Mens en Dier

Van Meijeren sneert naar viroloog Marc Van Ranst: ‘Mijn oproep richtte zich tot misdadigers die over lijken gaan’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag trapte Forum voor Democratie op het Westerpark in Amsterdam de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) gaf een speech over de coronamaatregelen. “Degenen die ons dit hebben aangedaan, gaan we vervolgen en opsluiten,” zei Van Meijeren.

Zijn uitspraken trokken ook de aandacht van de Belgische viroloog Marc Van Ranst. “Ik hoorde je gisteren weerom oproepen tot het opsluiten en veroordelen van mensen die met hart en ziel zo goed mogelijk deze pandemie proberen te beheersen. Op die manier breng je deze hardwerkende mensen in gevaar. Je bent geen held. Je bent een drammerig opruiend opdondertje,” beet Van Ranst hem toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Mensenlevens op te offeren

Van Meijeren reageerde: “Mijn oproep richtte zich niet tot degenen die te goeder trouw zijn, maar tot de misdadigers die over lijken gaan. Bijvoorbeeld door doelbewust propaganda te verspreiden, angst te zaaien en mensenlevens op te offeren. Wat dat betreft begrijp ik zijn paniekerige reactie wel.”

Het Kamerlid verwees naar twee nieuwsartikelen over Van Ranst. In het eerste artikel valt te lezen dat de viroloog al een jaar voor het coronavirus zijn ‘corona-strategie’ klaar had. “De eerste dagen van een pandemie moet je alomtegenwoordig zijn, zodat je media-aandacht krijgt.”

Bewust ongerust

In het tweede artikel staat dat Van Ranst de bevolking in de krokusvakantie van 2020 ‘bewust ongerust’ heeft gemaakt. “De teneur van het kabinet-Volksgezondheid in februari was: geen paniek zaaien. Ik werd daar woest van.”

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Marc van Ranst is niets anders dan een Belgische laffe hond!

Als je een beetje kerel bent en je gaat op Twitter tekeer tegen een Nederlandse politicus, dan ga je hem niet blokkeren.

Dan ben je wel zo stoer om ook een weerwoord aan te kunnen.

Maar dat kan die zak helemaal niet. Alleen maar komen met: “Je bent een drammerig opruiend opdondertje.”

Wat een held op sokken.

Zeg, Belgische flapdrol, ga je alsjeblieft niet bemoeien met Nederlandse zaken. Bemoei je maar lekker met je eigen land.

Natuurlijk is het duidelijk: OOK Marc van Ranst behoort tot de duistere club van WEF puppets. “Goed opgeleid”.

Vorig jaar hoorde ik al, dat hij aanwezig was bij een bijeenkomst, waar ze precies te horen kregen, HOE ze de bevolking in een angstpsychose konden krijgen, zodat ze alles zouden gaan doen.

Het is niet anders dan een psychologische oorlogvoering aan de ene kant en een biologische oorlogvoering aan de andere kant.

Samen praat je dan over een “dodelijke combinatie”, MITS je natuurlijk immuun bent voor beiden.

wakkere
wakkere
2 jaren geleden

Ze hebben ons leven al genoeg verpest , en zeker dat van de jeugd

Chris
Chris
2 jaren geleden

Die man gaat altijd tekeer als het niet in zen vaarwater past!! Onhebbelijk iemand, hij meent zich alles, echt alles te mogen permitteren! Hij lacht iedereen uit! Maar hoe zegt het spreekwoord alweer: ” wie laatst lacht best lacht ! Groetjes uit België!

Robert
Robert
2 jaren geleden

Hahaha ‘poke the bear”.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x