CoronaMens en Dier

Volgens Rutte was het kabinet ‘misschien onbedoeld’ te hard over ongevaccineerden

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Premier Rutte kan zich voorstellen dat sommige uitspraken van kabinetsleden over ongevaccineerden tijdens corona als hard zijn ervaren. Ook had hij achteraf ‘misschien’ meer moeten luisteren naar de mensen die het oneens waren met de coronamaatregelen.

“Misschien onbedoeld, maar zeker niet bedoeld,” antwoordde Rutte op de vraag van Caroline van der Plas of het kabinet te hardvochtig was over ongevaccineerden of te weinig in gesprek ging met deze mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De premier krijgt veel kritiek op zijn uitspraken. “Het kabinet wist dondersgoed waar ze mee bezig waren! Ze vonden het nodig om QR-codes in te voeren ondanks de vroege signalen dat vaccinatie helemaal niet beschermde tegen verspreiding. Er is doelbewust een deel van de bevolking ongefundeerd buitengesloten,” stelt bioloog Richard Steenvoorden.

Rutte denkt dat de burger achterlijk is

“Gelukkig, het kabinet was enkel ‘onbedoeld’ te hard tegen of over ongevaccineerden. Je zou bijna denken dat er verkiezingen in aantocht zijn,” schrijft Annelies Strikkers.

Neuroloog Jan Bonte ziet het somber in: “Je zult er versteld van staan hoeveel mensen er weer in het zoveelste kletspraatje van deze psychopaat trappen.” Advocaat Hester Bais haakt hierop in: “Het dieptreurige is dat Rutte daadwerkelijk denkt dat de burger achterlijk is.”

Beerput gaat open

“Het coronabeleid was overduidelijk vooropgezet, ook over het bashen van ongevaccineerden is in 2019 al nagedacht blijkt onder andere uit Wob-documenten. Evenals over het wegdrukken van kritische artsen,” merkt huisarts Els van Veen op.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen is optimistisch. “Nu zelfs Rutte toegeeft dat het kabinetsbeleid inzake corona fout was, gaat de beerput open. En zal zelfs de meest verstokte fan van het coronabeleid inzien hoe het land en zijn inwoners zwaar zijn benadeeld. Dit is slechts het begin,” zegt hij.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

241 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ziggi
ziggi
1 jaar geleden

nu ist zaak tegen cbdc op te treden …. en de wereld financiele elite

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Onbedoeld. Jaja…

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

het dictaat komt van de Verenigde Nazis;
UN Initiative Targets And Doxxes Doctors And Nurses Who Don’t Follow COVID-19 Narrative
https://www.zerohedge.com/geopolitical/un-initiative-targets-and-doxes-doctors-and-nurses-who-dont-follow-covid-19-narrative

Respect-2022
Respect-2022
1 jaar geleden

Zoiets noem je zoete broodjes bakken…

Back to top button
241
0
We lezen graag je reactie!x