Homepagina » Gezondheid » Petities pleiten voor verbod op kindervaccinaties. Zal Big Pharma nu eindelijk een halt toegeroepen worden?
Petities pleiten voor verbod op kindervaccinaties. Gaat dit onze kinderen redden?

Petities pleiten voor verbod op kindervaccinaties. Zal Big Pharma nu eindelijk een halt toegeroepen worden?

Advocaat Kent Heckenlively, vader van een door vaccins beschadigd kind, arts Rima E. Laibow en voorzitter van het Institute for Health Research Ralph Fucetola hebben een tweetal petities gelanceerd.

Het drietal roept op tot een tijdelijk verbod op alle kindervaccinaties in de Verenigde Staten.

“De petities brengen een belangrijke boodschap over aan de Amerikaanse overheid,” zei Fucetola.

Nooit bewezen

“Door rechtbanken is vastgesteld dat deze vaccinaties onvermijdelijk onveilig zijn,” voegde hij toe.

“Wij eisen een moratorium op kindervaccinaties tot ze bewezen veilig en effectief zijn, wat wettelijk verplicht is,” klonk het.

Dr. Laibow voegde toe: “Het is nooit bewezen dat kindervaccinaties veilig en effectief zijn. Sterker nog: het is bewezen dat ze onvermijdelijk onveilig zijn.”

Schade toebrengen

Er komen steeds meer vaccins bij en dat leidt tot steeds meer gevallen van chronische ziektes, met name bij kwetsbare groepen zoals kinderen, legde dr. Laibow uit.

Hij sprak van een schandalige ethische overtreding. Artsen dringen zeer winstgevende vaccinaties op aan kinderen, die waarschijnlijk schade toebrengen, aldus de arts.

“We moeten een moratorium instellen op kindervaccins om de kinderen te redden,” zei hij.

Vreemde deeltjes

Heckenlively merkte op dat er sprake is van een explosieve stijging van het aantal neurologische problemen zoals autisme.

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat er allerlei vreemde deeltjes in vaccins zitten.

Ander onderzoek toont grote gezondheidsverschillen tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen.

Juridische stappen

De petitie op de website van het Witte Huis is inmiddels enkele duizenden keren ondertekend.

Als de overheid de gezondheid van kwetsbare kinderen niet beschermt, zien de initiatiefnemers zich genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

[PRWeb]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louis Gieling schreef:

  Wie zorgt er voor alle polio/mazelen enz. patiënten in Afrika en Azië, en Veenendaal en omstreken.?

  6 likes
  • Bert schreef:

   Polio was vroeger een heftige ziekte, tegenwoordig best te behandelen. Verder, vroeger kreeg iedereen mazelen en ik heb nooit meegemaakt dat er iemand dood aan ging. Tegenwoordig is door de farmaceutische maffia ook mazelen als een dodelijke ziekte bestempeld en zodra mensen het woord dodelijk horen zijn ze geneigd zich vol te laten stoppen met zeer schadelijke farmaceutische troep.
   Ik raad je aan de documentaire film Vaxxed eens te kijken en zien hoe je er dan over denkt.
   En waar maken mensen van gevaccineerde kinderen zich druk over, jouw kind is toch gevaccineerd dus kan het niets meer overkomen, dat kan alleen maar bij niet gevaccineerde kinderen. Ook heeft een recent onderzoek aangetoond, dat er een opmerkelijk verschil is in de gezondheidstoestand van niet gevaccineerde kinderen t.o.v. gevaccineerde kinderen. Dus wat willen we onze kinderen in vredesnaam aandoen?

   11 likes
   • Tim schreef:

    Sorry, maar moet jij het zelf meemaken voordat het een mogelijkheid is?

    En bedoel je studie van Andreas Bachmair? Sorry, maar als je informatie verzameld door anoniem vragenlijsten in te laten vullen dan betwijfel ik de resultaten alleen al door de bias van de vraagpersonen.
    Zo’n studie zal meer waarde krijgen door daadwerkelijk die kinderen de allergie-autisme etc tesen te laten doen.

    6 likes
   • Frans2 schreef:

    “en ik heb nooit meegemaakt dat er iemand dood aan ging. ”
    Ik heb nog nooit enige hoofdprijs in een loterij gewonnen en ken ook niemand die die prijs gewonnen heeft, dus wint niemand de loterij?
    Ik heb in de jaren ’70 niemand gekend die aan een verkeersongeval is gestorven, dus is er niemand aan een verkeersongeval gestorven ondanks de statistieken van 3.000(!) per jaar.
    Ik heb in de jaren ’70 niemand gekend die aan mazelen is gestorven, ondanks de statistieken van 15-20 per jaar tot de vaccinatie begon.

    Ook heeft een recent onderzoek aangetoond, dat er een opmerkelijk verschil is in de gezondheidstoestand van kinderen die de mazelen gehad hebben t.o.v. kinderen die de mazelen niet gehad hebben. De mazelen verzwakt het immuunsysteem tot wel 2 jaar na de ziekte waardoor zij vaker ziek zijn en gezondheidsklachten hebben dan kinderen die géén mazelen gehad hebben. Dus wat willen we onze kinderen in vredesnaam aandoen?

    6 likes
  • Albert schreef:

   Wie voor hen zorgt? Ik hoop niet het kwik(!!) in de vaccins, zeker niet voor kinderen.

   6 likes
   • Frans2 schreef:

    Welk kwik? Waar haal je die onzin vandaan?

    6 likes
    • Albert schreef:

     Ik zou zeggen, ga eens googelen. ‘Kwik in vaccinaties’; voorlopig ben je wel bezig. Of liever, ‘Bingen’ want Google is door en door corrupt, arrogant en vooringenomen; ook dat kan je bingen en feitelijk en empirisch bewijzen!
     Als je dan (als eerste en bovenaan natuurlijk, want daar zorgen onze nepvertegenwoordigers in de regering wel voor) de rivm bijv. raadpleegt, dan zeggen zij dat er voldoende ‘research’ naar gedaan is. Nou dat is al een grove leugen en dat is nou juist het probleem! Men ‘nam alles maar aan’ er NIKS research geweest! Eindelijk zijn ‘ze’ (niet van de overheid) nu – onafhankelijk, dienend en feitelijk – gaan onderzoeken!

     2 likes
     • Frans2 schreef:

      Ik zou zeggen, ga eens echt zoeken en als je de RIVM/RVP niet vertrouwd, kijk dan eens bij je homeopatische vrinden van het NVKP, zelfs zij zeggen dat er géén kwikverbindingen in vaccinaties zitten.

      6 likes
 • Robin schreef:

  Bijna elke vaccinerende arts schend de eed van hippocratis.
  Zonder zelf goed onderzoek te doen bij de patiënt spuiten ze voor hen ‘onbekende’ stoffen in een gezond lichaam, als verlengstuk voor de farmaceut.
  Ik vertrouw ze niet snel meer, de kwakzalvers.

  14 likes
  • Tim schreef:

   En je zal deze Arts Rima E. Laibow wel vertrouwen die haar Nano Silver aanprees als geneesmiddel voor Ebola, terwijl uit de studie waar ze het vandaan haalde alleen gedaan was in een test tube en dat alleen de cellen die al nano silver op zich hadden voor de besmetting met ebola vrij bleven ipv cellen die al geinfecteerd waren en daarna behandeld werden met deze zilver. Oke, zilver werkt wel, maar niet zoals zij zegt voor alles..
   Deze mensen zijn niet te vertrouwen, maar dat zien jullie dus niet.

   5 likes
 • Louise schreef:

  Het hele probleem vandaag de dag is dat niemand meer te vertrouwen is……….en alles is handel ook gezondheid ….. Nou heeft Trump al eens laten weten dat hij niet zo’n voorstander is van al die vaccinatie’s…..( overigens hebben behoorlijk wat mensen gedemonstreerd afgelopen week, vooral in Texas tegen al die vaccinatie’s) dus er gebeurt wel wat, maar ja het blijft afwachten of er een politieke wil is !? Dat geldt hetzelfde voor eventuele rechtszaken , als de politiek niets doet gaan we juridische stappen ondernemen…….staat hier boven, maar ja Rechters zijn ook politiek gekleurd , zeker in Amerika, dat hebben we de afgelopen maanden wel gezien………..dus tja, het lijkt soms of we in een soort vacuüm leven….Wat ik de laatste jaren mis …….is gezond verstand en logica…….en eigen verantwoordelijkheid..

  12 likes
 • Albert schreef:

  Je kunt sommige mensen altijd voor de gek houden, je kunt alle mensen soms voor de gek houden, maar je kunt niet alle mensen altijd voor de gek houden.

  Iemand herinnert zich de zgn. ‘Vogelgriep’ of de ‘Aziatische griep’?
  Op de BBC verscheen in Oktober 2005, dé ‘Health expert’ van de UK op dit SPECIALE gebied van Pandemieën. De absolute ‘topspecialist’ op dit medisch gebied, deze ‘wetenschapper’ (naam vergeten) verklaarde; “Het is niet de vraag OF het gebeurd, maar wannéér: het kan over een of twee jaar zijn, maar EEN DERDE deel van de wereldbevolking zal sterven aan deze epidemie”.

  Na twee jaar kon je lezen (o.a. in USA Today), in Oktober 2007, dat er totaal 12 (twaalf) menselijke doden waren door deze ‘Vogelgriep’.
  Een Amerikaanse vriend* kwam beide jaren in de UK. Hij zag in 2015 bergen schapen daar levenloos opgestapeld en hoorde dit stomverbaasd, rechtstreeks op de BBC. In 2007 hoorde hij de ‘schade’ daar, maar van die prul’wetenschapper’ hebben we natuurlijk nooit meer iets gehoord, laat staan dat hij ooit zijn excuses aangeboden heeft! Dat is het ergste, de leugens worden zelden openbaar gemaakt en gerectificeerd. Zie bijv. de CNN: 93% is negatief over Trump dus absoluut fakenews.

  * https://youtu.be/paEZlOre0tQ (moet zien en huiver: na een halve minuut dit ware verhaal!)

  Astronomisch groot verschil dus. En we worden nog steeds constant voorgelogen met deze rommel door o.a. de pharmacy (elke arts kreeg een paar jaar geleden ik meen €130,- voor elke injectie die ze gaven; van ONZE belastingcenten natuurlijk), nou dan werk je toch graag mee aan de leugen van de NWO? Nu zien de vaccin ontwikkelaars Pfizer, Johnson & Johnson en Merck miljoenen-, w.s. miljardenwinsten met dit zikavirus.

  11 likes
 • weg met ons schreef:

  Sprak onlangs iemand die uit een dorp in het noorden van Spanje kwam die vertelde dat alle mensen uit dorp chronisch moe waren. Had verder waarschijnlijk niets met vaccins (wel met straling, voedsel, water, experiment?) te maken, maar geeft ergens wel aan in wat voor ziekmakende wereld wij leven. En ziek zijn betekent grote sommen geld voor de farmaceuten. Het is voor de farma maffia in de VS goed verdienen: eerst gezonde mensen ziekmaken en dan weer verdienen aan het proberen gezond te maken, wat natuurlijk maar moeilijk of helemaal niet meer zal gaan. De gehele VS cabal, incl. de nep/pseudo joden machtigen zijn alleen nog maar verwikkeld in stinkende zaakjes. Jammer, want dit gaat ten koste van veel goedbedoelde mensen en zaken.

  7 likes
 • exegese schreef:

  We zouden dag in dag uit moeten protesteren tegen vaccinatie. Ze zijn wereldwijd van plan het verplicht te stellen zoals in Italië. Ook daar komt het volk massaal in opstand waar wij weinig of niets over mogen horen of zien. In onderstaande link staat precies hoe en waarom.

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/verplichte-vaccinaties-kom-in-opstand-denk-na/

  6 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  De VS zit niet te wachten dat er veel mensen komen zonder hersenbeschadigingen en te intelligent worden door die vaccinaties te ontlopen!

  5 likes
 • Albert schreef:

  Wel errug laat, kan niet meer signeren. Huh! (duh?)

  3 likes
 • Frans2 schreef:

  Het is toch de NWO die naar 500 miljoen mensen wil?
  Nou, dat gaat zo niet lukken:
  14 Yr Old Virgin Gets Pregnant After Flu Shot
  The United Nations estimates over 4,000 people each year fall pregnant to vaccine shots
  http://doctorhealthy.org/14-yr-old-virgin-gets-pregnant-after-flu-shot/

  3 likes
 • cervantis schreef:

  Bij ons in Duitsland is sinds de varkensgriep heel veel argwaan tegen inentingen. Er waren namelijk 2 soorten griepprikken in omloop tegen deze varkensgriep. 1 voor de elite en 1 vor het gewone volk. De overheid gaf toe dat er 2 soorten inentingen waren en het volk liet zich in reactie daarop niet meer inenten. En dit is tot nu toe nog niet veranderd

  2 likes
  • Albert schreef:

   Cervantis, on.ge.lo.fe.lijk. En we blijven dom en blijven focussen op, luisteren naar en stemmen op de nepwereld. Onze eigen schuld, het wordt een steeds grotere puinhoop. Bij mij – en miljoenen anderen – heeft een persoonlijke, intieme, praktische en levende relatie met Jezus (‘kennen’ = gr. ‘epignosis’, Joh17:3) een totale verandering gebracht. Allereerst natuurlijk bij mij, vervolgens om mij heen! Hallelujah, ‘De weg, De Waarheid en Het Leven’, Joh14:6.

   0 likes
 • Elles schreef:

  In 2014 zijn tientallen Syrische kinderen overleden na vaccinaties door de VN stond gewoon in de dagbladen, nooit meer iets van gehoord.

  1 likes
 • x

  Check Also

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  >