Homepagina » Mens en Dier » Volledig gevaccineerde professor Radboudumc test positief op corona: ‘Ik baal als een stekker’
professor
Foto: Moderna-vaccin (Miguel Tremblay CC0)

Volledig gevaccineerde professor Radboudumc test positief op corona: ‘Ik baal als een stekker’

Professor Heiman Wertheim van het Radboudumc trok afgelopen week de aandacht met een opvallende tweet: “In Radboudumc vinden we positieven Sars-CoV-2 in volledig gevaccineerden en met op eerste oog hoge virale loads, dus besmettelijk. Nauwelijks ziekte gelukkig, maar kunnen wel overdragen naar kwetsbaren.”

‘Vaccins’ helpen niet in deze ‘pandemie’

Huisarts Els van Veen reageerde: “Hier is al maanden geleden voor gewaarschuwd door neuroloog Jan Bonte en ook andere mensen met kennis van zaken, zoals professor Theo Schetters, vaccindeskundige en immunoloog. Maar zij werden genegeerd.”

Ze voegde toe dat de ‘vaccins’ niet helpen in deze ‘pandemie’ en dat je een vaccin puur voor jezelf neemt. “Dat je het neemt ‘voor een ander’ is flauwekul, puur PR vanuit het ministerie van Volksgezondheid.”

Volledig gevaccineerd, toch positief getest

Wertheim schreef een dag later, op vrijdag, dat ‘het vaccin ziekte en het risico op transmissie vermindert’. “Vaccineren is absoluut noodzakelijk om het in te dammen,” zei hij.

Maar ook professor Wertheim wist de dans niet de ontspringen. Hoewel hij volledig is gevaccineerd met Moderna testte hij positief op corona. “Ik heb niet gefeest. Was het maar waar,” twitterde hij gisteren. “Ik baal als een stekker. Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”


Desondanks is hij nog steeds overtuigd van de werking van het ‘vaccin’. Iemand zei tegen hem: “Ik heb dezelfde uitslag, maar dan zonder gif in mijn lijf.” Wertheim: “Het is geen gif. Het is een vaccin dat beschermt tegen ernstige ziekte. Helaas met deze variant minder tegen transmissie.”

4.7 34 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
4 maanden geleden

Kneus

Waarheid
Waarheid
4 maanden geleden

“Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”: sodemieter toch op hofnar, gedraag je eens als een volwassen vent en geef toe dat je fout zat. De spuitjes werken niet maar richten wel enorme schade aan. Heeft niets met versoepelingen te maken: het leven gaat door, met of zonder jullie spuitjesfetisjisten.,

Chris
Chris
4 maanden geleden

Haha om je dood te lachen, het vaccin helpt!! Neem dan nu ook maar antibiotica voor in de herfst of winter !! Walgelijke uitleg ! Weer eentje die dik betaald is voor onzin uit te kramen!!!

joep nz
joep nz
4 maanden geleden

Net een mens deze “verstrooide” professor

x

Check Also

grafiek

Wetenschapsjournalist: deze 2 grafieken zouden ons allen heel erg bezorgd moeten maken

Twee professoren van de Universiteit van Londen ...

pfizer

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven, dit staat er in

De openbaring van de gegevens over het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

91
0
We lezen graag je reactie!x