Homepagina » Buitenaards » “Overheden bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek”
"Overheden bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek"

“Overheden bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek”

Volgens The Disclosure Activists, een internationale organisatie, wordt de aarde al minstens 70 jaar bezocht door buitenaardsen.

Hiervoor is veel fysiek en forensisch bewijs, aldus de groep. Mede-oprichter Russell Calka merkt op dat er sprake is van een kentering.

“De laatste tijd worden binnen de Amerikaanse overheid en andere overheden inspanningen gedaan om deze informatie vrij te geven,” zei hij.

Drie conclusies

“Op basis van het bewijs dat is verzameld door onderzoekers, getuigenissen van militairen en geopenbaarde overheidsstukken komen we tot drie conclusies,” zei Victor Viggiani, strategisch adviseur van de groep.

“Ten eerste werd en wordt de aarde bezocht door andere beschavingen,” vervolgde hij. “Ten tweede wordt deze informatie doelbewust achtergehouden.”

“Ten derde weten overheden en onderzoekers dat dit zo is en is het nu aan de mensheid om achter de waarheid te komen,” benadrukte Viggiani.

Naar buiten

Langzaam maar zeker komt informatie hierover naar buiten. Onlangs gaf het Spaanse ministerie van Defensie een aantal UFO-stukken vrij.

In januari 2017 maakte de CIA soortgelijke documenten openbaar. Eerder deden de Britse, Mexicaanse en Chileense overheid hetzelfde.

In een interview met tv-presentator Jimmy Kimmel zei oud-president George W. Bush dat hij niets mocht zeggen over eventuele UFO-documenten.

Voorbereid

Uit gelekte e-mails die door WikiLeaks zijn gepubliceerd blijkt dat de overheid en het leger erg geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

“Zij bereiden burgers voor op onthullingen over buitenaards bezoek,” zeggen The Disclosure Activists.

“Via deze openbaringen, ontdekkingen, lekken en hints wordt het volk voorbereid op officiële aankondigingen over buitenaards bezoek,” zei mede-oprichter dr. Lisa Galarneau.

“Dit is een belangrijke stap in de richting van open contact met buitenaardse intelligenties die ons als ras kunnen helpen met onze problemen,” voegde ze toe.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
janssen
janssen
4 jaren geleden

Wordt het volk voorbereid op officiële aankondigingen over buitenaards bezoek,” zei mede-oprichter dr. Lisa Galarneau. Wat is dit voor ONZIN , voorbereid op. De mensen zijn echt niet bang die vinden het alleen maar leuk, energie goedkoper enz. De religies met hun god en regeringen met hun leugens en repressie die moeten bang zijn ! Er zal wel weer één of andere idiote regeringsleider een oorlog tegen ze willen beginnen !

Loki
Loki
Reactie op  janssen
4 jaren geleden

Janssen
Zo het niet eerder zo kunnen zijn een bepaald vertrouwen te wekken onder de wereldbevolking, om dan vervolgens een buitenaardse false flag aanval te doen. Daar zullen de meeste intrappen, zodat ze vervolgens een op deze sneaky wijze nog dichter bij een wereldregering te komen.
Dat er buitenaards leven is, is een feit.

En waarschijnlijk de reden dat NASA ineens meer leven op Mars in zijn foto’s laat zien. Het verbaasd mij tevens dat zovele sites over Mars dit nog steeds niet melden, laat staan als die amateur onderzoekers.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Loki ben het met je eens. We moeten op onze hoede zijn voor een in scene gezette landing van de aliens. Die kan namelijk tegen ons gebruikt worden. Die aliens kunnen net zo goed uit een geheim genetisch mutatie programma van de overheid komen, dus genetisch gemanipuleerde gekloonde mensen. Of een onondekte homo sapiens variant die de laatste 100000 jaar ondergronds heeft geleefd. Of tijdreizenden mensen uit de toekomst?? Klinkt vergezocht? Bovenstaande opties staan van minst naar meest onwaarschijnlijk. Dat het humanoide buitenaardsen zouden zijn is namelijk nog onwaarschijnlijker dan bovenstaande opties…..

Loki
Loki
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

Earthaxis
Ik kan je met zekerheid vertellen dat er veel meer speelt dan je voor mogelijk zult houden. Er zijn echte buitenaardse rassen hier op Aarde aanwezig en niet 1 of 2 maar meerdere. Sommige zijn ons niet goed gezind en andere weer wel. Vooral de Nordics moet men goed in de gaten houden, zij komen van Plejaden en zijn verantwoordelijk voor de totale vernietiging van Mars. Er zijn ook bezoekers die hun geestverwante familie komen opzoeken, daar zijn er veel van hier op Aarde. Daar heb ik al mijn hele leven mee te maken. Wie dat voor onmogelijk acht zit nog in een hele lage trilling en begrijpt nog niets van het universele leven. Maar ik verzeker een ieder dat er meer goede dan slechte bezoekers op ons toekijken.

En ja er leven ondergronds mensachtige rassen en ja er zijn weldegelijk mensgelijke rassen van buiten de Aarde, tientallen zelfs. Tijdreizen gebeurd dagelijks en is de gewoonste zaak van de wereld geworden, niet voor het gewone publiek, maar wel voor hooggeplaatste personen. Zelfs buiten de Aarde doen ze het met hun ruimteschepen.

Mensen die niet zullen zijn voorbereid op wat gaat komen, hebben een mega probleem, want voor die tijd zal de Aarde in grote onrust verkeren.

Wilma
Wilma
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Dat is nu al zo. Misschien dat r daarom de laatste 2 jaar zoveel ufo’s zijn gesignaleerd

rocko
rocko
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Te veel Men in Black gekeken? Oh nee, jij bent een van die mysterieuze ingewijden die ons primitievelingen komt waarschuwen. Jouw astrale persoon heeft contact gemaakt ? Hebben ze jou uitgezocht om exclusief deze boodschap te brengen omdat jij zo speciaal bent?

Of misschien vroeger op school veel gepest of genegeerd en nu de mogelijkheden van internet zien om voor jezelf een podium voor een publiek van goedgelovigen te creeeren om ook eindelijk eens aandacht te krijgen?

Ik denk optie 2

Ikke
Ikke
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Blijkbaar weet Rocko niet wat het betekent om gepest of genegeerd te worden op school.
Hier lijden veel kinderen onder.
Was je zeker zelf een pester!

vrijheid
vrijheid
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Ja en zo zal het zijn, we worden voorbereid op een false flag over een buitenaardse invasie van gevallen aliëns/demonen, de elite is zich al jarenlang aan het voorbereiden om het volk te verrassen via Project Bluebeam met een false flag buitenaardse invasie. De bevolking wordt zo via mindcontrol hierop voorbereid, inmiddels heeft men al wat proefballonnetjes opgelaten, zie o.a. de vliegende stad en afbeeldingen van Jezus en moeder Maria in de wolken. Zo zal het zijn in de laatste eindtijd maanden, de bevolking snurkt liever door, maar zullen binnenkort verrast worden.
Inmiddels wordt vanuit Antartica de ruimte/tjdsmuur rondom de aarde geopend, weet men inmiddels wel hoe laat het is.
Voor meer informatie verwijs ik allen naar de site van Evert Jan Beverwijk http://www.welkomindeoorspronkelijkewereld.nl en volg eens een lezing van hem. Je ogen worden geopend en dan zul je van hem horen hoe laat het werkelijk is geworden op aarde!

Spirit_himalaya27
Spirit_himalaya27
Reactie op  vrijheid
4 jaren geleden

Vrijheid,
Wat een lelijke onduidelijke website is dat toch!

vrijheid
vrijheid
Reactie op  Spirit_himalaya27
4 jaren geleden

Als jij dat vindt, zal het wel zo zijn. Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief? Niet te snel oordelen, deze informatie over de oude geschriften worden praktisch door niemand gelezen. Velen begrijpen daarom ook niet dat dit een gevallen schepping is, de wereld waarin wij nu leven, is niet de oorspronkelijke wereld, die van vrede, harmonie en geluk. Om dat te begrijpen zul je je moeten verdiepen in de geschriften en nee het is geen kattepies!

Braadmans
Braadmans
Reactie op  janssen
4 jaren geleden

Waarom zouden de religies bang moeten zijn? Denk je soms dat die Aliens – mochten ze inderdaad bestaan – geen schepper hebben en uit het luchtledige zijn ontstaan?

Tijn
Tijn
Reactie op  Braadmans
4 jaren geleden

@ Braadmans
De religies zijn bang omdat ze ons iets op de mouw hebben gespeld over de schepping van de mens, het verhaal van Abraham, Mozes, …
Wellicht geloven aliens wel in een schepper o.i.d. maar de bijbel, gebaseerd op veel oudere geschriften en overleveringen, is niet meer dan een korte samenvatting met selectieve weglating van details en zelfs complete stukken die niet zo goed uitkwamen.
Als je bekend bent met de interpretaties van Sumerische geschriften door mensen als Zecharia Sitchin, de boeken van mensen als Erich von Däniken en de letterlijke vertaling van de bijbel door Mouro Biglino dan krijg je toch een heel ander beeld van de menselijke geschiedenis.
Ze komen allemaal tot dezelfde conclusies en zetten de voornaamste wereledreligies niet allen in hun hemd, maar ze komen ook in een kwaad daglicht te staan omdat duidelijk wordt dat de religies, en dan met name het Vaticaan, deze kennis bewust bij de bevolking hebben weggehouden.
Politiek gezien heeft het ook zeer ernstige gevolgen. Wat te denken van een land als Israel dat zijn legitimiteit toch in grote mate aan de bijbel ontleent? Wat te denken van al die Zionistische Christenen en de Joodse lobby die het beleid van Amerika in het Midden-Oosten voor een groot deel bepalen?
Wat zou er gebeuren als blijkt dat we, door reverse engineering van buitenaardse technologie, al lang beschikken over gratis duurzame energie voor iedereen maar dat dit bewust verborgen wordt gehouden?
Alle machtsstructuren komen op losse schroeven te staan en daar zitten diegenen die die macht uitoefenen niet op te wachten…
Als er al zoiets komt als een onthulling dan in de vorm van een zogenaamde “limited hangout”.

Justin
Justin
Reactie op  Tijn
4 jaren geleden

Het feit alleen al dat de bijbel is samengesteld uit slechts 66 (afgeleidt van 666?) uit vele geschriften uitgekozen door een stel bisschopen ten tijde van Keizer Constantijn rond 350 Na Christus, is dubieus. Als je daaraan toevoegt dat de grootste kerk uit was op totale macht en er zelfs mensen voor martelde verdronk en op brandstapel en leeuwen gooide dan weet je wel uit welk oogpunt e.e.a heeft plaatsgevonden.Die biblios /bijbel was een machtsmiddel.
Vele ander geschriften zijn onder tafel geschoven ”verdwenen”maar komen nu weer onder de aandacht ,werden vervolgens als niet canoniek of regelrechte dwalingen omschreven. Ik heb eerder het idee dat de waarheid begint door te sijpelen .
De mensheid is om de tuin geleidt voorgelogen, met halve waarheden grootgebracht ,daarom lijkt de bijbel ook tegenstrijdig en kon men het toepassen naar believen ,er mist veel informatie.
Maar dat kwam Constatijn en de kerk goed uit het hele idee was de massa onder controle houden zodat ze konden doorgaan met hun onderdrukking en uitbuiting en leugens.
En inderdaad vertalingen rammelen ook aan alle kanten.
En de politiek of regeringen staatshoofden etc weten ook dondersgoed dat kerken een zoethoudertje zijn, dat er gesjoemeld is met de overleveringen.
Ik zeg niet dat alles wat er beschreven staat bullshit is maar de verhalen zijn mijn inziens wel flink aangedikt en zelfs verdraait maar ook vanuit de beleving van simpele mensen indertijd beschreven alles was een Godswonder.(denk ik aan de rode zee) ook hier zeg ik niet dat er geen godswonderen bestaan ./bestonden.daarvoor heb ik al te vaak vreemde dingen mogen ervaren. Het hele eieren eten is dat elke voor de mens opbouwende ,helpende, genezende, upliftende, what ever info is verziekt en misbruikt tot op heden.

Ikke
Ikke
Reactie op  Braadmans
4 jaren geleden

En wie heeft dan die schepper geschapen.

Justin
Justin
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Misschien hoeft niet alles een begin te hebben, het/hij wordt genoemd de Alpha en de Omega hetgeen betekent ;het begin en het einde.Ook staat er geschreven dat hij/het er altijd geweest is, moeilijk voor ons, een ding weten we wel het is een scheppende energie, en energie is altijd aanwezig ,wij komen voort uit die energie dat wil zeggen onze uiteindelijke gedaante, dus in wezen zijn wij er ook altijd al geweest en zullen ook altijd blijven /er zijn ,hooguit verandert onze gedaante hetzij in een ander lichaam(reincarnatie /hetzij in een eterisch lichaam onzichtbaar voor 3D.Tot zover heeft mijn eigen niet toereikende verstand me gebracht. verder weet ik het ook niet :-))

Ikke
Ikke
Reactie op  Justin
4 jaren geleden

Ik hoop dat er niets meer is na dit leven, dat is altijd beter dan een volgend leven wat misschien wel 100000000000000000000000000000000jaar duurt. Dat zou pas echt een straf zijn.

Patrick S.
Patrick S.
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Ikke
Als die er niet is,dan maak de mens er zelf wel eentje.

EABD
EABD
Reactie op  Braadmans
4 jaren geleden

Schepper? Hallo, heeft u uw medicijnen ingenomen?

Derek
Derek
4 jaren geleden

Laat je niet gek maken allemaal, ze maken iedereen bang om onder controle te krijgen. Trap er niet in!

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

Helemaal mee eens Derek

Helen
Helen
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

Google: Project Bluebeam, met een in scene gezette buitenaardse aanval wordt een wereldregering en een wereldleger ingesteld om de wereld tegen de aliens te beschermen.
Vroeger voldeed Rusland nog om de bevolking in het westen angst aan te jagen, maar met de alien invasion wordt getracht de wereld bevolking angst aan te jagen.
Zodat ze van hun regeringen een oplossing gaan eisen en die staat al klaar, de ene wereldregering.

Idd trap er niet in en doorzie het spel

Bernie
Bernie
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

Mensen we zijn allemaal aliens .we komen niet van de aarde en dan nog aliens komen hier al meer dan we allemaal denken er zijn dingen gevonden die al ouder zijn dan 1 miljoen jaar .
Kijk in alle religies die in grote lijnen het zelfde vertellen aliens hebben de mens gemaak genetisch gemanipuleerde om voor hun te werken en onze regering en vele andere landen weten dit al meer dan 60 jaar we worden dom gehouden zodat de alle rijken kunnen blijven geld verdienen en ons te bespelen .dus nu gaan ze vast en zeker zeggen dat wr in oorlog zijn met UFO maar die hebben zo gewilt want oorlog brengt vernieuwingen en zo aan de macht te blijven dus er zal nooit iets veranderen voor jan de arbeiders alleen de super rijke kunnen instappen en naar een andere planeet of naar binnenste van de aarde ik ben gek ja .de tijd zal het ons leren hahahahaha maar onthoud wel dat ze een technologische voorsprong hebben van 60 jaar onze regeringen maar dat zeggen ze niet dus zal er niets veranderen voor de werkende mens .zo nu weet je alles maar ook niets hahahah rare mens aan de macht of e.t

Bernie
Bernie
Reactie op  Bernie
4 jaren geleden

Mensen we zijn allemaal aliens .we komen niet van de aarde en dan nog aliens komen hier al meer dan we allemaal denken er zijn dingen gevonden die al ouder zijn dan 1 miljoen jaar .
Kijk in alle religies die in grote lijnen het zelfde vertellen aliens hebben de mens gemaak genetisch gemanipuleerde om voor hun te werken en onze regering en vele andere landen weten dit al meer dan 60 jaar we worden dom gehouden zodat de alle rijken kunnen blijven geld verdienen en ons te bespelen .dus nu gaan ze vast en zeker zeggen dat wr in oorlog zijn met UFO maar die hebben zo gewilt want oorlog brengt vernieuwingen en zo aan de macht te blijven dus er zal nooit iets veranderen voor jan de arbeiders alleen de super rijke kunnen instappen en naar een andere planeet of naar binnenste van de aarde ik ben gek ja .de tijd zal het ons leren hahahahaha maar onthoud wel dat ze een technologische voorsprong hebben van 60 jaar onze regeringen maar dat zeggen ze niet dus zal er niets veranderen voor de werkende mens .zo nu weet je alles maar ook niets hahahah rare mens aan de macht of e.t .

Oo ja voor ik het vergeet of als ik er morgen niet meer ben .
Ik zal ook de staat aanklagen voor alle leugens die ik op school heb moeten leren .en niets aan heb .
En weggegooide jaren wil ik een schade vergoeding van de staat voor misleiding en valsheid in geschriften of mogen zij wel liegen en bedriegen als blijkt de alles is gelogen wat ik heb moeten leren .
Denk dat ik vast een zaak ga voorbereiden weet iemand een advocaat die hier een zaak in ziet tegen de staat.

Wilma
Wilma
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

Als het al zo is, denk ik, dat we minder angst voor hun hoeven te hebben dan voor onze huidige regeringsleiders en de Islam.

vrijheid
vrijheid
Reactie op  Derek
4 jaren geleden

Daarom is het te hopen dat ook deze Anton Teuben eens wordt ontmaskerd. Hij blijft zich verheugen op Disclosure, dit zou hem nog wel eens behoorlijk kunnen tegenvallen, als de invasie zich ook boven Winsum voltrekt. Ja er zijn vele valse profeten en hogepriesters die achter de schermen meewerken aan het mindcontrol programma van de buitenaardse agenda. Dus let op: het is levensgevaarlijk en waarschuw daarvoor ook de mensen om je heen!

Louise
Louise
4 jaren geleden

We/Ze houden er maar niet mee op, hoezo 70 jaar geleden…. ohh ze kwamen pas na Wo 2 even kijken.?? Niet eerder om misschien de verschrikkingen tegen te houden? Hoe wonderlijk ook dat buitenaardsen kennelijk alleen geïnteresseerd zijn in Oorlogen?Waarom lijken al deze verhalen keer op keer op elkaar…..Zomaar een paar vragen. Waarom zijn ze zo dol op Amerikanen? Of vice versa………waar tegen moeten wij beschermt worden, een beetje spiritueel burger schrikt daar niet van…….waarom waarschuwen de buitenaardsen ons niet dat we onze aarde aan het verkwanselen zijn……..waarom geen waarschuwing bij de farma boys, ik blijf het maar wonderlijk vinden. nNatuurlijk hebben ze na WO 2 geklooid met mensen, DNA ,Genen,Klonen……..Mijn persoonlijke spirituele ervaringen met,overledenen,meesters,engelen en andere entiteiten zijn alleen maar liefdevol en jahoor ik gooi het maar in de groep , ik kom van buiten het melkwegstelsel waar het heel licht is en berekoud, wij communiceren, met de kracht van de gedachten, ook als we andere vormen aan nemen, ze zijn meestal wel 2 meter soms kleiner, dat is mijn liefdevolle thuis basis, zij geven opdrachten aan entiteiten om mij te helpen als ik in de problemen zit en jawel onlangs zat ik goed in de problemen, ze weten precies wat er op aarde en in het heelal gebeurd,soms denk ik wel eens dat de aarde een straf kolonie is…maar dat is een kinderlijke gedachte natuurlijk. Mijn lichaamstemperatuur is meestal rond de 36 gr en ik kan bijna niet tegen geneesmiddelen,van nature zeer gezond, totdat ik me in de problemen heb gewerkt……en nu weer herstellen ,ook heb ik twee keer een spirituele operatie gehad, t leek wel of ik in een koelcel lag, was veel indruk wekkender dan een bde………..ik denk wel dat er op andere planeten een levensvorm is, nou dat is nu mijn verhaal, komt geen oorlog aan te pas….

Rich
Rich
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Zoveel vragen.. waar niemand een antwoord op weet en het kan elk antwoord zijn. Dat jij het antwoord op vragen niet weet, betekend niet dat het niet zo is. Waarom pas na de 2e wereld oorlog? Na de kernbom op Japan is er ontzettend veel ufo activiteit gemeten. Misschien omdat ze niet willen dat we ons opblazen? Want als er namelijk nog 1 kernbom ergens afgaat is het afgelopen met onze moeder Aarde. Waarom waarschuwen de Aliens ons niet dat we onze aarde aan het verkloten zijn? Dat kan echt van alles zijn. Misschien is er wel een universele regel dat dat uit den boze is. Zelfde als bijv dingen veranderen in tijd als je kan tijdreizen.. natuurlijk uitgesloten. Misschien moeten we het wel zelf doen? Als iemand alles voor jou in je leven regelt enz kan je ook wel stoppen… Waarom zijn ze zo dol op Amerikanen? Amerika is een wereldmacht. Daarnaast is Amerika het enige land die een kernbom dropt? Of ik moet iets gemist hebben.

Over je spirituele verhaal kan ik helaas niks zeggen. Dat is jouw ervaring en ik geloof je op je woord. Ik ga niet zeggen dat is niet zo want ik weet dat niet.

Bernie
Bernie
Reactie op  Rich
4 jaren geleden

Het ligt er aan wie de sleutel heeft in de vorm van holy speer en de kist waar bliksem uit kom weet ff niet hoe die heet komt ook uit de bijbel .
Waarom denk je dat Hitler zo graag kunst verzamelde van de joden voor de sleutel toegang te krijgen tot.

Zeven zusters
Zeven zusters
Reactie op  Bernie
4 jaren geleden

Bedoel je de Ark des verbonds misschien ?

Havana
Havana
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

@Louise ,

Dat is juist , het lijkt wel of enkel Amerikanen werden/ worden bezocht en enkel zij hebben vergevorderde technologie.. Ze hebben hun status als wereldmacht meerdere malen misbruikt .

edmee
edmee
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Hi ik was erg onder de indruk van jouw comment. Heel graag spreek ik eens verder met jou hierover.
Zouden wij via email contact kunnen krijgen? [email protected]

Hoop van jou te mogen horen!

Rocko
Rocko
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Tijd voor jou om de psycholoog te bezoeken , gooi ik dan maar even in de groep!

Ikke
Ikke
Reactie op  Rocko
4 jaren geleden

Rocko is echt de weg kwijt.
Wijsneus

Jan
Jan
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Wat een wereld, zelf heb ik geen zulke ervaringen, maar ik zou graag eens zulke dingen willen zien/meemaken.. heb je misschien tips hoe in contact te komen?

Captain Biff
Captain Biff
4 jaren geleden

Ik heb ze nog niet persoonlijk ontmoet,

maar ben er klaar voor!

Derek
Derek
Reactie op  Captain Biff
4 jaren geleden

Ik ook Captain Biff, samen aan de vredespijp met de buitenaardse 😉

Maar dit is gewoon om de bevolking bang te maken en via die weg een tunnel te graven naar de NWO.

Mensen………hou je ogen open.

vrijheid
vrijheid
Reactie op  Captain Biff
4 jaren geleden

Ik zou het maar niet doen Biff!

Matt
Matt
4 jaren geleden

Buitenaardsen pas de afgelopen 70 jaar? Er zijn zoveel aanwijzingen dat er hier al buitenaardsen waren ruim 10.000jaar terug. Zie Zecharia Sitchin, Von Daniken, Alan F. Alfond, Graham Hangcock en nog meer serieuze schrijvers en documentaires op o.a. Discovery waar bouwwerken worden getoond die we met de huidige techniek nu nog niet kunnen maken.
Of ze er nu weer zijn betwijfel ik want ze grijpen op geen enkele manier in waar het handelen van de mensen toch wel aanleiding toe zou geven. Als wij hun nazaten, of op zijn minst hun schepselen, vroeger hun slaven, (missing link) zouden zijn dan zou het resultaat wat wij als mensen laten zien toch wel heel bedroevend over moeten komen en zouden ze eerder geneigd zijn om dit hele zooitje maar meteen op te ruimen.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er tientallen rassen zijn die af en toe een kijkje komen nemen maar zich verre van contact houden met ons en neem hun dat eens kwalijk?
Een ding is zeker, er is zoveel tussen hemel en aarde waar wij totaal geen benul van hebben. Wij zijn teveel met de verkeerde dingen bezig.
Daarom denk ik ook dat dit eerder een hoax zal zijn, net zoals 9-11, om een nieuwe kunstmatige vijand te creëren en zo de wereld weer in permanente staat van oorlog te plaatsen waar een klein groepje mensen weer heel wat profijt uit kan halen.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Matt
4 jaren geleden

mee eens hoor

charlud
charlud
4 jaren geleden

Alle verhalen over UFO’s zijn een beetje schimmig. Aannemende dat de aarde bezocht werd en wordt door buitenaardsen dan wil dit zeggen dat ze over kennis beschikken die de onze overtreffen. Waarom zou welke aardse overheid dan ook met deze info naar buiten komen alsof de buitenaardsen een stelletje sullen zijn. Nu kan men stellen dat deze buitenaardsen zich niet bekend willen maken aan de mensen maar wel aan de overheden. Maar deze logica ontgaat mij in het geheel.Het heeft meer het gehalte van een borrelpraat. Nu is het universum menselijk gesproken oneindig groot en er zullen zeker andere beschavingen zijn maar men moet dit ook weer niet overdrijven alsof beschavingen overdrachtelijk gesproken om de hoek liggen. En dat is het vreemde van alle UFO’s verhalen want de buitenaardsen gedragen zich alsof het bestaan van beschavingen in het universum hetzelfde is als lopen door de Kalverstraat bij topdrukte. Bij menige UFO experts worden meningen geuit hoe deze buitenaardsen denken en handelen die te herleiden zijn tot het menselijk denken maar van hun zelf heb ik tot nu toe niets maar dan ook niets vernomen noch hun taal noch hun denken. Zolang ik nog niets vernomen heb van deze buitenaardsen en de info via mensen verloopt blijf ik sceptisch.

Linda
Linda
4 jaren geleden

1 april grap zeker

Zeven zusters
Zeven zusters
4 jaren geleden

Ze zullen hier pas komen bij een echte nucleare dreiging,dit om de aarde te beschermen,ik denk niet om ons te redden,geef 1 goede reden waarom ze dat zouden willen!

Erik
Erik
Reactie op  Zeven zusters
4 jaren geleden

Omdat we allemaal broeders en zusters zijn van al dat is.
We zijn één, hoe anders we ook zijn.

Of een andere, als jij kinderen in de knel ziet zitten, heb je dan ook niet de behoefte om ze te helpen?
Alleen al om de reden dat het kinderen zijn, die wil je graag beschermen.
Wij zijn het peuterklasje op aarde….

Zeven zusters
Zeven zusters
Reactie op  Erik
4 jaren geleden

Ja ooit in de oorsprong waren we broeders en zusters maar dat is inmiddels wel anders geworden,de verdeeldheid is nog nooit zo groot geweest als nu,dat je je kinderen helpt als ze in de knel zitten is logisch maar dat wij hun (gecreëerde)nakomelingen zijn wil nog niet zeggen dat ze ons zullen komen helpen/redden, daar is de verbondenheid inmiddels veel te ver voor verwaterd,wij zijn als mens veel te ver van de bron afgedreven.
De mens is in algemene zin agressief,oorlogzuchtig,egoistisch,zelfingenomen,en dom,wij verpesten het hier voor elkaar en voor de aarde zelf.
We zijn als je het goed beschouwd gewoon een mislukt uitgepakte proef gebleken,ondanks dat als je de mens individueel bekijkt er natuurlijk altijd goede en vreedzame mensen tussen zitten,
maar goed, dan komen ze ons helpen,en dan de vraag wie worden er geholpen en wie niet en wat is het criterium om geholpen te worden?
worden we gescand en moeten we door een Ja of Nee poortje lopen?
Mogen “de goede” mee of worden “de slechte” juist meegenomen,worden ze heropgevoed of via telepathie gereset?
en dan nog maar niet te spreken over de mensen die niet geholpen willen worden.
Hoe zie jij die hulp wereldwijd voor je?

Bram
Bram
Reactie op  Zeven zusters
4 jaren geleden

Omdat het experiment dan is gefaald.

Erik
Erik
4 jaren geleden

Mooie reacties mensen!
Fijn om te zien dat diegene die wakker zijn ook echt wakker zijn.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Hoogste tijd voor ufo_disclosure.

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

54
0
We lezen graag je reactie!x