Homepagina » Het Complot » Congreslid VS: Dick Cheney zal naar de hel gaan (video)
Congreslid VS: Dick Cheney zal naar de hel gaan

Congreslid VS: Dick Cheney zal naar de hel gaan (video)

Het Republikeinse Congreslid Walter Jones heeft gezegd dat de Amerikaanse oud-vicepresident Dick Cheney in de hel zal belanden vanwege zijn rol in de Irakoorlog.

Tijdens een bijeenkomst zei Jones dat het nu niet mogelijk is om een president te vervolgen wegens het vervalsen van inlichtingenrapporten.

Hij legde uit dat hij een wetsvoorstel heeft voorbereid om daar verandering in te brengen, maar het voorstel werd tegengehouden door zijn Republikeinse collega Lamar Smith.

“Ik ben niet boos op Lamar, ik heb respect voor hem,” merkte Jones op. “Maar dat is nu net het probleem. Het Congres houdt niemand verantwoordelijk. Lyndon Johnson rot waarschijnlijk in de hel vanwege de Vietnamoorlog. Hij zal waarschijnlijk ruimte moeten maken voor Dick Cheney.”

Jones stemde in 2002 in eerste instantie voor de Irakoorlog. De conservatieve christen keerde zich uiteindelijk tegen de oorlog toen bleek dat Irak geen massavernietigingswapens had.

Onderstaande video werd maandag op YouTube geplaatst. Jones doet zijn uitspraak over Cheney na 35:40:

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Ben benieuwd of Cheney en de andere boeven nog een poging (kunnen) doen om hem te liquideren naar aanleiding van deze uitspraak. Verdoemd zijn ze toch al dus ze hebben niets meer te verliezen.

  Bush, Cheney, Rothschild, Rockefeller, Blair, Kissinger, Clinton, etc, etc…
  Hieronder de gehele lijst met 300 namen die lid zijn van de committee onder Queen Elizabeth II. Levensgevaarlijk groepje.
  http://www.illuminatimembers.com/illuminati%20members%20list.html

  Wellicht zullen zij zich al regelmatig in het ondergrondse (hel?) bevinden om hun satanische rituele offers uit te brengen.

  Hier David Icke die het zo mooi kan verwoorden en onderbouwen hoe deze bloedlijnen elkaar in stand houden. Tevens een interview met een vrouwelijke member van deze committee en gedwongen dingen te doen, pas op is shocking!
  http://www.youtube.com/watch?v=iQ_gMj7-3kA

  Deze groep “mensen” leeft van angst, macht, pijn en dominantie. Voor ons nauwelijks te bevatten. Dit zijn de meest zieke mensen op aarde met de meest snode plannen tegen hun medemens. Zeer sluw, kil en meedogenloos.

  2 likes
 2. Hoi allemaal,vorig jaar is er door een verzetgroep dozen naar het INTERNATIONALE straf hof van DEN HAAG gegaan tegen bush en concorten,tegen de menselijkheid.Maar voor dat alle documenten na gekeken zijn duurt het nog wel even,maar er word aan gewerkt.Er is ook een andere groep van verzetstrijders die ze ook willen aan pakken en de cabal leden willen arresteren inderdaad Bush Hilleri Clinten de Queen of England de rotschilds noem maar op er word druk achter de schermen gewerkt.De cabal elite kunnen hun rituelen met slacht offers niet meer onder gronds doen,deze zijn leeg gehaald en afgesloten voor de cabal.Boven gronds worden ze goed in de gaten gehouden,en kijken dan of ze uit zich zelf over gaan geven,zoniet dan worden ze allemaal gearresteerd.De Matrix onder en boven de aarde is ook bijna weg dit is wat ik kan vertellen.
  Groetjes Tineke.

  1 likes
 3. Ik weet niet of mensen het al weten maar De Paus en Koningin Elizabeth zijn veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf gisteren voor genocide. Te zien op de andere Niburu site. Gerechtigheid zal nu echt gaan zegevieren. De echte misdadigers in de wereld worden nu 1 voor 1 opgepakt de komende maanden.

  Ook op YT te zien.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ormOIlOi4Vc#!

  1 likes
 4. [quote name=”Keesie”]Ik weet niet of mensen het al weten maar De Paus en Koningin Elizabeth zijn veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf gisteren voor genocide. Te zien op de andere Niburu site. Gerechtigheid zal nu echt gaan zegevieren. De echte misdadigers in de wereld worden nu 1 voor 1 opgepakt de komende maanden.

  Ook op YT te zien.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ormOIlOi4Vc#!%5B/quote%5D

  Als dat echt zo was zouden ze al in de cel zitten.

  1 likes
 5. [quote name=”henk”]Wat mij betreft kunnen de bilderbergers ook voor eeuwig rotten in de hel,eigenlijk wil ik ook helemaal geen hypotheek meer betalen aan de ING bank het geld word toch alleen maar gebruikt om oorlogen te steunen in het middenoosten b.v en er is nog veel meer dan alleen dat,gelukkig gooit italie roet in het eten die monti kan alvast oprotten.[/quote]

  Beste Henk, en iedereen er zijn mooie ontwikkelingen aan de gang in deze nieuwe tijd. Voor degenen die ook niet meer opgelicht willen worden door de bank raad ik http://www.ont-moeting.eu aan!!! Hier word exact door Alex uitgelegd waarom hij met zijn gezin geen hypotheek meer betaalt, al 1 1/2 jaar zonder dat hij uit zijn huis word gezet! Ben zelf ook al druk bezig!

  1 likes
 6. Precies waar ze thuis horen ….satan aanbidder’s .

  0 likes
 7. Oh… hij weer…

  0 likes
 8. tja zou deze man het nu ook zo zeggen tegen de ww2 veteranen .. of durft die dat dan weer niet ..

  Christenen met hun hypocrisie ..: “gij zult niet doden” Nee maar gij stuurt wel honderduizenden jonge mannen en vrouwen de dood in .. voor wat ?? geld

  0 likes
 9. Begint een beetje op te vallen dat het weer stuit op verzet bij de Republikeinen…

  Die gasten zijn zo’n beetje het domste volk op deze aardkloot. Maar zo heeft elke partij wel weer iets.

  Maar de republikeinen zijn wat huiverig. Zogauw iemand woorden kan uitspreken met meer dan 2 lettergrepen zijn ze al gauw “te intelligent” en worden ze gezien als bedreiging en dat willen ze maar wat graag uid de weg ruimen (letterlijk) beetje gevaarlijke zieke gasten lijkt mij zo.

  0 likes
 10. Wat mij betreft kunnen de bilderbergers ook voor eeuwig rotten in de hel,eigenlijk wil ik ook helemaal geen hypotheek meer betalen aan de ING bank het geld word toch alleen maar gebruikt om oorlogen te steunen in het middenoosten b.v en er is nog veel meer dan alleen dat,gelukkig gooit italie roet in het eten die monti kan alvast oprotten.

  0 likes
 11. Wel wonderlijk dat er altijd mensen zijn die uitspraken doen over mensen na hun dood. Ik wens ze toe dat ze tot inzicht komen en verder is het niet aan de mens.

  0 likes
 12. [quote name=”Linda”]Wel wonderlijk dat er altijd mensen zijn die uitspraken doen over mensen na hun dood. Ik wens ze toe dat ze tot inzicht komen en verder is het niet aan de mens.[/quote]
  misschien ben je zelf ook wel een van die gasten die niet tot inkeer willen komen heb je soms ook een plaat voor je hoofd en oorkleppen op,ik zeg wat ik wil zeggen democratie weet je nog wel!

  0 likes
 13. [quote name=”Abel”]
  Als dat echt zo was zouden ze al in de cel zitten.[/quote]

  Gewoon zelf EERST even lezen op de andere Niburu site en niet zomaar reageren graag! Hieronder maar weer even voorgekauwd..!

  “De uitspraak van de rechtbank was gisteren, 25 februari, en zowel de paus als de koningin zijn schuldig bevonden en kregen ieder een gevangenisstraf van 25 jaar opgelegd. Ze krijgen tot 4 maart 2013 de tijd om zich vrijwillig over te geven anders zullen ze worden gearresteerd middels een zogenaamd burgerarrest. Onder dit uitgesproken vonnis zal geen aftrek worden gegeven voor “goed gedrag”, waarmee de veroordeelden de volledige 25 jaar dienen uit te zitten.

  De rechtbank motiveerde haar uitspraak als volgt:

  Paus Benedictus wordt tot 25 jaar cel veroordeeld voor zijn rol in misdaden begaan tegen de mensheid en er zal beslag worden gelegd op bezittingen van het Vaticaan. Tevens worden al zijn persoonlijke bezittingen verbeurd verklaard.

  De jury en de rechtbank spraken unaniem een “schuldig” oordeel uit in deze historische rechtszitting. Naast de paus en de koningin van Engeland werd ook de premier van Canada, Stephen Harper, veroordeeld tot dezelfde straf alsmede een aantal andere belangrijke individuen binnen de Katholieke, Anglicaanse en Canadese Kerk. De rechtbank heeft er meer dan een maand over gedaan om tot dit oordeel te komen.

  0 likes
 14. [quote name=”Keesie”]Ik weet niet of mensen het al weten maar De Paus en Koningin Elizabeth zijn veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf gisteren voor genocide. Te zien op de andere Niburu site. Gerechtigheid zal nu echt gaan zegevieren. De echte misdadigers in de wereld worden nu 1 voor 1 opgepakt de komende maanden.

  Ook op YT te zien.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ormOIlOi4Vc#!%5B/quote%5D

  Jaja, die zijn veroordeeld door het International Common Law Court. En dat is geen echt gerechtshof. Zou leuk zijn maar, helaas, pindakaas… 😉

  0 likes
 15. [quote name=”henk”][quote name=”Linda”]Wel wonderlijk dat er altijd mensen zijn die uitspraken doen over mensen na hun dood. Ik wens ze toe dat ze tot inzicht komen en verder is het niet aan de mens.[/quote]
  misschien ben je zelf ook wel een van die gasten die niet tot inkeer willen komen heb je soms ook een plaat voor je hoofd en oorkleppen op,ik zeg wat ik wil zeggen democratie weet je nog wel![/quote]
  Misschien ben ik nog wel erger dan dat.
  Mischien ben ik gewoon een aardige leuke meid.
  Misschien ben ik een del.
  Misschien sta ik dag en nacht klaar voor de daklozen.
  Misschien is democratie ook respect voor anderen zonder verdachtmakingen.

  0 likes
 16. [quote name=”Myrabeau”][quote name=”Keesie”]Ik weet niet of mensen het al weten maar De Paus en Koningin Elizabeth zijn veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf gisteren voor genocide. Te zien op de andere Niburu site. Gerechtigheid zal nu echt gaan zegevieren. De echte misdadigers in de wereld worden nu 1 voor 1 opgepakt de komende maanden.

  Ook op YT te zien.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ormOIlOi4Vc#!%5B/quote%5D

  Jaja, die zijn veroordeeld door het International Common Law Court. En dat is geen echt gerechtshof. Zou leuk zijn maar, helaas, pindakaas… ;)[/quote]

  We zullen het gaan zien!
  http://itccs.org

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...