Het Complot

Vooraanstaande journalisten: ‘9/11 was een hoax, overheid liegt’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende vooraanstaande Amerikaanse journalisten zeggen dat hun overheid liegt over 9/11 en de zogenaamde oorlog tegen het terrorisme.

Mediabedrijven en redacteurs geven deze journalisten echter geen ruimte om hun bevindingen te publiceren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Onlangs zei onderzoeksjournalist Seymour Hersh dat de aanval op Osama bin Laden op 2 mei 2011 ‘een grote leugen’ was. Hersh bekritiseerde zijn oude werkgever The New York Times en andere grote mediabedrijven: “We liegen over alles.” Hij zei dat alle grote Amerikaanse mediabedrijven geen bestaansrecht hebben omdat ze de mensen voorliegen.

Hersh krijgt bijval van andere gerenommeerde journalisten, die menen dat de Amerikaanse overheid liegt over Osama bin Laden en 9/11. Journalist Sherwood Ross, die onder meer schreef voor de Chicago Daily News en persbureau Reuters, zei tijdens een recent radio-interview:

Het is onwaarschijnlijk dat moslims achter 9/11 zaten. Denk hier eens over na: de familie van president Bush deed zaken met de familie van Osama bin Laden, de man die achter de terroristische aanslag zou zitten. De familie van Bin Laden zat in de bestuursraad van het oliebedrijf van Bush. Hoe is het mogelijk dat nu juist die familie, die zaken doet met de president van de Verenigde Staten, de aanslagen heeft gepleegd? Het lijkt me niet dat 9/11 een Arabische of islamitische samenzwering was. Ik denk dat het een Amerikaans complot is om de regering van de VS te vervangen voor een politiestaat, de imperialistische ambities van het land na te streven en de energievoorraaden in het Midden-Oosten uit te putten.

Ross legde uit dat Amerikaanse journalisten niet langer mogen publiceren over leugens en verzinsels:

De mainstream media zetten vrijwel nergens vraagtekens bij. Voor mij werd duidelijk dat 9/11 een inside job was toen een cameraman van een lokale krant in Pennsylvania naar de plek ging waar op 11 september 2001 een vliegtuig zou zijn neergestort. Hij zei: “Ik zag geen vliegtuig. Ik zag alleen een gat in de grond. Ik zag geen lichamen. Ik zag geen bagage.” Vervolgens werd gezegd dat het Pentagon zou zijn geraakt door een vliegtuig. Opnieuw werd nooit een wrak gevonden. Journalisten die werkzaam waren in de Press Room van het Pentagon stonden buiten en konden geen vliegtuig zien. Je ziet steeds vaker dat de pers geen melding maakt van leugens en verzinsels.

Toen hij voor Reuters werkte moest hij dit soort uitspraken voor zich houden. “Toen ik voor Reuters schreef werden mijn blogs overgenomen door veel kranten, van de The New York Times tot de Los Angeles Times,” zei Ross. “Maar als je dingen schrijft als ‘Waarom stortte 7 World Trade Center in terwijl het gebouw nooit is geraakt door een vliegtuig?’, wordt het artikel door niemand overgenomen.”

Uitzendlicenties

Ook de vooraanstaande Amerikaanse journalist Paul Craig Roberts mag de waarheid over 9/11 niet verspreiden via de Amerikaanse reguliere pers. Dr. Roberts was staatssecretaris van Financiën onder Ronald Reagan en schreef onder andere voor de Wall Street Journal en Business Week. Sinds hij zich openlijk uitspreekt over de gecontroleerde sloop van de wolkenkrabbers op 9/11 worden zijn stukken niet meer gepubliceerd.

Roberts legt uit waarom de Amerikaanse media liegen over alles. President Clinton liet toe dat vijf grote bedrijven de Amerikaanse media domineren, waardoor de onafhankelijkheid van de media is verdwenen. De media worden niet langer aangestuurd door journalisten, maar door grote marketingbazen. Voor hen draait alles om de federale uitzendlicenties. Vandaar dat ze de overheid te vriend willen houden. Als de licenties worden ingetrokken lopen ze vele miljarden mis. De mainstream media zijn niet langer de media. Ze vertellen je niets. Het is een ministerie van propaganda geworden.

“De neoconservatieven, die voorstander zijn van de hegemonie van Amerika, riepen op tot een ‘nieuwe Pearl Harbor’ om een oorlog te kunnen beginnen,” zei Roberts. “Er is geen bewijs voor de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11.”

Net zoals Seymour Hersh, Sherwood Ross, Paul Craig Roberts en steeds meer anderen beseffen, is het motto van de reguliere media nu: “Wij liegen over alles.”

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

keb me altijd afgevraagt ( en nog)waarom er geen vliegtuig on the white house is gepleurt ( met George W.Bush in da house)dat zou de echte klapper zijn geweest ,,maar we weten allemaal waarom dat niet is gebeurt,,,,precies!! he was not @home,america,land van/met onbegrensde mogelijkheden en veel grenzen.

Faculteit n
Faculteit n
10 jaren geleden

Dit wetende zijn alle anti-terreurwetten en volkscontroles illegaal. En elk land die deze wetten inzet en uitvoerd. Waarom plaatst niburu dit nieuws zo absurd laat ?
En wie maakt de dienst uit in die landen ?

islam
islam
10 jaren geleden

Belangrijste doel van 11 september is de KORAAN,de samenzweerders achter die aanslagen werden in de koraan beschreven die zijn oorlogsmakers ,het wereld bederven ,manipuleren en beheersen en ook dat zij de bijbel vals hebben herschreven
Zij hebben WILDERS en anderen verhuurd in opdracht tegen de koraan,en streven in de toekomst dat dit boek straafbaar wordt ,de geheel waarheid ligt in de koraan.
daarom zij zouden de moslims NOOIT in vrede mogen laten tenzij zij een afstand van dit boek te houden en dat is onmogelijk.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 jaren geleden

“Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”.

Als je nog langer wilt geloven in alle leugens en bedrog, die over ons worden uitgestrooid en je laat leiden door marionetten = politici (overal ter wereld), die op hun beurt weer worden aangestuurd om deze wereldwijde soap van “sappige” elementen te voorzien (=nog meer oorlog, nog meer doden), dan mag je jezelf weleens de vraag stellen: What the fuck doe ik hier op deze planeet? Slikken en stikken totdat we er zelf ook dood bij neervallen? En dat noemen we leven?

Nee, lieve mensen, we gaan alles, maar dan ook alles vervangen door LIEFDE. Wat zeg ik? LIEFDE. Sorry, maar ik begrijp dit woord niet.

LIEFDE is een hartegevoel voor alles wat groeit, bloeit en dus datgene, waar we ons weer bewust van gaan worden.

Nou, klinkt allemaal nogal zweverig, niet?

Nee hoor, want dit is gelukkig steeds meer de overtuiging van vele vele mensen. Wij zullen het tij keren doordat we een steeds grotere bewustzijnsverandering (=paradigmawisseling) meemaken. Kijk om je heen en merk op hoeveel mensen eindelijk durven te zeggen wat LIEFDE voor hen betekent.

Het woord LIEFDE, dat tot voor enkele jaren niemand serieus nam en mensen belachelijk maakte, want zij hoorden niet bij de ‘kudde’.

Maar het ‘kuddegedrag’ is uitstervend. Niet langer de religieuze/politieke/financiële leugens blijven voeden en jouw eigen weten en hartegevoel op de voorgrond stellen en dit delen met een ieder in de wereld.

Ja, de wereld verandert in razend tempo. De stoptrein van 30 jaar geleden is lange tijd sneltrein geweest, maar de nieuwe HiSpeed-trein van waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = LIEFDE is gaan rijden en niet meer te stoppen!!

Ik ben geen idealist of zweverig type, maar weet, dat ik in deze tijd niet voor niets op deze planeet ben en wil mijn steentje bijdragen. Wie volgt!!!

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x