CoronaMens en Dier

Volgens Rutte was het kabinet ‘misschien onbedoeld’ te hard over ongevaccineerden

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Premier Rutte kan zich voorstellen dat sommige uitspraken van kabinetsleden over ongevaccineerden tijdens corona als hard zijn ervaren. Ook had hij achteraf ‘misschien’ meer moeten luisteren naar de mensen die het oneens waren met de coronamaatregelen.

“Misschien onbedoeld, maar zeker niet bedoeld,” antwoordde Rutte op de vraag van Caroline van der Plas of het kabinet te hardvochtig was over ongevaccineerden of te weinig in gesprek ging met deze mensen.

De premier krijgt veel kritiek op zijn uitspraken. “Het kabinet wist dondersgoed waar ze mee bezig waren! Ze vonden het nodig om QR-codes in te voeren ondanks de vroege signalen dat vaccinatie helemaal niet beschermde tegen verspreiding. Er is doelbewust een deel van de bevolking ongefundeerd buitengesloten,” stelt bioloog Richard Steenvoorden.

Rutte denkt dat de burger achterlijk is

“Gelukkig, het kabinet was enkel ‘onbedoeld’ te hard tegen of over ongevaccineerden. Je zou bijna denken dat er verkiezingen in aantocht zijn,” schrijft Annelies Strikkers.

Neuroloog Jan Bonte ziet het somber in: “Je zult er versteld van staan hoeveel mensen er weer in het zoveelste kletspraatje van deze psychopaat trappen.” Advocaat Hester Bais haakt hierop in: “Het dieptreurige is dat Rutte daadwerkelijk denkt dat de burger achterlijk is.”

Beerput gaat open

“Het coronabeleid was overduidelijk vooropgezet, ook over het bashen van ongevaccineerden is in 2019 al nagedacht blijkt onder andere uit Wob-documenten. Evenals over het wegdrukken van kritische artsen,” merkt huisarts Els van Veen op.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen is optimistisch. “Nu zelfs Rutte toegeeft dat het kabinetsbeleid inzake corona fout was, gaat de beerput open. En zal zelfs de meest verstokte fan van het coronabeleid inzien hoe het land en zijn inwoners zwaar zijn benadeeld. Dit is slechts het begin,” zegt hij.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
245 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ziggi
ziggi
1 maand geleden

nu ist zaak tegen cbdc op te treden …. en de wereld financiele elite

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Onbedoeld. Jaja…

Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

het dictaat komt van de Verenigde Nazis;
UN Initiative Targets And Doxxes Doctors And Nurses Who Don’t Follow COVID-19 Narrative
https://www.zerohedge.com/geopolitical/un-initiative-targets-and-doxes-doctors-and-nurses-who-dont-follow-covid-19-narrative

Respect-2022
Respect-2022
1 maand geleden

Zoiets noem je zoete broodjes bakken…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

245
0
We lezen graag je reactie!x