Buitenaards

VIDEO: Inwoners van Boliviaanse stad zien ‘buitenaards wezen uit UFO komen’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van de Boliviaanse stad Santa Cruz hebben naar eigen zeggen een ‘alien’ uit een UFO zien komen. Diverse inwoners van de wijk El Dorado zagen eerst een helder licht aan de hemel dat begon te dalen en vervolgens bij een boom neerkwam. Dat meldt de Boliviaanse krant El Deber.

Het ongeïdentificeerde vliegende object werd gezien op donderdagavond 16 mei rond 22.00 uur. Het is volgens de krant voor het eerst dat zich zoiets in Santa Cruz heeft voorgedaan.

Drie tieners die op weg naar huis waren zeiden dat ze uit het object een vreemd schepsel met lange armen en korte benen zagen komen, dat uiteindelijk tussen de takken verdween. Het wezen zou ook voetafdrukken hebben achtergelaten, melden lokale media.

Heel hard geluid

De getuigen zeiden dat het licht op vuur leek en ook hoorden ze een donderend geluid. “Het wezen had grote ogen,” vertelde één van de getuigen aan de Boliviaanse tv-zender Red Uno.

“We hoorden een heel hard geluid,” zei een vrouw. “Alles viel uit. Er was geen mogelijkheid om het geluid op te nemen. Plotseling viel het naar beneden en verdween het. Ik weet niet wat het geweest is.”

Recht naar beneden

Een andere getuige zei: “Er kwam iets naar beneden, recht naar beneden. Een licht kwam recht naar beneden en kwam neer in die boom. Het probeerde bij dat huis naar binnen te gaan.”

In Bolivia worden vaker UFO’s gezien. Eind vorig jaar beweerde Maria Prado met zijn mobiele telefoon een vliegende schotel te hebben gefilmd in de lucht boven de stad El Alto in La Paz. Het cirkelvormige object verdween uiteindelijk in de wolken. De Mexicaanse krant Excelsior zette echter vraagtekens bij de echtheid van de beelden.

In onderstaande video laten getuigen zien hoe het wezen er volgens hun uitzag:

[El Deber]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Zou in ’t Westen, hier, ook vaker moeten voorkomen dat aliens uit UFO’s stappen en contact maken met mensen, en vica versa.

tikkertje
tikkertje
6 jaren geleden

En ze hebben het WEZEN weer NIET GEFILMD. Ach wat jammer toch. Ook geen FOTOOTJE geschoten met de mobiel. Ai ai ai….

Marinus
Marinus
6 jaren geleden

Het moest een Hoop.

corbison
corbison
6 jaren geleden

Wat die coca plantjes ( teelt ) al niet kunnen doen – Geintje

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x