Buitenland

‘Spontane’ chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De demonstranten die eerder dit jaar in de Amerikaanse stad Ferguson de straat opgingen om te plunderen en gebouwen in brand te steken, zijn betaald door organisaties die worden gesteund door miljardair en Bilderberger George Soros.

Althans, de frontgroepen van Soros beloofden de betogers een riante beloning, maar omdat sommigen van hen nog niet uitbetaald hebben gekregen protesteren ze nu bij de kantoren van één van de groepen, Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE). Ze eisen dat de groep met een zak geld komt.

Ze hebben zelfs een hashtag op Twitter gemaakt, #Cutthechecks, en zeggen niet weg te gaan totdat ze hun geld hebben gekregen. De organisaties plaatsten verschillende advertenties waarin ‘individuen en grassroots-bewegingen’ werden opgeroepen om naar Ferguson af te reizen en daar de boel op stelten te zetten. In ruil daarvoor zouden ze duizenden dollars krijgen.

'Spontane' chaos: Demonstranten Ferguson betaald door frontgroepen van George Soros
Advertentie: demonstranten gezocht

Op 14 mei begon MORE de geldhongerige nep-demonstranten uit te betalen, maar niet iedereen kreeg waar hij of zij recht op had. Op Twitter verscheen een video van een paar zwarte mannen die bij de linkse activist en oprichter van MORE Jeff Ordower komen klagen dat ze nog geen geld hebben gekregen.

Ordower en anderen beloofden zwarte mensen geld als ze naar Ferguson zouden gaan om daar ‘chaos te simuleren’. Nu de protesten voorbij zijn komen ze hun beloning opeisen.

Lisa Fithian kreeg 1127,75 dollar uitbetaald voor haar deelname. Ze organiseerde onder meer Occupy-protesten en trainde mensen in Ferguson vorig jaar in het ‘simuleren van chaos’.

Brittany Ferrell en Ashley Yates kregen duizenden dollars van MAU (Millennial Activists United), een andere groep. In een bericht op Facebook klaagt Ferrell dat Ordower er een potje van heeft gemaakt. Zo ‘spontaan’ zijn protesten vandaag de dag.

'Spontane' chaos: Demonstranten Ferguson betaald door frontgroepen van George Soros

George Soros gaf in een jaar tijd 33 miljoen dollar aan groepen in Ferguson die mensen tegen betaling wilden laten demonstreren.

[Weasel Zippers]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Alex Jones heeft gelijk.

xadner
xadner
7 jaren geleden

Wat een raar nieuws, als dit waar is.

Lukt het de elite niet om de boel subtiel op stelten te krijgen, en is dit dan een dure wanhoopspoging? De elite heeft maar wat graag chaos in het land. De rede en het doel waarom ze dat perse nu in Ferguson willen, word in dit stuk niet verteld.

densie
densie
7 jaren geleden

om kotsmisselijk van te worden….

JPvandenBerg
JPvandenBerg
7 jaren geleden

Agent-provocateurs doen hun uiterste best, om protestbewegingen te laten escaleren in geweld. Dan kan de roverheid weer ingrijpen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x