Homepagina » Buitenland » Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’
clinton
Foto: Kamala Harris en Joe Biden (CC0)

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week dat de VS onder president Biden verandert in een politiestaat als gevolg van de eindeloze lockdowns. Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de beperkingen. Wolf benadrukte dat het land ‘recht voor onze ogen verandert in een totalitaire staat’.

De manier waarop de overheid bedrijven verwoest, mensen ervan weerhoudt om samen te komen en boetes uitdeelt, doet haar denken aan het fascisme in de jaren twintig. “Ik hoop echt dat we snel wakker worden,” zei Wolf, die in 1996 voor de campagne van Bill Clinton werkte, op Fox News. “De geschiedenis leert ons dat mensen maar weinig tijd hebben om terug te vechten voordat het te gevaarlijk is om terug te vechten.”

Spijt

Minder dan een week na de verkiezingen zei Wolf er spijt van te hebben dat ze op Biden heeft gestemd. De oud-Clinton-adviseur zei dat ze nooit op hem gestemd zou hebben als ze had geweten dat er geen einde zou komen aan de lockdowns.


Presentator Tucker Carlson zei dat het ‘lockdownregime steeds verder opschuift richting autoritarisme’. “Bill Gates is God niet, hij is een grootaandeelhouder van Microsoft. Maar sinds corona bepaalt Bill Gates voor een groot deel wat je wel en niet mag doen met je eigen lichaam. Bill Gates wil graag dat je het coronavaccin neemt. En als je niet gehoorzaamt, dan kun je je baan verliezen.”

Kijk:

[Summit News, The Epoch Times]
5 35 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
1 maand geleden

Hoezo hypocriet. Iedereen met meer dan 4 hersencellen wist dat de democraten Covid geil waren en zijn met alle bijbehorende onzin maatregelen. Mosterd na de maaltijd dus.

Links = globalist/klimaat/pro EU/pro Covid

Ton
Ton
1 maand geleden

Zoals ik altijd al zei kijk uit voor mensen als Bill Gates en Elon musk

Jan Willem
Jan Willem
Reactie op  Ton
1 maand geleden

Heel goed. Bill gates pretendeert de nette nerd te zijn terwijl Elon gaat voor de coole gozer image. Maar beiden leiden je exact naar hetzelfde punt. De gechipte transhumanistische mens.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jan Willem
1 maand geleden

Oftewel de ondergang van de mensheid, zoals wij die kennen. Beide figuren zijn een wolf in een schaapsvacht. In dit geval gaan zij over lijken. Het typeert oplichters, mooi praten en ondertussen de genadesteek uitdelen en veel mensen slapen rustig verder, omdat zij te dom zijn om voor zichzelf te denken.

Zij vertrouwen op mensen als Hugo de Jonge en Mark Rutte, maar hebben niet door dat zij op een zinkend schip zijn beland en de ondergang definitief is.

Arnold
Arnold
1 maand geleden

Mevrouw Wolf, hier in dit kleine landje aan de Noordzee kan het helaas dezelfde kant op gaan als in de U.S.A. Met dank aan de ploeg van Mark Rutte. Opzouten die hap. Op 17 maart a.s. krijgen wij de kans.

kuus
kuus
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Kan? Het gaat ook al die kant op.

NicoVilly
NicoVilly
1 maand geleden

Biden is zichzelf aan het vernietigen.

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  NicoVilly
1 maand geleden

Voor de eeuwigheid, ja

Perm
Perm
Reactie op  R.M.M.
1 maand geleden

Je zegt het goed; voor de eeuwigheid. Want eens zullen we allemaal voor de rechterstoel van God komen te staan. De Bijbel tekent ons het beeld van mensen die voor eeuwig verloren gaan. Je mag dit zelfs je vijanden niet gunnen. Ook voor mensen, die God niet willen kennen, moeten we blijven bidden.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Ach, ik gaat fox news nu ineens de keutel in trekken….
Had je ze drie maanden voor de verkiezingen moeten horen.

t de vries
t de vries
1 maand geleden

Van daar dat TRUMPmoest verdwijnen .Het gaat daatnet als hier om het verkrijgen van een dicatoriaans regime met repressie het beperken van vrijheden het ondermijnen van de democratie en van de burgers slaven maakt .Die indien zij gehoorzaam meewerkenbepaalde vrijheden verkrijgen .Zie het als de kampbewaarders in wo2 .Ook zij meestal mede gevangenen kregen indien zij kampbewaarder werden meer vrijheden en betere omstandigheden .Wat men onder BIDEN probeerd zat al langer in de pen .onder zij van CLINTON KILLERY wilde men dit al realiseren .Gelukkig toen mislukte haar verkiezing ronde en trad TRUMP aan Maar die heeft men vier jaar tegengewerkt om deze gedachte te realiseren .Geen clinton maar een ander fosiel die na een half jaar of zo vevangen word voor de gene die het wek afmaakt .Indien er voor die tijd geen grote ingreep komt door een revolutie of burgeroorlog

Poncken
Poncken
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Zielepiet

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Als het chippen van de mensheid niet snel genoeg gaat, dan kunnen ze eventueel de Islamitische Staat weer van stal halen, om in Europa terreur te verspreiden.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Tante Maart
1 maand geleden

Dat is al lang begonnen.

Edward
Edward
1 maand geleden

VS heeft Biden, wij hebben Rutte die dezelfde agenda aan het uitrollen is, het kwaad zit overal.

Rob
Rob
1 maand geleden

Alsof het onder Killery beter zou zijn geworden. Dat zijn ook Cabal / Deep State puppets. Als die aan de macht was gekomen dan was de V.S. ook ten onder gegaan. Ook die lui zijn betrokken bij de meest gruwelijke zaken. Die zou ook gewoon aan de Covid / Corona leugen hebben meegewerkt. Het geld dat wereldwijd was verzameld voor Haïti is nagenoeg allemaal verdwenen in hun ‘Clinton Foundation’. Er werd indertijd gemeld dat er 6 nieuwe woningen op Haïti waren gebouwd. Er waren berichten dat er met al dat geld infrastructuur (haven, etc) was aangelegd met het oog op de kinderhandel en misbruik. Epsteins eiland ligt aan de andere kant van Haïti / Dom.Republiek. op zo’n 800 km. Je hoorde op een gegeven moment ook niks meer over hoe het op Haïti ervoor stond. Nederland alleen al had een half miljard verzameld. Floep, zo in de Clinton pedo en satanische Foundation.

Ted
Ted
1 maand geleden

Trump hoort tot t zelfde kwaad. Hij heeft voor chaos gezorgd en daarmee z’n opdrachtgevers in de kaart gespeeld. En zlf is hij onderlid van de illuminati

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Ted
1 maand geleden

Blijkbaar nog wat vergeten communisten op deze page

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Ted
1 maand geleden

Waar kan je vinden dat Trump onderlid is Ted?

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ted
1 maand geleden

Welke chaos heeft hij veroorzaakt dan?

Marionet
Marionet
Reactie op  Ted
1 maand geleden

Zeker je prikkie net gehad, dan ga je raar kletsen.
Vier jaar geen oorlog onder Trump, biden 1 dag president en stuurt het leger weer op pad.
Hoezo Trump.!!

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Ted
1 maand geleden

Afgaand op zijn daden heeft hij effectief de militaire agenda geboycot. Weggewerkt door de deep state.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 maand geleden

This was found on Nanacy Pelosi’s laptop. Do you understand the magnitude of what is going on. This is what happens in communist countries. They come for your bank account.
https://t.me/TrueGreatAwakening/7189

x

Check Also

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x