Mens en DierCorona

Volledig gevaccineerde professor Radboudumc test positief op corona: ‘Ik baal als een stekker’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Heiman Wertheim van het Radboudumc trok afgelopen week de aandacht met een opvallende tweet: “In Radboudumc vinden we positieven Sars-CoV-2 in volledig gevaccineerden en met op eerste oog hoge virale loads, dus besmettelijk. Nauwelijks ziekte gelukkig, maar kunnen wel overdragen naar kwetsbaren.”

‘Vaccins’ helpen niet in deze ‘pandemie’

Huisarts Els van Veen reageerde: “Hier is al maanden geleden voor gewaarschuwd door neuroloog Jan Bonte en ook andere mensen met kennis van zaken, zoals professor Theo Schetters, vaccindeskundige en immunoloog. Maar zij werden genegeerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Ze voegde toe dat de ‘vaccins’ niet helpen in deze ‘pandemie’ en dat je een vaccin puur voor jezelf neemt. “Dat je het neemt ‘voor een ander’ is flauwekul, puur PR vanuit het ministerie van Volksgezondheid.”

Volledig gevaccineerd, toch positief getest

Wertheim schreef een dag later, op vrijdag, dat ‘het vaccin ziekte en het risico op transmissie vermindert’. “Vaccineren is absoluut noodzakelijk om het in te dammen,” zei hij.

Maar ook professor Wertheim wist de dans niet de ontspringen. Hoewel hij volledig is gevaccineerd met Moderna testte hij positief op corona. “Ik heb niet gefeest. Was het maar waar,” twitterde hij gisteren. “Ik baal als een stekker. Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”


Desondanks is hij nog steeds overtuigd van de werking van het ‘vaccin’. Iemand zei tegen hem: “Ik heb dezelfde uitslag, maar dan zonder gif in mijn lijf.” Wertheim: “Het is geen gif. Het is een vaccin dat beschermt tegen ernstige ziekte. Helaas met deze variant minder tegen transmissie.”

4.7 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
2 jaren geleden

Kneus

Waarheid
Waarheid
2 jaren geleden

“Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”: sodemieter toch op hofnar, gedraag je eens als een volwassen vent en geef toe dat je fout zat. De spuitjes werken niet maar richten wel enorme schade aan. Heeft niets met versoepelingen te maken: het leven gaat door, met of zonder jullie spuitjesfetisjisten.,

Chris
Chris
2 jaren geleden

Haha om je dood te lachen, het vaccin helpt!! Neem dan nu ook maar antibiotica voor in de herfst of winter !! Walgelijke uitleg ! Weer eentje die dik betaald is voor onzin uit te kramen!!!

joep nz
joep nz
2 jaren geleden

Net een mens deze “verstrooide” professor

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x