Buitenaards

“Overheden bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek”

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens The Disclosure Activists, een internationale organisatie, wordt de aarde al minstens 70 jaar bezocht door buitenaardsen.

Hiervoor is veel fysiek en forensisch bewijs, aldus de groep. Mede-oprichter Russell Calka merkt op dat er sprake is van een kentering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De laatste tijd worden binnen de Amerikaanse overheid en andere overheden inspanningen gedaan om deze informatie vrij te geven,” zei hij.

Drie conclusies

“Op basis van het bewijs dat is verzameld door onderzoekers, getuigenissen van militairen en geopenbaarde overheidsstukken komen we tot drie conclusies,” zei Victor Viggiani, strategisch adviseur van de groep.

“Ten eerste werd en wordt de aarde bezocht door andere beschavingen,” vervolgde hij. “Ten tweede wordt deze informatie doelbewust achtergehouden.”

“Ten derde weten overheden en onderzoekers dat dit zo is en is het nu aan de mensheid om achter de waarheid te komen,” benadrukte Viggiani.

Naar buiten

Langzaam maar zeker komt informatie hierover naar buiten. Onlangs gaf het Spaanse ministerie van Defensie een aantal UFO-stukken vrij.

In januari 2017 maakte de CIA soortgelijke documenten openbaar. Eerder deden de Britse, Mexicaanse en Chileense overheid hetzelfde.

In een interview met tv-presentator Jimmy Kimmel zei oud-president George W. Bush dat hij niets mocht zeggen over eventuele UFO-documenten.

Voorbereid

Uit gelekte e-mails die door WikiLeaks zijn gepubliceerd blijkt dat de overheid en het leger erg geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

“Zij bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek,” zeggen The Disclosure Activists.

“Via deze openbaringen, ontdekkingen, lekken en hints wordt het volk voorbereid op officiële aankondigingen over buitenaards bezoek,” zei mede-oprichter dr. Lisa Galarneau.

“Dit is een belangrijke stap in de richting van open contact met buitenaardse intelligenties die ons als ras kunnen helpen met onze problemen,” voegde ze toe.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
janssen
janssen
7 jaren geleden

Wordt het volk voorbereid op officiële aankondigingen over buitenaards bezoek,” zei mede-oprichter dr. Lisa Galarneau. Wat is dit voor ONZIN , voorbereid op. De mensen zijn echt niet bang die vinden het alleen maar leuk, energie goedkoper enz. De religies met hun god en regeringen met hun leugens en repressie die moeten bang zijn ! Er zal wel weer één of andere idiote regeringsleider een oorlog tegen ze willen beginnen !

Derek
Derek
7 jaren geleden

Laat je niet gek maken allemaal, ze maken iedereen bang om onder controle te krijgen. Trap er niet in!

Louise
Louise
7 jaren geleden

We/Ze houden er maar niet mee op, hoezo 70 jaar geleden…. ohh ze kwamen pas na Wo 2 even kijken.?? Niet eerder om misschien de verschrikkingen tegen te houden? Hoe wonderlijk ook dat buitenaardsen kennelijk alleen geïnteresseerd zijn in Oorlogen?Waarom lijken al deze verhalen keer op keer op elkaar…..Zomaar een paar vragen. Waarom zijn ze zo dol op Amerikanen? Of vice versa………waar tegen moeten wij beschermt worden, een beetje spiritueel burger schrikt daar niet van…….waarom waarschuwen de buitenaardsen ons niet dat we onze aarde aan het verkwanselen zijn……..waarom geen waarschuwing bij de farma boys, ik blijf het maar wonderlijk vinden. nNatuurlijk hebben ze na WO 2 geklooid met mensen, DNA ,Genen,Klonen……..Mijn persoonlijke spirituele ervaringen met,overledenen,meesters,engelen en andere entiteiten zijn alleen maar liefdevol en jahoor ik gooi het maar in de groep , ik kom van buiten het melkwegstelsel waar het heel licht is en berekoud, wij communiceren, met de kracht van de gedachten, ook als we andere vormen aan nemen, ze zijn meestal wel 2 meter soms kleiner, dat is mijn liefdevolle thuis basis, zij geven opdrachten aan entiteiten om mij te helpen als ik in de problemen zit en jawel onlangs zat ik goed in de problemen, ze weten precies wat er op aarde en in het heelal gebeurd,soms denk ik wel eens dat de aarde een straf kolonie is…maar dat is een kinderlijke gedachte natuurlijk. Mijn lichaamstemperatuur is meestal rond de 36 gr en ik kan bijna niet tegen geneesmiddelen,van nature zeer gezond, totdat ik me in de problemen heb gewerkt……en nu weer herstellen ,ook heb ik twee keer een spirituele operatie gehad, t leek wel of ik in een koelcel lag, was veel indruk wekkender dan een bde………..ik denk wel dat er op andere planeten een levensvorm is, nou dat is nu mijn verhaal, komt geen oorlog aan te pas….

Captain Biff
Captain Biff
7 jaren geleden

Ik heb ze nog niet persoonlijk ontmoet,

maar ben er klaar voor!

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x