Homepagina » Mens en Dier » Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’
pfizer
Foto: Mike Yeadon (Screenshot YouTube/Arshad Ebrahim)

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en de vaccins die je nodig zou hebben om je hiertegen te beschermen. Dat zei Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van farmareus Pfizer. Waarom liegt de overheid over zoiets fundamenteels? “Het antwoord is dat ze je gaan doden. Ze gaan jou en je familie doden.”

De eugenetici zijn doorgedrongen tot het centrum van de macht en hopen dat je in de rij gaat staan voor iets wat je zal beschadigen, aldus dr. Yeadon in gesprek met de website LifeSiteNews. “Ik heb geen idee wat het daadwerkelijk is, maar het is geen vaccin omdat je dat niet nodig hebt.”

“Zo zou ik het doen als ik me zou willen ontdoen van 90 of 95 procent van de wereldbevolking. En dat is denk ik precies wat ze doen,” benadrukte hij.

Ze zijn overal om ons heen

Als hij hierover praat met vrienden of kennissen dan is het voor de meesten niet te bevatten. “Als ik zeg dat de leugens van de overheid zouden kunnen leiden tot jouw dood of de dood van jouw kinderen, dan begrijpt 10 procent wat ik zeg, terwijl de overige 90 procent voor zich uitstaart omdat het te moeilijk is. En ik ben bang dat we gaan verliezen omdat mensen niet kunnen bevatten dat iemand zo kwaadaardig is,” zei Yeadon, die 16 jaar lang Chief Scientific Officer en vicepresident was van een afdeling van Pfizer die zich bezighoudt met onderzoek naar allergieën en de luchtwegen.

Hij herinnerde mensen eraan wat er tussen 1933 en 1945, in de 20e eeuw in Rusland, in Zuidoost-Azië en in China onder Mao is gebeurd. “We hoeven maar twee of drie generaties terug. Overal om ons heen zie je mensen die net zo slecht zijn als de mensen die daarvoor verantwoordelijk waren. Ze zijn overal om ons heen.”

Het grote verschil is dat het uitmoorden van mensen nu niet gepaard gaat met bloedvergieten. “Het zal nu veel makkelijker zijn voor de mensen die dit aansturen. Ze hoeven niemand door het hoofd te schieten. Ze hoeven niemand met een knuppel dood te slaan, mensen te laten verhongeren of laten werken tot ze sterven.”

Toch is dat precies wat zij doet

“Dat gebeurde twee of drie generaties terug. Onze grootouders of overgrootouders waren hier slachtoffer van of deden eraan mee. Zo dichtbij is het,” voegde hij toe. “Deze keer maken ze gebruik van moleculaire biologie. En de mensen die erin meegaan, zullen waarschijnlijk zeggen dat ze slechts bevelen opvolgden. Dat hebben we eerder gehoord.”

Yeadon zei dat de gewone man op straat geen idee heeft waar hij over praat. “Ze willen niet geloven dat de overheid tegen hen liegt, ze willen niet geloven dat de overheid ooit iets zou doen om hen schade toe te brengen, maar toch is dat precies wat zij doet.”

[LifeSiteNews]
4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
22 dagen geleden

Ik vraag mij af: als zij 90% dood willen hebben, wie knapt voor hen de klusjes op?

vladi
vladi
Reactie op  ProAsfalt
22 dagen geleden

robots en de 100derden miljoenen clones,chimeara, ontvoerden en nieuwe babies.
ze liggen minstens 100 jaar op ons voor.
je hebt geen idee van het verschil.

fear no evil

fff

Rob
Rob
Reactie op  vladi
22 dagen geleden

De technologie die ze gebruiken bestaat al heel erg lang. Ze lopen niet voor op ons, het wordt voor ons verborgen gehouden om het als macht middel te kunnen gebruiken. Het schijnt dat al die technologie door de mens is gemaakt, heel lang geleden.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
21 dagen geleden

In vorige beschavingen.

Dave
Dave
Reactie op  vladi
22 dagen geleden

En dat is nu precies hoe het zit!

Niki
Niki
Reactie op  ProAsfalt
22 dagen geleden

Drones beste vriend…

salvar
salvar
Reactie op  Niki
22 dagen geleden

nee een kloon.

Niki
Niki
Reactie op  ProAsfalt
22 dagen geleden

de 10 procent …

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Niki
19 dagen geleden

10% van 7 miljard is nog steeds 700 miljoen.
De elite bestaat uit een groep van slechts 3000 man.
Dus 230 000 slaven per persoon

Wim Wieringa
Wim Wieringa
Reactie op  ProAsfalt
22 dagen geleden

Wij dus degene die geen experiment prik nemen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Wim Wieringa
21 dagen geleden

Ja die zullen behoorlijk het leven zuur gemaakt gaan worden.

pimpel
pimpel
Reactie op  ProAsfalt
22 dagen geleden

er blijven waarschijnlijk genoeg mensen over hoor…voor de voedselindustrie en zo……
de zwakkeren en oudjes gaan eerst….het zal niet meteen gaan. Er gaan een aantal jaar overheen….waarschijnlijk. er als er minder mensen zijn zijn er ook minder klusjes nodig….

Max Hollander
Max Hollander
Reactie op  ProAsfalt
22 dagen geleden

De overgebleven 10% van de 7 miljard wereldbevolking, min de 1 miljoen “elite” zelf.
 
Dan zijn er ongeveer 700 miljoen mensen over, min 1 miljoen dat is, 699 miljoen slaven om hen te “dienen”.voor hen te werken en de smerige klusjes op te knappen.
 
699 slaven per persoon, dat lijkt mij wel genoeg of niet dan?
 
Tijd van typen is voorbij, zou ik zeggen want het begint nu echt gevaarlijk te worden als ze vaccinaties en bewijs hiervoor gaan verplichten.
 
We zijn bijna zo ver dat de corona hoax gaat leiden tot heel veel narigheid, veel meer dan enkele en alleen het verliezen van inkomen, huis en haard,door de absurde (aantoonbaar niet werkende) maatregelen van Bill Gates en zijn elite team van specialisten en wereld verbeteraars. Als we niets doen kan de deur wel eens dicht gaan.
 
Het is daarom tijd voor meer dan burgerlijke ongehoorzaamheid. We hebben protesten en opstanden nodig die leiden tot de val van de regeringen en dus de hele EU, who, imf, enzovoorts.
Daarna hebben we een full blown revolutie nodig, met een grote “zuivering” waarbij we het huidige fiat geld (systeem) afschaffen en gaan vervangen door ons eigen (crypto en eerlijk) geld systeem.
 
Hierdoor zal de macht van de cabal gebroken worden. Immers geld is macht en als we hun fiat geld niet meer accepteren gebruiken en ongeldig verklaren……. dan is hun macht ook weg. Geen geld, geen macht einde cabal en regerende elite.
 
Pas als we een ander geld systeem invoeren, pas dan kunnen we terug naar het nieuwe normaal van welleer en naar een veel socialere en betere samenleving waarin we geen staats schulden meer hebben, iedereen welvarend is er geen werkeloosheid en armoede niet meer bestaat. Daarin zullen we dan wél moeten accepteren dat de griep nou eenmaal oudjes het laatste zetje kan geven zoals dat al eeuwen lang gebeurd, ongeacht welke exotische naam je de nieuwe griep varianten ook geeft of hoe pandemisch je ze ook inschaald.
 
Vergeet niet dat niemand het killer virus ooit gezien, gefotografeerd, vastgelegd, of geisoleerd heeft, danwel volgens de geldende gouden regels van Koch aan heeft kunnen tonen dat het covid virus echt bestaat.
 
Als je niet eens weet hoe het origineel er uitziet, hoe kun je dan in hemelsnaam bepalen dat we te maken hebben met varianten die (natuurlijk) nog véél gevaarlijkere zijn?
En….. hoe kun je testen op iets waarvan je niet eens weet hoe het er uitziet?
 
Dat kan alleen door een incorrecte test (PCR) te gebruiken die volop fout positieve uitslagen geeft en die door de ontwikelaar zelf als niet geschikt bestempeld is, voor het vinden van virussen zoals me nu doet.
 
Vergeet niet, dat het “prikje” geen vaccin is volgens de huidige geldende defenitie van vaccins. Het werkt namelijk compleet anders en is feitelijk een GEN therapy. Wie zegt dat ik lieg, of vindt dat dat hetzelfde is, die wens ik veel succes bij het in de rij staan voor de “Himmelfahrt -prik- Strasse” waarna hij of zij, de gele ster…euh, groene vaccin paspoort app krijgt, zodat je weer “gewoon”(?) mee kan doen in onze veilige samenleving met noodwetten, chekpoints en killer virussen.
 
De keuze is aan ons, wij zijn met 700 maal meer mensen dan zij, de griezels die ons belazeren en zogenaamd besturen, maar in werkelijkheid ons uitpersen (belastingen) en onder de knoet houden met wetten, straffen of stokslagen.  Kijk deze 4 min animatie maar eens … https://www.bitchute.com/video/WI9HPXlS8ooV/
 
Good luck
 
 
 

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Max Hollander
21 dagen geleden

Ja , het tijdperk dat vrouwen gaan besturen gaat aanbreken net als een paar honderd duizend jaar geleden. Kijk maar naar een bijenvolk daar worden de darren afgeslacht door de werkster na bevruchting van koningin. Was niet zo’n leuke tijd overigens.

Roos
Roos
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
21 dagen geleden

Vrouwen? Sigrid Kaag? De duivel in persoon. En met haar die andere vvd666vrouwen.
Maar dan wel de vrouwen van moederhart oa!
Maar ook mannen met gezond verstand. Het maakt niet uit. Als we maar van deze kwaden verlost worden.

Skorriemorrie
Skorriemorrie
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
20 dagen geleden

Kamala Harris…
Sigrid Kaag…

Sofietje
Sofietje
Reactie op  Skorriemorrie
20 dagen geleden

Michelle Obama niet vergeten…

Marleen
Marleen
Reactie op  Sofietje
16 dagen geleden

Is in werkelijkheid een man. Michael LaVaughn Robinson is de naam waarmee hij geboren is.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  ProAsfalt
21 dagen geleden

Ze willen je niet meteen dood hebben. Ze willen je pas dood hebben als je niks meer oplevert. Dus werken, werken, werken, betalen, betalen, betalen en dan zo snel mogelijk na je pensioengerechtigde leeftijd omvallen. Die spuit is er om je levensduur te verkorten.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
21 dagen geleden

Het robot tijdperk is allang aangebroken, zelfs laten ze het ons een beetje zien in films als je hebt opgelet tenminste. Elysium en Oblivion bijvoorbeeld, vind ik een aardig voorbeeld. Ook een wakkere arts heeft ons geprobeerd te waarschuwen voor het vaccin; it sounds like sciencefiction, but it is now. Waren haar woorden.

Ben
Ben
Reactie op  ProAsfalt
21 dagen geleden

Robots en de overgebleven slaven! Aangestuurd door AI en 5G.

Nina
Nina
Reactie op  ProAsfalt
21 dagen geleden

De ‘nieuwe’ aanvoer van migranten en de rest de computeriseerde Robots

Skorriemorrie
Skorriemorrie
Reactie op  ProAsfalt
20 dagen geleden

500 miljoen moet er overblijven (georgia guidestones) deze worden slaven van de elite die uit ongeveer 3000 personen bestaat. Deze elite heeft de technologie en streeft naar onsterfelijkheid (satanisme)

Unknown
Unknown
Reactie op  ProAsfalt
20 dagen geleden

Goeie vraag!

Jopie
Jopie
22 dagen geleden

Ja en zo is het kabinet verantwoordelijk voor de vaccin doden. Voor het gerecht met de reuttemeut. Maar de rechter zal ze vrijspreken. Schandalig. En rutte zal het niet in zijn herinnering hebben.

Vlinder
Vlinder
22 dagen geleden

Stuur dit bericht naar iedereen in de politiek! Daar moet het terrecht komen! Dit is berichten onder de radar!

vladi
vladi
Reactie op  Vlinder
22 dagen geleden

en dan wat?
there are none so blind as those who can’t see (or will not see)

fff

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Vlinder
22 dagen geleden

Hallo, de politici weten zelf maar al te goed wat er gaande is! Daar bericht heen sturen heeft geen nut, lijkt mij.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Vlinder
22 dagen geleden

Wanneer 1% op één of andere wijze verlangt de overige 99% uit te roeien, dan zijn dat in Nederland pak weg 150.000 tegen 17 miljoen.
Hoe groot is de kans dat die groep zich heeft geïnfiltreerd in o.a. de bestuurslagen en openbare functies in Nederland?
Hoe groot is de kans dat zij zich schuilhouden op Europese en NATO bestuurslagen?
Wat dacht je van de WHO en de VN?
Ik fantaseer maar wat, maar wanneer je er zo over nadenkt na het lezen van het artikel, dan ontstaat er toch een verassend perspectief?
Het is niet Klaus Schab alleen. Nee, een complete wolk functionarissen die elkaar in functies tillen op lokale en internationale hoge bestuursniveaus.
Waar of niet waar ? Ik weet het niet. Overdenk het eens, maar blijft toch vooral plezier in je leven houden. We laten ons humeur niet bederven die waanzinnigen.

Skorriemorrie
Skorriemorrie
Reactie op  Herman de Graaf
20 dagen geleden

Zo heeft Adam Weishaupt het bedacht…al heel lang geleden

Dirk
Dirk
22 dagen geleden

U vindt het mogelijk fake nieuws maar is dat ook geen manier om iets dat u niet welgevallig is, te bedreigend of ongeloofwaardig klinkt deze kwalificatie krijgt. U zet het mogelijk af tegen hetgeen de reguliere media u voorkauwen. Bedenk dit eens en realiseer u dat oorlogen, conflicten en zo ook deze corona maatregelen zijn begonnen met leugens. Weet u het nog dat de WHO met een IFR kwam van 3,5 en de angst was gezaaid en heeft/had bij vele flink wortel geschoten waardoor de angst wordt bestendigd en overgaat van plooibaar naar willoos

Wendy & Hugo
Wendy & Hugo
22 dagen geleden

Precies ze zijn ons aan het vermoorden. Wacht maar af, triest genoeg maar in het najaar zullen vele mensen overlijden onder het mom van Nieuwe variant.Want ze zullen nooit toegeven dat het van de vaccinatie komt. Klaus Schwab heeft al gezegd dat de lockdown incl klimaat lockdown tot 2024 duren. Dus ze gaan ook rampen veroorzaken met het klimaat.

Ilona
Ilona
Reactie op  Wendy & Hugo
22 dagen geleden

Sorry maar het wordt nog erger.
De zogenaamde agenda voor 2030, Rutte wil de ziekenhuizen met 50% verminderd hebben. Waarom? Vast niet omdat we dan ineens zo’n geweldig goede Zorgsysteem hebben…
Er is een wereld-élite, met daarin hele machtige figuren en minder machtige personen zoals topstukken van onze regering.
Maar die zijn de baas, zij willen één grote commune voor ons werkvolk. Middels kunstmatige intelligentie! Tesla is er al mee bezig, zoek maar op.
De overbevolking moet verdwijnen. Daarom mogen oude en zwakke mensen eerst het vaccin testen. Want lieve mensen, je kunt niemand verantwoordelijk houden voor gevolgen van het vaccin. Het is een experimentele fase die men vrijwillig aangaat en als je de bijsluiter (die je niet krijgt) goed leest dan zie je dat alles goed ingedekt is. Niemand is aansprakelijk.

En dan de tweede voorspelling van Bill Gates die geheid gaat uitkomen, net als deze Coronacrisis, want onze vaccins moeten regelmatig geüpdate worden…Jawel, een pandemie in 2025/2028
En dan worden kinderen, jongvolwassenen en zwangere vrouwen eerst gevaccineerd.
Plusminus 4 tot 8 maanden na vaccinatie is de kans groot dat je longontsteking krijgt en daarom verwacht Bill in 2028 een tekort aan antibiotica. Daar gaat de volgende golf doden, gestorven door gebrek aan medicijn… Tja, niemands schuld toch?
Onze toekomst is al bepaald.

We leven in een hele zieke wereld, echt waar!
Ik ben soms jaloers op de mensen die denken dat wij complotdenkers zijn.
Die bijna kinderlijke onbevangenheid, dat vertrouwen in de overheid, zalig toch?!

Wap
Wap
Reactie op  Ilona
21 dagen geleden

Als je toekomst al tot zo’n mate van detail is bepaald hoef je je er ook niet meer druk over te maken. Blijkbaar kunnen we er niets aan doen.

Dave
Dave
Reactie op  Wendy & Hugo
22 dagen geleden

Of andersom. Dat er wat losgelaten wordt wat alleen op ongevaccineerden werkt zodat je in 1 keer alle zwarte schapen opruimt. Dan is alle verzet wel gebroken. Noem het maar paranoid maar ik ga er vanuit dat we nu alles kunnen verwachten.

pimpel
pimpel
22 dagen geleden

Ik heb maanden geleden mijn grote familiie gewaarschuwd. Vele had ik al jaren niet meer gezien. Ik kreeg twee reacties NEPNIEUWS of iets dergelijks. Blijkbaar allemaal blind vertrouwen in het systeem. Mijn grote bejaarde familie. De meeste zijn over de 70..niemand nog gestorven aan of met corona….HELEMAAL NIEMAND… ik ben benieuwd of binnenkort ik vaak een uitvaart krijg…..als gevaccineerd zijn…

Monique
Monique
22 dagen geleden

Ja klopt helemaal, vele collega’s van mij hebben zich laten vaccineren en hebben geen enkel besef er van wat hun nog boven hun hoofd hangt. Echt heel erg om te zien….

Dylan
Dylan
Reactie op  Monique
22 dagen geleden

Blijf er maar uit de buurt, schijnt dat je er spontaan ongesteld van wordt

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Dylan
22 dagen geleden

Als dat alles is kun je er nog mee leven, alhoewel dat voor het mannelijk geslacht natuurlijk niet opgaat. Ik denk dat het vele categorieën erger is; namelijk een verborgen manier van genocide op allerlei fronten.

Aimabel
Aimabel
Reactie op  Monique
22 dagen geleden

In mijn schoonfamilie ook. Ben benieuwd wat er deze herfst gaat gebeuren. Zelf werk ik gelukkig tussen de anti-vaxxers dus daar kijkt men mij niet raar aan.

salvar
salvar
Reactie op  Aimabel
22 dagen geleden

kan ook 3 jaar duren voor ze omvallen.

Johnny
Johnny
22 dagen geleden

Ik vind oude kaas heerlijk. Maar oud nieuws smaakt mij minder goed. Maar beter laat dan nooit en er zullen best nog lezers zijn voor wie dit nog wél nieuw is. En goed dat Mike Yeadon inmiddels aan de goede kant staat. Hoe meer, hie beter. Zo, nu naar de winkel voor wat oude kaas! Mmmm

Raymond
Raymond
22 dagen geleden

Genocide zal zwaar bestraft worden.

Dylan
Dylan
Reactie op  Raymond
22 dagen geleden

Wie gaat ze straffen dan

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Raymond
22 dagen geleden

@Raymond,

Beste,

Aan wie denkt u dan….dus ik bedoel….wie gaat de straffen inzake deze genocide OPLEGGEN en wie gaat over tot uitvoeren van het vonnis!!????

Ik verzeker u beste,

Als we zelf niet uit de slaapstoel komen en als de wiedeweerga achter het beeldscherm vandaan rennen………….dan heb ik er een hard hoofd in, een heel hard hoofd…

WIJ>>>>WIJ>>>>>WIJ>>>>>moeten dit gaan doen….

En maar klagen en wijzen op anderen.

En vragen wat IK zoal gedaan heb tot nu heeft geen enkel doel…dat ga ik hier namelijk niet neerplempen….maar geloof me op mijn woord dat ik bezig ben met van alles echter….het is niet echt makkelijk met zoveel toetsenbordridders want anders was het op dit moment al lang klaar geweest en wel heel erg zeker!!

Gladiator

Ira
Ira
Reactie op  Gladiator
22 dagen geleden

Wat wil je doen tegen de CABAL 😈

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Raymond
22 dagen geleden

Denk je? Na alle genocides die al geweest zijn werden nooit genoeg plegers daarvan gestraft. In elk geval niet de “grote vissen”! Wel mensen die teveel wisten, die moest de mond gesnoerd! Onze wereld is nog gruwelijker dan menigeen denkt!

Arnold
Arnold
22 dagen geleden

Ook Rutte en De Jonge c.s. zullen zich moeten verantwoorden, hopelijk dit jaar nog.

Ikke
Ikke
Reactie op  Arnold
22 dagen geleden

Ach ze worden toch vrijgesproken door de D66 rechter. En Rutte weet niets meer!

Ira
Ira
Reactie op  Arnold
22 dagen geleden

Alles is zo corrupte er gebeurt helemaal niets , ze komen er gewoon mee weg die witte borden criminelen

André
André
Reactie op  Ira
21 dagen geleden

Totdat ze voor Jezus verschijnen..
Die zal richten ..of ze moeten zich bekeren van hun wegen…wie weet,de moordenaar aan het kruis werd ook vergeving geschonken!♥️

x

Check Also

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

139
0
We lezen graag je reactie!x