Homepagina » Universum » Complottheoretici: “Gelekte stukken onthullen dat NASA weet dat Planeet X (Nibiru) eraan komt”
Complottheoretici: "Gelekte stukken onthullen dat NASA weet dat Planeet X/Nibiru bestaat"

Complottheoretici: “Gelekte stukken onthullen dat NASA weet dat Planeet X (Nibiru) eraan komt”

Volgens complottheoretici weet NASA dat Planeet X (Nibiru) bestaat. Dat meldt de Indiase website Techworm. In een studie uit 2014 wordt onthuld dat een mysterieuze planeet zich mogelijk schuilhoudt achter Pluto. Wetenschappers bestudeerden extreme Transneptunische objecten, hemellichamen die buiten de baan van Neptunus rond de zon draaien.

Op YouTube circuleren momenteel veel verschillende video’s waarin wordt geclaimd dat een NASA-studie uit 1988 details bevat over deze mysterieuze planeet. Het onderzoek zou ook laten zien dat Planeet X in 1000 jaar rond de zon draait.

Volgens de complottheoretici bewijst de studie dat de NASA, het Amerikaanse ministerie van Defensie, SETI en de CIA al wisten dat Planeet X eraan komt. Het Vaticaan zou ook zijn geïnformeerd over deze planeet. Er zouden zelfs documenten zijn gelekt met informatie over Planeet X/Nibiru.

Anunnaki

Zecharia Sitchin, auteur van het boek ‘The 12th Planet’ geloofde ook in de terugkeer van Nibiru. Volgens hem zou Nibiru in Sumerische teksten refereren aan een planeet die eens in de 3600 jaar ons zonnestelsel binnendringt.

Volgens Sitchin vergaarde het Sumerische volk al haar kennis via een bezoek van de planeet Nibiru, meer bepaald de Anunnaki, het volk dat deze planeet zou bewonen. De vermeende planeet werd door hem gelijkgesteld aan Planeet X.

De studie ‘Extreme trans-Neptunian objects and the Kozai mechanism: signalling the presence of trans-Plutonian planets’ werd in juni 2014 gepubliceerd in Monthly Notices of the Royal Astronomical Society Letters. Uit de studie blijkt dat zich in ons zonnestelsel mogelijk nog twee planeten schuilhouden die groter zijn dan de aarde.

New Horizons

De complottheoretici wijzen erop dat in 1990, twee jaar na de NASA-publicatie over Planeet X in 1988, een begin is gemaakt met het project New Horizons. De sonde zou na Pluto in het geheim moeten speuren naar Planeet X.

Planeet X moest na de ontdekking van Neptunus de nog niet verklaarde afwijkingen in de banen van Uranus en Neptunus verklaren. Percival Lowell berekende waar deze nieuwe planeet te vinden zou moeten zijn. De planeet kreeg de naam Planeet X.

Clyde Tombaugh en zijn collega’s zochten naar Planeet X. Na het vergelijken van veel foto’s werd de planeet eindelijk ontdekt en Pluto genoemd, beginnend met de initialen van Percival Lowell.

Planeet X en Y

In maart 2014 kondigden wetenschappers Chadwick Trujillo en Scott Sheppard de ontdekking van dwergplaneet 2012 VP113 aan. Ze zeiden ook dat er nog een planeet groter dan de aarde voorbij Pluto moet staan.

De baan van de dwergplaneet zou volgens het tweetal worden beïnvloed door een enorme planeet aan de rand van ons zonnestelsel. Wetenschappers menen dat deze mysterieuze Planeet X en misschien ook nog een planeet Y tot wel 10 keer zo groot als de aarde kunnen zijn en op circa 250 AE (astronomische eenheden) van de zon staan. Vond je deze informatie interessant? Deel het op facebook met je vrienden.

[Techworm]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Neee! NASA is vrijmetselaar leugens! Het is allemaal een illusie… mooie schilders, mooie mythes. Het bestaat niet. Het enige wat boven ons is is ijle lucht en het Firmament.

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Ja het bestaat wel Arwijn, zal veel angst geven bij de mensheid. Is al eonenlang bekend. Lees boek van Sitchin maar eens. Angst is een slechte raadgever. Het gaat komen en moet gebeuren, NU!!

Emile
Emile
Reactie op  Vrijheid
5 jaren geleden

Ik word zo moe van de claims op deze site van mensen, mijn hemel, ook geen wonder dat we er nooit uitkomen.
Iemand zegt dat NASA allemaal leugens verspreid (dat kan je nooit zeker weten) en dan vervolgens gaat er iemand antwoorden dat Nibiru wel degelijk bestaat, ook dat is weer een aanname en een geloof kwestie, totaal niet onderbouwd en natuurlijk geen bewijs van beide kanten , maar hij bestaat wel want ik kijk youtube en heb een boek (inderdaad, 1 boek, niet meerdere van andere auteurs) gelezen van iemand die helemaal niet in staat was de kleitabletten te ontcijferen, maar ik “geloof” hem wel hoor.

Men moet oppassen met zeggen dat je iets weet omdat je een docu hebt gezien of een boek hebt gelezen.
Wie heeft het boek geschreven ?, wat is z’n achtergrond ?
Op welke boeken etc.. is deze docu gebaseerd ?, wie zijn de auteurs van de passages in de docu die me verteld worden ? , is het 1 iemand z’n theorie of steunen meerdere onderzoekers dezelfde theorie !! (heel belangrijk)

ik heb duizenden filmpjes gezien en talloze boeken gelezen in de afgelopen 20 jaar en ik durf heel eerlijk te zeggen dat ik niks zeker WEET !!!
Het enige wat ik weet is dat een grijze schijf kan vliegen zonder geluid , het zweefde 15 meter boven me bij daglicht, dat is wat ik heb gezien en WEET !!, dat is tevens mijn drive geweest om te zoeken naar UFO verhalen maar ik ben er na 20 jaar geen steek mee op geschoten !!! , dat is wat ik WEET !
Voor de rest zal ik nooit posten dat ik iets “weet” over bijvoorbeeld Nibiru, Mars, Adolf, Aliens etc.. etc.. want dat kan ik simpelweg niet !!
Het verbaast me hoeveel anderen hier altijd wel heel veel zeker “weten”
Ik zal wel iets verkeerd hebben gedaan in de afgelopen 20 jaar.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Emile
5 jaren geleden

Nee dat is het niet. Het is wetenschap.
https://www.youtube.com/watch?v=DPGW9bIx_e8
Kijk met je eigen ogen, breek de illusie!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Durf je het aan om een IQ testje te doen en het resultaat eerlijk te melden? Want daar ben ik wel benieuwd naar.
http://www24.zippyshare.com/v/MhHNCuvq/file.html

Piet de Vries
Piet de Vries
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Als het wetenschap is, dan is het met feiten aantoonbaar en door iedereen te controleren. Dan heb je dus geen NASA nodig om te vertellen dat er een planeet aankomt, en kan de NSA het dus ook niet onder de pet houden.

Nou roepen al minstens 4 jaar mensen dat Niburu (Nibiru?) er aan komt. Er worden foto’s gepost waarop ‘t ding te zien is. Pak dan een telescoop en check wat je ziet! Het kan niet zo zijn dat er een planeet richting de zon schuift die alleen door wat oelewappers met een iPhone wordt waargenomen, maar niet door een amateur-astronoom.

En als die astronomen niks vinden – geen Niburu – dan zal je volgens datzelfde wetenschappelijke principie moeten toegeven dat er toch niks was. Geen bewijs = geen planeet, toch?

Van Eijk
Van Eijk
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Onderbouw jouw mening eens.

JohnSmith
JohnSmith
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Laat je na kijken….. meer kan ik niet zeggen

Marc
Marc
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Je wilt niet dat het bestaat, dan is het dus een ontkenning? Of weet je zeker dat het niet bestaat en wat zijn daarvoor dan je argumenten?

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Marc
5 jaren geleden

Zoek het maar lekker uit. Als je het niet wilt weten… dan niet!

nunki
nunki
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Slappe, weke reactie. Dit deed ik toen ik vier jaar oud was, en mijn gelijk niet kon halen. Peutergedrag! Kom eens als een volwaardig mens met feiten en bewijzen. Kietel mij eens lekker.

ikke
ikke
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

Jij bent zo een type van “als het niet op het NOS journaal komt is het niet waar
Echt schapengedrag.
Overal tegenaan schoppen maar geen zelfonderzoek doen.

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Waar ben je zo bang voor Arwijn? Er is al zoveel nieuws over de vinden in de boeken, wel eens gehoord van de Kolbrin Bible? Is al ruim voor de tijd van christus geschreven, dus er was nog geen invloed van religies om over dit thema zware dogma’s op te leggen. Ook de oude Kelten, Chinezen, Egyptenaren wisten hier van!

Kijk eens naar de weersomstandigheden de afgelopen jaren, vind je dat normaal?
Kijk maar eens naar het you tube filmpje van Carlos Ferrada on the planet X/Nibiru, wat deze oude astroloog Munoz Ferrada jou gaat vertellen. Dan schrik je wat hij je wil vertellen, maar wat hij zegt: de mensheid is hier niet op voorbereid. Horen, zien en zwijgen, daar zijn we erg goed in hè, doen alsof er niets aan de hand is, maar alles ligt opgeslagen in onze cellen en dna, deze komst van de grote schaduw. Deze gebeurtenis hebben velen al eerder meegemaakt tijdens de ondergang van het Oude Atlantis, de dagen van Noah, de zondvloed. Al deze herinneringen zijn opgeslagen in ons systeem, nu hier meer over wordt gesproken roept dat bij velen angst op, angst voor het onbekende.
Maar je zult toch ook kunnen begrijpen dat de wereld zoals die er nu is toch niet zal kunnen blijven bestaan? De aarde is doodmoe, leeggezogen, vernield door de mensheid, de mens heeft nooit genoeg, wil vasthouden aan bezit, aan hun huizen, hun banen, de materie en de luxe en kijkt liever altijd de andere kant op, wanneer er zoveel leed in de wereld is. Zo van, ach jammer, maar als het mij maar niet zal overkomen, dan vind ik het wel goed. Dat gaat nu dus verdwijnen, de arrogantie, de ontkenning van de mensheid en door alle chaos heen zal de eindtijd en de strijd arriveren.
Het zal zijn zoals in de dagen van Noah, hij werd bespot voor hetgeen er zou komen, hij was wijs en trof voorbereidingen en overleefde de zondvloed en zo is ook het oude Atlantis verdwenen, velen bleven, waarschuwden de mensen, maar zij bleven en de verstandige mensen die vertrokken met hun schepen naar andere landen. De mensheid zal het nooit leren, door alle karma wat men de laatste duizenden jaren heeft opgebouwd, zal opnieuw de komst van deze planeet toeslaan. Het spijt me, maar hetgeen wij hebben gezaaid, krijgen we weer terug, dit keer harder dan ooit. Kijk maar wat deze astroloog heeft te vertellen!
Nasa heeft sinds 1982 alles verborgen willen houden, nu ineens is deze planeet wel zichtbaar gelaten, waarom? Ze kunnen er niet meer om heen, die tweede zon wordt al zo vaak door mensen gespot en gefotografeerd. De elite heeft toch niet voor niets wereldwijd zijn onderaardse steden gebouwd, zij weten wel wanneer het uur U zal slagen, maar één troost, ditmaal komen ze er niet mee weg, ook zij, deze archonten, zullen worden vernietigd!
Nogmaals ik wil je niet bang praten of maken, maar we kunnen er echt niet meer om heen, de mensheid, rijk en arm, zullen allen hetzelfde lot ondergaan. Troost je met de gedachte, dat de ziel altijd voort blijft leven, die is onsterfelijk, het is de angst om ons stoffelijk lichaam te moeten verlaten, dat geeft die angst, sterven op zich is weer het geboren worden in het licht, een nieuw lichaam, om verder te evolueren op ons zielenpad.
Blijf leven in het nu, geniet van de dagen die er nog zijn, met de lieve mensen om je heen, informeer hen zodat ook zij voorbereidingen kunnen treffen voor wat gaat komen.
Tijd en datum is niet bekend, maar het zal komen als een dief in de nacht. Ik kan het niet mooier of slechter maken dan wat het is.
Kiesha Crowter, Druvalov Melchizedeck, Marshall Masters schrijven en vertellen hierover. Google maar eens op deze personen, maar…je hoeft niets te geloven, als jij denkt dat het niet zo is, dan is dat jouw waarheid Arwijn. Sterkte met alles!

jeetje
jeetje
Reactie op  Vrijheid
5 jaren geleden

ik denk dar arwijn even weg is

rietje
rietje
Reactie op  Vrijheid
5 jaren geleden

Hoi Arwijn het einde van de wereld is zeker nog niet daar. Deze vind pas ongeveer rond 7500 plaats dus we hebben nog een tijd te gaan. Dat klopt ook wel want mensen zijn nog lang niet klaar met hun ontwikkeling, als die ooit zou stoppen. Ik ontken niburu niet of planeet x. Het kan zeker zo zijn dat deze weer eens langskomt, maar ten tijde van Atlantis heeft t ook niet de aarde doen vernietigen maar wel een cultuurperiode. Het kan zijn dat dit binnenkort weer t geval zal zijn. En dat de aarde ophoud te bestaan klopt ook maar volgens mij heeft dat meer te maken met dat de zon op een gegeven moment stopt met schijnen en ook dat is nu nog lang niet t geval.

Faith
Faith
Reactie op  Vrijheid
5 jaren geleden

Als hij toch als een dief in de nacht komt, waar maak jij je dan zo druk om? Als die Nibiru al komt zal niemand er erg in hebben, dus waarom gooi je er zo’n lap tekst tegenaan? Dat we maar angst MOETEN hebben? Je lijkt echt net op Elise, die kon dat ook zo verdekt en liefdevol.

"feitje, bedankt"
"feitje, bedankt"
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Al eens door een telescoop gekeken?

Christ
Christ
Reactie op  "feitje, bedankt"
4 jaren geleden

Ja ik heb er een en niburu is bullsh*t het bestaat niet mee eens

Daan
Daan
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Op dat vrijmetselaarsgedoe na kan ik aan het openingsstatement van Arwijn eigenlijk niets ontdekken dat niet klopt.

het goede
het goede
5 jaren geleden

welcom the aye of ra

Robbedoes
Robbedoes
Reactie op  het goede
5 jaren geleden

Niburu begint op Sinterklaas te lijken.

Ze bestaan allebei niet, maar komen elk jaar terug. 😉

xadner
xadner
Reactie op  Robbedoes
5 jaren geleden

helemaal mee eens. Meestal verbaas ik me hier aan de hoeveelheid skeptici op een site voor open minded mensen, die op z’n minst zaken willen begrijpen. Maar het verhaal over niburu zit totaal geen onderbouwing aan vast, met een erg hoog zweefgehalte. Dan zijn channelaars waar je vaak ook niks mee kunt, nog geloofwaardiger.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  xadner
5 jaren geleden

“Maar het verhaal over niburu zit totaal geen onderbouwing aan vast”

Nou ja, op een paar duizend kleitabletten na dan……

Aether
Aether
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

Kleitabletten uit de tijd dat de telescoop bog niet was uitgevonden. Al is er een planeet x… deze staat te ver van de zon. Dus te koud voor leven dus je zit je druk te maken over een reuze sneeuwbal…

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

@ Aether
“Kleitabletten uit de tijd dat de telescoop b(n)og niet was uitgevonden.”

Maakt deze verhalen juist nog interessanter, deze kleitabletten verklaren in ieder geval:
-waarom onze wereld Aarde (Erdu=huis in de verre) heet
-waarom er (wel degelijk) een gezicht op Mars is te zien
-waarom verschillende culturen aan (mannen) besnijdenis doen
-waar onze obsessie voor goud vandaan komt
-waarom wij als soort zoveel genetische afwijkingen hebben
-waarom wij onze ouders ‘Pappie en Mammie’ noemen
en nog veel en veel meer.

Kortom, als het allemaal onzin is, is er zeer zeker goed over nagedacht. En ‘Sitchin was een Vrijmetselaar’, tja, George Orwell ook.

"feitje, bedankt"
"feitje, bedankt"
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

In die kleitabletten staats NIETS over een planeet. Dat is alleen zo in de fantasie van meneer Sitchin. Die beweert zichzelf aangeleerd te hebben die kleitabletten te kunnen ontcijferen, maar mensen die daar echt voor hebben gestudeerd laten niets van zijn beweringen heel: http://www.sitchiniswrong.com/

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Armonicus
5 jaren geleden

@ feitje bedankt

“In die kleitabletten staats NIETS over een planeet. Dat is alleen zo in de fantasie van meneer Sitchin.”

Joh, er zijn complete instituten gebaseerd op fantasie, zoals NASA en al die andere kerken. Sommige mensen geloven daarin, daar verander je niets aan, ik vind het prima zolang ze zelf maar het collectezakje blijven vullen.

Kim
Kim
5 jaren geleden

Ja die verhalen over Planeet X begin ik nu stilaan toch ook wel beu te worden…

Ronald
Ronald
5 jaren geleden

Je hebt gelijk Arwijn want we zijn niet naar de maan geweest, geloof je dan de rest wel en het zijn Free masons dat moet toch wel iets zeggen.

Total Video Proof of Moon Landing hoax Released 2015 ! || Why NASA is silent ?
https://www.youtube.com/watch?v=gPEPRgfVlU4

NASA WHISTLE BLOWER IMAGE HOAXSTER
https://www.youtube.com/watch?v=YKbdH7a2IZw

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Ronald
5 jaren geleden

Illuminati, free masons ed zijn geen kwaadaardige organisaties. Iig niet van oorsprong wat daar tegenwoordig nog van over is en of ze wel of niet werken voor de verbetering vd mensheid weet niemand die niet tot uiterste geheimhouding gezworen heeft. Wat blijft over speculaties.

Persoonlijk neem ik die woorden liever niet in de mond want ik kan er niks zinnigs over zeggen. Ik raad ook andere aan om genuanceerd met die termen om te gaan.

En Ronald jij lijkt me nogal van een religieuze kant de wereld te bekijken. Wat ik wel vreemd vind is dat je naar alle waarschijnlijkheid wel in een almachtige entiteit gelooft die het hele universum heeft gecreëerd. Maar alleen al kijkende naar de aarde is dit een erg complexe zaak. Maar tegelijkertijd hou je er een erg simplistisch beeld van vast. Zou het niet eerder veel complexer in elkaar zitten dan wat jij je er met je menselijke hersentjes ooit van voor kan stellen!?

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  eNdEmiOn
5 jaren geleden

Zal me niet verbazen dat Arwijn en Ronald een en dezelfde persoon zijn.
Heb al tijden het idee dat 1 persoon hier meerdere identiteiten heeft…

Math
Math
Reactie op  eNdEmiOn
5 jaren geleden

Hoe weer jij dat een geheime organisatie als de vrijmetselaars goede of kwade bedoelingen heeft?, onderbouw dat eens met argumenten? En waar haal het je het recht vandaan om Ronald als een simplistisch denker te etiketteren ?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Math
5 jaren geleden

Beter lezen. Ik zeg juist dat ik het niet weet en het daarom ook weinig zin heeft om er wilde speculaties op los te laten.

Ook voor dat 2e stuk van je commentaar » beter lezen! Jij maakt er een volledig simplistische denker van.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Ronald
5 jaren geleden

De filmpjes waar jij steeds mee komt zijn zeer suggestief, en bedoeld om twijfel te veroorzaken. Met jouw religieuze achtergrond zal dat dan ook wel de bedoeling zijn.
Je reageert nog steeds niet op feiten hier door diverse personen naar voren gebracht, simpelweg omdat je geen antwoord hebt.

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

Er is natuurlijk een groot verschil tussen de aanwezigheid van een (dwerg)planeet voorbij Pluto en het idee dat er een planeet met bijbelse reuzen voorbij de aarde zal komen…

Mike
Mike
5 jaren geleden

Ook van Sitchin wordt beweerd dat hij vrijmetselaar was. Hier een filmpje waarin hij een “secret handshake” geeft aan Jordan Maxwell.

https://www.youtube.com/watch?v=QelAIFfp96E

jeetje
jeetje
Reactie op  Mike
5 jaren geleden

Eigenlijk liegt en bedriegt de gehele wereld!! Lijkt wel een ongenezelijke ziekte!

pilske
pilske
5 jaren geleden

Mensen ga toch a.u.b te raden bij jezelf, waarom zijn er geheime genootschappen, waarom zijn er geheime gesprekken tussen wereldleiders, waarom zijn er geheimen voor het volk, waarom worden veel geheimen nu openbaar gemaakt,….puur om verwarring en chaos te zaaien,….laat je niet meenemen in de matrix die de Eliten creeren,…zorg dat je goed onderzoek stelt in jou bevindingen die vanuit jou hart de waarheid spreken, blijf dicht bij jezelf en sta open wat er allemaal op je af komt! Wees die hele horde psychopaten ( Jezuiten, Illimunatie, Bilderberggroep, CFR, Trilitural, Zionisten, etc etc ) dankbaar dat jij hun plannen doorziet, dat jij uit de Matrix bent gestapt die de Psychopatenclub bewust hebben gecreerd, dat als een sluier over de wereld hebben gelegd om de mens te controleren,….kijk goed wat er op het wereldtoneel gebeurt en zie het spel dat door hen gespeeld word,…Okay geloof je niet dat we op de maan zijn geweest, okay, ook goed! Geloof je niet in de andere planeet, Nibiru, okay, ook goed, Okay je gelooft ook niet in 9/11 ook goed!,…Okay je gelooft ook niet in verdeel en heers, ook goed,…okay je geloof ook niet in een NWO, ook goed! Geloof dan maar 1 ding, dat je in een bijzondere tijd leeft waar veel dingen in rap tempo gedaan en beslist worden,…want we zijn met zn allen op deze site goed wakker!!

Boppie
Boppie
Reactie op  pilske
5 jaren geleden

Wat een fijne reactie Pilske 🙂

pilske
pilske
Reactie op  pilske
5 jaren geleden

Laten we elkaar inspireren, we zijn met z’n allen goed bezig, we staan met z’n allen sterk hier, denken over veel dingen hetzelfde en weer anderen lezen dingen waar ze nooit over na gedacht hebben dat het zo kan zijn, sluit gewoon niets uit, ook wij zijn met z’n allen op dit forum heel ver en goed bezig, omdat ieder zijn eigen onderzoek stelt in hetgeen hem verbaast/ interesseert,…..ik ben ervan overtuigd dat wij meer kennis hebben van hoe het allemaal werkelijk in elkaar zit, dan bij een regeringslid die kandidaat 40 is op een lijst een politieke partij, die laten zich leiden door hebzucht, succes en macht, kijk hoe arm zij zijn in hun denken,…zorg gewoon goed voorjezelf en je naaste!Laten we elkaars gidsen zijn!!

https://www.youtube.com/watch?v=0k159T1DrEU

Kim
Kim
Reactie op  pilske
5 jaren geleden

Volledig met je eens! 🙂

jeetje
jeetje
5 jaren geleden

De wereld is een beest en is van beesten. quote

Ronald
Ronald
5 jaren geleden

@ Pilske ,

We zijn toch met z,n allen op zoek in deze wereld vol leugens naar wat er zich daadwerkelijk afspeelt ipv alles maar voor lief te nemen anders kom je nog geen stap verder ?

Op zeker leven we in een wereld vol leugens en daarom wil bijna iedereen dat dit verandert want het kan zo mooi zijn en daar moet je gewoon voor vechten is mijn idee.

Dit komt niet vanzelf is wel gebleken en dit kan alleen bereikt worden door samenwerking en weten wat de leugens zijn in onze wereld anders zaten we niet eens op een site als deze.

Marc
Marc
Reactie op  Ronald
5 jaren geleden

We hebben weerstand nodig, Ronald, anders hebben we niets om ons tegen af te zetten. Een vliegtuig heeft weerstand nodig, anders zou het niet kunnen vliegen, dat geldt ook voor de wielen van bijvoorbeeld een auto, zonder weerstand verplaats je je niet over de weg.

Door te ontdekken dat de wereld vol leugens zit stijgt misschien de wens naar waarheid. Streven naar een ideaal is belangrijk naar mijn idee, dat je daarvoor moet vechten vereist wilskracht en innerlijk weten. Duimpje omhoog.

pilske
pilske
Reactie op  Marc
5 jaren geleden

Ronald…op zeker moet je daarvoor vechten, maar daar is de groep nu gewoon te klein voor,….pas als de mensen echt wakker worden dan kun je er tegen vechten, het feit is nu gewoon dat 3/4 van de Europese of misschien wel wereldbevolking (wat ik niet zeker weet te zeggen) nog niet wakker zijn!! En daar komt bij Ronald, zou jij je leven willen geven voor het klootjesvolk wat we hebben in Nederland??? Wat ik wel vermoed is dat er groepen bestaan die ondergronds zijn (Dat kan ook niet anders want wij zijn niet de enigen die wakker zijn, ook zullen zij er andere gedachtes bij hebben dat het alleen maar kan met de wapens op te pakken),…..Ik zou wel mn wel leven geven voor mijn gezin, dat zeer zeker,..maar niet voor het volk dat nog steeds met vlaggetjes staan te zwaaien en Oranje boven zingen, die lachen jou al zowieso uit om de manier hoe jij denkt, in complotten, die verklaren je bij voorbaat al voor gek, rijp genoeg voor het gekkenhuis denken ze,…..wat ik zie wat er staat te gebeuren is wel een soort revolutie,…..alleen daar speel je de kaarten precies in de richting die de Cabal en psychopatenclub willen hebben, dan is totale chaos en zoals we weten zal er orde uit chaos gecreerd worden, Martial Law zal toegepast worden en zie de Psychopaten hebben hun NWO,..er zullen nog veel dingen gaan gebeuren Ronald,…weet gewoon dat er op aarde iets is/bestaat wat ons denken al kent, en weet hoe wij handelen, die entiteit kent ons uit perfectie!

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Ik sta soms te kijken van de reacties hier, waren het voorheen mensen die in elk geval open stonden voor andermans mening. Nu is het elkaar uitkafferen voor weet ik niet wat en eigen gecreëerde wetenschappen of opgedrongen meningen. Ik lees vooral angst, of onuitgekomen verwachtingspatronen of mensen die het moraal van de alternatieve media onderuit proberen te halen met wat voor reden dan ook. Ik dacht dat we op de goeie weg waren, door te beseffen dat alles met elkaar in verbinding staat, maar begin steeds meer te twijfelen. Is geen wetenschap en wat hier op de site staat is geen voldongen feit, maar slechts een tool om is de andere kant op te kijken. Ik hoef geen gelijk te krijgen of “likes”, maar wil gewoon open staan voor mogelijkheden. Wat bezielt je om andere mensen af te kraken? of om stemming te maken hier? ga lekker een avondje stappen, maar laat je digitale knopjes ajb is los.
Fijn weekend allemaal; oprecht een fijn weekend.

bert s
bert s
Reactie op  Jeff
5 jaren geleden

Wijze woorden.
Waarom noemt men niburu een complot theorie. Wat voor complot zit er dan achter? Het is toch gewoon een planeet die er wel of niet is.

"feitje, bedankt"
"feitje, bedankt"
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Het complot zou er in zitten dat informatie over planet X wordt achtergehouden

Sola
Sola
Reactie op  Jeff
5 jaren geleden

Mee eens. Net zo eens hiermee als met het gezegde “verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Dus eerst naar jezelf en je omgeving kijken en daar wat aan doen indien nodig, dan pas zeveren over complotten en waar je wel of niet in gelooft.

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x