Het Complot

VIDEO: Hoe de neocons de aanslagen op 9/11 gebruikten ‘om de Nieuwe Wereldorde op te richten’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe krijg je steun voor een oorlog? Vlak na de aanslagen op 11 september 2001 waren de Amerikanen in paniek. De politici wakkerden de angst aan door te waarschuwen dat er wel eens meer aanvallen konden volgen als de terroristen niet zouden worden tegengehouden. Dat meldt de onafhankelijke Amerikaanse nieuwssite MintPress News.

Wie stuurde de vliegtuigen in de Twin Towers? De regering Bush en de oorlogshaviken in Washington waren er als de kippen bij: Osama bin Laden, Al Qaida, de Taliban, moslims.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bush viel Afghanistan binnen en kondigde de ‘oorlog tegen terrorisme’ aan, die vandaag de dag nog steeds woedt. In 2003 was de Iraakse leider Saddam Hoessein aan de beurt. Deze man, die door Amerika werd voorzien van chemische wapens, zou beschikken over massavernietigingswapens. Er was bewijs gevonden, zo klonk het, en de Verenigde Staten vielen Irak binnen.

Afleidingsmanoeuvre

De massavernietigingswapens werden nooit gevonden, simpelweg omdat ze nooit hebben bestaan. De inlichtingen bleken niet alleen verzonnen, het was allemaal een afleidingsmanoeuvre om toegang te krijgen tot olievelden.

Het land werd binnengevallen en de bevolking uitgemoord of verdreven zodat de VS iemand kon installeren die de Amerikaanse belangen behartigde. In deze en andere landen die zijn getroffen door de ‘oorlog tegen terrorisme’ is een machtsvacuüm ontstaan dat wordt opgevuld door onder meer IS.

Rusland

Wie was in Washington groot voorstander van oorlog? Wat heeft 9/11 te maken met de gebeurtenissen in de wereld anno 2016? Deze vragen worden beantwoord door Robbie Martin, de maker van de film ‘A Very Heavy Agenda’.

Zijn documentaire verkent hoe de neoconservatieven 9/11 gebruikten om de Nieuwe Wereldorde op te richten. “Nu 9/11 langzaam maar zeker uit het geheugen verdwijnt, heeft de VS een nieuwe vijand nodig,” waarschuwt Martin. “Het land koos voor een oude vijand – niet moslims of de islam, maar Rusland.”

[MintPress News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Hofmans
J. Hofmans
8 jaren geleden

Dat hoop ik van harte. Ik hoop echt van harte dat de Amerikanen die fout maken, zodat ze ervan langs krijgen van de Russen (en diens vrienden).

Mous
Mous
8 jaren geleden

Als je hoopt op oorlog ben je net zo erg.

Ron Blauw
Ron Blauw
8 jaren geleden

“Hoe krijg je steun voor een oorlog? Vlak na de aanslagen op 11 september 2001 waren de Amerikanen in paniek. De politici wakkerden de angst aan
Wie stuurde de vliegtuigen in de Twin Towers?”

De neo-cons werden echt niet pas door 9/11 op een idee gebracht. 9/11 was duidelijk opzet. DE hedendaagse ‘Pearl Harbour’, ‘Tonkin Incident’,’Brand Rijksdag’, Operatie Northwoods, MH17, de aanslagen op de treinstations van Bologna (I), en Madrid (ES), Metro London. C.H. met een miljoenenoplage was binnen een paar dagen al in heel de EU in de kiosken.
De beelden waren al ‘on air’ voor de jets daadwerkelijk het WTC raakten. 70 jaar geleden noemden we neo-cons wat ze zijn: nazi’s.
Ons beeld van de wereld, onze angsten, woede, etc. worden gemanipuleerd met in studio’s gefabriceerde beelden en reportages. We lopen warm voor deze mensenhouderij.

Dit is ‘gewoon’ WOIII, en die wordt weer op ALLE fronten gestreden. Asymmetrisch, inclusief corrumperen van onze regeringen, media, universiteiten, ngo’s en ‘denktanks’.

Genocide en ‘The Long War’ zijn zo winstgevend – en los daarvan, brengt de natte droom van de globalisten dichterbij – dat de Westerse economie helemaal op deze kurk drijft:
‘Kartel Kapitalisme’ – identiek aan fascisme of de ‘socialistische’ Heilstaat:

http://rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/the_age_of_authoritarianism_government_of_the_politicians_by_the_milit2

publiek-private partnerschappen: Dit is de definitie van het fascisme.
Vertaling van het Engelstalige origineel: http://www.wimjongman.nl/artikelen/wereldorde/uitsprakenNWO.html

“We are on the verge of a global transformation.
All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.” – David Rockefeller

Het is allemaal al lang geleden gepland

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het draait allemaal om geld en macht; als die hebzuchtige NWO nu eens zou beginnen met hun rijkdommen onder de armen te verdelen, dan zou de wereld er veel beter uit komen te zien en zullen oorlogen gaan verdwijnen.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x