Graancirkels

VIDEO: Italië in de ban van indrukwekkende graancirkel

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de gemeente Cervia in de Italiaanse provincie Ravenna is in de nacht van 19 op 20 juni een indrukwekkende graancirkel verschenen. Dat melden Italiaanse media. Inwoners van het plaatsje Milano Marittima keken ’s ochtends raar op toen in een graanveld aan de kust een enorme graancirkel was verschenen.

Graancirkels worden overal ter wereld gezien, waaronder in Italië, maar het gebeurt zelden dat ze in een badplaats verschijnen. Omdat de graancirkelmakers nooit op heterdaad worden betrapt blijft het fenomeen met veel mysterie omgeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Krachtige elektromagnetische velden

De Amerikaanse bioloog William Levengood ontdekte in de jaren negentig dat de gewassen waarin graancirkels werden aangetroffen soms curieuze biologische veranderingen hadden ondergaan. Zo bleken de zaden van graanplanten te zijn misvormd, en was het kiemgedrag van de zaden soms duidelijk anders.

Hoewel Levengood zijn bevindingen meermalen in wetenschappelijke tijdschriften heeft gepubliceerd, zijn er weinig wetenschappers die in zijn voetsporen traden. Hij documenteerde ook talloze vreemde waarnemingen bij graancirkels.

In 1999 publiceerde Levengood in het wetenschappelijke tijdschrift Physiologia Plantarum het artikel Dispersion of energies in worldwide crop formations, waarin hij suggereerde dat graancirkels ontstaan door middel van krachtige elektromagnetische velden.

[Centro Meteo Italiano]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jij
jij
8 jaren geleden

Dus , groot object schuift tussen de Zon en de Aarde door en dat duurt dan 44 uur en 55 minuten? Dit zal de uitspraken van de Maya’s doen laten kloppen in ieder geval. De duur van de verduistering ligt dan inderdaad tussen de 30 en de 72 uur. Ik zal de accu’s alvast even opladen…ach waarom eigenlijk? Als dat inderdaad gebeurd, lig ik 50 uren lang in een weiland dit ‘once in many lifetimes’-gebeurtenis van begin tot eind te aanschouwen! Dat weet ik zeker.

huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Er zijn webcams in Italië die een rode planeet laten zien ; het is nog ver weg, maar toch is het rood al te zien.. Nibiru ?
Is dat ook wat de graancirkel impliceert ? Nou, dan staat ons nog wat te wachten…
maar niet getreurd , in het verleden was tie ook al langs gekomen; hele continenten verzonken, maar de mens heeft t toch overleefd. ( Mu, Lemurië, Atlantis etc)
Dus ach, krijgen de Illuminatie toch gelijk met het uitdunnen van de wereldpopulatie.
Als zij de enigen zijn die ondergedoken in hun ondergrondse steden overblijven, zal dat ook weer voor de nodige problemen zorgen.
Want roof, moord en incest zullen dan op het program staan, zo ze dat al 10 jaar kunnen uithouden. Als je niet gek bent dan wordt je het wel vanzelf.
Ik kies er dan maar voor om de getijden bovengronds te trotseren en om gewoon te kijken waar het schip strandt. ( misschien blijft het wel drijven hihihi)
Laten die idioten maar onderduiken en elkaar het leven zuur maken. ( nuttige tijdsbesteding)
En wij; wij hebben misschien wel de langste adem………..

Robert Boerman
Robert Boerman
8 jaren geleden

An Experimental Study for Reproduction of Biological Anomalies Reported in the Hoeven 1999 Crop Circle

ELTJO H. HASELHOFF
ROBERT J. BOERMAN
JAN-WILLEM BOBBINK

Dutch Centre for Crop Circle Studies

Submitted 9/9/2013, Accepted 2/21/2014

Abstract

—This paper revisits the controversial case of a “crop circle,” a circular imprint of flattened crop, which appeared in the summer of 1999 in The Netherlands in the presence of an alleged eyewitness. Sampling of plant stems at various locations in the circle revealed a strong lengthening of the growth nodes, with a symmetrical distribution that was aligned with the flattened area itself. This effect has been attributed by some researchers
to the effect of electromagnetic energy. In the case of this particular crop circle, the symmetry was indeed identical to the energy distribution of a spherical radiation source, which supported the claim of the eyewitness that a “ball of light” was hovering above the fi
eld at the time the crop circle was formed. However, others have suggested the results were simply the effect of sunlight, shadows, or wind over the flattened area, or some
simple natural effect related to the fact that the crop in the circle had been flattened. The authors created a man-made control circle and repeated the growth node measurements that were carried out in the original 1999 crop circle using an identical test protocol. It was concluded that the findings in the 1999 circle could not be reproduced and hence remain anomalous.

http://robertboerman.nl/pdf/experimental-study.pdf

Dick
Dick
8 jaren geleden

A.s. 14 juli 2015 vliegt New Horizons langs Pluto:

http://www.nasa.gov/mission_pages/newhorizons/main/index.html

Toen Pluto werd ontdekt in 1930, stond ie 17 graden Kreeft. Nu staat ie daar pal tegenover, 14 graden Steenbok.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x