Homepagina » Buitenland » ‘Spontane’ chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros
'Spontane' chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

‘Spontane’ chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

De demonstranten die eerder dit jaar in de Amerikaanse stad Ferguson de straat opgingen om te plunderen en gebouwen in brand te steken, zijn betaald door organisaties die worden gesteund door miljardair en Bilderberger George Soros.

Althans, de frontgroepen van Soros beloofden de betogers een riante beloning, maar omdat sommigen van hen nog niet uitbetaald hebben gekregen protesteren ze nu bij de kantoren van één van de groepen, Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE). Ze eisen dat de groep met een zak geld komt.

Ze hebben zelfs een hashtag op Twitter gemaakt, #Cutthechecks, en zeggen niet weg te gaan totdat ze hun geld hebben gekregen. De organisaties plaatsten verschillende advertenties waarin ‘individuen en grassroots-bewegingen’ werden opgeroepen om naar Ferguson af te reizen en daar de boel op stelten te zetten. In ruil daarvoor zouden ze duizenden dollars krijgen.

'Spontane' chaos: Demonstranten Ferguson betaald door frontgroepen van George Soros

Advertentie: demonstranten gezocht

Op 14 mei begon MORE de geldhongerige nep-demonstranten uit te betalen, maar niet iedereen kreeg waar hij of zij recht op had. Op Twitter verscheen een video van een paar zwarte mannen die bij de linkse activist en oprichter van MORE Jeff Ordower komen klagen dat ze nog geen geld hebben gekregen.

Ordower en anderen beloofden zwarte mensen geld als ze naar Ferguson zouden gaan om daar ‘chaos te simuleren’. Nu de protesten voorbij zijn komen ze hun beloning opeisen.

Lisa Fithian kreeg 1127,75 dollar uitbetaald voor haar deelname. Ze organiseerde onder meer Occupy-protesten en trainde mensen in Ferguson vorig jaar in het ‘simuleren van chaos’.

Brittany Ferrell en Ashley Yates kregen duizenden dollars van MAU (Millennial Activists United), een andere groep. In een bericht op Facebook klaagt Ferrell dat Ordower er een potje van heeft gemaakt. Zo ‘spontaan’ zijn protesten vandaag de dag.

'Spontane' chaos: Demonstranten Ferguson betaald door frontgroepen van George Soros

George Soros gaf in een jaar tijd 33 miljoen dollar aan groepen in Ferguson die mensen tegen betaling wilden laten demonstreren.

[Weasel Zippers]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Alex Jones heeft gelijk.

  11 likes
 • xadner schreef:

  Wat een raar nieuws, als dit waar is.

  Lukt het de elite niet om de boel subtiel op stelten te krijgen, en is dit dan een dure wanhoopspoging? De elite heeft maar wat graag chaos in het land. De rede en het doel waarom ze dat perse nu in Ferguson willen, word in dit stuk niet verteld.

  2 likes
  • EllenB schreef:

   Ze doen dit echt niet alleen in Ferguson.
   Over het hele land, worden zwart en blank tegen elkaar opgezet.
   George Soros heeft het conflict in de Oekraine ook bekostigd.
   Overal waar hij tweespalt kan zaaien, trekt hij zijn portemonnee.
   Een heel gevaarlijk mannetje.
   Maar wat verwacht je anders van een Nazi-collaborant ?

   5 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Wanneer de Telegraaf zich afvraagt waarom het zo slecht met ze gaat.
  Welnu, dan is dat wat mij betreft omdat de Telegraaf dit soort items niet durft te plaatsen.
  Dit is informatie waar ik een mening uit kan vormen.

  7 likes
 • Elise49 schreef:

  Ik vermoed dat onze Zwarte Piet hetze(Ned.) ook zoiets is. We weten dat het VN gestuurd is. Ik bedoel: bekijk het even los of je nu voor of tegen Piet bent. De VN/NWO wil alle geloven/culturen weg incl. christendom(sinterklaas) De vraag is dan: is dit wel de goede weg om mensen te verenigen? Naar mijn inzicht komt discriminatie meer/eerst door het systeem, dan door mensen onderling. En zitten we allemaal in hetzelfde schuitje.

  6 likes
  • ferrimassi schreef:

   Precies mijn gedachte.. heb hetzelfde gereageerd. Volgende keer zal ik beter lezen hehe. Lees rules voor radicals (saul alinsky). Daar de truukjes die we nu zien in detail beschreven. Er is duidelijk sprake van een strategie.

   1 likes
 • JPvandenBerg schreef:

  Agent-provocateurs doen hun uiterste best, om protestbewegingen te laten escaleren in geweld. Dan kan de roverheid weer ingrijpen.

  6 likes
 • densie schreef:

  om kotsmisselijk van te worden….

  5 likes
 • PietNoodlot schreef:

  Dit is hun truc… Sponsor beide zijden en controleer de uitkomst zo dat je de geesten van mensen kan manipuleren, schulden en geen werk, die mensen worden gedreven vanuit armoede om voor geld te demonstreren… Zou moeten zijn dat die Soros normaal loon voor normale baan zou geven maar ja nieuwe ontwikkelingen, je moet wel mee gaan met je tijd… Op deze manier de gemanipuleerde geesten op alle fronten de neuzen dezelfde kant op te krijgen om zo de uitkomst te controlleren en daarvan te profiteren. Hij zal wel aandelen in bedrijven hebben die profiteren van chaos en dit weer verhalen op de belastingbetaler die hier toch om gevraagd heeft, meer veiligheid en overheidsgeld naar Soros elite vrijmetselaars politie… Op deze manier banen creeëren is op een mafia manier… Je zorgt dat de winkel wordt bedreigt door je mannen en je stuurt na de bedreiging andere mannen die zeggen dat ze je komen beveiligen onder een bedrijfsnaam… Ja op deze manier banen creeëren kan zelfs een baby van 1 jaar oud maar die staan nou niet bekend om verstandige en verantwoordelijke keuzes te maken in het leven op basis van goedaardige mensenkennis en positieve ervaring op het gebied van ondernemen… De negativiteit druipt er vanaf als je al naar deze man zijn hoofd kijkt… Hoeveel lijken is hij al wel niet in z’n kast tegengekomen met zo een negatieve houding tegenover de mensheid omdat ze voor hem slaven zijn die niet zelf kunnen nadenken en geen respect hebben voor hun medemens… Nou, dat hebben ze wel bewezen en bewijzen het nog steeds…

  3 likes
 • weg met ons schreef:

  Met geld is alles te koop en te ritselen. Wereldwijd lijkt er een hetze te zijn ontstaan tegen vrije jongens van de motorclubs. Deze jongens zijn geen doetjes en laten zich normaal gesproken niet zo maar even inpakken door de gevestigde orde. Dus, de oplossing is ze van alle kanten te demoniseren, tenminste, zo observeer ik het. Het zal me zelfs niet verbazen als de elite zelf even een motorclub in elkaar heeft geknutseld met wat ingehuurde freaks die wat in het rond moeten schieten en zo de overige andere clubs in diskrediet brengen om daarmee een verbod af te dwingen op al deze vrije jongens met hun georganiseerde anti overheidsclubs. Het is het ontmantelen van vrijstaten die zich eventueel kunnen verzetten tegen de elite.

  2 likes
 • ferrimassi schreef:

  Hmm, ben benieuwd of deze fossiel ook de anti zwarte piet droeftoeters betaald. Ze lijken uit hetzelfde draaiboek te opereren. Lees Alinski’s rules for radicals en het word je snel duidelijk.. Het gaat niet om onrecht en onderdrukking uitbannen, men wil slechts dat beeld scheppen. Alles is geoorloofd in de creatie van een communistische werelddictatuur.

  2 likes
 • ubunti schreef:

  money talks, the end

  0 likes
 • x

  Check Also

  psychiater

  Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

  Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld ...

  soros

  Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen

  De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar ...

  >