UFO

VIDEO: Vrouw claimt ‘onbreekbare’ wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehad

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw zegt tests te hebben gedaan met wrakstukken van een vliegende schotel die zou zijn neergestort in de buurt van Roswell. De getuige, een vrouw van 69 jaar genaamd Jill, deed deze uitspraak tijdens een interview dat op internet is geplaatst door een UFO-onderzoeker.

De vrouw claimt te zijn opgegroeid op de vliegbasis Wright-Patterson in Ohio, waar de wrakstukken na de crash naar verluidt naartoe zijn gebracht. Ze wist naar eigen zeggen de hand te leggen op metalen voorwerpen afkomstig van de UFO die in 1947 bij Roswell uit de lucht was gekomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Jill zei het materiaal samen met een vriend te hebben getest. Ze kwamen erachter dat het materiaal niet kon worden verbrand of doormidden gesneden en dat het na een paar dagen weer zijn oorspronkelijke vorm aannam als het in elkaar was gefrommeld.

Aluminium

VIDEO: Vrouw claimt 'onbreekbare' wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehadDe video is op YouTube geplaatst door Mary Joyce, een UFO-onderzoeker die de website Sky Ships over Cashiers runt. Na het Roswellincident hebben zich meerdere getuigen gemeld die naar eigen zeggen lichamen van buitenaardsen hadden gezien in het gecrashte toestel.

Tijdens het interview zegt Jill het materiaal in 1957 in handen te hebben gehad. Haar vader was als piloot gestationeerd op Wright-Patterson. Hij was bevriend met de vader van een jongen genaamd John.

De vader van John was een kolonel die aan rand van de basis in de kelder van een gebouw werkte. “Op een dag vertelde John aan Jill dat hij een verrassing voor haar had,” zei Joyce. “Hij liet haar een vreemd soort metaal zien dat op een vel papier leek. Ze zei dat het op aluminium leek, maar zwaarder was.”

Onverwoestbaar

VIDEO: Vrouw claimt 'onbreekbare' wrakstukken Roswell-UFO in handen te hebben gehadJohn gaf haar de opdracht een schaar te pakken en het stuk metaal doormidden te knippen, maar dat lukte haar niet. Een week lang experimenteerden de kinderen met het metaal. Ze probeerden het te verbranden, maar het beschadigde niet.

Een andere getuige, dr. Jesse Marcel jr., heeft soortgelijke uitspraken gedaan over wrakstukken die zijn vader zou hebben gevonden op de plek van de crash. Ook Marcel zei dat het materiaal nagenoeg onverwoestbaar was en altijd zijn oorspronkelijke vorm weer aannam.

Vreemde manier

Volgens Jill reageerde het metaal ’s nachts op een vreemde manier op licht. De kolonel kwam erachter dat het stuk metaal ontbrak en zou tegen Jill hebben gezegd dat ze er nooit iets over mocht zeggen.

De vrouw zegt nu pas naar buiten te zijn gekomen met haar verhaal omdat de andere mensen die erbij betrokken waren niet meer in leven zijn. Joyce omschrijft Jill als een professional die gerespecteerd wordt in de plaats waar ze woont. Ze ontmoette haar in 1998, maar pas in 2008 vertelde Jill haar over het vreemde metaal.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikzelfzelf
ikzelfzelf
7 jaren geleden

Het hele Roswell verhaal is allang heel goed in beeld gebracht.
Je kan de gehele tijdslijn lezen op de site van nicap.
Daarin staat ook dat het materiaal niet gesneden en verbrand kon worden [net als in dit artikel].
http://www.nicap.org/roswell4.htm

Hier een hele lijst over Roswell: http://www.nicap.org/roswelldir.htm

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Dat Roswell nog steeds niet volledig is geopenbaard is een grote schande.

pieter
pieter
7 jaren geleden

Onvergankelijk materiaal maar toch lekker neergekwakt in een koeienwei.
Misschien gewoon motorpech, dat overkomt de beste ufo’s.

StefanZ
StefanZ
7 jaren geleden

Onbreekbaar, maar toch wrakstukken… Zo ONbreekbaar was het dus niet.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x