CoronaMens en Dier

Video: Prof. Capel bespreekt onderzoeken die ‘een schokkend beeld geven’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

De afgelopen tijd is er veel gevaccineerd. Wat zijn de gevolgen van het prikkie? Die vraag stelt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. Hij bespreekt een aantal onderzoeken die een schokkend beeld geven.

We zitten in Nederland op zeer reële, vrij constante oversterfte, zegt Capel. Pieken in oversterfte vallen samen met de verschillende vaccinatierondes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op weefsels waar het spike-eiwit na vaccinatie tot expressie komt, ontstaan allerlei ontstekingsreacties. Het spike-eiwit komt onder meer terecht in het hart, de bloedvaten, hersenen, in eierstokken en de testes.

Het is niet eventjes

Normaal gesproken is een bloedvat gesloten met endotheelcellen. Bij de gevaccineerden vind je heel veel afgebroken en kapotte bloedvaten, merkt Capel op.

Iemand kreeg na de vaccinatie last van ernstige longproblemen. Negen maanden na de immunisatie bleek er nog spike-eiwit aanwezig te zijn in de longen van deze persoon. “Het is niet eventjes, maar het blijft heel lang in het lichaam en geeft daar gedonder.”

Weinig tot een alertheid geleid

De vaccinatie geeft het virus bovendien een nieuwe infectieroute, legt de immunoloog uit. Dit wordt ook wel antibody-dependent enhancement (ADE) genoemd.

Deze problemen zijn al enige tijd bekend, maar hebben helaas weinig tot een alertheid geleid, aldus Capel, die ook fragmenten laat zien uit de documentaire Died Suddenly.

4.8 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ja, dat het prikje in de hersenen terechtkomt was al snel duidelijk!

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Hoe crimineel is het dat ons belasting geld gaat naar “publieke” omroepen die zogenaamd het “publiek belang” dienen vervolgens letterlijk honderden berichten zoals deze bewust NIET behandelen niet besproken of onderzocht wordt … en maar wassen in “onschuld”? Wat is erger: MSM “journalisten” die ècht dom zijn … of zich bewust voor de domme houden?

Rob
Rob
1 jaar geleden

Als je vroeger ergens tegen ingeënt werd, kreeg je die ziekte niet.
Als je tegenwoordig een griepprik krijgt of een spuitje tegen Sars C19 ligt heel je immuunsysteem aan barrels. En het begrip ‘booster’ bestaat simpelweg niet als het gaat om inentingen. Ik heb geprobeerd mij te verdiepen in de zienswijze van de minister, maar ik krijg mijn hoofd zover mijn reet niet in.
Excusé le mot, mijnheer Kuipers.

Jethro-1
Jethro-1
1 jaar geleden

En in tusser tijd blijven we lekker slapen in Nederland

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x