Het Complot

VIDEO: Top 5 duistere geheimen van het Vaticaan

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze maand werd vlak bij het Franse Chambéry een diplomatiek voertuig van het Vaticaan onderschept dat drugs vervoerde. Bij een wegcontrole ter hoogte van een tolheffing viel de aandacht van de douaniers op een Ford met diplomatieke nummerplaat van het Vaticaan. In de ‘dopemobiel’ bleek vier kilo cocaïne en zo’n 200 gram wiet te zitten.

Volgens twee bronnen behoort de auto toe aan de Argentijnse kardinaal Jorge Maria Meija, een 91-jarige emeritus-bibliothecaris van de Heilige Stoel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het Vaticaan wordt al lange tijd geplaagd door schandalen. Zo brachten nazi’s hun tegoeden onder bij de Vaticaanse Bank en hielpen bisschoppen hooggeplaatste nazi’s na de Tweede Wereldoorlog te ontsnappen. Ook zouden verschillende kerkelijken nazistische denkbeelden hebben.

Er zijn ook berichten geweest over prostitutie- en homonetwerken binnen het Vaticaan. Afgelopen jaar gaf paus Franciscus toe dat er binnen het Vaticaan een netwerk bestaat van homoseksuele prelaten. De paus zei dat ‘zijn taak moeilijk was, omdat er naast de vele heilige mensen in de Curie ook een stroom van corruptie is’. Veel mensen zijn inmiddels wel bekend met de omkoopschandalen en de grootschalige kindermishandeling binnen de Rooms-katholieke Kerk.

Daarnaast heeft het Vaticaan zich schuldig gemaakt aan babydiefstal. Nonnen en priesters stalen zo’n 300 baby’s terwijl moeders te horen kregen dat hun kind was gestorven.

Anthony Thomas, maker van de film Secrets of the Vatican, zegt dat er sinds de benoeming van de nieuwe paus wel een wind van verandering waait. Franciscus liet het Instituut voor Religieuze Werken onlangs 1300 bankrekeningen opheffen die waren gelinkt aan witwaspraktijken.

[In the now]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
judith
judith
9 jaren geleden

Het einde van de bedachte religie. Het einde van hun onschendbaarheid. Helaas het begin voor de antichrist.

m.b
m.b
9 jaren geleden

… de topnazi’s vertrokken na de oorlog naar de VS of Rusland om daar hoge posten in te nemen. Dus …

Old Mason 33
Old Mason 33
9 jaren geleden

Het meeste duistere van het Vaticaan is niet benoemt. De katholiek kerk is in werkelijkheid een satanische kerk. Het zogenaamd drinken van het bloed van Jezus en het eten van zijn vlees, dat is een satanistisch ritueel.
Het Vaticaan is een van de meest duistere plekken op aarde. Alle kinderverkrachtingen hadden niks te maken met het celibaat van priesters, het had te maken met het verkrachten van onschuld, wat ook een satanisch gebruik is. Het liefst moet het slachtoffer gehuld zijn in volledige angst. Die verdwenen babies zijn gebruikt bij satanistische rituelen waarbij de babies zijn gedood. Ook het aanstukken trekken van kinderen waarbij ze volledig in totale angst zijn gehuld is voedsel voor deze satanisten en het consumeren van hun hart is daar een gebruikelijk ritueel. Dit klinkt voor veel mensen als een schok en allicht totale ongeloof, maar dit is wat er gebeurt binnen deze satanistiche organisatie. Ik weet dat het gebeurt en het gebeurt nog steeds. Bij o.a. volle manen zijn er veel rituelen waarbij kinderen worden geofferd. Sommige kinderen zijn hier speciaal voor gekweekt en leven op geheime plaatsen waar niemand van hun bestaan weet. Het is werkelijk verschrikkelijk, deze satanisten zitten in zo’n duistere wereld daar kan een normaal mens gewoon niet bevatten. Ze hebben geen enkele compassie, en je ziet ook dat bij veel gewelddadige gebeurtenissen in de wereld de katholieke kerk altijd op de achtergrond was, zoals met de nazi’s.
Of andere westerse veroveringen gedurende de geschiedenis, het was ook het Vaticaan die bedacht heeft dat Jezus gekruisigd moest zijn, voor hen was het zien van een dode Jezus aan een kruis een symbool van de overwinning van de duisternis. Ook hier is het wachten op de officiële onthullingen wat de wereld heel diep zal schokken.

Ollev
Ollev
9 jaren geleden

1. Sinds 1860 zijn de vrijmetselaars in het Vaticaan doorgedrongen en bekleden ze momenteel de functies op de hoogste plekken.
2.Sinds 1960 regeert het kwaad in het vaticaan omdat er toen een Satanisch ritueel in het Vaticaan heeft plaats gevonden.
3.De dood van Paus Paulus 1, die een maand regeerde, omdat hij de vrijmetselarij eruit wilde werken, maar met zijn hitlist naar de verkeerde toestapte en toen vergiftigd is, is ook door hen gedaan.
4.De vlucht van Adolf verliep ook via het Vaticaan.
5. Hoeveel berichten komen er boven over kindermisbruik.

Waarom willen posters hier specifiek meer informatie? Youtube staat er vol van.
Kijk naar Jimmy Saville, kijk naar Joris Demminck, het Vaticaan is daar helaas echt geen uitzondering in, sterker nog, ieder gebouw of instituut met dikke muren kan alles bekokstoven.

Maar als het op papier blijkt te staan wordt het door een ander toch weer ontkracht. Dus je moet het zelf onderzoeken

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x