Homepagina » Gezondheid » “Gouverneur Californië zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties”
"Gouverneur Californië zegt 'ja' tegen het vergiftigen van kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties"

“Gouverneur Californië zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties”

Acteur Jim Carrey heeft felle kritiek geuit op de nieuwe wet die schoolgaande kinderen in Californië vanaf 2016 verplicht vaccinaties te krijgen. Hij zegt dat de handelswijze van Jerry Brown, de gouverneur van Californië, fascistisch is.

“De gouverneur zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van nog meer kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties,” schrijft Carrey op Twitter. “Ze zeggen dat het gebruik van kwik in vissen gevaarlijk is, maar blijkbaar mag een kind wel kwik krijgen. Dat klopt dus niet.”

“Ik ben niet tegen vaccinaties, maar ik ben wel tegen kwik in vaccinaties. Het is te gevaarlijk voor de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC om toe te geven dat ze fout zit. Ze is immers corrupt,” gaat hij verder.

Carrey strijdt sinds zijn relatie met Jenny McCarthy tegen vaccinaties. Zij is ervan overtuigd dat haar zoontje autisme heeft gekregen van vaccinaties. Ook andere beroemdheden, waaronder Kirstie Alley, Selma Blair en Jenna Elfman, hebben zich uitgesproken tegen de wet.

De acteur roept mensen op de schokkende documentaire Trace Amounts te kijken.


[NU]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
365Y
365Y
5 jaren geleden

Wat is de afweging geweest om vaccinaties verplicht te stellen ? En, bestaat er niet zoiets als de integriteit van ieders lichaam ?

Over alles waar geen duidelijke gewenste uitwerking voor kan worden vastgesteld, mag niet officieel automatisch voor of door de hele bevolking worden goedgekeurd … En wie is de stem van het volk … dit zijn in de eerste plaats toch de ervarings- deskundigen ? Dit is een heel onduidelijk geneeskundig gebied, en iets geheel anders dan een sjaal van je moeder om moeten doen , omdat ze weet dat je anders zo goed als zeker een koudtje vat .

vaccinaties verplicht
vaccinaties verplicht
Reactie op  365Y
5 jaren geleden

en dat noemt zich het land van de vrijheid
go to Hell

Arwijn
Arwijn
Reactie op  365Y
5 jaren geleden

Komt er nog wat meer aandacht voor het feit dat de Verenigde staten sinds 24 Juni een dictatuur is? Er zijn een aantal hervormingen bezig daar. Het gaat weerzinwekkend snel. Dit is maar 1 onderdeeltje ervan.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
Ruud
Ruud
5 jaren geleden

Wat is het nou het nut van verplichte vaccinatie? Je bent toch geen gevaar voor je omgeving. Want de anderen zijn toch beschermd door hun vaccinatie?

Enki
Enki
Reactie op  Ruud
5 jaren geleden

Het nut van de verplichte vaccinaties is n.l bedoeld voor degeneratie van het menselijk lichaam. Dit om geld te verdienen aan ons, hun voorgestelde ziektes tot een waarheid te maken en voor het massale uitroeien van de mensheid!

Een gebalanceerd menselijk wezen kan niet ziek worden! Dus moeten we onze balans kwijt raken van binnenuit!

Roy
Roy
Reactie op  Ruud
5 jaren geleden

“Je bent toch geen gevaar voor je omgeving. Want de anderen zijn toch beschermd door hun vaccinatie? ”

Voorbeeldje..

Iemand laat zijn kind bewust niet vaccineren en brengt deze naar de kinderopvang (of waar dan ook waar andere kinderen zijn). Bij de kinderopvang heb je kinderen die nog niet gevaccineerd zijn, omdat deze simpelweg nog te jong zijn.

Het niet gevaccineerde kind heeft mazelen en een ander kind van laten we zeggen 8 maanden raakt bij de kinderopvang besmet door het bewuste kind en sterft aan een hersenvliesontsteking.. Dit had dan voorkomen kunnen worden..

Ik denk dat het daar mee te maken heeft..

patrick
patrick
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Ik ben zelf zeker niet tegen vaccinaties, maar het draait nu helemaal door. Nu willen ze ook vacineren tegen de waterpokken. Dat schijnt ineens toch niet zo’n onschuldige ziekte te zijn. Is het inderdaad ook niet maar alleen als je zwanger ben. Dan kan het inderdaad voor hele nare gevolgen zorgen.
Dus laten we maar iedereen er tegen vaccineren!!!! Zorg gewoon dat iedereen op jongen leeftijd krijgt dan ben je 100% immum. Dat is niet moeilijk gewoon laten spelen met kinderen die het hebben. Zoals dat vroeger bij de meesten aan toe ging.
Neem de BMR prik. Deze is voor economische reden bij elkaar gevoegd.
Maar waarom de jongens vaccineren tegen de rode hond terwijl dat geen elke gevolgen heeft voor een jonge en eenmaal gehad is een levenslange immuniteit tegen de ziekte.
De rode hond is inderdaad gevaarlijk voor zwangere vrouwen. Voor de vaccinatie tijd had 85%- 95% antistoffen opgebouwd voor de bof. Tegenwoordig is dit nu nog 77%

Dan hebben we de bof een zeer onschuldige kinderziekte met uiterst zeldzaam complicaties

Vacinatie van de mazzelen is de enige waar ik echt volmondig ja op zeg ook moet er nog meer onderzoek gedaan worden naar de nut en effect van de vaccinatie:
-Slechts 27.5% van de gevaccineerden heeft nog bescherming voor mazelen tot acht jaar na de vaccinatie.
-95% bouwt daadwerkelijk immuniteit op tegen de bof maar dit is maar voor een bepaalde tijd.
-Het doormaken van deze virus geeft levenslang immuniteit tegen de virus.
-complicatie bij de bof zijn vele malen hoger op latere leeftijd.

Maar tegen krijgt een kind van 6 maanden ook hipetitus -C , een sexsuele overdraagbare aan doening. En dan vraag je aan een kinder arts waarom? Antwoord: stel je voor dat je kind gebeten word door een kind die het heeft.!!! Maar dan moet je gelijk deze vraag stellen aan de zelfde arts: waarom moeten er dan giftige stoffen in zitten waar je afweersysteem helemaal niks mee kan en alleen maar schade aanbrengt. Dan krijg je een antwoord die veel mensen zullen herkennen die ook lange tijd in het ziekenhuis hebben gelegen met zijn kind en dat antwoord is: ehmmm ja ja ja en dan snel een ander onderwerp aangaan.

Maar gelukkig zijn er nog wel veel artsen die hier hun vraagteken ook bijzetten.

patrick
patrick
Reactie op  patrick
5 jaren geleden

Hepatitis-c moet natuurlijk hepatitis -b zijn. Lang leve autospelling

Nick
Nick
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

“Het niet gevaccineerde kind heeft mazelen en een ander kind van laten we zeggen 8 maanden raakt bij de kinderopvang besmet door het bewuste kind en sterft aan een hersenvliesontsteking.. Dit had dan voorkomen kunnen worden..”

Dit is inderdaad niet met 100% zekerheid te zeggen. Sowieso gevaccineerde kinderen zijn afhankelijk van type, een x tijd besmettelijk door de vaccinatie. Dus dan moeten kinderen welk gevaccineerd zijn ook bijv. 2 weken in “quarantaine” om de te jonge baby’s welk nog niet “beschermt” kunnen worden dmv vaccinatie hiertegen te ontzien. Maar hmm, dat zal je voorlopig nog niet horen, want dat betekend dat mama of papa vrij moet nemen van zijn werk.

We moeten maar geloven dat dit een betrouwbaar alternatief is. Lees alternatief. Want het kan ook op een andere manier. Zoals geen stress, goede voeding (geen bio crap uit de supermarkt, maar seizoens gebonden etenswaar wat echt biologisch geteeld wordt en direct vers wordt aangeboden, zodat het nog bio-energetische waarde(licht) behoudt) en natuurlijke geneeswijze.
Echter is dit in den beginne al kapot gemaakt door voornamelijk kunstmatige chemische stoffen, waar wij mensen aan blootgesteld zijn door andere mensen die hierin invloed op hebben. Hierdoor ontstaan er steeds meer defecten in het menselijk ras. Oh en nu met het komende TTIP, GMO’s, zullen dit proces doen versnellen. Eigenlijk zijn we te ver heen in negatieve zin als mensheid zijnde. Evenals rassenvermenging, niets ergs aan, maar consequentie is wel dat er sneller defecten ontstaan. Soms in goede zin, soms in slechte zin. Dit is niet erg, maar wel vervelend. Gelukkig herstelt de natuur dit met zichzelf, mits je het e.e.a. kan accepteren. Maar nee, wij denken het weer beter te weten.

Wat dus wel met 100% zekerheid is te zeggen, is dat wij mensen niet in staat zijn om iets binnen de natuur wetten goed te ontwerpen. De natuur is een superpositie, waar niet aan getoornd moet worden. Alles wat wij zelf maken blijkt achteraf het net niet te zijn en het volgend ‘verbeterde’ idee, is het ook net niet. Het moet in harmonie met de natuur.
Jouw huid is een orgaan, een orgaan om zijn inhoud te beschermen. Wat doen we, we penetreren deze firewall en destabiliseren het anti virus programma, zodoende nog vatbaarder te worden voor andere indringers. Tegen deze indringers gaan we weer inenten of pillen slikken.

We denken dat dit vrij “eenvoudig” werkt door verzwakte vormen gekweekt in lichaamsvreemde eiwitten van kippen etc te gebruiken in combinatie met wat conserveer, stabiliseer middelen en neurotoxische stoffen om het immuun systeem te prikkelen. Echter werkt ons immuun systeem zeer complex met heel veel soorten enzymen en hormonen, welk weer afhankelijk zijn van essentiële vitaminen en mineralen om een specifiek type indringer onder controle te krijgen,. Wetenschap erkent dat ze dit systeem “nog” niet goed begrijpen. Dat zullen ze ook nooit doen. Want de natuur verandert ook en is ons altijd een stap voor.

Een klein extra zijsprongetje, meeste deodorant is slecht voor de huid. We willen niet stinken. BAH. Dus bespuiten we ons met chemische stoffen welk effectief het zweten tegen gaat. Mooi. Probleem opgelost, echter creëren we hiermee weer andere problemen. Dat is gebrek aan kennis/voorspellen wat de consquenties zijn (hormoon verstoring op lange termijn, gifstoffen niet goed afvoeren, maar juist via je huid toelaten waar je hebt gespoten etc.)Nogmaals, gebrek aan kennis zal altijd blijven bestaan. De bewustwording hierin moet resulteren in wijsheid en dat is dat we maar mensen zijn, gevormd door de natuur en zeker niet andere mensen moeten geloven wanneer geld hierin een rol speelt.

Groetjes,

Anke
Anke
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Mazelen is een heel gewone kinderziekte, heb het ook gehad, waar je sterker weer uitkomt. Sterfte daardoor komt wel eens voor, maar dit gebeurt omdat het systeem van degene die ziek wordt al behoorlijk ondermijnd is door misschien vaccinaties voor een of andere griep of i.d.!!?? Men is tegenwoordig zo bang voor van alles, aangepraat door een maatschappij die gerund lijkt te worden door de Pharmacy!

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Voorbeeldje : als je besluit een kind op de wereld te zetten zorg je dat je de eerst komende jaren niet hoeft te werken. Je zorgt zelf voor het kind wat je op de wereld schopt. Je geeft het liefde, reinheid, rust, regelmaat en de beste voeding die je kunt krijgen. Je blijft weg bij consultatiebureaus en vaccinaties.
Je zorgt meet heel je hart dat het kind op een zo gezond mogelijke manier zijn weerstand op kan bouwen. Grote kans dat de mazelen of welke ziekte dan ook geen enkele kans krijgt (door echte moedermelk). Mocht dat onverhoeds toch zo zijn dat wordt die ziekte binnen de kortste keren overwonnen en vormen zich op de natuurlijke manier antistoffen, zoals dat door de natuur bedacht is.

Als een kind door een kinderziekte het onderspit delft is er al heel wat meer aan de hand waar tal van oorzaken aan ten grondslag kunnen liggen, maar waar vaccinatie zeker niet de aangewezen oplossing voor is.

Zoveel mogelijk wegblijven van de chemische gifmengers van big-Pharma is de eerste en belangrijkste stap naar gezondheid. Zo gauw zij je eenmaal in de tang hebben wordt het van kwaal naar bijwerking van een middel en weer naar bijwerking van nog een ander middel naar bijwerking van nog een ander middel voor die bijwerking enz. Voor je het weet heb je een ontbijt, luch en diner van pillen en ben totaal afhankelijk van de pillendraaiers die de rekening weer leggen bij onze als maar duurder wordende verzekeraars en zo is de cirkel weer rond, voor onbeschoft veel geld en ten koste van het aller kostbaarste bezit namelijk onze gezondheid die men echt met voeten treedt.

Nick
Nick
Reactie op  Ruud
5 jaren geleden

Vaccinatie psuedo wetenschap. Ze weten niets. Enigste wat ze weten is dat ze er veel geld mee te verdienen valt. Vandaar dringt de farma ze aan bij overheden etc om het verplicht te stellen. Letterlijk waar, kwakzalvers. Nooit veranderd!

Ok, misschien weten ze wel het e.e.a. Maar wat heb je eraan? De natuur zelf is perfect, daar waar wij uit ontstaan zijn. Wat doen we. Tegen de natuur in. We maken de natuur belachelijk door met dit soort oplossingen te komen.
Als de mens echt eerlijk voedsel nuttigt en leeft met alle overige natuurwetten, dan wordt je echt niet zomaar ziek, of het is een genetisch bepaald iets. Laat de natuur zijn werk doen, hoe hard het soms kan zijn. Ook dat is liefde. Enfin, Hygiëne en weerstand spelen hierin de grootste rollen. Maar gezien het voedsel haast geen waarde meer heeft voor het lichaam, worden we steeds maar zwakker en zwakker. Alle dagelijkse stress en angst propaganda door TV niet te vergeten. Maar dat maakt toch allemaal niet uit. Voor alle kwaaltjes hebben we weer een pilletje of spuitje.

We moeten nog even volhouden, en dan komt het weer neer op jezelf voorzien in de basis behoeften. Samenwerken in lokale zin. Kijken wie nog weet wat mens zijn betekend. MET de natuur leven. Je eigen hersenen gebruiken en zelf verantwoording nemen om weer tot orde te komen.

groetjes

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Ruud
5 jaren geleden

Baby’s mogen pas na 12-14 maanden worden ingeënt tegen mazelen, een ziekte waar 1 op de 1000 aan sterft en 100 à 200 per 1000 mensen ernstige complicaties krijgt die levenslang doorwerkt op het individu.

Baby’s die bij kinderdagverblijven/huisartsen of gewoon op straat besmette mensen kunnen passeren en daardoor ziek raken, hebben de kans niet gehad om resistent te kunnen worden (te jong voor vaccinatie). Het is dus niet het risico van de ingeënte waar het om gaat, maar het risico van de niet-ingeënte baby, die door omstandigheden een kleine periode niet-resistent is, zonder dat ouders/artsen daar iets tegen kunnen doen.

Dus daarom wordt het verplicht. Ik juich het van harte toe. Hoop dat we in Nederland snel zullen volgen, inclusief opdraaien van ouders voor medische zorg door mazelenvirus aan hun kind, en de kosten voor baby’s onder 14 maanden die nooit gevaccineerd konden worden, maar wel ernstig ziek zijn geworden.

Nick
Nick
Reactie op  days of our lives
5 jaren geleden

Resistent worden voor een bepaalde ziekte dmv vaccinatie is tijdelijk en zeker niet levenslang. Natuurlijk opgebouwde resistentie is doorgaans levenslang aanwezig in het lichaam, tenzij de indringer tov de reeds aangemaakte antistoffen zodanig gemuteerd is door menselijk toedoen. Op het moment dat een baby blootgesteld wordt aan mazelen zoals jij in jouw voorbeeld noemt, is het juist de bedoeling dat er resistentie opgebouwd wordt. Kindje kan ziek worden, evenals met vaccinatie. Baby’s 0-6 maanden hebben niet eens een functionerend immuun systeem. Dus moet de baby het hebben van de aanwezige antistoffen van (donor)moedermelk. Ook deze antistoffen zijn voor tijdelijke aard. Daarom is het zo belangrijk om borstvoeding te geven. Het vaccineren van pasgeboren baby’s is in mijn beleving niet juist. Hierdoor wordt het slapende immuun systeem van de baby geforceerd gestimuleerd wat resulteert in STRESS. Sommige baby’s kunnen hier beter tegen dan andere. Maar tegenwoordig zitten er zoveel inentingen, kort op elkaar in het rijksvaccinatie programma, dat dit overkill is en nooit maar dan ook nooit goed kan zijn. Sommige reageren hier acuut op met levensbedreigende ‘bijwerkingen’, maar voor de sterkere baby’s ontstaat er een sluipende bijwerking, wat hierdoor vaak niet gelinkt wordt aan vaccinaties. Dit komt door kleine veranderingen in de samenhang van genen en DNA, waardoor bepaalde informatie (en ieder stukje informatie is essentieel!) beschadigd raakt en dus niet goed geïnterpreteerd wordt door het lichaam. Het lichaam is in staat om dit te herstellen, echter wordt er doorgaans medicatie voorgeschreven wat dit natuurlijke proces weer verstoord. En zo is de cirkel compleet voor het verzwakken van het menselijk ras. Zwakte = stress = niet zelfbewust = overgave = slaaf.

groetjes,

Richard
Richard
Reactie op  Ruud
5 jaren geleden

Een vaccin bestaat uit verzwakte ziektekiemen waarmee je iemand door injectie besmet. Die persoon gaat dan antistoffen maken, maar je blijft gewoon besmettelijk na vaccinatie.

Anke
Anke
Reactie op  Richard
5 jaren geleden

Ja Richard, dus…. het werkt niet! Of alleen maar heel kort.

exegese
exegese
Reactie op  Ruud
5 jaren geleden

Het nut van vaccinaties is NIET het voorkomen van ziektes maar het verzwakken van het menselijke ras. Daarom is het ook wenselijk dat iedereen mee doet (behalve de elite zelf natuurlijk) natuurlijk anders werkt het niet.

365Y
365Y
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Kan even aanvullen met voorbeeld; door de antibiotica bij dieren te gebruiken als preventief middel tegen diverse ontstekingen om reden dat het houden van dieren in een kleine ruimte, ziekte bevorderlijk en besmettingsgevaar verhogend is heeft datzelfde goedje op mensen ook een probleem veroorzaakt en dat is dat lang niet alle antibiotica lang niet meer zo goed werkt als verwacht . dus kunnen we wel aanvoelen wat het doet op de natuurlijke weerbaarheid in deze dieren . Het is duidelijk dat deze maatschappij ons de ziekte in luist en middelen aanreikt als reactie op de gevolgen van een onwenselijke situatie, en dat gaat gepaard met een , uw instemming of afwijzing .. toestemming …

Het word tijd om dus anders te denken over gezondheid versus economisch belang , een belang wat veelal buiten onze behoefte , of noodzaak en het algemeen goedkeurende geweten om werkt, om hun eigen agenda,s te volgen .

JansTerZeijle
JansTerZeijle
5 jaren geleden

Waar kan ik die film dan bekijken?

Aw
Aw
5 jaren geleden

Ik herinner me meteen de “Mexicaanse Griep”-vaccinatie in geheel NL. Bevatte ook kwik.

Richard
Richard
5 jaren geleden

En nou nog effe verplicht chippen die handel en dan hebben we perfecte Monsanto zombies.

Robbedoes
Robbedoes
Reactie op  Richard
5 jaren geleden

En dan gaan die zombies zeker cirkels maken in Monsanto graan?

Ron Blauw
Ron Blauw
5 jaren geleden

zegt wel iets over de rechtspraak in de VS. Dit is te serieus om van 1 kant te bekijken.

Zelfs de grondwet wordt (regelmatig) met voeten getreden. De Mensenrechten tellen daar al lang niet meer. (handelsbelemmering).

Dit verplichte vaccineren roepen wij ook over onze kinderen af, als we Ploumen niet afzetten, in haar bezetenheid TTIP in het geheim er door te drukken.

Ploumen vloog in januari met een privé jet op uw kosten naar Berlijn – om GAVI-de congsi van miljardairs met duivelse plannen om middels vaccins en gmo’s de wereldbevolking te reduceren – om dat GAVI niet €200 milj. maar €250 milj. subsidie te verstrekken!

In de VS zijn rechters politieke aanstellingen.
Iedereen kan weten dat er wereldwijd 1.000 doden per jaar vallen agv. van de vele dodelijke vaccins; en stijgend. Zonder overdrijven: MENGELE praktijken.
Eugenistische fanatici.

Ploumen wil TTIP er doordrukken; minder concurrentie in de Zorg. We onderwerpen ons aan de duivelse doelen van de Verenigde Naties, de Wereldregering.
Gedwongen medicatie van Wieg tot Graf, Obamacare wordt globaal uitgerold.

Obamacare is het prudukt van de massale lobby.

De VS wordt al een eeuw gerund door de globalisten. Met TTIP onderwerpen ze heel Europa.

http://zaplog.nl/zaplog/article/staat_vs_met_kindvaccinatiegraad_van_997_heeft_hoogste_kind_sterfte

Americans Disabled By Vaccines
http://amdbv.org/

Global Eugenics, Using Medicine to Kill. :
http://uitdediepte.nl/?p=2663

WHO donors (US, Gates Foundation, UK, Norway, Canada, EC, GAVI and Roche – Setting the agenda for global public health:
http://keionline.org/node/839

http://www.globalresearch.ca/vaccinate-the-world-gates-rockefeller-seek-global-population-reduction/20942

Steve Quayle – Dead Scientists DO Tell Tales:
http://www.stevequayle.com/index.php?s=148

Uitstekende documentaire door de geleerde Webster Tarpley:
Elite’s Plan for Global Extermination : https://www.youtube.com/watch?v=T3Eo2YTQUr8

Dit plan is reeds in uitvoering:

the partnership between The Gates Foundation and drug giant, Pfizer
The conference sponsors, the UN Population Fund, the USAID, and The Gates Foundation, are far more interested in population control.
Jon Rappoport worked as an investigative reporter for 30 years, https://jonrappoport.wordpress.com/2012/07/13/watch-out-africa-melindas-coming-for-you/

Vaccine damage is not a mistake or side effect, it is an act of war and is intentional. http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=8&contentid=11641

The Stealth Genocide Program (continued) by URI DOWBENKO Death in the Air: Globalism, Terrorism and Toxic Warfare By Dr. Leonard G. Horowitz
Tetrahedron Publishing Group, Sandpoint, Idaho 83864
http://www.sunbirdbioenergy.com/docs/sunbird-fmard-new-alliance-progress-report-coop-framework-nigeria.pdf )

The ‘Corporate Genocide’:
Ebola Bioweapon Loosed for Global Drug Business Profit
http://vimeo.com/103031859

Over HPV-vaccinaties. Wetenschappelijk journaliste Désirée Röver, schreef dit boek al over de waanzin achter de urgentie waarmee plotseling al onze jonge meisjes het HPV-vaccin dienden te krijgen..
“Het RIVM. Roul Coutinho, heeft nu het reclame bureau ComBat uit Amsterdam in de arm genomen om het HPV-vaccin te promoten.

Met Ttip onderwerpen we ons aan de eugenisten van de VN, we worden proefkonijnen:
http://www.fiercebiotechit.com/story/100000-genomes-project-taps-big-pharma-dream-team-data-crunching-skills/2015-03-27
http://www.fiercebiotech.com/story/big-pharma-joins-uks-genomics-project-eyes-drug-discovery/2015-03-26

Rockefeller Foundation president Judith Rodin announced the Foundation—in partnership with the WHO, the World Bank Group, and other organizations—will be launching the first-ever Universal Health Coverage:
http://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/

U ziet, hiervan is niets gelogen – noch overdreven. Check alles zelf, en reageer adequaat.
Die fascisten grijpen nu hun kansen, op onze kosten n.b.; ze zijn werkelijk bezeten deze eugenistische natte droom werkelijkheid te laten worden.

Niet toevallig is Judith Schippers uitgesproken voorvechter voor Obamacare (EPD) en verplichte vaccinatie, e.d. (WHO blauwdruk):

RFID Included In Obama’s Healthcare bill:
https://www.youtube.com/watch?v=QCYoLmvtHLo

NBC All Human Cattle To Be Microchipped By 2017: https://www.youtube.com/watch?v=SOyt8iK7sTM

(n.b.: de VS heeft inmiddels de farma/chemie-reuzen juridische onschendbaarheid verleend – dat is al wel een indicatie wat er gaande is, en verder nog gaat komen)

Ondertussen opereert de Amerikaanse regering nu onder Obama’s executive order # 13674, (op 31 juli 2014 ondertekend)
Dit uitvoeringsbesluit zorgt ervoor dat federale agenten desnoods met geweld iedereen kunnen arresteren en in quarantaine plaatsen die wordt verdacht de symptomen te hebben van een besmettelijke ziekte.

De ‘Devision-E regeling’ maakt voortijdige commercialisering mogelijk onder uitsluiting van aansprakelijkheid.

A quote by U.S. Representative Ron Paul (R-TX) says it all:
“When we give government the power to make medical decisions for us, we, in essence, accept that the state owns our bodies.” ±

drtenpenny.com… 29 mei 2009
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread467698/pg1

Ik hoop dat bovenstaande jullie helpt de leugenaars en hun leugens te ontmaskeren en te voorkomen dat de overheid onder valse voorwendselen onze gezondheid gaat verwoesten.

Dertien
Dertien
5 jaren geleden

Vraag om de bijsluiter!?…die is er niet. Ook is het nooit bewezen dat vaccineren helpt.

x

Check Also

californië

Inwoner Californië sterft enkele uren na coronavaccin, groot onderzoek gestart

Een inwoner van Californië is enkele uren ...

who

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x