Mens en Dier

Van Meijeren sneert naar viroloog Marc Van Ranst: ‘Mijn oproep richtte zich tot misdadigers die over lijken gaan’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag trapte Forum voor Democratie op het Westerpark in Amsterdam de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) gaf een speech over de coronamaatregelen. “Degenen die ons dit hebben aangedaan, gaan we vervolgen en opsluiten,” zei Van Meijeren.

Zijn uitspraken trokken ook de aandacht van de Belgische viroloog Marc Van Ranst. “Ik hoorde je gisteren weerom oproepen tot het opsluiten en veroordelen van mensen die met hart en ziel zo goed mogelijk deze pandemie proberen te beheersen. Op die manier breng je deze hardwerkende mensen in gevaar. Je bent geen held. Je bent een drammerig opruiend opdondertje,” beet Van Ranst hem toe.

Mensenlevens op te offeren

Van Meijeren reageerde: “Mijn oproep richtte zich niet tot degenen die te goeder trouw zijn, maar tot de misdadigers die over lijken gaan. Bijvoorbeeld door doelbewust propaganda te verspreiden, angst te zaaien en mensenlevens op te offeren. Wat dat betreft begrijp ik zijn paniekerige reactie wel.”

Het Kamerlid verwees naar twee nieuwsartikelen over Van Ranst. In het eerste artikel valt te lezen dat de viroloog al een jaar voor het coronavirus zijn ‘corona-strategie’ klaar had. “De eerste dagen van een pandemie moet je alomtegenwoordig zijn, zodat je media-aandacht krijgt.”

Bewust ongerust

In het tweede artikel staat dat Van Ranst de bevolking in de krokusvakantie van 2020 ‘bewust ongerust’ heeft gemaakt. “De teneur van het kabinet-Volksgezondheid in februari was: geen paniek zaaien. Ik werd daar woest van.”

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

Marc van Ranst is niets anders dan een Belgische laffe hond!

Als je een beetje kerel bent en je gaat op Twitter tekeer tegen een Nederlandse politicus, dan ga je hem niet blokkeren.

Dan ben je wel zo stoer om ook een weerwoord aan te kunnen.

Maar dat kan die zak helemaal niet. Alleen maar komen met: “Je bent een drammerig opruiend opdondertje.”

Wat een held op sokken.

Zeg, Belgische flapdrol, ga je alsjeblieft niet bemoeien met Nederlandse zaken. Bemoei je maar lekker met je eigen land.

Natuurlijk is het duidelijk: OOK Marc van Ranst behoort tot de duistere club van WEF puppets. “Goed opgeleid”.

Vorig jaar hoorde ik al, dat hij aanwezig was bij een bijeenkomst, waar ze precies te horen kregen, HOE ze de bevolking in een angstpsychose konden krijgen, zodat ze alles zouden gaan doen.

Het is niet anders dan een psychologische oorlogvoering aan de ene kant en een biologische oorlogvoering aan de andere kant.

Samen praat je dan over een “dodelijke combinatie”, MITS je natuurlijk immuun bent voor beiden.

wakkere
wakkere
4 maanden geleden

Ze hebben ons leven al genoeg verpest , en zeker dat van de jeugd

Chris
Chris
4 maanden geleden

Die man gaat altijd tekeer als het niet in zen vaarwater past!! Onhebbelijk iemand, hij meent zich alles, echt alles te mogen permitteren! Hij lacht iedereen uit! Maar hoe zegt het spreekwoord alweer: ” wie laatst lacht best lacht ! Groetjes uit België!

Robert
Robert
4 maanden geleden

Hahaha ‘poke the bear”.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x