Homepagina » Wereld » VIDEO: Bizarre ‘trompetgeluiden’ uit de lucht overal ter wereld waargenomen
VIDEO: Bizarre 'trompetgeluiden' uit de lucht overal ter wereld waargenomen

VIDEO: Bizarre ‘trompetgeluiden’ uit de lucht overal ter wereld waargenomen

Mensen van over de hele wereld zeggen vreemde trompetgeluiden te horen die uit de lucht lijken te komen. Niemand kan met zekerheid zeggen wat de bron van de geluiden is. Op YouTube staan filmpjes met de ‘apocalyptische’ geluiden. Een aantal van deze filmpjes komen uit Canada, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten.

In een filmpje uit Duitsland van afgelopen maand staat een kind aan de grond genageld door het onheilspellende geluid uit de lucht.

Kimberley Wookey uit Canada schreef op de filmpjessite: “Dit is al de tweede keer dat ik deze geluiden zelf heb gehoord hier in Terrace, British Columbia. De eerste keer was op 19 juni 2013 rond 09.00-09.30 uur. Maar die keer was minder heftig.” Ze voegde toe dat de geluiden volgens haar niets te maken hebben met religie, aliens, treinverkeer of bouwwerkzaamheden. Ze neigt meer in de richting van een geofysisch fenomeen.

Volgens de NASA gaat het om achtergrondgeluiden van de aarde. “Als mensen antennes zouden hebben in plaats van oren, zouden we een opzienbarende symfonie van vreemde geluiden afkomstig van onze eigen planeet horen,” aldus een woordvoerder. “Ze doen denken aan de achtergrondmuziek van een sciencefictionfilm, maar het is geen sciencefiction. De natuurlijke radiogolven van de aarde bestaan echt en zijn constant rondom ons aanwezig, ook al zijn we ons er meestal niet van bewust.”

[HLN, Metro, Tech Times]


Vind je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

66 reacties

 1. De aarde schreeuwt het uit van de pijn !!

  47 likes
 2. Ik dacht dat we hier al klaar mee waren na 2011?
  Als ik me niet vergis bleken een hoop van deze filmpjes toen een hoax.

  Zo even een paar redenen die in me opkomen waarom ik sceptisch ben:

  -Relatief weinig filmpjes hierover op youtube (terwijl iedereen een camera heeft tegenwoordig)
  -Buurtbewoners reageren niet op het geluid (op het jongetje na ”hee dat jongetje kijkt ook”, yeah right)
  -HONDEN?? ik hoor ze niet, en de mijne gaan om het minste of geringste af.

  Overigens mag het van mij een teken van het eind der tijden zijn, maar ik vrees dat we er niet zo gemakkelijk van af komen 😉

  33 likes
 3. Lees zeven zegels, zeven bazuinen, zeven schalen. De bijbel is gebaseerd op natuurfenomenen.

  28 likes
 4. Volgens mij is wifi, zendmasten, satellieten enz. de oorzaak van deze geluiden. Door de frequenties krijg je verschuivingen enz. in aarde en lucht. Er zijn al meer dan 6000 satellieten in de ruimte. Met sommige kun je door de aarde “kijken”. Zo vindt men grondstoffen zoals goud/olie enz. Als men het godsdeeltje kan gebruiken voor het splijten van kwarts/barnsteen(hier kan men goud van maken en deze stenen geleiden goed) kan men dus meer grondstoffen omhoog halen. Dit kan ook het antwoord zijn van hoe stenen uit de oudheid(piramides) zo precies zijn gemaakt.
  Volgens een wetenschapper van ubuntu(vereniging), kun je met hornstenen(cirkels van stenen, die je in Afrika terugvindt) geluid maken. Met bepaald geluid kun je bv. iets oplichten/verplaatsen. Zo heb je dus vrije energie. Hij denkt dat Atlantis en de piramides zijn overstroomd door een zondvloed en dat die mensen van toen te ver zijn gegaan met het spelen van energie.
  En dat is dus wat ik ook denk. De mens gaat zichzelf vernietigen door deze spelletjes, want de natuur laat zich niet sollen en wint altijd. De kennis van deze spelletjes(doos van pandora/ark/zonnewiel/zonnebark) is bekend bij de elite. Deze elite zijn de gevallen engelen/ouderlingen. Zij verschuilen zich straks in de grotten enz. En als de aarde dan weer tot rust is komen ze weer als slangen uit hun holen en begint het spelletje weer opnieuw. In India heb je slangenkuilen/holen. De zijn nu dichtgemetseld.
  Het verhaal dat aliens/anunaki het goud gebruikt voor hun planeet, daar geloof ik niet in. De grondstoffen worden gebruikt voor de technologie. Op de globalswitch site kun je lezen dat wifi enz. de grootste vervuiler van de toekomst gaat worden. Dus men weet het.
  Mijn conclusie: het spelletje is bedoeld om de oude beschaving op te ruimen en er weer een nieuwe neer te zetten. Via wifi elf/bleu light houdt men ons bezig/mak/lam/ziek enz. De poolshift is belangrijk, want daaronder zitten grondstoffen.
  even terug naar die wetenschapper. Hij zegt dat de ark richting westen/rond de wereld gaat en uiteindelijk weer in Jeruzalem zal eindigen. Dan kan men de tempel opnieuw opbouwen en openen voor de nieuwe vorst.
  Dit jaar gaat er volgens veel mensen iets gebeuren. Rond 21 september(dag van vrede internationaal) tot en met 28 september(laatste bloedmaan). Naar mijn inziens is het zo’n chaos op de wereld, dat er wel een climax moet komen. Menselijk of natuurlijks. Het is door kennis zo verweven met elkaar, dat het nog geeneens meer aan te wijzen is.

  8 likes
  • ja weer eens een zoveelste einde-van-de-wereld mythe, mijn rugzak staat al 25 jaar klaar en vrees dat mijn ingeblikt voedsel al over datum is nu.

   8 likes
   • Mag ik je een tip geven. ingeblikt voedsel staat wel leuk een datum op. maar als het goed ingeblikt is en op een donkere koele plek (gewoon een kast in de hal bijvoorbeeld)
    Kunnen ze die datum er net zo goed vanaf halen. want dat spul gaat daadwerkelijk jaren mee. je zou het over 10 jaar uit de kast kunnen trekken en gewoon kunnen eten.

    Zo goed houdbaar is ingeblikt voedsel. (en ja ik spreek uit ervaring in de voedsel industrie)

    3 likes
 5. je moet zelf eens over een leeg bierflesje blazen en goed luisteren naar dat resonerende geluid. Doe je dit met een enorme pijp en mbv een compressor, dan krijg je dit soort fantastische geluiden wat kilometers ver weg draagt. Ja, in een woonwijk staat dan de boel op z’n kop natuurlijk, net als met Guust Flater vroegah!! Moet het eerste filmpje nog zien waarbij dit geluid te horen is in de woestijn waar er werkelijk niemand is. Pas dan ben ik overtuigd. Of misschien stormt het op sommige filmpjes werkelijk over een mijnschacht of oude waterput die resoneert.
  Stomme bangmakerij, er loopt gewoon iemand te keten! Probeer het zelf eens en overtuig je van de hoge onzingehalte van dit soort filmpjes…

  8 likes
 6. God spreekt.. de as van de aarde kreunt onder het vreselijke onnodige lijden en heeft metaalmoeheid, de h a a r p heeft kuren, de kosmos speelt een muziekje af, de oceanen geven hun hoogste frequentie af om ons te waarschuwen, hele boze walvissen die hun kreet uiten en de echo in de strato wegtoeteren, alles k a n het zijn…

  Misschien is het wel de aankondiging van planeet X ?? Who knowes.. het is volgens mij alleen te horen in de platteland regio, hier wel eens zo een schrapend geluid gehoord midden in de nacht, leek op industrie geluid, vaag wel

  zelf last van mono geluid in slaapkamer ( ook bij buren) van een lage bromtoon, dacht eerst dat het door de opgedrongen smart meter was van de energieleverancier.. we worden allemaal dom gehouden mensen maar .. er gaan steeds meer ogen en oren open!

  oh ja.. het kan ook Miles Davis zijn die niet goed weg is gekomen

  7 likes
  • Het komt van boven. Alah is woedend op homo’s en lesbiennes. Het gaat niet zolang duren. Het staat in de koran. En ook in de bebel de hele univers gaat verdwenen. Alle ongelovige gaan lekker naar de hel. Staat ook geschreven in de koran!! Ga jullie de koran lezen dan komen jullie wel achter de waarheid.

   1 likes
   • Ik houd het bij mn Bijbel, dat is het Woord van God, de God die Jezus, Gods eigen Zoon naar de Aarde heeft laten komen en die voor ons allemaal aan het Kruis is gestorven, en straks weer komt, wat niet lang meer duurt. Be prepared, the King will comming soon!! 🙂

    6 likes
   • Als ik een sprookjes boek wil lezen lees ik wel de gebroeders grim

    1 likes
 7. De op een na laatste is niet echt: het vreemde geluid is stereo, maar het andere omgevingsgeluid is mono.

  4 likes
 8. helicopter eindhoven

  iets wat beweegt maakt geluid dus misschien iets met luchtlagen

  6 likes
  • Helicopter Eindhoven.

   Goh, je bent de enigste die hier iets logisch zegt. Schijnbaar kan de rest niet zover doordenken dat het hier gaat om een gigantisch gecloaked moederschip welke elektromagnetische verstoringen veroorzaakt.
   Hier in NEDERLAND is het namelijk ook al een keer door zeer velen waar genomen. Het zelfde geluid trok van Den Haag naar N-NO weg over Noord Holland richting Friesland.
   Schijnbaar kan niemand dit zich meer herinneren terwijl hier over is geschreven in de tijd van het oude niburu.nl.
   Zou dan toch al die chemstrails alzheimer veroorzaken.

   6 likes
 9. De zingende grot bij de monniken is een voorteken van de eindtijd. Kun je terugvinden op you tube.

  6 likes
 10. Ik heb dit zelf 1,5 jaar geleden gehoord.
  Midden in de nacht.Werd er wakker van.
  Wat het is?
  Ik weet het niet.Maar die geluiden zijn wel degelijk echt.
  Persoonlijk denk ik aan CERN Zwitserland.Deze is weer opgestart en doet tests om de oerknal na te bootsten d.m.v. deeltjes te laten botsen op hoge snelheid waarbij er volgens velen anti materie kan worden gemaakt.Hiermee creeert men openingen naar andere dimensies.Wellicht ook een verklaring voor de ‘portalen’ die men waarneemt (Noorwegen, Rusland en laatst die foto uit Groningen).De laatste dagen zullen zijn als de dagen van Noach.In ieder geval klopt het v.w.b. de reacties van mensen.
  We zullen zien.Wellicht al in september.De waarheid is altijd vreemder dan fictie.

  9 likes
 11. Tests van het eerste mondiale alarm

  6 likes
 12. Het is gewoon de wrijving van de planeet. Zwaartekracht, frictie. Linksdraaiend, rechtsdraaiend.

  4 likes
 13. One big Bull………

  2 likes
  • Je zou wel eens gelijk kunnen hebben. Misschien heeft het ook te maken met de centaurs (sterren/standen).

   0 likes
   • Misschien is cern, daar wel een afkorting van.

    0 likes
    • Kan iemand mij vertellen(zeker weten) wat die grote gele ster is in het noorden(heel goed met blote oog te zien), Het is niet de poolster, die is veel kleiner. Boven deze ster, staan 2 kleinere sterren en maken samen een driehoek. Kom op mensen, kijk zelf vanavond eens naar de hemel.

     1 likes
     • Aanvulling: Ik zie de grote gele ster al een paar weken, als ik rond elf uur mijn hond uitlaat. Het hangt vrij laag en lijkt dichterbij te staan als alle andere sterren. De 2 kleinere sterren zie ik meer als puntjes en geven wit licht af.
      Spica en de Poolster staan ten westen van deze ster(dichter bij de maan). Ze zijn ook veel kleiner.

      1 likes
 14. Openbaring daar staat geschreven dat dit gaat gebeuren. Het is jammer dat er zoveel mensen de bijbel en onze God niet erkennen. Wij zijn met ons gezin heel blij dat wij God hebben leren kennen. Hopelijk na deze geluiden gaan sommige mensen toch openbaring lezen en inzien dat we echt in de eind tijd leven. Amen

  3 likes
 15. Toch weer een grapje van David Bowie.
  Hij wilde nog 1 keer scoren en van zich laten horen.
  Dat soort geschal hoor je ook in het nummer Lazerus;-)

  Look up here, I’m in heaven(dan komt het)

  I’ve got scars that can’t be seen

  I’ve got drama, can’t be stolen

  Everybody knows me now enz.

  2 likes
 16. Openbaring. ok. Wie zegt dat god bestaat.. Ik ben iemand van bewijs. ik sluit niks buiten maar kom mij niet vertellen opebaring alsof dat al bewezen is.

  2 likes
 17. nog nooit gehoord

  1 likes
 18. Ik heb anderhalf jaar geleden een soortgelijk geluid gehoord (friesland). Het was s’nachts en mijn man hoorde het ook. Later vond ik op youtube filmpjes erover.

  1 likes
 19. We horen het nu ook in almere…

  0 likes
  • Ik heb het vanmorgen om 8:40-8:45 gehoord in Katwijk, we hoorden een troompet/shofar geluid met een soort ruisende achtergrond, we dachten eerst dat het misschien van een snelweg afkwam door een vrachtwagen maar het geluid bleef van dezelfde plek afkomen constant dus dat kan het niet geweest zijn. Heeft iemand anders dit geluid ook gehoord omgeving Katwijk/Leiden ZH?

   1 likes
 20. Pink Floyd zijn onbewust ook verkenners en boodschappers van God’s toenadering tot de aardmensen…

  1 likes
 21. mensen wees toch voorbereid
  jezus komt eraan
  het staat in de bijbel
  verklaard toch?

  1 likes
 22. in deze video ook vreemde geluiden: http://youtu.be/08yk_AQvGMk

  0 likes
 23. Misschien kan de redactie ons geheugen opfrissen met wat op wijwordenwakker.nl staat over de foton belt. Ook wel gouden nevel genoemd. En verklaren wat dit met de andere sterren/planeten standen kan doen.

  0 likes
 24. Waar het ook vandaan komt, het zal ons bezig blijven houden, niemand weet precies wat het is, dat maakt het zo spannend, en intrigerend, hopelijk is het wat veel mensen denken, en is het einddoel in zicht!!!!……

  0 likes
 25. Zullen die geluiden in het weekend te maken hebben met de UFO waarnemingen in datzelfde weekend in Enschede?
  O.T David Bowie was voor mij een soort van aardsengel samen met de overleden zanger van de band survivor Jimi Jamison:
  https://youtu.be/8a-hUP7kO3A

  A man against the world

  0 likes
 26. Onzin: dit zijn pas ECHT rare geluiden in de lucht!!
  https://youtu.be/wn4GQpSvQCE

  0 likes
 27. Mensen.. Zoals veel mensen hier aangeven dat dit geluid niet normaal en niemand kan nog duidelijk veklaren wat het nou precies is.
  Als je de bijbel kent (openbaring) dan staat hier precies in wat jullie nou horen. Neem de tijd en lees het zelf even!
  Enigste wat ik wil meegeven dat het een waarschuwings teken is dat er binnenkort iets groots gaat gebeuren dus wees voorbereid en verdiep je in de bijbel.

  0 likes
 28. Midwinter Horns aan parachutes KlankBordKunst

  0 likes
 29. Hi

  ik heb vanochtend om half 7 in Rotterdam hetzelfde geluid gehoort. het komt uit de lucht en absoluut niet om je heen.

  0 likes
 30. Allemaal nooit van de film “red state”gehoord… Toevallig in najaar 2011 uitgekomen…
  schaam je dat jullie zo makkelijk zijn te beïnvloeden.

  0 likes
  • Wat probeer je nu eigenlijk te zeggen, heb de trailer van red state net bekeken maar ik zie niet direct een connectie met ‘makkelijk te beïnvloeden zijn’.

   0 likes
 31. Beste mensen, wat er nu gebeurd en word gehoord, is het einde der beschaving.. Deze word voor de gelovige onder ons verteld, verklaard, en uitgelegd zodat iedere gelovige ziel het begrijpt.. Voor de ongelovige is er het andere duidelijke teken en uitleg waar een ieder zijn keus in kan maken om het te accepteren.. De ene is de inslag van een grote meteoriet die al het leven van de planeet zal vegen. En de andere is de onvermijdelijke aankomst van de derde wereld oorlog/ vernietiging van de onze planeet.. Hoe je het ook bekijkt,, onze wereld houd op te bestaan… En ook onze eigen schuld.. De aarde was ons paradijs maar werd door vele vernietigd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

poetin

Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

Het is onze taak om de herinneringen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.