Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Pleegmoeder dreigt kind kwijt te raken omdat ze griepprik weigert
VIDEO: Pleegmoeder dreigt kind kwijt te raken als ze griepprik weigert

VIDEO: Pleegmoeder dreigt kind kwijt te raken omdat ze griepprik weigert

Amerikaanse pleeggezinnen moeten sinds kort verplicht worden ingeënt tegen de griep als er een pleegkind in huis woont dat jonger is dan twee jaar. Als de gezinnen niet meewerken, worden de kinderen zonder pardon uit huis geplaatst. Pleegmoeder Jamie Smith uit Tacoma is niet van plan mee te werken.

Jamie heeft sinds kort een nieuwe aanwinst in haar pleeghuis. “Hij is met kerst geboren, hij is ons kleine kerstkindje,” zei ze. In totaal heeft ze zeven kinderen opgevoed, waaronder het 4-jarige pleegkind Bonnie.

Het gezin loopt nu het risico dat de 1 maand oude baby wordt weggehaald tenzij alle gezinsleden een griepprik halen. Jamie heeft daar geen zin in. “Ik heb er veel onderzoek naar gedaan en word niet blij van de bijwerkingen die het griepvaccin heeft,” zei ze.

Smith is bezorgd over kwik in het vaccin en het effect ervan op het brein. Ze wil niet dat zij of haar vijf kinderen eraan worden blootgesteld, zelfs als dat zou betekenen dat ze afstand moet doen van haar kleine.

“Ik heb daar veel over nagedacht,” zei Smith. “De kinderen in het huis komen eerst en hun veiligheid is belangrijker voor mij dan juridisch getouwtrek om deze kleine jongen.”

Haar man heeft wel een griepprik gehaald. Hij werkt voor het bedrijf MultiCare, dat zijn werknemers verplicht een vaccin te halen. Verpleegsters van ziekenhuizen van MultiCare hebben het bedrijf aangeklaagd omdat ze weigeren zich te laten inenten.

Door hun mond open te doen hopen pleeggezinnen dat de overheid de maatregel zal intrekken zodat de gezinnen bij elkaar kunnen blijven. Eind februari loopt de deadline voor het halen van de griepprik af.

[KOMO News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • leon*** schreef:

  vreemd dat een overheid waaarschuwd voor de gevaren van kwik
  maar wel goedkeurd dat er mensen mee worden geinjecteerd

  http://rivm.nl/Onderwerpen/K/Kwik

  en dan staat er als je er vragen over hebt contact op tenemen met de GGD
  als ik telefoon gesprekken zou kunnen opnemen zou ik er heen bellen
  en vragen wat ik moet doen als er iemand per ongelijk kwik heeft ingeslikt

  8 likes
  • Roy schreef:

   Er is een verschil tussen Ethylkwik (wat in Thiomersal zit) en Methylkwik. Als je belt zullen ze je dat waarschijnlijk ook uitleggen. Ik denk niet dat het gesprek spannend genoeg zou zijn om op te nemen..

   7 likes
   • weg met ons schreef:

    @Roy

    Het ontgaat je waarschijnlijk en daar moet je schijnbaar iets slimmer voor zijn dan dat het hier niet alleen gaat over de stoffen die je krijgt ingespoten, stoffen die zich vermoedelijk niet opstapelen in het lijf of hersenen en men er daarom maar vanuit gaat dat al wat men krijgt ingespoten geen gezondheidsschadelijke problemen zal opleveren (zeg maar: ” ze nemen de gok”), maar waar het in wezen om gaat is dat mensen worden gedwongen zich of anderen met ‘iets’ in te laten spuiten en gedwongen worden toe te geven aan de terreur van de overheid en de farmaceuten.

    Je mag dan quasi nonchalant reageren alsof je een persvoorlichter bent van de overheid of een farmaceutische fabriek die alle gevaren afzwakken, maar ieder helderdenkend en partij onafhankelijk mens begrijpt waar het in dit verhaal om gaat.

    20 likes
    • Roy schreef:

     Meneer of mevrouw Weg met ons..

     Het ontgaat je waarschijnlijk, maar daar moet je schijnbaar iets slimmer voor zijn, dat ik reageerde op de reactie van Leon en deze ging wel degelijk over de gevaren van kwik. Leon was benieuwd naar de reactie van het RIVM en ik gaf het vermoedelijke antwoord..

     En dan nu een reactie, welke wel het artikel zelf betreft. Ik ben van mening dat een ieder zijn eigen keuze moet kunnen maken. Of ik het verstandig vindt om niet in te laten enten laat ik dan even in het midden, dat is een discussie waar ik me verder niet in ga mengen..

     12 likes
     • Roy schreef:

      “Dat is dan ook voor het eerst. ”

      Het feit dat ik de discussie aan ga op, misschien 5 tot 10% van de artikelen en dat jij denkt dat ik dit overal doe geeft in ieder geval aan dat het blijft hangen ‘als’ ik de discussie wel aan ga.. Of dit positief of negatief is, is dan weer niet boeiend..

      6 likes
     • eNdEmiOn schreef:

      “dat is een discussie waar ik me verder niet in ga mengen.. ”

      Dat is dan ook voor het eerst.

      1 likes
 • Rik schreef:

  Het kan toch ook niet dat mensen zelf gaan nadenken… en er vervolgens nog naar handelen ook!
  Absurd gewoon.

  Niet nadenken en doen wat de overheid of een ander machtig collectief je zegt, dat is het motto tegenwoordig.

  13 likes
  • Catharina schreef:

   niet nadenken niet zelf mogen beslissen is niet van tegenwoordig zo is de mensheid van oudsher geindoctrineerd door Kerk en Staat , die daardoor behoorlijk macht hebben gekregen ,
   en tegenwoordige regeringen hebben leuke winstmakende deals met Pharmaceutische bedrijven vooral degenen die de injecties leveren

   4 likes
 • Lyra schreef:

  Ze willen onze kinderen vergiftigen en dwingen ons er toe. Deze vrouw is heel moedig. Blijf met de poten van onze kinderen af!

  14 likes
 • weg met ons schreef:

  Daarom ook niet aan kinderen beginnen, want kinderen zullen worden gebruikt als pressiemiddel en zullen ouders tot wanhoop drijven omdat we uiteindelijk als de totale macht zich heeft ontplooit niets meer hebben in te brengen en kinderen niet meer onder de toezicht van ouders staan. Kinderen kun je nemen als je ze een slaafs en onderdrukt leven toewenst, het leven van weleer zoals we die hebben gekend is voorbij, de kinderen die nu nog komen en zelfs de kinderen die nu leven zullen het aan de lijve ondervinden hoe de totalitaire en geesteszieke wereld is en wat ze voor de toekomst waard zijn. (welke toekomst?) Kinderen zullen zeker niet meer de gelukkige momenten kennen zoals die er vroeger wel waren met momenten van liefde, geborgenheid en positieve vooruitzichten.

  8 likes
 • Robert schreef:

  Schandalig en ongelofelijk,hier moeten we ons voor behoeden !!
  Ze doen ons steeds meer geloven dat we niets meer over ons zelf te zeggen hebben.
  Ze proberen ons zelf van ons zelf af te pakken.Ze proberen een soort Zombie van ons te maken
  naar de wil van hun.Ze gaan over de grens en dat mogen we nooit toe laten.
  Wat heeft leven dan nog voor waarde !

  8 likes
 • Candor schreef:

  Het is en blijft rotzooi die het lichaam helemaal niet nodig heeft, het heeft een perfect werkend afweersysteem en je kunt dezelfde griep maar een keer krijgen want het lichaam maakt antistoffen aan .

  anylkwik methykwik , gewoon beide niet goed voor het menselijk lichaam !

  Waarom zouden we dat nu ineens moeten doen , gaan er kinderen dood aan griep? , nee dus het lichaam weet exact hoe het moet handelen , geniaal is het dus opzouten met die troep en we zijn toch vrij om dat zelf te beslissen wat we doen ?, niet dus .

  Dat er mensen zijn die dit willen doen met zichzelf , prima maar gedwongen worden , laat de mens zelf verantwoordelijk zijn voor zijn eigen lichaam en zijn eigen beslissingen nemen .

  Ingrijpen op een onnatuurlijke manier op de mens of moeder natuur heeft nooit een voordeel gehad ..

  4 likes
 • Tygaseras schreef:

  Pittig vrouwtje en gelijk heeft ze.

  3 likes
 • Rini schreef:

  Hier is het het zelfde in Hongarijen,maar dan met de vaccinaties,doe je dat niet dan ben je geen goede ouder en nemen ze je kind ook af,lief het dat ze zo bezorgt zijn voor de mens niet.
  En aan de andere kant treken ze je tot op het bot leeg hier,maar liefst 27% betaal je hier en dan zijn de lonen super slecht,als je een goede baan hebt verdien je hier 400€tjes,en als je achter de kassa zit verdien je tussen de250 a 300.
  Maar ze zijn bang dat je ziek word,jonge jonge jonge zeg,dit wat ik nu zeg staat toch recht tegen over elkaar of niet?
  Je hebt hier bijna van de honger geen ontlasting(geen geld dus)maar we vaccineren je voordat je een ziekt krijgt,zo krom als het maar zijn kan.
  En o ja er is hier ook weer iets nieuws,zonnepanellen belasting,hier gooid men gewoon 10€ op elke paneel die Hongarijen binnen komt,ze denken hier dat ze god zijn echt,wat nergens op de wereld kan kan hier in HONGARIJEN.
  EN NOG IETS MOOIS,ze hebben de madam(de hoofd)van de belasting buiten gegooid bij Amerika,omdat mevrouw da zaak had getilt,maar zegt gewoon dat Amerika liegt en ze blijft gewoon op haar plaats zegt ze,terwijl heel het volk zegt opsodemieteren,hoe krijg je het voor elkaar he,wat een mooie wereld leven we.
  En het klopt wat ik een keertje gehoord heb,er is geen hel beneden onze voeten,we staan er midden in,deze bol waar wij op leven is de hel,dat maken de Elieten er van (trouwns het is al zo)
  Grtjessssss aan alle goed bedoelende mensen!!!!

  2 likes
 • x

  Check Also

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  >