Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”
VIDEO: "Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot"

VIDEO: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”

Het is 12 jaar geleden dat politicus Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum werd neergeschoten. Zoals ieder jaar op 6 mei herdenken sympathisanten de politicus door per bus langs de locaties te trekken die voor hem belangrijk zijn geweest.

De herdenking dit jaar is anders dan andere jaren, want de moordenaar van Fortuyn loopt sinds kort weer vrij rond. “De sfeer is beladen, mensen zijn boos.”

Was Volkert van der G. werkelijk degene die Pim Fortuyn doodschoot? Pas geleden sprak schrijver Tomas Ross zich in De Journalist kritisch uit omdat de moord ‘niet is onderzocht vanuit de theorie dat er niet één, maar twee schutters waren die kogels afvuurden op de politicus’. Genoeg feiten die duiden op een complot, zijn volgens Ross onvoldoende onderzocht.

Samen met onder meer Theo van Gogh startte Ross na de moord op Fortuyn in 2002 een eigen onderzoek. Hij deed dat vooral vanwege het feit dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.

De hoofdwond van Fortuyn zou volgens experts veel ernstiger moeten zijn als hij van 1,5 meter afstand is beschoten. Op meer dan 10 meter afstand van Fortuyn is daarnaast een kogelhuls gevonden die niet paste bij het pistool dat Volkert van der G. gebruikte. Bovendien zou een zinsnede uit het autopsierapport zijn verdwenen. De patholoog schrijft dat één van de kogels niet van achteren, maar via de voorkant het hoofd binnenkwam.

Ross wijst ook op getuigenissen van radiopresentator Ruud de Wild en Albert de Booy dat Fortuyn al door zijn knieën zakte voordat Van der G. zijn eerste schot had gelost. Ondanks een drukke avondspits in Hilversum waren de politie en hulpdiensten al binnen enkele minuten na de moord aanwezig op de plek van de aanslag én bij de arrestatie van Van der G. bij het benzinestation. Hij zou volgens Ross weleens de perfecte zondebok kunnen zijn geweest.

Eerder schreef voormalig topballerina en actrice Ine Veen in haar boek Moord namens de ‘Kroon’? al dat Fortuyn niet door één schutter was vermoord. Van der G. heeft Fortuyn drie kogels in het lijf geschoten, twee in de rug en één in het linkerdeel van de hals, maar daar is Pim niet aan gestorven. Op dat moment was hij al dood, aldus Veen.

Fortuyn zou zijn neergeschoten door een Libanese huurmoordenaar die betrokken was bij een complot van bepaalde kringen in Nederland die bang waren voor een verkiezingsoverwinning van de politicus.

“Er is een man geweest die op het elektriciteitshuis heeft gelegen bij het NOS-gebouw, met een perfect uitzicht op de uitgang. Deze persoon heeft gewacht tot Pim naar buiten kwam en heeft hem toen twee kogels precies in het hoofd geschoten,” zei Veen. De AIVD zou het feit dat er twee soorten munitie werden gebruikt, volgens Veen in de doofpot hebben gestopt. Ze beroept zich op een 148 pagina’s tellend geheim rapport.

In maart 2002 was de onrust en angst in bepaalde Haagse kringen groot. De nieuwe Lijst Pim Fortuyn schoot dat jaar als een komeet omhoog in de peilingen. Het had er alle schijn van dat de LPF twee maanden later als grootste uit de bus zou komen en als eerste een regering zou mogen formeren. Een man die er openlijk voor uitkomt Beatrix een ordinaire vrouw te vinden, die uit Europa wil, die de landmacht en de luchtmacht wil ontbinden en het miljoenenproject van de Joint Strike Fighter afwijst. Ondenkbaar natuurlijk, aldus Ross.

Terwijl politici als Wim Kok en Hans Dijkstal met de handen in het haar zitten, komt de AIVD met een wel erg rücksichtloze oplossing waarvan de ontknoping nog geen twee weken voor de algemene verkiezingen plaatsvindt, op maandag 6 mei om 18.00 uur op het Mediapark in Hilversum. Heel even dreigt in nachtelijk Den Haag een ongekende oproer, maar niet veel later wordt er achter de gevels van het Binnenhof en Noordeinde opgelucht ademgehaald.

In onderstaande video bespreken presentator Fred Zuiderwijk en Tomas Ross het complot rond de moord op Pim Fortuyn:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Huisheks schreef:

  Ik vind het nog altijd jammer dat hij er niet meer is.
  Maar ja, barbertje moet hangen, want als er eentje het hele smerige stel in Den Haag door had, dan was het wel Pim (on) fortuyn (lijk).
  Hij was “te” bij de tijd en “te” kritisch.
  Helaas is er geen enkele charismatische figuur die hem kan opvolgen.

  77 likes
 • jaap schreef:

  de moord was geen geniaal complot maar gewoon geniaal, iemand moest het doen en deed het gelukkig

  2 likes
  • Plien schreef:

   jaap
   7 mei 2014 13:53 at 13:53.

   Ik had Pim Fortuyn zeker 4 jaar in de regering willen hebben alleen al omdat een integer mens als Fortuyn hard nodig was. Maar ja jij en je enge vrindjes kozen voor lieden die Nederland 2 jaar later in een enorme crises stortte.

   34 likes
   • Pascal schreef:

    Beste @Plien

    De Vrijmetselarij is bezig om deze wereld te veranderen voor het nieuwe tijdperk Waterman waar we inmiddels in leven.

    Ik denk niet dat Pim dat voor ogen had en daarom zullen de Elite wel gehandeld hebben.

    6 likes
   • Johan de Witt schreef:

    Eerlijkheid gebiedt hier te zeggen dat juist de partijleden van Pim waren die in de regering kwamen na die verkiezingen. En die hielpen hun eigen partij om zeep, en hielpen dit land zeker niet in de goede richting. Zij waren veel rechtser dan Pim had gewild. De moord op Pim was een enorme misdaad. Helaas met het bedoelde effect.

    5 likes
  • Ferrimassi schreef:

   Wow, eng mannetje. Lid van mileudefensie toevallig?

   12 likes
  • johnwichers schreef:

   nou nou jaap ook lid van de club engerds..ik weet zeker dat onder pim we een heel ander Nederland had gekregen. Maar in iedergeval be carefull

   3 likes
  • Guardiacivil schreef:

   Jij moet samen met diegene die dit gepland en uitgevoerd hebben ook op het schavot, misschien krijg je dan knikkende knieën ineens als je daar staat.

   1 likes
 • Wim schreef:

  Gemotioneerde mensen allemaal. Pim was een voorloper van Wilders. Je ziet alleen blanken achterna lopen. R.I.P.

  1 likes
  • Raymond schreef:

   Wim, veeg even de stront uit je ogen. Er zijn een hoop allochtonen die het eens zijn met Wilders. De nummer 2 op de Lijst Pim Fortuyn was een man met een donkere huidskleur. Hoezo alleen blanken?

   26 likes
  • Ferrimassi schreef:

   Pim was een heel ander dier dan wilders.. Wilders kiest partij in conflicten die niet de onze zijn. Hij mag dan heel veel dingen van pim overgenomen hebben maar komt niet in de buurt. Pim verbond en Geert polariseert. Geert “Mossad” Wilders signaleert alleen. Maar lijkt niet de zionistische olifant in de kamer te zien. toeval? En zijn partij financiering is leuk weggemoffeld in een stichting. Lockheed martin? cfr? Wie weet wie hem betaald? Gecontroleerde oppositie, pims erfenis zal en moet ontmanteld worden..

   Ook onze kennedy is vermoord!

   18 likes
  • Plien schreef:

   Wim
   7 mei 2014 12:52 at 12:52.

   Wat bedoel je met “Je ziet alleen blanken achterna lopen“?

   Beetje onderbouwing zou ik op prijs stellen in deze omdat, het om een politieke moord gaat waar alleen een polderland als Nederland het mogelijk is dat de moordenaar na 12 jaar weer op vrije voeten kan komen. Wat zou de straf zijn geweest als hij Balkenende had doodgeschoten? Ik ga er van uit dat de kogels van Van der Graaf ook dodelijk waren maar misschien is het inderdaad zo dat tegenstanders V van der Graaf een handje hebben geholpen. Die Melkert vond ik destijds ook een vies miezerig mannetje waar de afgunst vanaf druipte bij het zien van het debat waar hij zijn bek stijf op elkaar hield. Uiteindelijk zijn het allemaal gluiperds in de politiek die op kosten van de belastingbetaler vreten en alcohol zuipen. Vraag de rekeningen van de cateringsbedrijven maar eens op wat er zoal tijdens en na de vergaderingen die parasieten allemaal uit de staatsruif nuttigen.

   16 likes
  • Suze schreef:

   Nee….niet alleen blanken hoor.

   Ook mensen die 50% blank zijn, niet vol blank, niet vol zwart, niet vol bruin, en groene ogen, en geboren Nederlander en getogen Nederlander zonder enige ervaring of kennis van gekleurde culturen en volkeren. Alleen rood wit blauw kennen.
   Echt…ze bestaan…..je gelooft het niet…maar echt. Ik ben er een van.

   Leve Fortuyn en leve Wilders !!! Los of ze zouden kunnen regeren. Pim gaf, en Geert geeft een belangrijk tegengeluid. En dan kan er gedemoniseerd worden, meewarig en lacherig en kleinerend gedaan worden…ze houden er toch flink rekening mee en zijn er bang voor. Daarom dus die genoemde reacties van de regering op Fortuyn toen en Wilders heden, en uitsluiten van Wilders. De lafbekjes…

   En natuurlijk is het een smerig complot geweest…..Grootste deel van het volk denkt dat dit alleen in Afrika, Azië, Amerika, Oost-Europa en Zuid-Europa gebeurt. Overal behalve in Nederland ?
   Wake up zeg…… Politici gaan overal letterlijk over lijken ! Helaas.

   3 likes
 • h groos schreef:

  Wat iedereen al op zijn klompen kon aanvoelen ! Het kon niets anders dan een complot geweest zijn . Ab Melkert wist te veel en verdween ( met een riant salaris !!) tijdelijk naar New York !!!!! Ik weet nog goed hoe hij in het tv debat indertijd zat .. …
  Niks theorie, maar een ‘fact ‘
  De boeven zit in het pluche in den haag en in Brussel …… !! Iedereen die nu nog elke keer trouw hun stem uitbrengt, houdt hun wereldje in stand !

  46 likes
 • karel segers schreef:

  dit verbaast me helemaal niet , kan het onderzoek niet worden heropend ? in democratisch Nederland

  18 likes
  • jaap schreef:

   en jij durft het over democratie te hebben?

   14 likes
  • h groos schreef:

   de democratische gedachte bestaat alleen nog maar in hen die er hun zakken mee kunnen vullen
   Oliigarchie is het i.p. v een democratie Het zijn de rijke industriëlen, politici en de dames en heren die het bij de media voor het zeggen hebben . Zij bepalen met elkaar het reilen en zeilen Interessant zijn toch de artikelen over The New World- order ! Het wordt echt tijd dat men wakker wordt .
   Het maakt werkelijk nIKS uit op welke Partij je stemt of welke Partij de verkiezingen wint .. Er zal Nimmer iets veranderen ! Of had u bewust gestemd voor de grove bezuinigingen in de zorg ??? Ik denk NIemand ! Je wordt werkelijk belazerd waar je bijstaat

   10 likes
  • bennie schreef:

   beste karel, democratisch nederland????!!!!leef je onder een steen???democratie in nederland/wereld is een illussie!!!!by the way als jij elk jaar gaat stemmen,denk je dan dat jouw stemgedrag ertoe doet???die illussie,wordt al vanaf dat je kind bent erin gepompt…..wij zijn maar…..mieren op deze aardbol,de elite bepaalt hoe wij leven,denken etc….(HET LUKT HUN GELUKKIG NIET BIJ IEDEREEN….MAAR BIJ 90% WEL….)mindcontrol=de tumor van de samenleving……….

   4 likes
 • Pascal schreef:

  Och hij was zeker niet de enige. Wat dacht uw van de Decembermoorden van Daisy Bouterse of Albert Hein en zijn ontvoerder moordenaar Ferdi E die na de moord in een grote Boerderij in Friesland woont of Freddie Heineken die zwaar gewaarschuwd werd en mocht blijven leven maar na zijn dood de ontvoerders een podium kregen. Er zijn er vele andere die met zo een zelfde verhaal zitten.

  We leven in een groot THEATER die geregisseerd word door het Vaticaan.

  4 likes
  • M. Brandenburg schreef:

   Sorry maar hier zat heel duidelijk links Nederland achter dat aanzag komen de macht compleet te verliezen.

   8 likes
   • Johan de Witt schreef:

    Pim Fortuyn was progressief. Hij wilde veel dingen veranderen. Dan ben je eerder links dan rechts. Alleen omdat Melkert en Rosenmoller riepen dat Pim extreem-rechts was gingen sommigen denken dat die 2 links waren. Terwijl zij juist hun best hebben gedaan alles te laten wat het was. Wie is er dan conservatief en rechts ? Wie is zo dom om iemand als Melkert te geloven ? En waarom zou Volkert links zijn ?

    5 likes
    • Pascal schreef:

     Links, Rechts en Kapitalisme, Communisme en Sjieiten, Soenieten. De wereld is geheel zo ingesteld en dat gaat zo ook in de sport met Ajax tegen Feyenoord maar ook alle merken auto in die autosport en eigenlijk met alles om je heen.

     Het is een complete illusie waar vele nog in geloven.

     3 likes
  • bennie schreef:

   beste pascal je hebt gelijk,maar je vergeet de bilderberg group,rockeffelar family,rotschild family,koningshuis ned/uk,bill gates,politiek den haag,de elite club van deze wereld die beslissen wie mag leven en wie niet!!!als je tegenwerkt of de waarheid zegt dan ben je een gevaar voor deze elite en dan moet je dat met de dood kopen….beatrix speelt ook een belangrijke rol in het pim fortyun verhaal!!!

   10 likes
   • Pascal schreef:

    Beste Bennie, dank je voor je reactie en ik ben van mening dat Beatrix hierin totaal geen rol gespeeld heeft. Zij word bespeelt net als wij allemaal.Er zit hier een zeer hoge groep achter die geheel uit beeld is.

    Die groep regeert de wereld en moet er zorg voor dragen dat deze wereld goed begeleid word naar en in het nieuwe tijdperk waar we inmiddels in leven. Als dit tijdperk een GELDLOOS tijdperk word was Pim Fortuyn een mega groot struikelblok omdat hij heel NL aan zijn hand kreeg.

    0 likes
    • bennie schreef:

     beste pascal,ik heb dieper naar de bilderberg group materie gekeken.en let wel de bilderberg group is opgericht in 1954 door prins bernard.beatrix speelt ook een grote rol in de beslissingen betreft wat in onze wereld gebeurt.en geloof me dat de bilderberg group,het echt niet het beste met ons voor heeft…deze elite zijn +-130 mensen die elk jaar in het geniep 2 weken lang achter gesloten deuren plannen maken.over hoe ze de wereld kunnen veranderen,door middel van chemtrails,vaccinatie,het laten instorten van beurzen,wie in welk land de nieuwe president moet worden,9-11(dat is nu toch wel duidelijk,hoop ik dat de amerikaanse regering dat zelf heeft gedaan)oklahoma bombing(idem dito),sandy hook hoax,boston bombing marathon hoax,lax shooting hoax etc….de elite zoals:rockeffelar family,rotschild family,bill gates,de hoge piefen van de banken etc….pim fortuyn was een doorn in het oog,voor deze eilte,ivm dat hij zeer tegendraads was,en blijkbaar moest opgeruimd worden!!!let wel de illussie dat politiek den haag ons land bestuurt is volgens mij,echt niet van de orde…ik denk dat 70% het koningshuis,bilderberg group,amerika ons land bestuurt!!!b.v mark rutte is maar een marrionet/pion in het grotere beeld.die opdrachten krijgt van het koningshuis,bilderberg group,elite van ons land/wereld.en pim fortuyn was niet zo meegaand iemand,laat ik het dan zo zeggen,dat beatrix van te voren wist dat pim fortuyn dat hij moest sterven,omdat de bilderberg group dat eiste,ivm dat pim fortuyn hun roet in het eten zou gooien ivm new world order….kijk eens naar de geschiedenis van ons koningshuis….natuurlijk zat trix er niet alleen achter,maar zij heeft het wel geweten,en heeft het plan opgezet….beste pascal politieke leiders die het beste met het land voor hebben,die worden allemaal vermoord in de hele wereld!!!er wordt bij de bilderberg group beslist,wie mag blijven en wie niet…waarom mag er geen pers,camera’s etc bij de bilderberg group???omdat er bepaalde geheimzinnige zaken worden besproken die het daglicht niet kunnen verdragen….en geloof me dat er zaken worden besproken die alleen maar gunstig zijn voor de elite van deze wereld….de elite willen dat er 3 miljard mensen minder op deze aardbol ivm dat zij hun imperium kunnen verbreiden,etc….doe aub eens onderzoek naar de illuminati/bilderberg group….you tube:we are change_bilderberg group en you tube:we are change rotterdam-bilderberg group..en kijk ook op you tube:hollywood illuminati(kayne west/jay-z/jim carrey/miley cyrus/beyonce/katie perry/eminem/clive davis(satan’s son deel 1t/m 6)/broterhood of the illuminati/sisterhood of the illumiati…google:rockefellar-foto;s/afbeeldingen/google:rotschild family-afbeeldingen/foto’s etc……..kijk ook you tube:black child(65 video’s)MINDBLOWING WAAR DE ELITE MEE BEZIG IS……HOLLYWOOD/OBAMA/BILDERBERG GROUP/ETC…..vriendelijke groeten bennie……..(check ook nieuwe revu.nl-boson bombing in scene gezet…..daar geef ik mijn visie ivm dat de boston bombing 100% IN SCENE IS GEZET)en check ook peekay22-boston (+-90 video’s)betreft boston….by the way deze peekay 22 heeft een zeer goede visie van onze wereld/corruptie etc…..

     5 likes
     • Dennis schreef:

      na het zien van diverse yiutube filmpjes van o.a. dallasgoldbug denk ik dat alles is geregisseerd. ik wil zelfs zo ver gaan dat ik denk dat Pim en ook Theo nog leven. Kijk eens naar al het bloed (niet).
      Zeker op de moord van Theo ( doorgesneden keel, vele schotwonden en niet eens een plas bloed.

      0 likes
 • Roeland schreef:

  Zal ik je nog eens wat sterkers vertellen…
  Reken dit even uit: 6 mei 2002 (moord Pim Fortuyn) en 2 november 2004 (moord Theo van Gogh)… Hoeveel dagen zitten daar tussen?

  Ik heb het al uitgerekend zodat jij het niet hoeft te doen, het antwoord is: 911

  Tzal wel toeval zijn… Maar wel een super leuke toevallige toeval.

  11 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Ook hier de twijfelachtige rol van de AIVD.
  Ik vraag me af of de AIVD een criminele organisatie is,
  die enkele machthebbers dient i.p.v. het landsbelang.

  22 likes
 • LoKi schreef:

  Democratisch Nederland ?????? Laat me niet lachen. Dictatuur zul je bedoelen.

  23 likes
 • Ben schreef:

  Het schijnt dat die Libanees dezelfde dag met hoge snelheid in een colonne van koninklijke auto’s naar Schiphol is gebracht.

  20 likes
 • Gerard schreef:

  Erg ‘geniaal’ trouwens en een grote geste van empathie om Volkert vrij te laten vlak voor Bevrijdingsdag en vlak voor de datum waarop Pim werd vermoord! Volkert zit nu misschien wel veilig in Argentinië met een nieuw paspoort, een leuke bankrekening en een modelvliegtuigje van een Joint Strike Fighter op zijn nachtkastje!

  20 likes
 • Tara schreef:

  Het verklaart eindelijk de allereerste beelden op tv, van de buitenlands getinte man, als compositie tekening van de man inclu baseballpetje. Waar later niemand nog iets over wist te vertellen, dat zou nml de dader zijn geweest. Ik heb het wel gezien, het was een stevige donker getinte man met krullend haar, en een vol gezicht.

  17 likes
 • Karel schreef:

  Saillant detail is echter dat vooral onze eigen Beatrix een zeer prominente rol speelt in het corrupte elite wereldje, ze wordt helemaal aan het einde van dit zeer interessante interview genoemd dat veel aan het licht brengt.

  https://www.youtube.com/watch?v=F-2Rfuq8NBU

  4 likes
 • Fred de Koning schreef:

  Ook in deze uitzending werd weer zorgvuldig een belangrijk gegeven verzwegen: Fortuyn wou de centrale bank terugpakken uit handen van de Rothschild-groep, net als JFK trouwens. Dat was in beide gevallen de echte reden voor de moord. En Theo van Gogh, die de onderste steen boven wilde halen om de waarheid te onthullen, werd ook vermoord… 911 dagen later!!! Je weet dat de superrijken graag met cijfertjes spelen. Ziehier…

  3 likes
 • Gerard schreef:

  Volkert weg en Ad Melkert weer terug! Geniaal toeval????

  2 likes
 • Janneke schreef:

  Toch wel frappant dat het op het mediapark gebeurde. Net als alles in medialand is dit drama ook geregisseerd.

  2 likes
 • Thurisaz schreef:

  En dit is slechts een tipje van de sluier… Jammer, dat mensen die de verbanden ‘zien’, (terwijl alle informatie voor iedereen te vinden is, maar men is te gebrain-washed door de desinformatie van de behouden media..) altijd zo snel als complot theorie bedenkers gezien worden. Of vermoord worden als ze zich uitspreken.
  Mensen, WORDT WAKKER!
  Geen mens verzint dergelijke ingewikkelde theorieën.

  1 likes
 • Janneke schreef:

  Denk ook dat als je zo’n hekel aan iemand hebt dat je hem dood wil hebben, je diegene thuis opwacht of in een donker steegje en dan misschiet of iemand verwondt. De kans dat je iemand doodschiet is klein. De ambulance en politie komen dan een tijd later, niet direct na iemands actie.
  Als je echt heel boos bent dan maak je geen tot in de details geplande acties maar kan je nauwelijks nadenken. Lijkt me dus sowieso heel onwaarschijnlijk dat iemand naar het Mediapark gaat om iemand op een bepaald tijdstip om zeep te brengen.

  0 likes
 • Lrz0 schreef:

  Niet echt geloofwaardig dit bericht.

  “Van der G. heeft Fortuyn drie kogels in het lijf geschoten, twee in de rug en één in het linkerdeel van de hals”

  .. nog geen paar zinnen later:

  “Deze persoon heeft gewacht tot Pim naar buiten kwam en heeft hem toen twee kogels precies in het hoofd geschoten”

  Vrij verifieerbare informatie, waarom wordt er zo slap gel*ld?

  0 likes
 • Guardiacivil schreef:

  Er komt een dag dat er in Nederland chaos uitbreekt en dan komt het volk in grote opstand, dit kabinet gaat een keer over al zijn leugens hard vallen.

  0 likes
 • […] over Marsmannetjes – en wie een beetje grasduint op internet, komt er al snel achter dat ik niet de enige ben die dat […]

 • mau schreef:

  Gelukkig zijn de meesten die hier reageren wel wakker. Ik vind het ook erg spijtig wanneer ik toch nog een gebrainwashte slaper tegenkom.

  Bizar iid ze houden van hun cijferspel en de daarbij behorende opofferingen. Blijkbaar was het ook 06-05-2002 opgeteld is 6 (numerlogie) en volgens mij was het in video “BNN – Moordcomplot op Pim Fortuyn (Goede kwaliteit)” dat hij 18:06 dood was of Volkert werd rond die tijd gepakt. 666 getal waar illuminatie op geilt.

  Een ex CIA agent zei eens: “politieke moorden gebeuren niet zomaar.. ze worden toegestaan”. (AIVD wist van tevoren al wat het plan zou zijn)

  Ik ben sinds anderhalve maand terug helemaal erin gedoken om zelf eens te bepalen of Pim nou werkelijk iets raars zei. Helemaal niets, sterker nog dat wat hij zei riep ik al tien jaar! Echt jammer, was erg benieuwd hoe hij als president het had gedaan. Dat hij vanuit z’n hart leefde en regeerde, opkomend m.n. voor de kleine burger, heb ik een ander hier nog niet zien doen. Hij was transparant vergeleken bij de rest. O enne, trouwens uh Wim 7 mei 2014 12:52 op 12:52 , … ik heb een kleurtje!! Ik ben al die uren in de rij van de kathedraal gaan staan en ik ben in de kathedraal tijdens zijn wake geweest; o en, Wim, ik heb gehuild!En toen wist ik nog helemaal niet echt precies waar het allemaal over ging.

  UIT: De moord op Pim Fortuyn was een loepzuivere politieke moord
  Geplaatst op 5 juni 2013 door hetuurvandewaarheid

  “De nog niet zo lang geleden overleden historicus Johan Wijne heeft een rode draad ontdekt in de Nederlandse politiek. Ter gelegenheid van het uitkomen van een boekje van Mat Herben schreef de Volkskrant:

  “Oproerkraaiers als de patriot Van der Capellen tot den Pol, de liberaal Thorbecke en de socialist Domela Nieuwenhuis – allen werden ze omringd door vrijmetselaars die erin slaagden de revolutionaire stemming te matigen. De op een na laatste radicaal die er toe deed, Hans van Mierlo, had in 1966 vrijmetselaar Hendrik Jan Zeevalking aan zijn zijde. En de laatste, Pim Fortuyn, had dus Mat Herben.””

  Eerste 9/11 was trouwens in 1973 the coup Allende/Pinochet in Chile.
  Ook een goede docu Four Horsemen!

  Goeie site dit!!!

  0 likes
 • R schreef:

  Zeitgeist!

  0 likes
 • x

  Check Also

  volkert

  ‘Volkert, moordenaar van Pim Fortuyn, koopt WOONBOERDERIJ’

  Bij de redactie van Nieuws uit Berkelland ...

  Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

  Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

  Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...

  >