Buitenland

De Duitse Holocaust waar niemand over praat: 9,3 miljoen zielen

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de Tweede Wereldoorlog stierven er waarschijnlijk meer Duitsers dan tijdens de oorlog. Hoewel het officiële aantal nooit naar buiten zal komen, wordt het aantal Duitse slachtoffers tijdens de oorlog geschat op 6,5 miljoen (Bessel, 2010, p. 388).

Na de oorlog, tussen 1945 en 1950, stierven er vrijwel zeker nog meer Duitsers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De geallieerden wisten dit verborgen te houden omdat ze alles in Duitsland hadden overgenomen. Er was geen onafhankelijke Duitse overheid die de officiële cijfers kon betwisten.

Ontkennen

Men baseerde zich vooral op Amerikaanse legerrapporten, waarin stond dat er na de oorlog geen grote aantallen Duitsers waren omgekomen.

De Duitse slachtoffers na de oorlog kunnen worden ingedeeld in drie groepen: de Duitse krijgsgevangenen in Europa en de Sovjet-Unie, de Duitse verdrevenen en de Duitsers die al in Duitsland woonden.

De meeste Duitsers stierven als gevolg van het dodelijke beleid dat na de oorlog werd ingevoerd door de geallieerden.

Volgens een conservatieve schatting zijn er in de krijgsgevangenenkampen van de geallieerden alleen al zo’n 1,5 miljoen Duitsers gestorven.

De meeste historici zullen ontkennen dat dit ooit is gebeurd.

‘Zij zijn dood, weg’

Daarnaast stierven naar schatting 2,1 miljoen etnische Duitsers die waren teruggestuurd naar hun land van herkomst. Ook dit is een zeer voorzichtige schatting (Bacque, 2007, p. 124).

Zo schreef bondskanselier Konrad Adenauer in zijn memoires (Adenauer, 1966, p. 148):

Uit Amerikaanse cijfers blijkt dat in totaal 13,3 miljoen Duitsers zijn verdreven uit het oostelijke deel van Duitsland, Polen, Tsjechoslowakije, Hongarije, enzovoorts. 7,3 miljoen Duitse verdrevenen – vooral vrouwen, kinderen en ouderen – zijn naar de oostelijke en drie westelijke zones gegaan. Zes miljoen Duitsers zijn van de aardbodem verdwenen. Zij zijn dood, weg.

Verder stierven er nog 5,7 miljoen Duitsers die al in Duitsland woonachtig waren als gevolg van het uithongeringsbeleid dat de geallieerden hadden ingevoerd.

De Canadese schrijver James Bacque lichtte toe (Bacque, 2007, pp. 115-116):

Bezet Duitsland telde in oktober 1946 65 miljoen inwoners, blijkt uit een volkstelling. Tussen oktober 1946 en september 1950 kwamen daar 2,6 miljoen gevangenen bij die waren vrijgelaten. In diezelfde periode werden er 4.176.430 baby’s geboren. Er kwamen zes miljoen ontheemden bij. Totaal: 77.776.430, volgens de geallieerden althans. In de periode 1946-50 stierven er volgens het VN-jaarboek en de Duitse overheid 3.235.539 Duitsers. Daarnaast emigreerden 600.000 mensen. Er zouden dus 73.940.891 mensen moeten zijn. Uit een volkstelling die in 1950 is gehouden door de Duitse overheid bleek echter dat er maar 68.230.796 mensen waren. Er waren dus 5.710.095 mensen ‘verdwenen’.

Deze cijfers zijn gecontroleerd door dr. Anthony B. Miller, een bekende epidemioloog van de Universiteit van Toronto.

De sterfgevallen waren het gevolg – direct of indirect – van het uithongeringsbeleid, constateerde dr. Miller (Bacque, 2007, pp. xvii-xviii).

Onnodig

De Duitse krijgsgevangenen (1,5 miljoen), ontheemden (2,1 miljoen) en slachtoffers van het dit beleid (5,7 miljoen) vormen samen een groep van 9,3 miljoen Duitsers die na de oorlog onnodig zijn overleden.

Deze groep is veel groter dan de groep Duitsers die tijdens de Tweede Wereldoorlog is omgekomen.

Miljoenen Duitsers – vooral vrouwen, kinderen en oude mannen – stierven de hongerdood.

En dan hebben we het nog niet gehad over de miljoenen Duitse vrouwen die na de Tweede Wereldoorlog herhaaldelijk zijn verkracht en voor de rest van hun leven getekend waren.

Meest brute en misdadige tragedies

De miljoenen Duitse ontheemden die al hun bezittingen waren kwijtgeraakt, zijn nooit gecompenseerd door de geallieerden.

Sterker nog: nadat ze uit hun huis waren gegooid, moesten ze in Duitsland in armoede leven.

Dit is één van de meest brute en misdadige tragedies uit de geschiedenis.

[Paul Craig Roberts]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JaapJanVervoort
JaapJanVervoort
4 jaren geleden

“…vormen samen een groep van 9,3 miljoen Duitsers die na de oorlog onnodig zijn overleden.”

Met deze zin suggereert u dat mensen soms niet onnodig overlijden. Wanneer dan?

Bewust
Bewust
4 jaren geleden

Als je alle verdoezelde feiten die nu beschikbaar komen , op een rijtje zet , dan zie je dat de geschiedenis van WO II een heel andere is dan ons wordt voorgeschoteld . De waarheid is dat de Cabal / Illuminati Hitler voor hun karretje gespannen hebben , hem het vuile werk hebben laten verrichten om zelf als triomfator tevoorschijn te kunnen komen .Hoe kan het anders dat Amerika Hitler financieel heeft gesteund , en meer slachtoffers heeft veroorzaakt dan Hitler zelf door valsheid en malversaties , zodat het leek alsof Hitler de boosdoener was .
Let wel ! ondergetekende is gereïncarneerd proefkonijn ten tijde van WO II ; ik neem het dus niet op voor het naziregime , maar zie de geallieerden zeker niet als “bevrijders ” ………
Het is allemaal een vooropgesteld plan geweest ,een heel snood plan ! en het gaat nog gewoon door . Wie oren heeft om te horen …..

Teun
Teun
4 jaren geleden

Oorlog maakt alle handen vuil.
Maar ik voel me niet schuldig, en ik laat me ook geen schuld aanpraten.
Verder vermoed ik dat gerenommeerde historici gehakt maken van dit gegoochel met cijfers.

johan
johan
4 jaren geleden
Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x