Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graancirkels verschenen bij Stonehenge

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Engelse graafschap Wiltshire, waar ook het iconische Stonehenge staat, zijn twee nieuwe graancirkelformaties verschenen. Ze zijn vastgelegd door MrGyro, een website die met behulp van drones video’s maakt van de mysterieuze patronen.

Sinds de jaren zestig wordt het fenomeen genoemd als bewijs voor het bestaan van aliens. Waarnemingen van graancirkels gaan terug tot de jaren 1600.

Het team van MrGyro heeft voor deze specifieke graancirkels een andere verklaring. “Zijn deze cirkels mysterieus? Wij vinden van niet,” schrijven ze in een blogbericht. “Normaal gesproken mengen we ons niet in de discussie, maar in dit geval willen we graag onze mening geven.”

VIDEO: Mysterieuze graancirkels verschenen bij Stonehenge

De twee formaties zijn volgens de groep niet door aliens gemaakt omdat de lijnen niet recht zijn. “Als aliens in staat zouden zijn om helemaal naar het zuiden van Engeland te reizen en van plan waren een boodschap achter te laten in de vorm van een graancirkel, zou je kaarsrechte lijnen verwachten. We denken dat de twee patronen zijn gemaakt door mensen.”

In het graafschap staat ook al duizenden jaren het megalithische monument Stonehenge. Wetenschappers weten nog altijd niet zeker waar het bouwwerk, dat in 1986 werd toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst, precies voor diende.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Zo één heb ik nog nooit gezien. Ik vind hem een onheilspellende indruk maken…

huisheks
huisheks
7 jaren geleden

Handig om zo’n “onleesbare ” boodschap achter te laten.
Als dit door mensen bedacht en uitgevoerd is, dan geeft dat wel weer aan , hoe makkelijk het is om mensen constant op het verkeerde been te zetten.
Want de discussie blijft : Is het nu wel of niet gemaakt door “buitenaardsen” ?
Is het nu wel of niet een boodschap van betekenis ?
Goh, wel handig die “red herrings” ….

joke1
joke1
7 jaren geleden

Deze ziet er inderdaad niet goed genoeg uit om te zeggen dat dit door buitenaardse gemaakt is.

Marc
Marc
7 jaren geleden

Als je je niet alleen interesseert voor het fenomeen, maar ook geïnteresseerd bent in de mogelijke betekenis, interpretatie, kijk dan op de cropcircleconnector.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x