Mens en DierCorona

Volledig gevaccineerde professor Radboudumc test positief op corona: ‘Ik baal als een stekker’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Heiman Wertheim van het Radboudumc trok afgelopen week de aandacht met een opvallende tweet: “In Radboudumc vinden we positieven Sars-CoV-2 in volledig gevaccineerden en met op eerste oog hoge virale loads, dus besmettelijk. Nauwelijks ziekte gelukkig, maar kunnen wel overdragen naar kwetsbaren.”

‘Vaccins’ helpen niet in deze ‘pandemie’

Huisarts Els van Veen reageerde: “Hier is al maanden geleden voor gewaarschuwd door neuroloog Jan Bonte en ook andere mensen met kennis van zaken, zoals professor Theo Schetters, vaccindeskundige en immunoloog. Maar zij werden genegeerd.”

Ze voegde toe dat de ‘vaccins’ niet helpen in deze ‘pandemie’ en dat je een vaccin puur voor jezelf neemt. “Dat je het neemt ‘voor een ander’ is flauwekul, puur PR vanuit het ministerie van Volksgezondheid.”

Volledig gevaccineerd, toch positief getest

Wertheim schreef een dag later, op vrijdag, dat ‘het vaccin ziekte en het risico op transmissie vermindert’. “Vaccineren is absoluut noodzakelijk om het in te dammen,” zei hij.

Maar ook professor Wertheim wist de dans niet de ontspringen. Hoewel hij volledig is gevaccineerd met Moderna testte hij positief op corona. “Ik heb niet gefeest. Was het maar waar,” twitterde hij gisteren. “Ik baal als een stekker. Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”


Desondanks is hij nog steeds overtuigd van de werking van het ‘vaccin’. Iemand zei tegen hem: “Ik heb dezelfde uitslag, maar dan zonder gif in mijn lijf.” Wertheim: “Het is geen gif. Het is een vaccin dat beschermt tegen ernstige ziekte. Helaas met deze variant minder tegen transmissie.”

4.7 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
1 jaar geleden

Kneus

Waarheid
Waarheid
1 jaar geleden

“Door het versoepelen nu soepeltjes thuis.”: sodemieter toch op hofnar, gedraag je eens als een volwassen vent en geef toe dat je fout zat. De spuitjes werken niet maar richten wel enorme schade aan. Heeft niets met versoepelingen te maken: het leven gaat door, met of zonder jullie spuitjesfetisjisten.,

Chris
Chris
1 jaar geleden

Haha om je dood te lachen, het vaccin helpt!! Neem dan nu ook maar antibiotica voor in de herfst of winter !! Walgelijke uitleg ! Weer eentje die dik betaald is voor onzin uit te kramen!!!

joep nz
joep nz
1 jaar geleden

Net een mens deze “verstrooide” professor

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x