Homepagina » UFO » VIDEO: UFO duikt op bij ruimtestation ISS tijdens evacuatie
VIDEO: UFO duikt op bij ruimtestation ISS tijdens evacuatie

VIDEO: UFO duikt op bij ruimtestation ISS tijdens evacuatie

Tijdens de evacuatie van enkele astronauten uit het Amerikaanse gedeelte van het internationale ruimtestation ISS is een ongeïdentificeerd vliegend object gespot. Het ruimtestation werd deels ontruimd na een ammoniak-lek, meldde het Russische persbureau Interfax.

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA zei in een reactie dat de berichten waarschijnlijk berusten op loos alarm. Wel bevestigde de NASA de evacuatie. Volgens het ruimtevaartagentschap ging het waarschijnlijk om een computerstoring of een defect in de meetsystemen.

Het is niet de eerste keer dat er UFO’s zijn gespot in de buurt van het ISS. NASA wordt vaak verweten het bestaan van aliens systematisch te verdoezelen. Dit keer verscheen een vreemd bolvormig object bij het ISS.

De waarneming is voer voor complottheoretici. Was de evacuatie opgezet spel om te voorkomen dat de astronauten de UFO zouden zien? Het is onduidelijk of de beelden zijn gemaakt door de camera’s van NASA, maar ze werden wel uitgezonden door nieuwszender CBS.

Voor sommigen is het duidelijk dat de UFO de atmosfeer van de aarde is binnengedrongen. Anderen wijzen erop dat de aliens geen kwade bedoelingen hebben en de astronauten een handje hielpen. In het ISS zitten zes ruimtevaarders: drie Russen, twee Amerikanen en één Italiaan.

[HLN]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Het zijn evil aliens die zich stapje voor stapje laten zien terwijl ze allang onder ons waren. Als we dit ruimte tuig met onze Vrije Wil toelaten is het einde oefening voor de mensheid.

  4 likes
  • ‘Evil’??? Hoe kom je daar nou weer bij. Waarom wordt al het onbekende altijd maar als slecht afgebeeld. Ik snap dat het jou vorm van geloven is, maar ik krijg juist een erg rustgevend gevoel bij dit soort berichten. Het is toch alleen maar fijn dat er méér is. Als er iets evil is dan is het de mens wel. De aliens hebben ons nog nooit wat aangedaan, dan had je het wel gemerkt. Kijk maar eens om je heen waar je fijne medemens allemaal toe in staat is.

   6 likes
   • Denk jij dat ik zomaar wat roep Nico? Ik kan jou alles vertellen over de geheime alien agenda. Het is heel fijn dat er meer is maar deze aliens zijn ons geheel niet onbekend. Ze verblijven al duizenden jaren op onze planeet en vermommen zich tussen ons en dat is lang goed gegaan maar omdat ons zonnestelsel een bepaalde hoog vibrerende gebied in ons sterrenstelsel betreedt zijn ze gedwongen om zich te laten zien. Deze hele alien disclosure is onderleiding van deze evil aliens. Er zijn goede aliens maar die mogen zich ivm bepaalde wetten geheel niet laten zien omdat ze ons mensen niet mogen storen in onze ontwikkeling. Daar hebben deze evil aliens geheel lak aan. Deze evil aliens zijn verantwoordelijk voor het verdwijnen van honderdduizenden mensen omdat ze ons opeten! Ja je hoort het goed, wij zijn hun kudde vee. Zij gaan zich straks voor doen als engeltjes uit de ruimte omdat ze gedwongen zijn om langs onze Vrije Wil te gaan. Zodra ze onze vrije wil hebben, gooien ze alles dicht en is er niks meer wat ons kan redden. De goede aliens zullen zich nooit zomaar laten zien. Deze evil aliens willen dat jij graag wilt dat jij ze ziet, ze willen dat de mensheid graag wilt dat ze komen, ze wachten op een collectief uitnodiging maar ik kan je vertellen dat dat het alles stomste en meest gevaarlijke is wat we kunnen doen. Jullie moeten het zelf weten maar ik heb jullie gewaarschuwd!

    6 likes
    • Applaus………whoehhhhhh Yesssss!!!! Prachtig script, goed voor veel Oscars. Mits goede acteurs etc. wauw!

     8 likes
    • @Lyra, ik vind het wel frappant dat je dit schrijft. Heel wat jaartjes geleden belandde ik per toeval op een website die vele brieven van Hopi indianen verzamelden. 1 brief viel mij voornamelijk op en dat is een brief waarin we door een van de laatste Hopi oudsten worden gewaarschuwd voor een buitenaards ras. Wanneer de wereld in brand staat, zullen zij hun ruimteschepen voor de mensheid openen om hen zogenaamd te ontvangen. Ze zien eruit als prachitge wezens maar dat zijn ze niet. Wanneer de mens aan boord gaan van deze ruimteschepen zullen deze worden gebruikt door deze buitenaardsen, lichaamsdelen/organen worden door deze wezens gebruikt om te overleven (Schrik). Het is de taak van de mensheid om op aarde te blijven omdat dit onze dimensie/grond is. Die brief had destijds heel veel indruk op mij gemaakt.

     Toen ik een aantal weken later weer naar die website wilde gaan was alles verdwenen. Website foetsie, brief foetsie, domein compleet verwijderd???

     Dat ben ik dus nooit vergeten. Wie het weet mag het zeggen.

     5 likes
    • Wat bijzonder Lyra, dat jij alles weet van de geheime alien agenda. Als jij niet uitverkoren bent dan weet ik het ook niet meer! Nico zegt ‘als er al iets evil is dan is het de mens wel.’ En dat ben ik volledig met hem eens. Hoewel er ook mensen zijn die roepen dat ieder mens gelijk is. Wellicht worden slechte mensen (hun slechte geweten?) door slechte aliens bezocht. Lijkt me vrij voor de hand liggend. En @ Boppie de Hopi weten ook niet precies wat er gaat gebeuren, er is daar niets bekend over slechte aliens die de boel onder valse voorwendselen over gaan nemen. Het lijkt eerder een goedkope illuminatie truc verhaal. Het valt me wel op dat als er weer een volle lading debunkers op de site zijn, Lyra er ook meteen weer als de kippen bij is met in haar kielzog die negatieve aliens van haar. Ze koestert ze haast zo te lezen. Maar iedereen zit in een ander leer proces en je intuitie is je beste kompas.

     5 likes
    • Leuke tekst hoor. maar dat gereutel van “ik weet meer….. hele agenda’s heb ik” etc. Laat zien die agenda en bewijzen. Dat oeverloze gedoe lees ik al jaren….. kom op met die bewijzen.

     2 likes
    • Wow Lyra, nu schrijf je dit: “Deze evil aliens zijn verantwoordelijk voor het verdwijnen van honderdduizenden mensen omdat ze ons opeten!”

     en 12 dagen geleden schreef je nog dit:
     “Waarom denk je dat er zoveel mensen vermist worden elkaar jaar over heel de wereld waarvan nooit een spoor gevonden wordt. Het gaat hier jaarlijks om tienduizenden mensen.”
     (https://www.ninefornews.nl/video-reddingsteams-spotten-vreemde-wezens-bij-popocatepetl-vulkaan/)

     In 12 dagen tijd van tienduizenden naar honderdduizenden… Dat gaat in een rap tempo zeg!

     1 likes
   • Jullie hebben allebei gelijk.
    Er zijn gewoon goede en slechte aliens, net zoals je goede en slechte mensen hebt.
    Ik heb al twee en een half jaar UFO’s boven mijn appartement hangen, en eerst was het wel even wennen, maar nu voelen ze aan, als vertrouwd en beschermend.
    Ik denk dat we het beste onze intuitie kunnen gebruiken, om te bepalen, of iets bedreigend, of welwillend is.
    Dat geldt voor de buitenaardsen, maar ook voor onze soortgenoten.

    Willen jullie meer weten over de verschillende soorten aliens, kijk dan naar deze video.
    Er zijn veel meer rassen dan de meeste van ons denken.
    58 geloof ik.

    link: https://www.youtube.com/watch?v=x9ZKq5Wgdjw
    Deel 2: https://www.youtube.com/watch?v=YuwDXukkI9U

    3 likes
    • Wat leer ik toch veel hier;-)
     Allemaal heel erg bedankt.
     Ik maak me nu zeker geen zorgen meer over bijv. Moslims met geweren en zo!
     Vreselijk hoor, maar opgegeten worden door buitenaardsen!
     Het kan altijd erger, dat zien we wel weer.
     Geertje Wilders had het niet over Marokkanen moeten hebben maar juist over,
     “fundamentalistische” buitenaardsen.
     Minder, minder, MINDER!
     Op de goede na dan, want wil zeker niet discrimineren Lyra…………
     Hahaha

     7 likes
     • De enige alien die ik ken is lyra. Ze is zo ver van de aarde, het kan niet anders. Niet vervelend bedoel hoor lyra, hoop dat je de humor ervan in ziet.

      2 likes
    • nu maar snel op zoek naar je meest slechte camera en flink schuddend en trillend een filmpje maken, voor wat nieuw “overtuigend” bewijs!!

     3 likes
 2. Mysterie opgelost..

  In de reacties van het filmpje heeft iemand deze link gepost..
  Je kan zien dat het met dezelfde snelheid beweegt als dat de aarde beweegt…

  https://www.google.com/maps/@49.5862979,46.9071439,527460m/data=!3m1!1e3

  Het is ozero Elton, een zoutmeer, geen UFO…..

  http://images.lmgtfy.com/?q=ozero+Elton

  30 likes
 3. Iedere zogenaamde UFO waarneming op foto zijn niets anders dan Photoshop/Gimp fanaten die hun creativiteit aan het opvoeren zijn om wie weet ooit een oscar of Pulitzer prijs te krijgen voor hun meest geloofwaardige bewerking. Het gaat hem om echte bewijzen.

  Ik geloof al die onzin niet want nu lijkt het dat al onze moderne en met belastinggeld aangekochte telescopen en satellieten toch maar ook geen enkel duidelijker beeld oplevert dan al die schimmen.

  Ook raar dat men met die geavanceerde gadgets zonnestelsel en planeten op miljioenen km’s kan zien maar een grote paëlla schotel niet.

  11 likes
 4. Oud nieuws het krioelt daarboven van de UFÖs

  7 likes
 5. Het is een ruimte kwal!! lol!! Wat zou dit nou weer zijn!? Ze beginnen al scherper op de plaat te krijgen!!

  5 likes
 6. Het is gewoon iets op de Aarde. Wat een commotie weer om helemaal niets.

  4 likes
 7. Het lijkt wel n berg ofzo niet echt n ufo want ziet er niet metaalachtig uit en het beweegt gelijk met de aarde mee.
  Maar gelukkig weer wat leuk nieuws hier ipv de complotten achter de aanslagen op Parijs.
  Dit mag ook wel eens gezegd worden.

  4 likes
 8. Wanneer komt de overheid van de VS nou eens met de mededeling dat ze in de greep zijn van aliens/buitenaardsen?

  Ik hoor en lees dit al zo vaak dat het niet anders kan dat ze al op aarde zijn (roswell).

  3 likes
  • Omdat ze bang zijn dat dan uitkomt, dat ze een dealtje gesloten hebben met de buitenaardsen.
   Hun techniek, tegenover de toestemming om ons (mensen) te mogen ontvoeren en onderzoeken, in hun vliegende laboratoria.

   1 likes
 9. … Sommige comments hier… Ik word er bang van.
  Iedereen is zó zeker van zijn zaak, hoe? je hebt een paar websites gelezen en je weet hoe het zit??
  Mijn god, ik hou er van om me dingen af te vragen, en ja ik heb ooit iets op 3 of 4 meter afstand zien zweven, dus weet dat er íets is wat niet klopt, maar dan is het toch juist mooi om de vragen te blijven houden? Hou aub op met je evil agenda’s en wat je al niet in filmpjes leert, en vraag mens! en niet aan google hè, maar jezelf.

  4 likes
 10. Mij krijg je met geen stokslagen in die vliegende buttplug.

  Maar goed. eerst krijgen we van de media uitgebreid angstverhalen over asteroïden. En dan pas komt de hype over aliens. Ninefornews loopt dus voor.
  Trouwens, dit jaar is ook het jaar waarop er allerlei transgender praat gaat komen. Popsterren en politici gaan bekennen eerst vrouw, of eerst man geweest te zijn. Of homo, of lesbisch. Verzin het. Zolang het maar niet normaal is, zit je goed.
  Ja mensen, we gaan bestookt worden met kolder. En als je ook maar het geringste beetje kritiek durft te hebben, dan ben je rascist, homofoop, islamofoop, kortom een grote foop. Foopjes genoeg. Iedereen heeft er wel een of meerdere.
  Maar ik hoop niet dat ik met bovenstaande reeds de grenzen van de vrijheid van meningsuiting heb overschreden. Grenzen die de paus wel even aangaf laatst. Kennelijk zijn er dergelijke grenzen. Met als consequentie dat je na overschrijding je mening dus niet meer mag uiten. Sommigen zelf nooit meer.

  Het heelal is een oceaan van intelligent leven en er wonen minimaal 15 verschillende intelligente rassen alleen al in dit zonnestelsel. Meer kan ik me er in elk geval niet herinneren. Wat daarbuiten allemaal nog rondspookt, weet ik niet.

  2 likes
  • Fascinerend hoe jij een artikel over UFO’s binnen twee zinnen weet om te buigen naar transgenders en homoseksuelen (overigens twee totaal verschillende dingen, maar dat terzijde)… Waarna je nog even doorgaat en terecht komt bij het uitgemaakt worden voor racist en islamofoob.
   Echt heel knap. Maar goed, het laat wel zien wat er in jouw hoofd speelt momenteel. 😉

   1 likes
 11. maarten van Duivenvoorde

  Stelletje weirdo’s de aliens pakken iedereen zodra ze de kans krijgen. Onze satelieten kunnen ze niet traceren hun zijn technisch beter onderlegt vanwege hun scholing.

  1 likes
 12. Als een ballon, een ballon, een ballonnetje
  Een ballonnetje, dat danst in de wind.

  1 likes
 13. Wat mij opvalt is dat wanneer NASA een filmpje van ISS vrijgeeft het hoge resolutie is. Maar die UFO filmpjes zijn nooit hogere resolutie als 480p, dit heeft een rede. En als zo’n filmpje al HD is dat is het mega opgeschaald zodat je nog niets ziet. Alsof de aliens uitkijken naar waar de slechte camera’s zijn en ze mijden HD camera’s als de pest.

  1 likes
 14. NASA: Da’s gewoon een verdwaalde weerballon mensen, surf gerust verder.

  Ze worden steeds beter die opnames, kan niet lang meer duren of ze moeten wel iets bekend maken bij NASA. Of de camera’s worden uitgeschakeld.

  0 likes
 15. maarten van Duivenvoorde

  En btw roswell weet ook niet beter

  0 likes
 16. uhm in dit een lief ammoniak wolkje die zich áangetrokken’voelt tot het ISS dan maar ???

  0 likes
 17. Ik vind het een verbetering wanneer men de leeftijd
  Van een comment schrijver ziet.

  Dan kan je het bijkans relativeren ,

  Nu lijkt het alsof de gemiddelde bezoeker
  Hoogstens ivbo heeft genoten of speciaal onderwijs. Dat werkt vervelendheid alleen maar
  In de hand.

  0 likes
  • Nu niet overdrijven hoor je moet er het komische ook van in zien tenslotte mag iedereen toch vrij zijn mening geven in een democratie, iedereen wijkt wel eens af van de realiteit
   Men kan nu ook niet verwachten dat iedereen een diploma derde kleuterklas heeft of een IQ op café-level.
   Denk aan het laatste: je suis Charlie. grtz

   0 likes
 18. Het had wel mooi geweest als Ninefornews de maateenheid bij de ISS had gezet zodat we een maateenheid in meters kunnen krijgen hoe groot de UFO werkelijk is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...