Homepagina » Spiritueel » VIDEO: Brandweerchef onderzoekt vorig leven als oorlogsgeneraal
VIDEO: Brandweerchef onderzoekt vorig leven als oorlogsgeneraal

VIDEO: Brandweerchef onderzoekt vorig leven als oorlogsgeneraal

De gepensioneerde plaatsvervangend brandweercommandant Jeffrey Keene uit de Amerikaanse staat Connecticut heeft naar eigen zeggen bewijs gevonden waaruit blijkt dat hij in een vorig leven oorlogsgeneraal John B. Gordon is geweest. Zijn oud-collega’s lijken bovendien erg op de mannen die onder generaal Gordon vochten.

In 1991 brachten Keene en zijn vrouw een bezoek aan Sharpsburg in de staat Maryland. Keene werd naar een grondgebied geleid waar op 17 september 1862 de Slag bij Antietam werd uitgevochten, aldus dr. Walter Semkiw in een artikel over het verhaal van Keene.

Semkiw studeerde aan de Universiteit van Illinois te Chicago en de Universiteit van Colorado te Denver en is een expert op het gebied van reïncarnatie. Momenteel is hij verbonden aan het Institute for the Integration of Science, Intuition and Spirit (IISIS).

Keene liep over een stuk van het slagveld dat bekendstaat als de Sunken Road. Hij werd overweldigd door emoties en kreeg last van ademhalingsproblemen. Het zakte uiteindelijk weer af en op de terugweg naar de auto vroeg Keene zich af wat er precies was gebeurd.

Tijdens een feest van een vriend sprak hij met een helderziende. Ze vroeg hem of hij in reïncarnatie geloofde en hij vertelde haar over zijn ervaring. Terwijl ze spraken zag hij de woorden ‘nog niet’ duidelijk voor zich. Later stuitte hij op een tijdschrift over de Amerikaanse Burgeroorlog dat hij ooit eens had gekocht, maar nog nooit had gelezen.

Terwijl hij door het tijdschrift bladerde zag hij de woorden ‘nog niet’ in het groot op één van de pagina’s staan. Een artikel in het tijdschrift was gewijd aan oorlogsgeneraal Gordon, die herhaaldelijk ‘nog niet’ had geroepen terwijl hij zijn troepen achterhield tijdens de Slag om Antietam. Keene zag ook dat Gordon erg op hem leek.

Keene besloot onderzoek te doen naar het leven van Gordon en kwam tot de ontdekking dat veel soldaten die onder hem hadden gevochten opvallend veel op zijn eigen brandweerlieden leken. Hij ontdekte ook overeenkomsten tussen tekens op zijn lichaam en verwondingen die bij Gordon waren toegebracht.

Op zijn 30e verjaardag moest Keene met een immense pijn in zijn kaak en gezicht worden opgenomen in het ziekenhuis. De oorzaak van de pijn kon nooit worden achterhaald. Documentairemakers kregen inzicht in medische gegevens, waaruit bleek dat Gordon op zijn 30e in het gezicht was geschoten.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. er bestaan ook reincarnatie’s,als beide mensen nog leven…..joris demmink=marc dutroux…

  4 likes
 2. specialist op het gebied van incarnatie??daar begint het al.
  en waarom zou hij dan uiterlijke gelijkenissen moeten vertonen en het zou ook straf zijn dat al zijn collega’s samen met hem geïncarneerd zijn en ook nog ens allemaal gelijkenissen vertonen..
  dan de pijn van de schotwond in het aangezicht, geloof er niets van..
  gewoon een man op zoek naar wat aandacht is een betere verklaring

  3 likes
 3. Er is me iets opgevallen in dit artikel.
  In de eerste alinea: “Zijn oud-collega’s lijken bovendien erg op de mannen die onder generaal Gordon vochten.”

  Wanneer ik mijn klassenfoto’s bekijk van de lagere en middelbare school, lijken sommigen op die foto’s sterk op de mensen uit mijn directe omgeving. Ze roepen een soort van herkenning op.
  Natuurlijk heb ik gezocht naar een verklaring.
  Maar die heb ik niet gevonden.
  Ik denk dat het varieert van “je trekt dezelfde soort mensen aan”, tot “er is maar een beperkte variatie in het gevoel van de herkenning van mensen”. Het toeval sluit ik uit.
  Misschien meldt het artikel datzelfde verschijnsel in de ervaring van brandweerchef Jeffrey Keene.

  2 likes
 4. Dat moet Louis van Gaal ook gaan doen maar dan is hij snel klaar omdat Der Fuhrer zo gevonden is.

  1 likes
 5. Als ze nu eens foto’s van zijn collega’s, en zijn soldaten zouden laten zien.

  0 likes
 6. zo zie je de collega’s nog eens. een ieder heeft zijn eigen reden om te reincarneren

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Robert Lawrence Kuhn sprak met professor Stephen ...