Homepagina » Buitenland » De Duitse Holocaust waar niemand over praat: 9,3 miljoen zielen
duitse

De Duitse Holocaust waar niemand over praat: 9,3 miljoen zielen

Na de Tweede Wereldoorlog stierven er waarschijnlijk meer Duitsers dan tijdens de oorlog. Hoewel het officiële aantal nooit naar buiten zal komen, wordt het aantal Duitse slachtoffers tijdens de oorlog geschat op 6,5 miljoen (Bessel, 2010, p. 388).

Na de oorlog, tussen 1945 en 1950, stierven er vrijwel zeker nog meer Duitsers.

De geallieerden wisten dit verborgen te houden omdat ze alles in Duitsland hadden overgenomen. Er was geen onafhankelijke Duitse overheid die de officiële cijfers kon betwisten.

Ontkennen

Men baseerde zich vooral op Amerikaanse legerrapporten, waarin stond dat er na de oorlog geen grote aantallen Duitsers waren omgekomen.

De Duitse slachtoffers na de oorlog kunnen worden ingedeeld in drie groepen: de Duitse krijgsgevangenen in Europa en de Sovjet-Unie, de Duitse verdrevenen en de Duitsers die al in Duitsland woonden.

De meeste Duitsers stierven als gevolg van het dodelijke beleid dat na de oorlog werd ingevoerd door de geallieerden.

Volgens een conservatieve schatting zijn er in de krijgsgevangenenkampen van de geallieerden alleen al zo’n 1,5 miljoen Duitsers gestorven.

De meeste historici zullen ontkennen dat dit ooit is gebeurd.

‘Zij zijn dood, weg’

Daarnaast stierven naar schatting 2,1 miljoen etnische Duitsers die waren teruggestuurd naar hun land van herkomst. Ook dit is een zeer voorzichtige schatting (Bacque, 2007, p. 124).

Zo schreef bondskanselier Konrad Adenauer in zijn memoires (Adenauer, 1966, p. 148):

Uit Amerikaanse cijfers blijkt dat in totaal 13,3 miljoen Duitsers zijn verdreven uit het oostelijke deel van Duitsland, Polen, Tsjechoslowakije, Hongarije, enzovoorts. 7,3 miljoen Duitse verdrevenen – vooral vrouwen, kinderen en ouderen – zijn naar de oostelijke en drie westelijke zones gegaan. Zes miljoen Duitsers zijn van de aardbodem verdwenen. Zij zijn dood, weg.

Verder stierven er nog 5,7 miljoen Duitsers die al in Duitsland woonachtig waren als gevolg van het uithongeringsbeleid dat de geallieerden hadden ingevoerd.

De Canadese schrijver James Bacque lichtte toe (Bacque, 2007, pp. 115-116):

Bezet Duitsland telde in oktober 1946 65 miljoen inwoners, blijkt uit een volkstelling. Tussen oktober 1946 en september 1950 kwamen daar 2,6 miljoen gevangenen bij die waren vrijgelaten. In diezelfde periode werden er 4.176.430 baby’s geboren. Er kwamen zes miljoen ontheemden bij. Totaal: 77.776.430, volgens de geallieerden althans. In de periode 1946-50 stierven er volgens het VN-jaarboek en de Duitse overheid 3.235.539 Duitsers. Daarnaast emigreerden 600.000 mensen. Er zouden dus 73.940.891 mensen moeten zijn. Uit een volkstelling die in 1950 is gehouden door de Duitse overheid bleek echter dat er maar 68.230.796 mensen waren. Er waren dus 5.710.095 mensen ‘verdwenen’.

Deze cijfers zijn gecontroleerd door dr. Anthony B. Miller, een bekende epidemioloog van de Universiteit van Toronto.

De sterfgevallen waren het gevolg – direct of indirect – van het uithongeringsbeleid, constateerde dr. Miller (Bacque, 2007, pp. xvii-xviii).

Onnodig

De Duitse krijgsgevangenen (1,5 miljoen), ontheemden (2,1 miljoen) en slachtoffers van het dit beleid (5,7 miljoen) vormen samen een groep van 9,3 miljoen Duitsers die na de oorlog onnodig zijn overleden.

Deze groep is veel groter dan de groep Duitsers die tijdens de Tweede Wereldoorlog is omgekomen.

Miljoenen Duitsers – vooral vrouwen, kinderen en oude mannen – stierven de hongerdood.

En dan hebben we het nog niet gehad over de miljoenen Duitse vrouwen die na de Tweede Wereldoorlog herhaaldelijk zijn verkracht en voor de rest van hun leven getekend waren.

Meest brute en misdadige tragedies

De miljoenen Duitse ontheemden die al hun bezittingen waren kwijtgeraakt, zijn nooit gecompenseerd door de geallieerden.

Sterker nog: nadat ze uit hun huis waren gegooid, moesten ze in Duitsland in armoede leven.

Dit is één van de meest brute en misdadige tragedies uit de geschiedenis.

[Paul Craig Roberts]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • JaapJanVervoort schreef:

  “…vormen samen een groep van 9,3 miljoen Duitsers die na de oorlog onnodig zijn overleden.”

  Met deze zin suggereert u dat mensen soms niet onnodig overlijden. Wanneer dan?

  • Badmuts schreef:

   Tja Jaap, begrijpend lezen is soms moeilijk.

  • bijstandsambtenarenkweller schreef:

   Nou eh, misschien IN een oorlog?

  • Gea Breuker schreef:

   Nou, pedofielen, verkrachters, seriemoordenaars, ambtenaren die bepalen dat wetgeving om gif te vermengen met stookolie wettelijk mag, lustmoordenaars, babykillers, psychopaten en sociopaten mogen best wel ‘nodig overlijden’. Zal een heleboel onnodig menselijk en wereld leed schelen, vriend…

   • JaapJanVervoort schreef:

    Dit stuk gaat over de oorlog en Duitsers hoor. Hoe dom ben je dan om heel je familie erbij te betrekken, vriend?

    Er staat beschreven dat vele Duitsers NA de oorlog ONNODIG zijn overleden, vriend…
    Daarna staat er: “Deze groep is veel groter dan de groep Duitsers die TIJDENS de Tweede Wereldoorlog is omgekomen.”

    Bovenstaande doet mij afvragen of de schrijver soms van mening is dat de groep die TIJDENS de oorlog is omgekomen “WEL NODIG’ is overleden?

    U kunt misschien wel lezen, maar tussen de regels door dan weer niet, vriend… dus houd aub uw oliedomme reacties aub voortaan achterwege, vriend.

    • Martinos schreef:

     Of iemand nodig of onnodig sterft is afhankelijk van de context en het subjectieve perspectief die de stelling maakt

     Je projecteert een tegenstelling die geen ruimte lijkt te geven voor het begrip mbt nodige sterfte en de omliggende context en het gegeven perpsectief.

     Vele zullen nodige sterfte kunnen onderbouwen vanuit hun overtuigingen waar jij niet achter zal staat.

     Dat sterfte überhaupt “nodig” kan zijn is dan ook helemaal niet belangrijk maar dat je begrijpt waarom iemand het nodig kan achtten is dat wel.

     Als in jou optiek sterfte nooit nodig is toont dat een gebrek aan inlevingsvermogen voor iemand die daar anders over denkt.

     Daarnaast kun je best stellen dat euthenasie een nodige sterfte is als tegenargument, of zoals hierboven genoemde criminelen ook al heeft dat niets te maken met de oorlog. Jou stelling gaat niet verder dan de vraag of sterfte nodig kan zijn en daar heeft de context van de oorlog werkelijk niets mee te maken.

     Als je dat wel bedoeld dan moet je je opmerking beter verwoorden.

     Waarom deze reactie?
     Ik vind dat je aan het mierenneuken bent en betweterig overkomt. Je gaat volledig aan het oorspronkelijke onderwerp voorbij.

    • Martinos schreef:

     Overigens wordt helemaal niet gesuggereerd dat de Duitsers tijdens de oorlog wel nodig zijn gestorven. Dat is een associatie die je geheel zelf maakt. De enige suggestie die je uit de zin kunt maken die jij benoemt is dat in sommigen gevallen mensen wel nodig sterven, context wordt daar helemaal niet aan verbonden, alleen door jou.

     Begrijpend lezen is 1 ding, begrijpend schrijven is een ander.

 • Bewust schreef:

  Als je alle verdoezelde feiten die nu beschikbaar komen , op een rijtje zet , dan zie je dat de geschiedenis van WO II een heel andere is dan ons wordt voorgeschoteld . De waarheid is dat de Cabal / Illuminati Hitler voor hun karretje gespannen hebben , hem het vuile werk hebben laten verrichten om zelf als triomfator tevoorschijn te kunnen komen .Hoe kan het anders dat Amerika Hitler financieel heeft gesteund , en meer slachtoffers heeft veroorzaakt dan Hitler zelf door valsheid en malversaties , zodat het leek alsof Hitler de boosdoener was .
  Let wel ! ondergetekende is gereïncarneerd proefkonijn ten tijde van WO II ; ik neem het dus niet op voor het naziregime , maar zie de geallieerden zeker niet als “bevrijders ” ………
  Het is allemaal een vooropgesteld plan geweest ,een heel snood plan ! en het gaat nog gewoon door . Wie oren heeft om te horen …..

  • Barry schreef:

   Ondanks dat de cijfers over b.v. Auschwitz naar beneden zijn bijgesteld, blijf men toch maar 6 miljoen doden roepen. Het zit er ingeramd, om het zomaar te zeggen en dat krijg er niet makkelijk uit, als je het er al uit krijgt. Mensen zijn per definitie slaven, volgens braaf op wat ze verteld wordt, op een handjevol na. Overwinnaars van oorlogen passen altijd geschiedvervalsing toe, wist Napoleon ook al.

  • Arnoud Michel Kaptijn schreef:

   Ja waar kan ik dan mijn oren te luisteren leggen?

  • Shadow1100 schreef:

   Het Ministerie van Waarheid houdt zich bezig met het herschrijven van krantenberichten om aan te tonen dat de Partij het altijd bij het rechte eind heeft.
   1984 George Orwel.

 • Teun schreef:

  Oorlog maakt alle handen vuil.
  Maar ik voel me niet schuldig, en ik laat me ook geen schuld aanpraten.
  Verder vermoed ik dat gerenommeerde historici gehakt maken van dit gegoochel met cijfers.

 • wolfje schreef:

  er zijn er in ieder geval genoeg over gebleven om europa wederom naar de knoppen te helpen

 • anargie schreef:

  @Teun, die gerenommeerde “historici” zijn de professoren die elkaar napapegaaien.
  Kijk WIE gearresteerd worden/ werden omdat ze proberen een ander geluid te laten horen dan de officiële lezing die in onze “geschiedenisboekjes” is verwerkt. De overwinnaar schrijft de geschiedenis.

  De WARE geschiedenis is veel genuanceerde, zo niet compleet anders, dan dat wij in het indoctrinatiesysteem (ehhhh educatieve systeem) hebben geleerd.

  Daar kom je pas (vele jaren) later achter.

  Dit is één van de beste series die ik de afgelopen jaren heb gezien. – Europa, The last battle –
  https://www.bitchute.com/video/dek2DUKyHIXt/
  Het geeft een ander – waar – beeld van de geschiedenis van de afgelopen 100 – 150 jaar die we NIET hebben geleerd.
  Deze serie is volledig verwijderd van YT, net als zeer veel andere series die niet meegaan met de officiële, linkse, elitaire lezing. Geeft iemand te denken.

 • Elise schreef:

  Ik(54) wist als kind al dat wat ik in de boekjes geleerd had niet klopte. Ik was zo’n kind die het leuk vond om bij oma en opa’s op bezoek te gaan. Daar kreeg ik de persoonlijke verhalen te horen over de oorlog. oa dat Philips kogels maakte voor de Duitsers. Dat mijn andere oma(in Duitsland geboren, maar met Nederlandse ouders/werkten in het ruhrgebied) is kaalgeschoren, omdat haar broer(die in Duitsland woonde en het leger in moest, want anders werd ie neergeknald en kreeg je geen voedsel) bij haar in Nederland was langsgekomen. Germ dat mensje. Had echt niks gedaan. Gewoon weer getrouwd met een Nederlander.
  Later heb ik vrijwilligerswerk gedaan in bejaardentehuizen. Daar hoor je vaak. Er was hier geen werk, dus mijn man(monteur) kon tijdens/vlak voor de oorlog werken in Duitsland. Ook deze mensen werden later als nsb-ers/duitse heulers gezien. enz. enz. Naar deze mensen wordt nu nog steeds scheef gekeken in bejaardentehuizen. Ook ouderen kunnen gemeen zijn.
  Oorlog is gewoon vies.
  Ik wil niet veel zeggen, maar alle jongens( 1 ned paspoort) hier in Nederland, krijgen als ze 18 jaar zijn hun oorlogsregistratie nummer. Dus als het moet, dan worden ze opgeroepen.
  Misschien moeten we meer schrijven/vertellen over huidige situaties.

 • P. Puk schreef:

  Ze zijn er nog goed vanaf gekomen!

  • Piet schreef:

   Het Morgenthau-plan werd uitgevoerd! 23 miljoen Duitsers moesten uitgehongerd en gesteriliseerd worden! Zie Generaal Patton
   Lees vooral waarom De Engelsen, Anglo-American pact, Cecil Rhodes alles gedaan hebben om Duitsland kapot te maken en sinds 1871 hiermee bezig waren om Duitsland in een oorlog te lokken WW 1
   Corbettreport.com Met de vernietiging van Duitsland is ook Europa kapot gemaakt. Engeland heeft altijd Europese landen tegen elkaar uitgespeeld, ook nu weer. Ik heb het niet over de Engelse bevolking maar over de Anglo-American World Order DE Superrijken

 • Ary schreef:

  Wat een zielig gezeur over die Duitsers, het is sneu, ok, maar ze hebben dit toch volledig ZELF over zich afgeroepen???

  • Piet schreef:

   Ze waren een bedreiging voor het Engelse Empire. Het is wel bizar dat vooral Engelse Historici en Wetenschappers de misdaden van de Engelsen onthullen Corbettreport.com heeft 3 Clips uitgebracht met feiten over WW 1 want daar begon het mee. Meerdere Engelse Historici onthullen feiten. Het waren ook Engelse Wetenschappers die de zg Holocaust ontmaskerden Phd Nick Kollerstrom U kunt gewoon het Frankfurter kampen rapport downloaden. Ik heb enorme bewondering voor Duitsers waar u ook bent Rusland, Brazilië, Amerika u ziet gelijk waar de Duitsers wonen. Ook hebben zij hun land na WW2 zelf opgebouwd zonder Marshall hulp en veel eerder dan NL Nu zijn ze de motor voor Nederland en de EU maar ook in Rusland en China. Zonder Duitsland is Nederland niets helemaal niets.

 • 't Roode Vaan schreef:

  Zionisten gaan de term ‘Holocaust’ uiteraard verwerpen, want dat is voor hen slechts toepasbaar bij de vernietiging van joden.
  Er zijn echter vele miljoenen doden te betreuren ten gevolge van de Tweede Wereldoorlog.
  Naast de talloze communisten, homo’s en gehandicapten werden eveneens veel Duitsers vermoord.
  Feit, dat inmiddels 75 jaar na de bevrijding ook wel eens vermeldenswaardig blijkt te zijn.
  Israel hoeft niet als enig land te rouwen om hun slachtoffers.

 • Piet schreef:

  NOG EVEN: wikipedia zoek maar op
  Voedselvoorziening en hongersnood
  In 1945 werd het Duitse Rode Kruis (DRK) opgeheven. In 1945 en 1946 werden voedseltransporten van het Internationale Rode Kruis en het Vaticaan aan de noodlijdende Duitse burgerbevolking door de geallieerde bezettingsautoriteiten verboden en teruggestuurd. Een zuigelingenvoedseltransport uit Chili, georganiseerd door het Vaticaan, werd door de Amerikanen tegengehouden
  etc etc

 • theo schreef:

  Als je de Leugen vaak genoeg herhaalt, wordt het vanzelf als waarheid geaccepteert.
  De overwinnaar bepaalt wat er in de geschiedenis boeken wordt op geschreven. Dat betekend dat de geschiedenis boeken allemaal zijn verdraait en gemanipuleert tot voordeel van de overwinnaar.

 • x

  Check Also

  marechaussee

  Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

  Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

  corona

  Duitse publieke omroep geeft toe: Ja, we hebben corona overdreven

  Maandag was in ARD Extra, een programma ...

  >