Homepagina » Het Complot » VIDEO: Top 5 duistere geheimen van het Vaticaan
VIDEO: Top 5 duistere geheimen van het Vaticaan

VIDEO: Top 5 duistere geheimen van het Vaticaan

Deze maand werd vlak bij het Franse Chambéry een diplomatiek voertuig van het Vaticaan onderschept dat drugs vervoerde. Bij een wegcontrole ter hoogte van een tolheffing viel de aandacht van de douaniers op een Ford met diplomatieke nummerplaat van het Vaticaan. In de ‘dopemobiel’ bleek vier kilo cocaïne en zo’n 200 gram wiet te zitten.

Volgens twee bronnen behoort de auto toe aan de Argentijnse kardinaal Jorge Maria Meija, een 91-jarige emeritus-bibliothecaris van de Heilige Stoel.

Het Vaticaan wordt al lange tijd geplaagd door schandalen. Zo brachten nazi’s hun tegoeden onder bij de Vaticaanse Bank en hielpen bisschoppen hooggeplaatste nazi’s na de Tweede Wereldoorlog te ontsnappen. Ook zouden verschillende kerkelijken nazistische denkbeelden hebben.

Er zijn ook berichten geweest over prostitutie- en homonetwerken binnen het Vaticaan. Afgelopen jaar gaf paus Franciscus toe dat er binnen het Vaticaan een netwerk bestaat van homoseksuele prelaten. De paus zei dat ‘zijn taak moeilijk was, omdat er naast de vele heilige mensen in de Curie ook een stroom van corruptie is’. Veel mensen zijn inmiddels wel bekend met de omkoopschandalen en de grootschalige kindermishandeling binnen de Rooms-katholieke Kerk.

Daarnaast heeft het Vaticaan zich schuldig gemaakt aan babydiefstal. Nonnen en priesters stalen zo’n 300 baby’s terwijl moeders te horen kregen dat hun kind was gestorven.

Anthony Thomas, maker van de film Secrets of the Vatican, zegt dat er sinds de benoeming van de nieuwe paus wel een wind van verandering waait. Franciscus liet het Instituut voor Religieuze Werken onlangs 1300 bankrekeningen opheffen die waren gelinkt aan witwaspraktijken.

[In the now]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
judith
judith
6 jaren geleden

Het einde van de bedachte religie. Het einde van hun onschendbaarheid. Helaas het begin voor de antichrist.

Edwin
Edwin
Reactie op  judith
6 jaren geleden

Nee he,
weer zo’n term die we klakkeloos van elkaar aannemen : “De antichrist”,
laat de uitleg maar van wat “antichrist” inhoudt achterwege,
want die heb ik al vele malen mogen aanhoren.

De antichrist maakt voor mij ook deel uit van “bedachte religies”,
dus als het einde van alle bedachte religies aan de gang is,
dan is ook het einde van de antichrist aan de gang, lekker boeiend dus.

Ik blijf erbij :
Alle religies zijn verzonnen door mannen die destijds afgunstig waren op de machtspositie die vrouwen hadden, vrouwen baren het leven, dus vrouwen zijn van nature meer bekend met natuurkrachten en magie.Vandaar dat stakkerige verhaal over EVA, en hoe vrouwen het makkelijkst door den duvel te beïnvloeden zijn, puur afgunst!!

Net zoals wetenschap, kan geen ENE religie me ooit precies vertellen hoe het leven in elkaar steekt..
En weet je wat?
Ik wil het niet eens meer weten, da’s alles wat ik weet!

Wat ik wel weet is dat wij mensen net kopieerapparaten zijn, en hoe makkelijk we anderen napraten.

Termen zoals : God, Christus, anti-christ, zonde, hemel , hel, ziel…we nemen deze woorden klakkeloos van elkaar over, vaak zonder zelf onderzoek te doen of deze begrippen verzinsels zijn of daadwerkelijk bestaan.
Lekker makkelijk dus,een ander voor je laten denken…
En dan vinden mensen het vreemd dat er zoveel godsdienstige malloten zijn.:)

Zodra men doorkrijgt dat “god” een woord is dat door mensen is verzonnen, en dat alles wat over god verteld kan worden, OOK door mensen is verzonnen…Pas dan kan men in onschuld leven, simpelweg omdat dit dan ook inhoudt, dat ZONDE niet bestaat…

En wat te denken over de term “vrije wil” ?
Alsof er zoiets bestaat als goddelijke wil versus de vrije wil…onzin!

Weet je waarom de term vrije wil is verzonnen?
Als een excuus naar domme gelovigen, om uit te leggen hoe het toch mogelijk is dat er zoveel ellende is in de wereld, en waarom God niet ingrijpt,…..
hoe naïef moet iemand wel niet zijn om dat zomaar te geloven?

Faith
Faith
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Natuurlijk is God, het woord God door mensen verzonnen. Sommigen noemen hem YHWH, de onuitspreekbare, anderen noemen hem Allah, de Hopi’s noemen hem Concashkila, Grandfather, je kan het ook de natuur noemen. Dat vind ikzelf de handigste, dat snapt ook iedereen. Als er een natuurramp van ongekende propoties gebeurd, kan geen mens er met geen 100 oorlogen tegenop.
Dat is God.

m.b
m.b
6 jaren geleden

… de topnazi’s vertrokken na de oorlog naar de VS of Rusland om daar hoge posten in te nemen. Dus …

john wichers
john wichers
Reactie op  m.b
6 jaren geleden

grootste deel vertrok naar argentinië..waaronder Hitler Fegelein en bormann

m.b
m.b
Reactie op  john wichers
6 jaren geleden

Zie operatie Paperclip.

m.b
m.b
Reactie op  john wichers
6 jaren geleden

… wie weet. Of dat is wat je moet geloven.

Old Mason 33
Old Mason 33
6 jaren geleden

Het meeste duistere van het Vaticaan is niet benoemt. De katholiek kerk is in werkelijkheid een satanische kerk. Het zogenaamd drinken van het bloed van Jezus en het eten van zijn vlees, dat is een satanistisch ritueel.
Het Vaticaan is een van de meest duistere plekken op aarde. Alle kinderverkrachtingen hadden niks te maken met het celibaat van priesters, het had te maken met het verkrachten van onschuld, wat ook een satanisch gebruik is. Het liefst moet het slachtoffer gehuld zijn in volledige angst. Die verdwenen babies zijn gebruikt bij satanistische rituelen waarbij de babies zijn gedood. Ook het aanstukken trekken van kinderen waarbij ze volledig in totale angst zijn gehuld is voedsel voor deze satanisten en het consumeren van hun hart is daar een gebruikelijk ritueel. Dit klinkt voor veel mensen als een schok en allicht totale ongeloof, maar dit is wat er gebeurt binnen deze satanistiche organisatie. Ik weet dat het gebeurt en het gebeurt nog steeds. Bij o.a. volle manen zijn er veel rituelen waarbij kinderen worden geofferd. Sommige kinderen zijn hier speciaal voor gekweekt en leven op geheime plaatsen waar niemand van hun bestaan weet. Het is werkelijk verschrikkelijk, deze satanisten zitten in zo’n duistere wereld daar kan een normaal mens gewoon niet bevatten. Ze hebben geen enkele compassie, en je ziet ook dat bij veel gewelddadige gebeurtenissen in de wereld de katholieke kerk altijd op de achtergrond was, zoals met de nazi’s.
Of andere westerse veroveringen gedurende de geschiedenis, het was ook het Vaticaan die bedacht heeft dat Jezus gekruisigd moest zijn, voor hen was het zien van een dode Jezus aan een kruis een symbool van de overwinning van de duisternis. Ook hier is het wachten op de officiële onthullingen wat de wereld heel diep zal schokken.

Soul
Soul
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Old Mason.

ik heb eerdere verhalen vernomen die enkele overeenkomsten tonen in jou verhaal. Echter heb ik hier geen ondersteunend schriftelijk of video bewijs van om dit met derden te kunnen delen/bespreken.

Zou jij hier wat op kunnen toevoegen

bvd

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  Soul
6 jaren geleden

Soul, ik heb geen video materiaal waarop te zien is hoe kinderen worden geofferd, ook kan ik geen namen noemen van bronnen die dit kunnen bevestigen. Maar heb geduld, deze onthullingen gaan naar boven komen, daar is geen ontkomen aan. Het is triest voor de meeste gelovigen onder ons, die dit massaal zullen gaan ontkennen dat het dragen van het kruis-symbool in werkelijkheid een satanisch symbool was. Alle religies waren een instituut om mensen te onderdrukken en ze te weerhouden van hun eigen ontwikkeling en groei. Mensen zijn geen zondaars, mensen zijn mede scheppers van dit universum. En de God die ze aanbidden zit niet in iets buiten jezelf, de God zit in de mensen zelf, en dat is niet wat de machthebbers wilden dat de mensheid wist, dat alle mensen zelf goddelijk zijn. Die goddelijkheid hebben ze de mensheid altijd onthouden en de mensen laten geloven dat ze zondaars zijn en de mensen tegen elkaar uitgespeeld. Het duistere heeft het altijd heel slim gespeeld, maar het is voorbij, het is over en ik roep alle leden van de vrijmetselaars en andere ondergrondse organisaties op om zich te bekeren, want nu is de kans om nog schoon schip te maken, straks valt het doek volledig om met massa arrestaties als gevolg.
Het wordt ook tijd dat de mensheid zich verder evolueert, uiteindelijk was het allemaal onderdeel van een grote collectieve bewustwording.

Marc
Marc
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

@Old Mason 33

Het is te afschuwelijk voor woorden, wat je daar allemaal schrijft, maar ik ben tegelijkertijd bang dat je gelijk hebt. Dat er zich op duistere, afgeschermde plekken dingen afspelen die op zijn minst mensonterend zijn. Ik heb er wel eens vaker over gelezen en er zelfs wel eens over gedroomd.

De mens kan zo onnoemelijk wreed zijn tegenover zijn medemens en kinderen iets aandoen moet dan wel de hoogste vorm van totaal laakbaar gedrag zijn. De kinderen worden, neem ik aan gebruikt om de eigen energiebatterij op te laden, om meer macht te verwerven. Hoe onschuldiger de kinderenergie, des te groter de toegeëigende macht. Ik word al misselijk als ik hieraan denk.

Dat stelt ook de hele Dutroux affaire in een ander daglicht., zoals beschreven in het boek die Jahrhundertlüge van Heiko Schrang.

Ik heb empathie altijd beschouwd als een van de mooiste en meest kenmerkende eigenschappen van de menselijke soort. Maar blijkbaar zijn er mensen die totaal ongevoelig zijn voor het lijden van een ander wezen.

Je boodschap is gelukkig ook positief te noemen; uiteindelijk zullen we als mensheid ontdekken hoe geketend wij zijn en waren en werkelijk kunnen evolueren naar persoonlijke groei en ontwikkeling van de soort als geheel.

whatever
whatever
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Wat bedoeld U specifiek met bekeren? Bekeren tot wat?

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  whatever
6 jaren geleden

Whatever: bekeren tot het goede maar ook je richten tot het licht. De veronderstelling was altijd dat er eerst donker is en dan pas licht maar dat is een mythe. De duisternis kan er alleen zijn met goedkeuring van het licht, het licht is alles omvattend en wij zijn het licht zelf, de duisternis is een illusie in opdracht van het licht. Hoe duister iemand dus ook is, dit houdt men nooit tot in de oneindigheid vast want uiteindelijk doet men zichzelf ook zwaar tekort.

Jos
Jos
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Hallo Mason,

Hoe weet je dat binnenkort het doek valt, dat alles voorbij is voor de oude garde? Ik zou graag willen dat het waar is, maar alles lijkt nu een andere kant op te gaan. Of zijn dit de laatste stuiptrekkingen, de doodsreutel, de grande finale van het oude systeem voordat het van het wereldpodium verdwijnt?

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

Je zegt het precies goed Jos!

Padja
Padja
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Wie gaat die massa arrestaties verrichten?

Ennehhh, begrijp ik nou goed dat als je je “bekeert” (wendt tot het licht) dat je dan niet gearresteerd wordt?

Licht en duister…het zijn maar woorden. En mensen hebben daar allerlei zaken aan gekoppeld. Net als symbolen. Van mijn part zet iemand rode hoorntjes op z’n kop en zegt dat het “liefde” uitdrukt. Vind ik net zo gezellig als een kruisje, rondje, vierkantje.
Zolang je een ander laat bepalen wat woorden of symbolen voor je MOGEN betekenen leef je onderdrukt.

Vrij zijn is yin en yang.
Is het licht en het duister en alle schakeringen daartussen en daarbuiten in MIJ.

Keesoe
Keesoe
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

Je haalt de woorden uit m’n mond.
Denken in licht en duister is nog steeds een dualistische denkwijze. Maargoed ook Mason is nog niet klaar om eenheid te ervaren. Zodra we blijven denken in licht en duister, goed en kwaad zullen we nooit echte lichtwezens worden in liefde

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

Het licht is wat wij mensen zijn, duisternis is illusie, het klopt dat je dan niet in separatie hoeft te denken. Het is maar vanaf welk level je het bekijkt.

Padja
Padja
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

Old Mason: IK geloof dat jij bent wat je zegt.
Ik ben licht EN duister.
Ik noem dat eenheid.

Padja
Padja
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

@Keesoe
Ik weet eerlijk gezegd niet of ik wel lichtwezen van de liefde wil worden.
Ben bang dat ik bloedagressief word van eeuwige zoetigheid 😉
of ten onder ga aan verveling

Esra
Esra
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Je bent goed op de hoogte Old mason 33 en helaas is dat wat je schrijft geen fictie, maar werkelijkheid.
Wat mij betreft kan het doek niet snel genoeg vallen.
Niks is wat het lijkt…

Marc
Marc
Reactie op  Soul
6 jaren geleden

Voor wie de documentaire wil zien: http://youtu.be/t38fie-4Sj8

Peter C.
Peter C.
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Wat het kruisbeeld betreft toch even nuanceren dat het dragen ervan door veel goedaardige mensen -zonder een dode Jezus erop!- niets te maken heeft met het aanbidden van een satanische organisatie, doch enkel een uiting is van respect voor een man die ons toen al naar een hoger bewustzijnsniveau wilde leiden, hetgeen nu nog onmogelijk blijkt te zijn met het grootste gedeelte van de wereldbevolking. En reken niet op de bijbel want daar staan gruweldaden in, gebiedende wijs, in beschreven net zoals in de koran.
Een deel van de onthullingen die u waarschijnlijk bedoelt is al gepubliceerd door E.W. Meier doch deze moeten nog enkel officieel gevalideerd worden en dat is nog een probleem voor veel mensen.

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  Peter C.
6 jaren geleden

Peter C, even vooropgesteld, het kruissymbool is niet bedacht door Jezus, het kruissymbool staat niet alleen voor een martelwerktuig maar ook een symbool voor de doorkruising van de 13 energiepunten van het lichaam ( chakras).
Door de energiepunten te doorkruisen bij de gewone mens wat een doelstelling is van de freemasons, creëren ze slaafbare individuen. Het kruis staat dus juist voor het doorkruisen van het hogere bewustzijn. Het kruis heeft nog meer duistere betekenissen, dit is er een van. Het getal 13 heeft dus met de 13 chakras te maken. De meesten denken dat het lichaam er 7 heeft maar een volledig geactiveerd lichaam heeft er 13. De letter M van Masons is ook de 13e letter in het alfabet. Ze hebben ons altijd doen geloven dat 13 een ongeluks getal is maar dat is het zeker niet.
Zij die volledig geïllumineerd zijn beschikken over de 13 geactiveerde energiepunten in het lichaam.
Het dragen van een kruissymbool weerhoudt je dus van jouw eigen hogere bewustzijn.

elizabeth
elizabeth
Reactie op  Old Mason 33
3 jaren geleden

Het Kruis symbool is juist het Hogere bewustzijn,door het Heilige Kruis versloeg God Zelf de satan,de satan is overwonnen door het Kruis, als het Kruis naar beneden hangt is het een duister symbool van de satan zelf,duivels aanbidders dragen het zo, als je het Hogere bewustzijn kent, een gave van God zelf, dan ben je bekend met de Uittreding van je lichaam, het visioen en de dromen, het Hogere bewustzijn kent het leven na de aardse dood, gegeven door de Heilige Geest zelf, zonder de Heilige Geest blijf je eenaards duister mens,de Hogere chacra wordt gegeven door God zelf,het Hogere chacra danst.net als wat baghwan zijn leerlingen onderwees.

Mars
Mars
Reactie op  Old Mason 33
3 jaren geleden

Zelden zo’n ongelooflijke hoop onzin bij elkaar gezien.

elizabeth
elizabeth
Reactie op  Mars
3 jaren geleden

Omdat jij niet weet wat er zich in de werkelijkheid afspeelt,daarom bestempel jij dat als onzin, denk je werkelijk dat alles het Spel is van mensen, het Hogere en Grotere wat boven Denken uit gaat is er aan de hand.ik begrijp dat het zwaar is om te begrijpen,als je noch de droom of het visioen kent van het Hogere Ik.lees Openbaringen daar staat alles al in beschreven.wat de tijd zal brengen.wees geen ongelovige.van wat je alleen maar Ziet.

elizabeth
elizabeth
Reactie op  Old Mason 33
3 jaren geleden

Boven op de Kerk staat de duivel aan de Top

elizabeth
elizabeth
Reactie op  Old Mason 33
2 jaren geleden

Ze offeren en aanbidden de satan, al die verkrachtingen in de kerk zijn het werk van de satan, ik begrijp niet, als ze in hun geloof de Heere Jezus Christus aanbidden, dat ze zomaar kleine jongens durven te verkrachten,ze weten dat het duivels is, de satan wil hun leven kapot maken door die priesteres,zelfs hun geloof in God, de Paus noemt het laster, u zult niet lasteren ,dit noem ik duivels, om zo een uitspraak te doen, en dan durven ze de paus heilig te noemen, Alleen God de Vader verklaart wie er Heilig is bij God, niet een aards zondig mens, Paus behoort dat ook te verkondigen, wat jullie doen is op het Pad van de satan lopen.Paus durft te verkondigen dat de Hel niet bestaat, de Heere Jezus sprak vaak over de Hel, het verblijf van demonen, en duivel aanbidders.dus Paus loopt niet in de voetsporen van de Heere Jezus Christus.daardoor vraagt hij Bid voor Mij.

Wim Nolens
Wim Nolens
Reactie op  Old Mason 33
9 maanden geleden

Wat lopen er toch veel idioten rond, die deze flauwekul geloven. Natuurlijk is de Kerk niet zonder zonden, maar dit soort beschuldigingen vragen wél om bewijs.

Ollev
Ollev
6 jaren geleden

1. Sinds 1860 zijn de vrijmetselaars in het Vaticaan doorgedrongen en bekleden ze momenteel de functies op de hoogste plekken.
2.Sinds 1960 regeert het kwaad in het vaticaan omdat er toen een Satanisch ritueel in het Vaticaan heeft plaats gevonden.
3.De dood van Paus Paulus 1, die een maand regeerde, omdat hij de vrijmetselarij eruit wilde werken, maar met zijn hitlist naar de verkeerde toestapte en toen vergiftigd is, is ook door hen gedaan.
4.De vlucht van Adolf verliep ook via het Vaticaan.
5. Hoeveel berichten komen er boven over kindermisbruik.

Waarom willen posters hier specifiek meer informatie? Youtube staat er vol van.
Kijk naar Jimmy Saville, kijk naar Joris Demminck, het Vaticaan is daar helaas echt geen uitzondering in, sterker nog, ieder gebouw of instituut met dikke muren kan alles bekokstoven.

Maar als het op papier blijkt te staan wordt het door een ander toch weer ontkracht. Dus je moet het zelf onderzoeken

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Religie is ook een verslaving. Als dat uit de hand loopt door fanatisme dan zijn de excessen zo extreem, dat wij ons verwonderen dat mensen dit nog in het kader van “geloof” plaatsen.
In mijn optiek zijn dit gewoon misdaden gepleegd door criminelen die gewoon opgepakt en berecht dienen te worden.
Heeft niks maar dan ook niks te maken met religie.
Alleen is religie een goed handvat om de domme massa onder controle te houden, uit te buiten en tot slavernij te dwingen. Meestal werkt chantage hier ook heel goed bij.
Wij kunnen wel zeggen dat het werk van “satan” hier de oorzaak van is, maar ik vrees dat de verantwoording toch echt ligt bij diegenen die zo vervuild van geest zijn, dat alles onder de mantel van geheimhouding wordt weggemoffeld.
Hollywood heeft zeker tot een bepaalde beeldvorming bijgedragen, zodat satan een algemeen geaccepteerde cultuurvorm is, maar de verwording zit toch echt in de mensen zelf. Om geen schuld te hoeven erkennen, worden de misdaden buiten de personen geplaatst, zodat er geen verantwoordelijkheid genomen hoeft te worden. God wilde dat ik het deed, satan heeft me opdracht gegeven etc.
Wanneer kindermisbruik en mensenoffers “normaal” worden in deze religies, moet je je dan nog willen verbinden aan deze stromingen, zonder de waarom vragen te stellen……..

Padja
Padja
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Mooi gesproken!

Wij, mensen; doen soms goeie dingen en soms slechte dingen.
Wij, mensen; ordenen de wereld graag, naar hokjes, groepen en in goed en slecht.
Vinden we fijn. Houdt het lekker overzichtelijk.

Gelukkig is er altijd wel een slechte club te vinden om tegen te strijden. En te laten zien dat IK beter ben.
Mijn club is goed jouw club is slecht. IK ben beter dan JIJ.

Moegestreden? JAhaaa, de meeste mensen zijn er moe van. Daarom worden de gruwelijkheden steeds heftiger. Voor minder kom je je bed niet meer uit. 🙂

Faith
Faith
6 jaren geleden

Dus als ik het goed begrijp heeft de maffia het christendom voor hun karretje gespannen en flink besmeurd. Nu is dus het hele christendom not done. Of is dit kortzichtig?

Padja
Padja
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Weten wij veel….het zal God’s WIL wel zijn geweest, anders laat ie dat toch niet gebeuren.

Edwin
Edwin
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

Klopt,
het zal God’s wil wel zijn geweest dat mensen niet meer in God gaan geloven, maar in het leven (en dus ook in de mensheid) zelf.

Komt alles gelukkig nog op z’n pootjes terecht, goddank!!

Faith
Faith
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

Hier word ik zo moe van, daar gaan we weer: …wat God allemaal wel niet laat gebeuren. Hoe vaak moet het nog gezegd worden dat mensen een vrije wil hebben. Daar mag je mee doen wat je wilt. Anders heeft het hele leven geen zin. Je kan hier in je ontwikkeling stilstaan, je kan vooruit gaan, achteruitgaan geloof ik niet dat dat kan maar het zou kunnen, wil je een goed mens zijn, wil je een slecht mens zijn, blijf je graag dom, sta je er uberhaupt wel eens bij stil watvoor mens je wil zijn,wil je graag leven zoals een ander leeft omdat dat houvast (?) geeft, wil je er graag een puinhoop van maken of wil je gewoon alleen maar zijn, het is allemaal mogelijk. Nu nooit meer zeiken over wat God allemaal toestaat want dat doet de mens zelf.

Edwin
Edwin
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Bewijs jij eerst maar eens dat er zoiets als “god’s wil” versus de “vrije wil” bestaat!
Kan jij dat bewijzen?
wedden van niet?

elizabeth
elizabeth
Reactie op  Edwin
3 jaren geleden

Vader God gaf de mens en Zijn Engelen de vrije Wil ,onze Hemelse Schepper vond het noodzakelijk dat je zelf keuzes kon maken in het korte leven hier op de aardse leerschool, meer is het niet, daarom gaf God ook zijn 10 geboden aan de mens, een grote richtlijn, als je het Goede wil doen wordt dat ook versterkt in je leven ,net zoals het negatieve, als je alleen het kwade wil doen, komt dat terecht op je eigen levens visie, ellende dus, wil je een dief zijn, of een moordenaar, dat duistere van de satan de tegenstander van God zal jou daar ook mee bijstaan, gepakt wordt je altijd, door deze leerschool ga jezelf nadenken, om toch het andere pad te gaan volgen,van Liefde en gemoed rust, daarom heeft God de vrije wil ingesteld, want hoe anders kan je zonder dat je levens lessen leren die noodzakelijk zijn voor je eigen Ziel,die terugkeert na je dood naar het eeuwige geestelijke gebied.

elizabeth
elizabeth
Reactie op  Edwin
2 jaren geleden

de Vrije Wil, je mag de satan aanbidden met zijn duisternis, dus gokken stelen drugs hoeren, moorden, je kiest voor het vuile geld, of je loopt in liefde , zonder te moorden, zonder valse leugens, en zonder smerig geld, Voor alles krijg je zelf de eigen rekening.het Kwaad straft zichzelf, maar daar kies je voor.of je aanbid de heer van het geld, of de Heere der liefde, aan jou de keuze.

Padja
Padja
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Ik vind het goed hoor. Van MIJ mag je denken wat je wilt, zeggen wat je wilt en dat zo vaak als je wilt.
Zelfs zeiken mag je van mij.
Ik gun jou je denkbeelden.
Ik gun mezelf mijn denkbeelden, dus als ik zin heb om te zeiken…soit.

Wat god betreft: weet ik veel.
Volgens mij weet niemand het. Dus lullen we met z’n allen maar raak.
Dat vind ik dan wel weer leuk aan god; dat het allemaal zo lekker naar wens te interpreteren is.

Klemens
Klemens
6 jaren geleden

If you can read german you have to read this little book, then you know exactly whats going on, in the vatikan:
“Kleiner Überblick über die große Verschwörung”
http://www.verlag-anton-schmid.de/d_376_Kleiner_Uberblick_uber_die_grose_Verschworung.php?v=new

Mo-Slim
Mo-Slim
6 jaren geleden

@OldMason

Je bent ex mason van de 33ste graad ?

Dat betekent dat jij dus ook schuldig hebt bevonden aan duistere praktijken en kindervergrijp ?

Je hebt ook ranzige rituelen uitgevoerd…

Faith
Faith
Reactie op  Mo-Slim
6 jaren geleden

Zonde bestaat volgens sommige mensen niet dus waar hebben we het over.

dog
dog
6 jaren geleden

Ik zou nog eens willen terugkomen op het onderwerp over de kinderen die misbruikt worden.
Op het net staat een heel artikel over Dutroux en als je dan de tekst leest dan begin je toch linken te leggen. Zeker hoe het er in België aan toe ging met het gerecht en hoe het tegenwoordig nog altijd gaat. De vrouw van Dutroux loopt tegenwoordig zomaar vrij rond alhoewel ze toen die kinderen zomaar liet sterven door verhongering.

Voor mij staat het vast dat er toppolitici bij betrokken zijn en dat dit ook te maken heeft met de illuminatie.

Voor de mensen die de tekst willen lezen: http://deverdwaaldedichter.be/page_59.html

Orlando
Orlando
6 jaren geleden

En dan is de kerk verwonderd dat niemand meer naar de kerk wil gaan, en lijkt het alsof Christelijke mensen niet gelovig zijn.

x

Check Also

coleman

Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele ...

poetin

Poetin waarschuwt voor conflict dat ‘einde van onze beschaving’ zou betekenen

Als de wereld er niet in slaagt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x