Homepagina » Binnenland » Jensen ziet complot. Is dit het doel van de vergaande coronamaatregelen?
jensen
Foto: Schermafdruk YouTube/Jensen

Jensen ziet complot. Is dit het doel van de vergaande coronamaatregelen?

In de afgelopen dagen kwam het nieuws waar Robert Jensen al bang voor was: de Nederlandse overheid nam vergaande maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen.

Mensen moeten zoveel mogelijk thuis werken en onder andere horecagelegenheden en scholen zijn gesloten. Onze vrijheden zijn drastisch ingeperkt, aldus Jensen, die voorspelt dat dit nog maar het begin is.

Hij waarschuwt in zijn Jensen Show dat de overheid deze maatregel in de toekomst vaker zal toepassen.

Onderdrukkende omstandigheden

“We zullen voelen hoe het is om onder onderdrukkende omstandigheden te leven en velen realiseren zich nog niet hoe ernstig deze situatie is,” zegt hij.

Volgens de YouTuber schuilt achter dit alles een complot.

De afgelopen dagen riepen politici op tot het sluiten van scholen en het op slot gooien van het land. Dit is volgens Jensen precies wat de machthebbers willen: de vrijheden van burgers zoveel mogelijk inperken.

Nooit geaccepteerd

Hij omschrijft het scenario als volgt: er duikt een virus op en om het te kunnen bestrijden kondigt de overheid maatregelen af die het volk normaal gesproken nooit geaccepteerd zou hebben.

Jensen verwijst naar uitspraken die zouden zijn gedaan door Henry Kissinger:

Vandaag zouden Amerikanen woedend zijn als VN-troepen Los Angeles zouden binnenkomen om de orde te herstellen. Morgen zullen ze dankbaar zijn. Dit is vooral waar als hen werd verteld dat er een externe dreiging van buitenaf was, of deze nu echt of besloten was, die ons bestaan bedreigde. Het is dan dat alle volkeren van de wereld zullen pleiten bij wereldleiders om hen van dit kwaad te verlossen. Het enige waar iedereen bang voor is, is het onbekende. Wanneer dit scenario wordt gepresenteerd, zullen individuele rechten vrijwillig worden afgestaan om hun welzijn door hun wereldregering te garanderen.

Daarnaast toont Jensen fragmenten van een TED-lezing die Bill Gates in 2010 gaf en waarin hij verklaarde dat de snelle groei van de wereldbevolking kan afnemen door nieuwe vaccins.

Bekijk de video hieronder:

[Jensen]


Vond je dit waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. als mensen vrijheid voor zekerheid inleveren zullen geen van beide hebben, Thomas Jefferson (1801–1809)

  34 likes
 2. Wederom een sterk stuk van deze Jensen.
  Waarheden als een koe.

  29 likes
  • Robert Jensen ziet dat zeker goed voor zoals het is..
   In en in triest en inderdaad op dit moment van rep en roer in deze rare tijden, gesprekken hebben om Albanie en Macedonië in de EU toe te laten?!
   Dus nog meer landen waar iedereen in de Eu verantwoordelijk voor is net als Griekenland waar we voor moesten bloeden.
   Grondwetten worden er ondertussen gemaakt zodat dat we niet meer uit de EU kunnen.
   Een griep die als duivels moet zijn, terwijl de gemiddelde leeftijd 81 is van degene die eraan overlijdt in Italië .
   Hoeveel mensen zijn er in Nederland aan overleden?
   Nu 20 doden, 176 nieuwe besmettingen met coronavirus lees ik .
   Waar praten we over, missie van Evil Cabal geslaagd.
   Order out of Chaos heet dit en de angsthazen slaan eerst toilet papier in ?
   Heeft niemand dan het besef dat je met water jezelf kunt schoonmaken ?
   Kan het niet begrijpen om die actie te doen, het Wall Coset papier inslaan bedoel ik, dat je daar als een van de eerste dingen aan denkt?
   En inderdaad alles vergeten, de gele hesjes, Rutte die het openlijk over de NWO heeft en uitgekotst wordt , stikstof , global warming.

   De uitspraak van Kissinger ja, inderdaad ongelofelijk toepasselijk op de werkelijkheid.
   En dan van Kissingers vriend Nixon die is ook heel toepasselijk en niet alleen voor Amerikanen.
   “The American people don’t believe anything until they see it on television.”

   De economie op zijn gat en de volgende keer weer de inmiddels al ervaren lock down om de bevolking in een hoek te drukken en zijn bewegingsvrijheid af te pakken.
   Niets meer dan een griep is die normaal jaarlijks terugkomt en waar mensen normaal ieder jaar aan dood gaan.
   Dit jaar is het doodgaan meer waarschijnlijk en persoonlijker gemaakt aan een griep, en gewoon anders ingeprent bij de massa’s .

   Ongelofelijk hier zie je mensen die de griep gehad hebben die in huis blijven en die op afstand geïnterviewd worden.

   Ziekte door het coronavirus (COVID-19)
   Vind hier de laatste informatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over COVID-19.
   Rijksoverheid

   https://www.youtube.com/watch?v=anRAhxGJaqg

   Vind hier de laatste informatie van hoe de werkelijkheid echt in elkaar zit van mensen die zien hoe de wereld echt in elkaar zit.

   Virus & Fear Based Programming
   https://www.youtube.com/watch?v=XwTe3vH0R68

   Ja ja die Bill gates die op vrijdag de 13 e afscheid neemt om iets anders te gaan doen.

   Ik knijp mezelf ook maar even of ik niet droom dat we in een lockdown zitten met het hele land met 20 doden en 167 besmettingen.
   Ik hoop op meer ontwakening van de mensen en op een wonderen en angst is nu bewezen een slechte raadgever te zijn, wel vooraf gepland door de psychopaten..

   27 likes
 3. zeer sterke uitzending van Jensen.
  1 van de weinigen BN’ers die snapt hoe het in elkaar steekt.
  Vraag me trouwens af hoe rutte het voor elkaar wil krijgen dat half nederland corona krijgt om immuniteit te kweken met deze drastische maatregelen, dan hadden juist de scholen en openbaar leven niet beperkt moeten worden alleen ouderen en kwetsbaren zoveel mogelijk binnen houden.Op deze manier kan het nog heel lang duren voordat half nederland besmet is of hooguit tot de zomer.
  Deze corona poppenkast komt onze kwakkelende leiders van de EU landen wel heel erg goed uit

  20 likes
 4. en wat dacht je van de mh17 zonder pers en publiek en zonder live stream.
  het komt ze nu wel allemaal heel goed uit.

  kan de nos hun eigen fabeltjes weer aan het publiek verkondigen.

  https://www.ad.nl/binnenland/mh17-proces-gaat-door-maar-zonder-publiek~ad28dd78/

  17 likes
 5. :adrianus-johannes.

  hij omschrijft het scenario als volgt: er duikt een virus op en om het te kunnen bestrijden kondigt de overheid maatregelen af die het volk normaal gesproken nooit geaccepteerd zou hebben.
  het volk is eerst zien dan geloven..
  als oud brandweer mens uit het hogere kader is de leerstof ook eerst zien en dan geloven..
  daardoor neem ik ook niemand wat kwalijk die met goede adviezen komt zonder hiervoor een leerproces door te zijn gegaan..
  als ervaringsdeskundige luister ik altijd, want je weet nooit wat je hier van kan leren, in welke tunnel of put jezelf zit..
  hierdoor hoor zie en lees ik ook de C19 maatregelen in krant tv en het net.. met het analyseren van die offiecele maatregelen, zie ik toch een hoop ondeskundige deskundigheid die bij een examen ongeval gevaarlijke stoffen met slachtoffers toch heel anders zou moeten verlopen om verdere verspreiding en slachtoffers te voorkomen.. ik zie hier dat burgers weinig betekenis en waarde hebben voor de beleidsmakers (buiten die zelf dan) en wat rutte gisteren mededelde vindt hij geadviseerd door adviseurs dat er nog te weinig slachtoffers zijn om verdere maatregelen te nemen.. dit heet dus systeem maten naaien.. het heeft niks met zorg voor de mens te maken.. er wordt uitgegaan van burgers en dat zijn alleen ID en paspoorten visa en reisdocumenten.. en die nog nooit ziek gezien of levend of dood.. het is papier en keer dat de rug toe..
  jij heb rechten die vindt je alle 30 in de UVMR daar wisten zij in 1948 al uit te leggen dat jij recht heb op een (natuurlijk) persoon(juridische entiteit) art. 6 (LEES DIT GOED DAAR STAAT NIET DAT, DAT JOU PASFOTO JOU PERSOON IS) dit is ook jou recht.. https://www.youtube.com/watch?v=xdOykEJSXIg

  12 likes
 6. Ok.. Ik kijk elke dag deze site en ben blij met deze site. Ik heb alle shows van jensen gezien begin tot nu maar ik zal jullie vertellen jensen doet alsof ie alles weet maar hij doet heeeeel weinig onderzoek. Hij vindt het meer belangrijker om zn t shirts re verkopen. Nu zal ik jullie uitleggen waarom ik op dit punt kom.
  Ik doe elke dag 6 uur onderzoek naar dit virus/ nwo ding. Dat laatste is voor mij belangrijk. Ps jensen praat hier over maar geloof me hij weet er heel weinig van. Dit virus is REAL!!! JA HET IS!!! dit is een onderdeel van de NWO oftewel depopulatie. Er zijn heel veel mensen dood door dit virus en JA de msm maakt het verschrikkelijk maar hun doel is anders dan ik jullie ga vertellen. Ik kom daar zo op terug. China is HELEMAAL naar de klote. Ik volg iemand die goeie connections heeft in china. Wil je deze man volgen ga naar YouTube: the last message.
  China verbrand minimaal 2500 personen PER DAG. hij laat zelfs zien dat China 40 mobiele crematorium voertuigen heeft besteld. WAAROM ???? er zijn maar een paar 1000 mensen dood toch?? Ik kan onderhand een boek schrijven maar waar het op neer komt is dat de overheid (wereldwijd) een kans zien op de economie te late klappen. (Alles in gepland) al jaren… Dit virus zal vele doden hebben en daarna zullen ze een vaccinatie hebben (verplicht maar neem het niet) en dan zal er geen geld meer zijn cash. En daarna… voor de gelovigen jullie weten wat daarna gaat komen GBY ALL

  10 likes
 7. De magazijnbediende?

  2 likes
 8. Tja JENSEN, meldde vandaag dat Bloomberg $1,8 mld heeft geschonken om via via Trump uit de weg te ruimen (laten verliezen van verkiezingen) door dit virus en de daarmee gepaard gaande recessie en slechte pers. Zou dan $100k voor een hitman niet effectiever en goedkoper zijn om Trump niet te laten winnen? JENSEN slaat door.

  2 likes
 9. Toevallig ook van iemand gehoord dat heel cina is besmet met dit virus.
  En wat mensen betreft die komt net uit de kast.

  1 likes
 10. “BESEF” is niet af van intelligentie.

  Dat is wat ik hoorde van iemand. Even naam kwijt.

  Maar IEDEREEN kan tot BESEF komen wat hier nu ECHT aan het gebeuren is.

  Ik stond met een zwerver te praten die het allemaal ziet. De manager van een klerenshop liep op een gegeven moment weg, omdat ze zoiets had van: Ja…. maar deze ‘deskundigen’ kunnen het toch niet onzin uitkramen, die staan toch aan onze kant met hun beste intenties? “

  1 likes
 11. Na en tijdens de corona de oorlog met Rusland bijna is er wereld wijd een lock down

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Deze 12 experts laten een heel ander geluid horen over corona

Website OffGuardian heeft een lijstje gemaakt van ...

coronavirus

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.