Het Complot

Congreslid VS: Dick Cheney zal naar de hel gaan (video)

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Republikeinse Congreslid Walter Jones heeft gezegd dat de Amerikaanse oud-vicepresident Dick Cheney in de hel zal belanden vanwege zijn rol in de Irakoorlog.

Tijdens een bijeenkomst zei Jones dat het nu niet mogelijk is om een president te vervolgen wegens het vervalsen van inlichtingenrapporten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij legde uit dat hij een wetsvoorstel heeft voorbereid om daar verandering in te brengen, maar het voorstel werd tegengehouden door zijn Republikeinse collega Lamar Smith.

“Ik ben niet boos op Lamar, ik heb respect voor hem,” merkte Jones op. “Maar dat is nu net het probleem. Het Congres houdt niemand verantwoordelijk. Lyndon Johnson rot waarschijnlijk in de hel vanwege de Vietnamoorlog. Hij zal waarschijnlijk ruimte moeten maken voor Dick Cheney.”

Jones stemde in 2002 in eerste instantie voor de Irakoorlog. De conservatieve christen keerde zich uiteindelijk tegen de oorlog toen bleek dat Irak geen massavernietigingswapens had.

Onderstaande video werd maandag op YouTube geplaatst. Jones doet zijn uitspraak over Cheney na 35:40:

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Keesie
Keesie
11 jaren geleden

Ben benieuwd of Cheney en de andere boeven nog een poging (kunnen) doen om hem te liquideren naar aanleiding van deze uitspraak. Verdoemd zijn ze toch al dus ze hebben niets meer te verliezen.

Bush, Cheney, Rothschild, Rockefeller, Blair, Kissinger, Clinton, etc, etc…
Hieronder de gehele lijst met 300 namen die lid zijn van de committee onder Queen Elizabeth II. Levensgevaarlijk groepje.
http://www.illuminatimembers.com/illuminati%20members%20list.html

Wellicht zullen zij zich al regelmatig in het ondergrondse (hel?) bevinden om hun satanische rituele offers uit te brengen.

Hier David Icke die het zo mooi kan verwoorden en onderbouwen hoe deze bloedlijnen elkaar in stand houden. Tevens een interview met een vrouwelijke member van deze committee en gedwongen dingen te doen, pas op is shocking!
http://www.youtube.com/watch?v=iQ_gMj7-3kA

Deze groep “mensen” leeft van angst, macht, pijn en dominantie. Voor ons nauwelijks te bevatten. Dit zijn de meest zieke mensen op aarde met de meest snode plannen tegen hun medemens. Zeer sluw, kil en meedogenloos.

Cathy
Cathy
11 jaren geleden

Precies waar ze thuis horen ….satan aanbidder’s .

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
11 jaren geleden

Oh… hij weer…

yoghi
yoghi
11 jaren geleden

tja zou deze man het nu ook zo zeggen tegen de ww2 veteranen .. of durft die dat dan weer niet ..

Christenen met hun hypocrisie ..: “gij zult niet doden” Nee maar gij stuurt wel honderduizenden jonge mannen en vrouwen de dood in .. voor wat ?? geld

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x