Mens en Dier

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De overheid liegt over de coronavarianten en de vaccins die je nodig zou hebben om je hiertegen te beschermen. Dat zei Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van farmareus Pfizer. Waarom liegt de overheid over zoiets fundamenteels? “Het antwoord is dat ze je gaan doden. Ze gaan jou en je familie doden.”

De eugenetici zijn doorgedrongen tot het centrum van de macht en hopen dat je in de rij gaat staan voor iets wat je zal beschadigen, aldus dr. Yeadon in gesprek met de website LifeSiteNews. “Ik heb geen idee wat het daadwerkelijk is, maar het is geen vaccin omdat je dat niet nodig hebt.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Zo zou ik het doen als ik me zou willen ontdoen van 90 of 95 procent van de wereldbevolking. En dat is denk ik precies wat ze doen,” benadrukte hij.

Ze zijn overal om ons heen

Als hij hierover praat met vrienden of kennissen dan is het voor de meesten niet te bevatten. “Als ik zeg dat de leugens van de overheid zouden kunnen leiden tot jouw dood of de dood van jouw kinderen, dan begrijpt 10 procent wat ik zeg, terwijl de overige 90 procent voor zich uitstaart omdat het te moeilijk is. En ik ben bang dat we gaan verliezen omdat mensen niet kunnen bevatten dat iemand zo kwaadaardig is,” zei Yeadon, die 16 jaar lang Chief Scientific Officer en vicepresident was van een afdeling van Pfizer die zich bezighoudt met onderzoek naar allergieën en de luchtwegen.

Hij herinnerde mensen eraan wat er tussen 1933 en 1945, in de 20e eeuw in Rusland, in Zuidoost-Azië en in China onder Mao is gebeurd. “We hoeven maar twee of drie generaties terug. Overal om ons heen zie je mensen die net zo slecht zijn als de mensen die daarvoor verantwoordelijk waren. Ze zijn overal om ons heen.”

Het grote verschil is dat het uitmoorden van mensen nu niet gepaard gaat met bloedvergieten. “Het zal nu veel makkelijker zijn voor de mensen die dit aansturen. Ze hoeven niemand door het hoofd te schieten. Ze hoeven niemand met een knuppel dood te slaan, mensen te laten verhongeren of laten werken tot ze sterven.”

Toch is dat precies wat zij doet

“Dat gebeurde twee of drie generaties terug. Onze grootouders of overgrootouders waren hier slachtoffer van of deden eraan mee. Zo dichtbij is het,” voegde hij toe. “Deze keer maken ze gebruik van moleculaire biologie. En de mensen die erin meegaan, zullen waarschijnlijk zeggen dat ze slechts bevelen opvolgden. Dat hebben we eerder gehoord.”

Yeadon zei dat de gewone man op straat geen idee heeft waar hij over praat. “Ze willen niet geloven dat de overheid tegen hen liegt, ze willen niet geloven dat de overheid ooit iets zou doen om hen schade toe te brengen, maar toch is dat precies wat zij doet.”

[LifeSiteNews]

4.7 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ik vraag mij af: als zij 90% dood willen hebben, wie knapt voor hen de klusjes op?

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Ja en zo is het kabinet verantwoordelijk voor de vaccin doden. Voor het gerecht met de reuttemeut. Maar de rechter zal ze vrijspreken. Schandalig. En rutte zal het niet in zijn herinnering hebben.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Stuur dit bericht naar iedereen in de politiek! Daar moet het terrecht komen! Dit is berichten onder de radar!

Dirk
Dirk
2 jaren geleden

U vindt het mogelijk fake nieuws maar is dat ook geen manier om iets dat u niet welgevallig is, te bedreigend of ongeloofwaardig klinkt deze kwalificatie krijgt. U zet het mogelijk af tegen hetgeen de reguliere media u voorkauwen. Bedenk dit eens en realiseer u dat oorlogen, conflicten en zo ook deze corona maatregelen zijn begonnen met leugens. Weet u het nog dat de WHO met een IFR kwam van 3,5 en de angst was gezaaid en heeft/had bij vele flink wortel geschoten waardoor de angst wordt bestendigd en overgaat van plooibaar naar willoos

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x