon zien om hun eigen agenda door te drukken. De kardinaal voegde toe dat de pandemie heeft geleid tot ‘chaos’ en ‘onrust’, deels omdat de elites ‘van de mogelijkheid gebruik willen maken om mensen in het gareel te brengen’ via een wereldwijde ‘surveillancestaat’.


‘Complottheorieën’

Müller zei ook dat globalisten proberen een nieuwe mens naar hun evenbeeld te scheppen. Hij waarschuwde dat dit niets met democratie te maken heeft.

De Duitse media waren er als de kippen bij om de uitspraken van de kardinaal te bestempelen als ‘complottheorieën’. Der Spiegel suggereerde zelfs dat zijn uitspraken antisemitisch zijn.

Grote Reset

Eind vorig jaar haalde een andere kardinaal, Raymond Burke, tijdens zijn preek uit naar ‘seculiere krachten’ die ons ‘slaven van hun goddeloze en moorddadige agenda’ willen maken.

De voormalige voorzitter van de hoogste Vaticaanse rechtbank zei over de coronacrisis: “Dan is er nog het mysterieuze Wuhan-virus waarover de massamedia ons dagelijks tegenstrijdige informatie geven. Wel is duidelijk dat het door bepaalde krachten is gebruikt – ten koste van gezinnen en de vrijheid van naties – om hun kwaadaardige agenda te bevorderen. Deze krachten vertellen ons dat wij nu onderdanen zijn van de zogenaamde ‘Grote Reset’, het ‘nieuwe normaal’, dat ons wordt opgelegd door burgers en naties te manipuleren met behulp van onwetendheid en angst.”

Begin november vorig jaar waarschuwde aartsbisschop Carlo Maria Vigano voor de ‘Grote Reset’. Achter deze plannen schuilt volgens hem een wereldelite die de mensheid wil onderwerpen. Ze zijn van plan middels dwangmaatregelen de vrijheid van hele bevolkingsgroepen drastisch in te perken. “Het doel van de Grote Reset is een gezondheidsdictatuur,” zei Vigano.

[Summit News]

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Voor mij is het een simpele conclusie.

Covid-19 en “The Great Reset” is hetzelfde programma.

Covid-19 is het onderdeel om mensen angst aan te jagen en de mensen de duimschroeven aan te draaien, zodat zij gehoorzaam worden, met als doel dat zij op vrijwillige basis de doodsprik nemen. The Great Reset is dan de zogenaamde oplossing.

Het slaaf maken van de overgebleven mensen, die dan alleen nog digitaal aangestuurd worden en dus als robots gebruikt gaan worden, dat is de bedoeling.

Helaas hebben de mensen die zich laten prikken niet door en daarom zijn zij mede verantwoordelijk dat het programma van de New World Order zo ver is gekomen.

Marcow
Marcow
2 jaren geleden

Tja.
En wat dien we er aan met zijn allen?

Robert z1000
Robert z1000
2 jaren geleden

Laat dit een schaapje lezen en het lacht je uit.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Hier valt weinig aan toe te voegen.
Klip en klaar en 100% waar.
Corona is een bijzaak, onderdrukking is de hoofdzaak.
Ja toch Rutte.?

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x