Homepagina » UFO » VIDEO: Vrouw claimt ‘onbreekbare’ wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehad
VIDEO: Vrouw claimt 'onbreekbare' wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehad

VIDEO: Vrouw claimt ‘onbreekbare’ wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehad

Een vrouw zegt tests te hebben gedaan met wrakstukken van een vliegende schotel die zou zijn neergestort in de buurt van Roswell. De getuige, een vrouw van 69 jaar genaamd Jill, deed deze uitspraak tijdens een interview dat op internet is geplaatst door een UFO-onderzoeker.

De vrouw claimt te zijn opgegroeid op de vliegbasis Wright-Patterson in Ohio, waar de wrakstukken na de crash naar verluidt naartoe zijn gebracht. Ze wist naar eigen zeggen de hand te leggen op metalen voorwerpen afkomstig van de UFO die in 1947 bij Roswell uit de lucht was gekomen.

Jill zei het materiaal samen met een vriend te hebben getest. Ze kwamen erachter dat het materiaal niet kon worden verbrand of doormidden gesneden en dat het na een paar dagen weer zijn oorspronkelijke vorm aannam als het in elkaar was gefrommeld.

Aluminium

VIDEO: Vrouw claimt 'onbreekbare' wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehadDe video is op YouTube geplaatst door Mary Joyce, een UFO-onderzoeker die de website Sky Ships over Cashiers runt. Na het Roswellincident hebben zich meerdere getuigen gemeld die naar eigen zeggen lichamen van buitenaardsen hadden gezien in het gecrashte toestel.

Tijdens het interview zegt Jill het materiaal in 1957 in handen te hebben gehad. Haar vader was als piloot gestationeerd op Wright-Patterson. Hij was bevriend met de vader van een jongen genaamd John.

De vader van John was een kolonel die aan rand van de basis in de kelder van een gebouw werkte. “Op een dag vertelde John aan Jill dat hij een verrassing voor haar had,” zei Joyce. “Hij liet haar een vreemd soort metaal zien dat op een vel papier leek. Ze zei dat het op aluminium leek, maar zwaarder was.”

Onverwoestbaar

VIDEO: Vrouw claimt 'onbreekbare' wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehadJohn gaf haar de opdracht een schaar te pakken en het stuk metaal doormidden te knippen, maar dat lukte haar niet. Een week lang experimenteerden de kinderen met het metaal. Ze probeerden het te verbranden, maar het beschadigde niet.

Een andere getuige, dr. Jesse Marcel jr., heeft soortgelijke uitspraken gedaan over wrakstukken die zijn vader zou hebben gevonden op de plek van de crash. Ook Marcel zei dat het materiaal nagenoeg onverwoestbaar was en altijd zijn oorspronkelijke vorm weer aannam.

Vreemde manier

Volgens Jill reageerde het metaal ’s nachts op een vreemde manier op licht. De kolonel kwam erachter dat het stuk metaal ontbrak en zou tegen Jill hebben gezegd dat ze er nooit iets over mocht zeggen.

De vrouw zegt nu pas naar buiten te zijn gekomen met haar verhaal omdat de andere mensen die erbij betrokken waren niet meer in leven zijn. Joyce omschrijft Jill als een professional die gerespecteerd wordt in de plaats waar ze woont. Ze ontmoette haar in 1998, maar pas in 2008 vertelde Jill haar over het vreemde metaal.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pieter schreef:

  Onvergankelijk materiaal maar toch lekker neergekwakt in een koeienwei.
  Misschien gewoon motorpech, dat overkomt de beste ufo’s.

  5 likes
  • Ikke schreef:

   En blijkbaar is het materiaal wel makkelijk breekbaar want heel de crashsite lag er vol mee!.

   10 likes
  • Padja schreef:

   Dat vind ik ook zo vreemd.
   Tevens:
   Hoe kunnen er dan brokstukken zijn?….
   Die zijn er dan tóch echt afgebroken!
   Dus zelfs als er sprake was van motorpech én het stort neer, had het ding toch heel gebleven of was het weer terug in shape gesprongen.

   3 likes
 • Kalki schreef:

  Dat Roswell nog steeds niet volledig is geopenbaard is een grote schande.

  10 likes
  • sebas0570 schreef:

   Tja da’s de deksel “het beginpunt” op de welbekende beerput waar 52.8 Biljoen Dollar aan black projects allemaal naar toe gaat… Die houden ze zolang mogelijk dicht.

   4 likes
 • StefanZ schreef:

  Onbreekbaar, maar toch wrakstukken… Zo ONbreekbaar was het dus niet.

  8 likes
  • Tsjerno schreef:

   En stuk metaal kan je toch ook aan een stuk plastiek of hout maken. Als je dat laat crashen zal het metaal ook loskomen en heb je dus een metalen wrakstuk. Ook al is het metaal zelf onbreekbaar.

   1 likes
   • StefanZ schreef:

    Maar niet zo handig om een uifo van hout te maken, als je ONbreekbaak metaal hebt. Kun je een ufo ook met duct tape aan elkaar plakken. Niet zo erg futuristisch.

    2 likes
 • Crazyeddy schreef:

  moederschepen zyn al onderwg om ons te reden via wormholes , ze zyn ze nog aan t testen maar binenkort zullen ze verschyne aan t firmamend

  2 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  Het hele Roswell verhaal is allang heel goed in beeld gebracht.
  Je kan de gehele tijdslijn lezen op de site van nicap.
  Daarin staat ook dat het materiaal niet gesneden en verbrand kon worden [net als in dit artikel].
  http://www.nicap.org/roswell4.htm

  Hier een hele lijst over Roswell: http://www.nicap.org/roswelldir.htm

  2 likes
  • flardinga schreef:

   Heb hierover al eens een documentaire gezien die later ook op Veronica is geweest, een vrouw heeft lang haar mond gehouden over dingen die men heeft gezien omdat familieleden en dorpsgenoten met de dood werden bedreigd door personen van de Amerikaanse overheid, Indianen vertrouwen die Amerikaanse overheid ook niet vanwege hun slechte ervaringen en dat al eeuwenlang, deze mensen hebben ook heel lang gezwegen, inderdaad oud nieuws maar prima om het weer naar buiten te brengen.

   1 likes
 • Wim schreef:

  Nano technolgie, de toekomst.

  1 likes
 • Relscie schreef:

  Bij beide partijen, voor en tegen, zitten leugenaars. Kom nu maar eens achter de waarheid.
  Het is na het incident 30 jaar stil geweest! Ja…en nu? Speculeren? Zogenaamde ‘getuigen’ verhalen blindelings geloven? De overheid blindelings geloven? De zelfbenoemde ‘ufo-onderzoekers’ geloven? De media geloven? Zeg het maar..ik weet het niet. Ik sluit niks uit. Er is sowieso wat gebeurd maar je kan eigenlijk niet zeggen wat. Weerballon of UFO..Je kan eigenlijk gewoon kiezen waar je graag in wilt geloven en wat het meest aannemelijk is (voor jezelf). Bij beide keuzes genoeg argumenten om het gevoel sterker te maken. Tenzij er (ooit) een klokkenluider naar buiten komt….Area 51 is zo streng beveiligd dat het me sterk lijkt dat we daar ooit iets meer over gaan horen.

  0 likes
 • Berenbotje schreef:

  Wat een koppig stukje metaal.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  democratische

  Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

  De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

  >