Gezondheid

VIDEO: Pleegmoeder dreigt kind kwijt te raken omdat ze griepprik weigert

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerikaanse pleeggezinnen moeten sinds kort verplicht worden ingeënt tegen de griep als er een pleegkind in huis woont dat jonger is dan twee jaar. Als de gezinnen niet meewerken, worden de kinderen zonder pardon uit huis geplaatst. Pleegmoeder Jamie Smith uit Tacoma is niet van plan mee te werken.

Jamie heeft sinds kort een nieuwe aanwinst in haar pleeghuis. “Hij is met kerst geboren, hij is ons kleine kerstkindje,” zei ze. In totaal heeft ze zeven kinderen opgevoed, waaronder het 4-jarige pleegkind Bonnie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het gezin loopt nu het risico dat de 1 maand oude baby wordt weggehaald tenzij alle gezinsleden een griepprik halen. Jamie heeft daar geen zin in. “Ik heb er veel onderzoek naar gedaan en word niet blij van de bijwerkingen die het griepvaccin heeft,” zei ze.

Smith is bezorgd over kwik in het vaccin en het effect ervan op het brein. Ze wil niet dat zij of haar vijf kinderen eraan worden blootgesteld, zelfs als dat zou betekenen dat ze afstand moet doen van haar kleine.

“Ik heb daar veel over nagedacht,” zei Smith. “De kinderen in het huis komen eerst en hun veiligheid is belangrijker voor mij dan juridisch getouwtrek om deze kleine jongen.”

Haar man heeft wel een griepprik gehaald. Hij werkt voor het bedrijf MultiCare, dat zijn werknemers verplicht een vaccin te halen. Verpleegsters van ziekenhuizen van MultiCare hebben het bedrijf aangeklaagd omdat ze weigeren zich te laten inenten.

Door hun mond open te doen hopen pleeggezinnen dat de overheid de maatregel zal intrekken zodat de gezinnen bij elkaar kunnen blijven. Eind februari loopt de deadline voor het halen van de griepprik af.

[KOMO News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rik
Rik
9 jaren geleden

Het kan toch ook niet dat mensen zelf gaan nadenken… en er vervolgens nog naar handelen ook!
Absurd gewoon.

Niet nadenken en doen wat de overheid of een ander machtig collectief je zegt, dat is het motto tegenwoordig.

weg met ons
weg met ons
9 jaren geleden

Daarom ook niet aan kinderen beginnen, want kinderen zullen worden gebruikt als pressiemiddel en zullen ouders tot wanhoop drijven omdat we uiteindelijk als de totale macht zich heeft ontplooit niets meer hebben in te brengen en kinderen niet meer onder de toezicht van ouders staan. Kinderen kun je nemen als je ze een slaafs en onderdrukt leven toewenst, het leven van weleer zoals we die hebben gekend is voorbij, de kinderen die nu nog komen en zelfs de kinderen die nu leven zullen het aan de lijve ondervinden hoe de totalitaire en geesteszieke wereld is en wat ze voor de toekomst waard zijn. (welke toekomst?) Kinderen zullen zeker niet meer de gelukkige momenten kennen zoals die er vroeger wel waren met momenten van liefde, geborgenheid en positieve vooruitzichten.

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Ze willen onze kinderen vergiftigen en dwingen ons er toe. Deze vrouw is heel moedig. Blijf met de poten van onze kinderen af!

leon***
leon***
9 jaren geleden

vreemd dat een overheid waaarschuwd voor de gevaren van kwik
maar wel goedkeurd dat er mensen mee worden geinjecteerd

http://rivm.nl/Onderwerpen/K/Kwik

en dan staat er als je er vragen over hebt contact op tenemen met de GGD
als ik telefoon gesprekken zou kunnen opnemen zou ik er heen bellen
en vragen wat ik moet doen als er iemand per ongelijk kwik heeft ingeslikt

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x