Homepagina » UFO » VIDEO: UFO verschijnt tijdens massale protesten in Hong Kong
VIDEO: UFO verschijnt tijdens massale protesten in Hong Kong

VIDEO: UFO verschijnt tijdens massale protesten in Hong Kong

Een Schotse man keek gisterochtend vreemd op toen hij tijdens het verslag van de protesten in Hong Kong plotseling iets ongewoons in de lucht zag. Vincent Smith zag tot zijn verbazing een oplichtend object dat langzaam door de lucht bewoog en ineens wegschoot.

Het object vliegt diagonaal door het beeld, lijkt op een gebouw te landen en schiet vervolgens weg. Vooral dat laatste maakt het object interessant. Vincent had geen idee wat het was en stuurde de beelden naar de lokale media. In de video zegt hij: “Wat is dat?”

Tijdens concerten, festivals en protesten wordt steeds vaker gebruikgemaakt van drones en quadcopters. Deze op afstand bestuurbare apparaten zijn over het algemeen uitgerust met camera’s en worden ingezet door de media of de politie.

De protesten in Hong Kong zijn geen uitzondering. De BBC plaatste dinsdag een video op haar website waarin te zien is hoe een drone beelden maakt van de demonstranten. Is dit ook een drone of gaat het om iets heel anders?

De demonstranten in Hong Kong leggen sinds zes dagen een deel van het financiële centrum van de Chinese stad lam. Het is het felste protest sinds Groot-Brittannië de stad in 1997 overdroeg aan China. Directe aanleiding voor de protesten is dat Peking weigert dat Hongkong-Chinezen hun hoogste bestuurder vrij mogen kiezen. Die leider wordt gekozen door een 1200-koppig comité van mensen die loyaal zijn aan China.

[Daily Record]


Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Ik hoop zo dat het echt is; dat we eens een keertje niet bedonderd worden. En dat het wel degelijk wezens zijn die kijken wat de mensheid uitspookt en of het wel toelaatbaar is….
  Dat hoop ik echt…. En dat als het oorlogspuntje bij paaltje komt , zij er niet voor schromen om onze zware wapens onschadelijk te maken. Dat hoop ik heel erg……..

  17 likes
 2. Ik verbaas me altijd over het feit dat we insecten,(die zeer snel kunnen bewegen),en andere dieren tot op de porie nauwkeurig kunnen filmen en dat er nog nooit één haarscherp filmpje of één haarscherpe foto is verschenen van een ufo,altijd loopt men te zwaaien met een camera of smartphone zodra het een ufo betreft,dat terwijl men wel in staat is om een veel scherpere selfie te maken met de nooit schoon gemaakte camera op de smartphone.

  12 likes
 3. Zoals Stephen Hawking zei 🙂

  “If aliens visit us, the outcome would be much as when Columbus landed in America, which didn’t turn out well for the Native Americans,” he said.

  Prof Hawking thinks that, rather than actively trying to communicate with extra-terrestrials, humans should do everything possible to avoid contact.

  He explained: “We only have to look at ourselves to see how intelligent life might develop into something we wouldn’t want to meet.”

  5 likes
  • Ervan uitgaande dat ze niet zoiets als “the prime directive” hoog in het vaandel hebben. Of ook nog altijd “natural law” aan hun laars lappen zoals dat hier nog veel teveel gebeurd.

   0 likes
   • “Ervan uitgaande dat ze niet zoiets als “the prime directive” hoog in het vaandel hebben. ”

    Ligt er aan of ze Star Trek kunnen ontvangen daar in de ruimte..

    2 likes
 4. en hier het filmpje vanuit de ‘ufo’ oftwel de drone van deze demo in Hong Kong.

  http://www.dumpert.nl/mediabase/6619353/64648d72/mooie_droneshizle_voor_de_mooi.html

  6 likes
 5. Je vraagt je af waarom iemand zijn tv gaat filmen,zou hij iets verwachten?
  Want op het moment dat hij begint te filmen is er nog niets te zien,misschien staat er wel iemand achter hem met een soort laserpen die weerkaatst in het tv scherm.

  4 likes
  • Het Hong Kong nieuws wordt vakkundig weg gecensureerd in heel China.
   Geen woord op tv of in de kranten. Buitenlandse zenders gaan op zwart als HK aan de orde is.
   De enige manier om deze info naar mainland te krijgen is dus via via.
   Vandaar dat het heel normaal is dat mensen tv uitzendingen filmen met hun mobieltje.

   1 likes
  • Wel eens gehoord van tv on demand ed, kun je gewoon terugspoelen hoor.

   0 likes
 6. Als je nu al gelijk denkt dat dit een ufo was,
  Dan denk je ook wel heel kortzichtig.
  Lijkt er meer op, dat er gewoon iemand met een
  Groene lazer lampje, op de tv scherm zit te schijnen.

  3 likes
  • Dan heb je zelf nog nooit met een groene laser gespeeld. Overigens is die ufo op mijn VA paneel zo groen niet er zit ook veel geel door. Nogal een ondoordacht idee hoor.

   1 likes
 7. Mensen luister is. tegenwoordig loopt iedereen met een telefoon rond die full hd kan filmen die hoge resolutie foto’s kan maken. elk aparaat wat mensen tegenwoordig hebben met film functie kan hd opnames maken. WAAROM ZIJN ALLE UFO FILMPJES GEMAAKT MET EEN CAMERA UIT DE JAREN 70 @!!! er is geen elkel filmpje met hd kwaliteit.

  2 likes
 8. Als het op televisie werd uitgezonden moeten meerdere mensen het gezien en misschien ook wel opgenomen hebben. Maar een laserpen, natuurlijk dat zou ook kunnen, ik vind het ook wel vreemd om je TV te filmen…

  1 likes
  • Ik vind het altijd wel grappig dat in al die filmpjes gepretendeerd word dat er aliens zijn die ons in de gaten houden,altijd is er een ufo die met enorme snelheid verdwijnt.
   Als we echt merkbare bezoeken zouden krijgen van aliens dan zouden die lachen om alles wat wij hier bereikt hebben op technologisch gebied.
   Ze gaan hier een beetje rond hangen in de lucht om een demonstratie in Hong Kong te filmen,als ze hier komen is het niet voor een demonstratie.
   Je gaat geen weet ik veel hoeveel lichtjaren reizen voor een demonstratie,die demonstratie bekijk je gewoon op je pop up scherm 1000 lichtjaar van hier,wij gaan ook niet naar Irak om de rotzooi van IS te zien,dat doen we op afstand.
   Maar al deze hoaxes zijn leuk,het is de jus van de dag

   1 likes
   • Tja een ufo wil niet automatisch aliens zeggen. Met zo’n jaarlijks miljarden black budget zijn heel wat fantastische technologieën ontwikkeld. Dus zo’n 90% van alle die ufo waarnemingen zijn waarschijnlijk gewoon man made objecten. Dus dat punt geef ik je dat je niet per direct van aliens uit moet gaan.

    Maar je maakt daarna wel een hoop nogal domme aannames.

    Lachen om onze technologische vooruitgang? Tja los van zaken als hun gevoel voor humor weet je ook niet of ET’s ons 100 of 10.000j vooruit lopen technologisch gezien. Wij zijn ook gewoon geïnteresseerd in primitieve stammen ergens in de rimboe dus waarom aliens niet in ons?

    En die journalisten die doen ook allemaal verslag op afstand?

    Wie zegt dat het voor hun zo’n moeite is om 1000 lichtjaar te overbruggen?
    Wie zegt dat ze zo’n afstand moeten overbruggen? Er liggen heel wat zonnestelsels heel wat dichterbij.

    Hoe weet je dat dit een hoax zou zijn!?

    1 likes
 9. Het is een zionistisch complot!!!!!

  3 likes
 10. Hij vliegt naar de piramide; nou dan zullen het de Illuminati wel weer zijn, die doen niets zonder handtekening. Mooi filmpje, jammer dat het in 360 px is, in ieder geval opmerkelijk, maar in deze tijd van cgi ben ik voorzichtig met jubelen.

  2 likes
 11. Ten eerste is het een filmpje van een filmpje wat bewerkt kan zijn. Ten tweede kan het die drone zijn waarvan ik het filmpje heb gezien. Ten derde weet ik niet wat het is, het kan van alles zijn inclusief een UFO. Als het echt een buitenaards schip is hoop ik dat ze van de goedgezinde soort is en de boel daar in de gaten houd zodat het niet uit de hand loopt met betrekking tot een false flag om de situatie te doen escaleren bijvoorbeeld.

  1 likes
 12. Waarom hoax?
  Iemand filmt iets, vindt het raar en zet het online om een verklaring te vinden.
  Niks mis mee.
  Als we daar nou eens normaal mee om kunnen gaan. En idd. een acceptabele verklaring zoeken en vinden dan is dat ook weer case closed.
  Dan wordt de aandacht niet teveel weggehouden bij de “case open” gevallen:
  Die zaken waar we (nog) geen acceptabele verklaring voor hebben kunnen vinden. (zie bijv. mijn verhaal: http://crystalufo.wordpress.com/ )

  1 likes
 13. Een Schotse man zag een Chinese drone met een Japanse camera etc.

  1 likes
 14. Een UFO is een Unidentified Flying Object, kan dus van alles zijn.
  Een UFO is niet per definitie onmiddellijk iets uit het Heel-Al.
  Het is dus een vliegend object dat niet herkenbaar geïdentificeerd is .

  1 likes
 15. Ik denk dat ze in Schotland nog nooit van een drone gehoord hebben.

  0 likes
 16. Het komt mij erg over als iemand met een laserpointer die wat creatief heeft lopen spelen …

  0 likes
 17. Heerlijk dit gekibbel…..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Grote media richten aandacht op Chinees biolab bij corona-epicentrum: ‘Eén van de ergste doofpotten uit de geschiedenis’

De theorie dat het dodelijke coronavirus uit ...

ziekenhuizen

Burgerjournalisten filmen bij ziekenhuizen ‘vol coronapatiënten’. Dit troffen ze aan (kijk nu het nog kan)

In de Verenigde Staten staan mensen uren ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.