Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Inwoners van Boliviaanse stad zien ‘buitenaards wezen uit UFO komen’
VIDEO: Inwoners van Boliviaanse stad zien 'buitenaards wezen uit UFO komen'

VIDEO: Inwoners van Boliviaanse stad zien ‘buitenaards wezen uit UFO komen’

Inwoners van de Boliviaanse stad Santa Cruz hebben naar eigen zeggen een ‘alien’ uit een UFO zien komen. Diverse inwoners van de wijk El Dorado zagen eerst een helder licht aan de hemel dat begon te dalen en vervolgens bij een boom neerkwam. Dat meldt de Boliviaanse krant El Deber.

Het ongeïdentificeerde vliegende object werd gezien op donderdagavond 16 mei rond 22.00 uur. Het is volgens de krant voor het eerst dat zich zoiets in Santa Cruz heeft voorgedaan.

Drie tieners die op weg naar huis waren zeiden dat ze uit het object een vreemd schepsel met lange armen en korte benen zagen komen, dat uiteindelijk tussen de takken verdween. Het wezen zou ook voetafdrukken hebben achtergelaten, melden lokale media.

Heel hard geluid

De getuigen zeiden dat het licht op vuur leek en ook hoorden ze een donderend geluid. “Het wezen had grote ogen,” vertelde één van de getuigen aan de Boliviaanse tv-zender Red Uno.

“We hoorden een heel hard geluid,” zei een vrouw. “Alles viel uit. Er was geen mogelijkheid om het geluid op te nemen. Plotseling viel het naar beneden en verdween het. Ik weet niet wat het geweest is.”

Recht naar beneden

Een andere getuige zei: “Er kwam iets naar beneden, recht naar beneden. Een licht kwam recht naar beneden en kwam neer in die boom. Het probeerde bij dat huis naar binnen te gaan.”

In Bolivia worden vaker UFO’s gezien. Eind vorig jaar beweerde Maria Prado met zijn mobiele telefoon een vliegende schotel te hebben gefilmd in de lucht boven de stad El Alto in La Paz. Het cirkelvormige object verdween uiteindelijk in de wolken. De Mexicaanse krant Excelsior zette echter vraagtekens bij de echtheid van de beelden.

In onderstaande video laten getuigen zien hoe het wezen er volgens hun uitzag:

[El Deber]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • tikkertje schreef:

  En ze hebben het WEZEN weer NIET GEFILMD. Ach wat jammer toch. Ook geen FOTOOTJE geschoten met de mobiel. Ai ai ai….

  17 likes
 • Kalki schreef:

  Zou in ‘t Westen, hier, ook vaker moeten voorkomen dat aliens uit UFO’s stappen en contact maken met mensen, en vica versa.

  6 likes
  • Jankertje schreef:

   @Kalki

   Ik weet zeker dat het al gebeurd maar ook de Aliens zoeken mensen uit met een beter bewustzijn. Met een slecht bewustzijn is de werkelijkheid ook slecht en is het moeilijk tot onmogelijk communiceren met de mensen van deze planeet. Ik heb het dan over inhoudelijk communiceren. Ook word de mens onbewust getest hoe de angst is bij de persoon, en als die aanwezig is nemen ze afstand en maken geen contact. Dan is er al contact geweest maar dat heeft die onbewuste persoon geheel niet gemerkt.

   2 likes
   • Sparkie schreef:

    Met alle respect, je weet zeker dat dit al gebeurd, kan je dit misschien nader toelichten ik vind dit wel interessant en dan graag even een uitleg over het bewustzijn wanneer dit goed of slecht is.

    1 likes
 • Berenbotje schreef:

  Lange armen, korte benen, grote ogen, een enorme hoofd. Hoe heeft dit ding ooit leren vliegen?

  3 likes
 • corbison schreef:

  Wat die coca plantjes ( teelt ) al niet kunnen doen – Geintje

  6 likes
 • Marinus schreef:

  Het moest een Hoop.

  1 likes
 • lehcim schreef:

  Ik gok op een aap. En gestuurd vanaf Area 51.

  1 likes
 • luna schreef:

  LANGE neus bedoel ik dus.. ipv lag

  0 likes
  • Axmann schreef:

   Waarom lijken die wezens altijd, qua lichaamsbouw, op óns lichaam?
   Daar klopt absoluut NIETS van.
   Ze komen van miljarden kilometers ver, van een planeet waar de evolutie totaal anders is verlopen dan op de aarde, kortom: ze zien er totaal anders uit dan wij.

   1 likes
 • Sparkie schreef:

  Je zal maar duizenden lichtjaren hebben gereisd en als ultieme eindbestemming een of ander oerwoud in Bolivia kiezen, maar ja misschien maar goed ook waarschijnlijk zijn ze dan toch niet zo ontwikkelt als wij.

  Met vriendelijke groeten,

  Sparkie

  1 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  >