Gezondheid

“Gouverneur Californië zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties”

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Jim Carrey heeft felle kritiek geuit op de nieuwe wet die schoolgaande kinderen in Californië vanaf 2016 verplicht vaccinaties te krijgen. Hij zegt dat de handelswijze van Jerry Brown, de gouverneur van Californië, fascistisch is.

“De gouverneur zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van nog meer kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties,” schrijft Carrey op Twitter. “Ze zeggen dat het gebruik van kwik in vissen gevaarlijk is, maar blijkbaar mag een kind wel kwik krijgen. Dat klopt dus niet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Ik ben niet tegen vaccinaties, maar ik ben wel tegen kwik in vaccinaties. Het is te gevaarlijk voor de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC om toe te geven dat ze fout zit. Ze is immers corrupt,” gaat hij verder.

Carrey strijdt sinds zijn relatie met Jenny McCarthy tegen vaccinaties. Zij is ervan overtuigd dat haar zoontje autisme heeft gekregen van vaccinaties. Ook andere beroemdheden, waaronder Kirstie Alley, Selma Blair en Jenna Elfman, hebben zich uitgesproken tegen de wet.

De acteur roept mensen op de schokkende documentaire Trace Amounts te kijken.


[NU]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
365Y
365Y
9 jaren geleden

Wat is de afweging geweest om vaccinaties verplicht te stellen ? En, bestaat er niet zoiets als de integriteit van ieders lichaam ?

Over alles waar geen duidelijke gewenste uitwerking voor kan worden vastgesteld, mag niet officieel automatisch voor of door de hele bevolking worden goedgekeurd … En wie is de stem van het volk … dit zijn in de eerste plaats toch de ervarings- deskundigen ? Dit is een heel onduidelijk geneeskundig gebied, en iets geheel anders dan een sjaal van je moeder om moeten doen , omdat ze weet dat je anders zo goed als zeker een koudtje vat .

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
Ruud
Ruud
9 jaren geleden

Wat is het nou het nut van verplichte vaccinatie? Je bent toch geen gevaar voor je omgeving. Want de anderen zijn toch beschermd door hun vaccinatie?

JansTerZeijle
JansTerZeijle
9 jaren geleden

Waar kan ik die film dan bekijken?

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x