UFO

VIDEO: UFO verschijnt tijdens massale protesten in Hong Kong

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Schotse man keek gisterochtend vreemd op toen hij tijdens het verslag van de protesten in Hong Kong plotseling iets ongewoons in de lucht zag. Vincent Smith zag tot zijn verbazing een oplichtend object dat langzaam door de lucht bewoog en ineens wegschoot.

Het object vliegt diagonaal door het beeld, lijkt op een gebouw te landen en schiet vervolgens weg. Vooral dat laatste maakt het object interessant. Vincent had geen idee wat het was en stuurde de beelden naar de lokale media. In de video zegt hij: “Wat is dat?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens concerten, festivals en protesten wordt steeds vaker gebruikgemaakt van drones en quadcopters. Deze op afstand bestuurbare apparaten zijn over het algemeen uitgerust met camera’s en worden ingezet door de media of de politie.

De protesten in Hong Kong zijn geen uitzondering. De BBC plaatste dinsdag een video op haar website waarin te zien is hoe een drone beelden maakt van de demonstranten. Is dit ook een drone of gaat het om iets heel anders?

De demonstranten in Hong Kong leggen sinds zes dagen een deel van het financiële centrum van de Chinese stad lam. Het is het felste protest sinds Groot-Brittannië de stad in 1997 overdroeg aan China. Directe aanleiding voor de protesten is dat Peking weigert dat Hongkong-Chinezen hun hoogste bestuurder vrij mogen kiezen. Die leider wordt gekozen door een 1200-koppig comité van mensen die loyaal zijn aan China.

[Daily Record]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
9 jaren geleden

Hij vliegt naar de piramide; nou dan zullen het de Illuminati wel weer zijn, die doen niets zonder handtekening. Mooi filmpje, jammer dat het in 360 px is, in ieder geval opmerkelijk, maar in deze tijd van cgi ben ik voorzichtig met jubelen.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Ik hoop zo dat het echt is; dat we eens een keertje niet bedonderd worden. En dat het wel degelijk wezens zijn die kijken wat de mensheid uitspookt en of het wel toelaatbaar is….
Dat hoop ik echt…. En dat als het oorlogspuntje bij paaltje komt , zij er niet voor schromen om onze zware wapens onschadelijk te maken. Dat hoop ik heel erg……..

Peter
Peter
9 jaren geleden

Je vraagt je af waarom iemand zijn tv gaat filmen,zou hij iets verwachten?
Want op het moment dat hij begint te filmen is er nog niets te zien,misschien staat er wel iemand achter hem met een soort laserpen die weerkaatst in het tv scherm.

c.e.
c.e.
9 jaren geleden

en hier het filmpje vanuit de ‘ufo’ oftwel de drone van deze demo in Hong Kong.

http://www.dumpert.nl/mediabase/6619353/64648d72/mooie_droneshizle_voor_de_mooi.html

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x