Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Onthoofdingen IS in scène gezet door Turkse tv”
VIDEO: "Onthoofdingen IS in scène gezet door Turkse tv"

VIDEO: “Onthoofdingen IS in scène gezet door Turkse tv”

De onthoofdingsvideo’s die door terreurgroep IS worden vrijgegeven, maken veel los. Uit de trailer van een Turkse actieserie die werd uitgezonden door Kanal D blijkt dat de filmpjes mogelijk in scène zijn gezet. In de trailer van de serie Kurtlar Vadisi (Vallei van de Wolven) is te zien hoe een man gehuld in een zwart gewaad aanstalten maakt om een westerse journalist in oranje overall te onthoofden. De beelden zijn vrijwel identiek aan de onthoofdingsfilmpjes van IS.

De Libanese oud-premier Saad Hariri heeft gezegd dat de Amerikaanse overheid ISIS-operaties in Irak coördineerde vanuit haar ambassade in de Turkse hoofdstad Ankara. Het plan om Irak op te delen en in het Midden-Oosten een oorlog uit te lokken ontsproot tijdens een bijeenkomst van de invloedrijke denktank Atlantic Council, aldus Hariri.

Volgens een bron dicht bij de oud-premier werd tijdens een energietop van de Atlantic Council in Istanboel afgelopen november, die was gefinancierd door de Hongaars-Amerikaanse zakenmagnaat George Soros, de laatste hand gelegd aan de plannen.

[Infowars]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Huisheks schreef:

  ISIS = Israeli Secret Intelligence Service. Opgericht in 1990.
  Oude wijn in nieuwe zakken.
  Je moet toch een gegronde reden hebben om Syrië binnen te mogen vallen.
  Assad is vriendjes met Rusland, dus… verzin eens wat………
  Zionistisch complot ten top.

  5 likes
 • pleiadian schreef:

  nee, geen complot. gewoon gestoorde lieden

  1 likes
 • Henk schreef:

  In zogenaamd open en democratische samenlevingen is de publieke opinie (en de beïnvloeding daarvan via hysterische berichtgeving) zeer belangrijk om steun te krijgen voor alweer een nieuwe oorlog in een gebied dat grenst aan Israël of in een land waar men olie en dergelijke kan jatten. Een eeuwenoude, zionistische, tactiek bestaat eruit de autochtone bevolking van zo’n gebied te demoniseren op allerlei mogelijke manieren. Videootjes in scene zetten om irrationele emoties op te roepen is tegenwoordig heel makkelijk en zo gebeurd.

  De illusie moet worden gewekt dat er allerlei redenen zouden bestaan om nog maar weer eens een oorlog in het Midden-Oosten te beginnen waar, dankzij westerse slaafjes van het zionisme, eigenlijk al genoeg ellende is veroorzaakt. Ik zie Colin Powell nog zitten in de VN met buisjes, gevuld met zogenaamde materialen voor biologische oorlogsvoering (“bewijs”). Achteraf bleek ook dat er helemaal geen wapens voor massavernietiging in Iraq te vinden waren. Ondertussen is wel de halve bevolking uitgeroeid en het hele land aan prut gebombardeerd en je hoort er nauwelijks nog iets over in de reguliere (zionistische) media.

  De anti-moslim-propaganda duikt in allerlei soorten en maten op. Zo loopt er momenteel een tentoonstelling in Rotterdam over de verworvenheden van moslimgeleerden in de Middeleeuwen (toen wij nog in de modder zaten te kroelen). De westerse en vooral zionistische arrogantie om te doen alsof wij alles hebben uitgevonden is zeer bekend. Zo werden namen van islamistische geleerden op het vlak van chemie, geneeskunde, astronomie, algebra, filosofie, enz. in het Latijn weergegeven om de indruk te wekken dat het hier toch echt niet om moslims ging. Het Spaans bevat nog steeds 4000 woorden van Arabische herkomst en ook het Nederlands kent er heel wat: alchemie, alembik, almanak, algebra, zenit, suiker, koffie, saffraan, zirkonium, algoritme, magazijn, admiraal, sorbet, cijfer, aorta, enz.

  Moslims zullen en moet namelijk zo consequent mogelijk als wilde barbaren worden voorgesteld, desnoods d.m.v. historische incorrectheden en zo vond de Trouw het nodig om de “ophemeling” van de verworvenheden die in de vernoemde tentoonstelling worden vertoond af te zwakken:”Islamexpositie doet aan geschiedvervalsing.” Dit gaat trouwens niet over Islam, maar over de uitvindingen van geleerden (en waarom doet hun religie er ineens zo sterk toe?). Als het over christenen gaat, dan is het kennelijk niet steeds weer nodig dat te vermelden. Dat er buitenproportioneel veel Nobelprijzen naar zionisten gaan is ook verdacht; heeft de rest van de bevolking geen hersenen? Niet echt. Als je als volk geen kans krijgt …

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  advocaat

  Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’

  Deze week was er vooral aandacht voor ...

  >