Homepagina » Universum » Complottheoretici: “Gelekte stukken onthullen dat NASA weet dat Planeet X (Nibiru) eraan komt”
Complottheoretici: "Gelekte stukken onthullen dat NASA weet dat Planeet X/Nibiru bestaat"

Complottheoretici: “Gelekte stukken onthullen dat NASA weet dat Planeet X (Nibiru) eraan komt”

Volgens complottheoretici weet NASA dat Planeet X (Nibiru) bestaat. Dat meldt de Indiase website Techworm. In een studie uit 2014 wordt onthuld dat een mysterieuze planeet zich mogelijk schuilhoudt achter Pluto. Wetenschappers bestudeerden extreme Transneptunische objecten, hemellichamen die buiten de baan van Neptunus rond de zon draaien.

Op YouTube circuleren momenteel veel verschillende video’s waarin wordt geclaimd dat een NASA-studie uit 1988 details bevat over deze mysterieuze planeet. Het onderzoek zou ook laten zien dat Planeet X in 1000 jaar rond de zon draait.

Volgens de complottheoretici bewijst de studie dat de NASA, het Amerikaanse ministerie van Defensie, SETI en de CIA al wisten dat Planeet X eraan komt. Het Vaticaan zou ook zijn geïnformeerd over deze planeet. Er zouden zelfs documenten zijn gelekt met informatie over Planeet X/Nibiru.

Anunnaki

Zecharia Sitchin, auteur van het boek ‘The 12th Planet’ geloofde ook in de terugkeer van Nibiru. Volgens hem zou Nibiru in Sumerische teksten refereren aan een planeet die eens in de 3600 jaar ons zonnestelsel binnendringt.

Volgens Sitchin vergaarde het Sumerische volk al haar kennis via een bezoek van de planeet Nibiru, meer bepaald de Anunnaki, het volk dat deze planeet zou bewonen. De vermeende planeet werd door hem gelijkgesteld aan Planeet X.

De studie ‘Extreme trans-Neptunian objects and the Kozai mechanism: signalling the presence of trans-Plutonian planets’ werd in juni 2014 gepubliceerd in Monthly Notices of the Royal Astronomical Society Letters. Uit de studie blijkt dat zich in ons zonnestelsel mogelijk nog twee planeten schuilhouden die groter zijn dan de aarde.

New Horizons

De complottheoretici wijzen erop dat in 1990, twee jaar na de NASA-publicatie over Planeet X in 1988, een begin is gemaakt met het project New Horizons. De sonde zou na Pluto in het geheim moeten speuren naar Planeet X.

Planeet X moest na de ontdekking van Neptunus de nog niet verklaarde afwijkingen in de banen van Uranus en Neptunus verklaren. Percival Lowell berekende waar deze nieuwe planeet te vinden zou moeten zijn. De planeet kreeg de naam Planeet X.

Clyde Tombaugh en zijn collega’s zochten naar Planeet X. Na het vergelijken van veel foto’s werd de planeet eindelijk ontdekt en Pluto genoemd, beginnend met de initialen van Percival Lowell.

Planeet X en Y

In maart 2014 kondigden wetenschappers Chadwick Trujillo en Scott Sheppard de ontdekking van dwergplaneet 2012 VP113 aan. Ze zeiden ook dat er nog een planeet groter dan de aarde voorbij Pluto moet staan.

De baan van de dwergplaneet zou volgens het tweetal worden beïnvloed door een enorme planeet aan de rand van ons zonnestelsel. Wetenschappers menen dat deze mysterieuze Planeet X en misschien ook nog een planeet Y tot wel 10 keer zo groot als de aarde kunnen zijn en op circa 250 AE (astronomische eenheden) van de zon staan. Vond je deze informatie interessant? Deel het op facebook met je vrienden.

[Techworm]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Neee! NASA is vrijmetselaar leugens! Het is allemaal een illusie… mooie schilders, mooie mythes. Het bestaat niet. Het enige wat boven ons is is ijle lucht en het Firmament.

het goede
het goede
6 jaren geleden

welcom the aye of ra

Kim
Kim
6 jaren geleden

Ja die verhalen over Planeet X begin ik nu stilaan toch ook wel beu te worden…

Ronald
Ronald
6 jaren geleden

Je hebt gelijk Arwijn want we zijn niet naar de maan geweest, geloof je dan de rest wel en het zijn Free masons dat moet toch wel iets zeggen.

Total Video Proof of Moon Landing hoax Released 2015 ! || Why NASA is silent ?
https://www.youtube.com/watch?v=gPEPRgfVlU4

NASA WHISTLE BLOWER IMAGE HOAXSTER
https://www.youtube.com/watch?v=YKbdH7a2IZw

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Het World Economic Forum heeft een nieuw ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x