Bewustzijn

Column Brave New World: Vrede op Aarde

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

la 0804 pin1212494782948322Dit is de wens van ieder mens en toch schijnen we het maar niet voor elkaar te kunnen krijgen. Aan de ene kant verbazingwekkend, aan de andere kant logisch.

Naar mijn idee liggen hier een aantal zaken aan ten grondslag. Allereerst het feit dat wij onszelf vaak zien als stervelingen, die hier maar een tijdje op Aarde leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We weten dat we vroeg of laat doodgaan en daar zijn we ook nog eens ons hele leven bang voor. Angst voor de dood zit haast in ons wezen geweven. Maar alles in het hele universum is voortdurend aan verandering onderhevig. Naar mijn idee bestaat er dus niet zoiets als de dood en is er alleen een verandering in energie, een overgang, een nieuw begin.

Volgens de wetten van de kwantumfysica zijn wij, kortgezegd, niet meer dan een grote bundel energie. Ons denken en voelen bestaat alleen uit andere frequenties, trillingen, dan ons fysieke lichaam, maar het blijven beide vormen van energie. Het lichaam dat we nu hebben is ons voertuig om in deze dimensie, waarin we onder andere te maken hebben met zwaartekracht, onze lessen te kunnen leren. We zijn dus ons lichaam niet, we gebruiken het alleen tijdelijk. Wie we nu zijn is slechts een tijdelijke uitdrukking van wie we in werkelijkheid, in essentie zijn. Wanneer we doodgaan gaat de essentie over in een andere vorm van energie. Energie kan niet doodgaan, het kan slechts van vorm veranderen. Het is en zal altijd zijn. Dus u bent en zult altijd zijn.

Wanneer we ons hiervan bewust zijn en weten dat het leven nooit stopt, zijn we onszelf ook bewust dat we allemaal één zijn. Dat we van dezelfde bron afkomstig zijn en daar ook weer naar terug gaan. “Ik verlang naar huis, naar mijn sterrenfamilie,” ik hoor het mensen heel vaak zeggen. Maar hoe kunnen we terug naar de bron van eenheid wanneer we nog niet alle lessen hebben geleerd die de dualiteit ons biedt? Dit is precies de reden waarom we hier op Aarde leven, om te kunnen leren van dualiteit en om van daaruit eenheid te kunnen ervaren. Zolang we blijven geloven in ‘goed en slecht’, zullen we de waarheid niet onder ogen kunnen zien. Want alleen wanneer we weten dat ieder mens hier op Aarde slechts zijn of haar pad aan het volgen is, wat bestaat uit het leren van lessen en verkrijgen van inzichten, zijn we in de mogelijkheid om het oordelen over elkaar achterwege te laten en werkelijk in liefde en respect samen te leven.

Een volgende oorzaak is de systematische maatschappij waarin we leven. Een maatschappij die voor en door ons als mensen is opgezet en die vooral tot doel heeft alsmaar meer macht te creëren voor een select groepje bovenaan de piramide. En dit selecte groepje heeft een hele mensenmassa onder controle, terwijl die mensenmassa dit vaak niet eens in de gaten heeft. Een onzichtbare maar zeer doeltreffende gevangenis is gecreëerd met een evenzo onzichtbaar maar effectief controlesysteem daarboven. En weet u wat? Die controle voeren we zelf uit. De grote drijfveer voor ons om mee te werken aan dit systeem is ‘angst’. Kijkt u maar eens om u heen, onze hele manier van denken en handelen is gebaseerd op angst. Het wordt vanuit alle kanten op ons geprojecteerd. Via zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende technologieën worden wij gecontroleerd, of liever gezegd, laten we ons controleren en in een web van angst vastzetten.

Maar lieve mensen, wanneer we ons bewust zijn dat we onsterfelijk zijn, waar zouden we dan in vredesnaam nog bang voor moeten zijn? Wanneer het in feite maar een klein groepje mensen is die de controle heeft, staan wij dan samen niet bij voorbaat al veel sterker? Het is belangrijk dat u uzelf hiervan bewust bent. Gaat u zelf op onderzoek uit. Want wanneer een kritische massa bewust is, kunnen we vandaag nog een begin maken met het creëren van een wereld waarin we in harmonie leven met elkaar en onze planeet. We zien het iedere dag om ons heen, mensen hebben er genoeg van. In zoveel verschillende landen gaan mensen de straat op om te zeggen dat het genoeg is geweest, dat er verandering moet komen. En iedereen weet wel dat verandering niet zonder chaos gaat, maar iedereen weet ook dat uit die chaos juist iets heel moois kan groeien.

Doe uw ogen open en doorzie. Alle systemen in de wereld die gericht zijn op angst, afscheiding, controle en macht, geld volgens het huidige geldsysteem, plundering van onze planeet en respectloosheid voor al haar bewoners. Doorzie wat er gaande is, maar bovenal doorzie dat u en ik daar samen iets aan kunnen doen. Ik ben er van overtuigd dat wanneer we onszelf, door bewust te worden, bevrijden van deze virtuele gevangenis en het heft weer in eigen hand nemen, we samen ook een meer respectvolle en schonere wereld kunnen neerzetten. Ik geloof niet dat wanneer wij niet langer gecontroleerd worden, we onszelf niet in de hand zouden kunnen houden en elkaar uit zouden moorden. Ik denk juist dat door het controlesysteem weg te halen, ook de angst die we hebben zal verdwijnen. En er wordt immers gemoord, gelogen, afgescheiden en gecontroleerd vanwege alle angsten die in ons omgaan.

Vrede op Aarde is dus naar mijn idee zeker wel mogelijk. We creëren dit zelf, wanneer we wensen. Wanneer we onze ogen open doen en bewust gaan leven. Wanneer we er samen voor zorgen dat er meer gelijkheid komt op Aarde. Wanneer we eindelijk opkomen voor onszelf en elkaar. Laat uw liefde voor ‘al wat is’ maar stromen. Dit werkt aanstekelijk op uw omgeving. Ik geloof dat in ieder mensenhart een vonkje sprankelt van liefde, hoe klein het wellicht ook is en dat iedereen op ieder moment voor dit vonkje kan kiezen en het kan laten groeien door het aandacht te geven. Als de bron waarvan we komen liefde is en alles één is, dan is liefde ook het enige juiste antwoord op al onze vragen.

Ik wens u en uw familie een gezond, bewust en liefdevol 2012.

Kris Slenters
[email protected]
Niburu/ Niburu Health

Gerelateerd: Column Brave New World

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x