Buitenland

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ’totalitaire staat’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week dat de VS onder president Biden verandert in een politiestaat als gevolg van de eindeloze lockdowns. Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de beperkingen. Wolf benadrukte dat het land ‘recht voor onze ogen verandert in een totalitaire staat’.

De manier waarop de overheid bedrijven verwoest, mensen ervan weerhoudt om samen te komen en boetes uitdeelt, doet haar denken aan het fascisme in de jaren twintig. “Ik hoop echt dat we snel wakker worden,” zei Wolf, die in 1996 voor de campagne van Bill Clinton werkte, op Fox News. “De geschiedenis leert ons dat mensen maar weinig tijd hebben om terug te vechten voordat het te gevaarlijk is om terug te vechten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Spijt

Minder dan een week na de verkiezingen zei Wolf er spijt van te hebben dat ze op Biden heeft gestemd. De oud-Clinton-adviseur zei dat ze nooit op hem gestemd zou hebben als ze had geweten dat er geen einde zou komen aan de lockdowns.


Presentator Tucker Carlson zei dat het ‘lockdownregime steeds verder opschuift richting autoritarisme’. “Bill Gates is God niet, hij is een grootaandeelhouder van Microsoft. Maar sinds corona bepaalt Bill Gates voor een groot deel wat je wel en niet mag doen met je eigen lichaam. Bill Gates wil graag dat je het coronavaccin neemt. En als je niet gehoorzaamt, dan kun je je baan verliezen.”

Kijk:

[Summit News, The Epoch Times]

5 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
3 jaren geleden

Hoezo hypocriet. Iedereen met meer dan 4 hersencellen wist dat de democraten Covid geil waren en zijn met alle bijbehorende onzin maatregelen. Mosterd na de maaltijd dus.

Links = globalist/klimaat/pro EU/pro Covid

Ton
Ton
3 jaren geleden

Zoals ik altijd al zei kijk uit voor mensen als Bill Gates en Elon musk

Arnold
Arnold
3 jaren geleden

Mevrouw Wolf, hier in dit kleine landje aan de Noordzee kan het helaas dezelfde kant op gaan als in de U.S.A. Met dank aan de ploeg van Mark Rutte. Opzouten die hap. Op 17 maart a.s. krijgen wij de kans.

NicoVilly
NicoVilly
3 jaren geleden

Biden is zichzelf aan het vernietigen.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x