Universum

Nieuwe film onthult hoe alles in het universum met elkaar verbonden is

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alle 7.273.405.490 mensen op aarde zijn met elkaar verbonden. Je bent verbonden met alle levende wezens. Patronen die overal in het universum worden gevonden, bevinden zich ook in jou. Dat is de boodschap van de film The Connected Universe, die maandag in Los Angeles in première gaat.

Als je begint te zien hoe het universum een verbonden geheel is, begint jouw universum uit te dijen en begin je de verbindingen te voelen die overal om je heen zijn. Toen we voor het eerst vanuit de ruimte naar de aarde keken stegen we uit boven de grenzen van afscheiding. We zagen de aarde als een geïntegreerd systeem. Eén planeet. Eén thuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een actie op de ene plek op aarde leidt ergens anders in de wereld tot een reactie. In The Connected Universe zien we hoe dit in het heelal gebeurt.

Geometrie

Einstein veranderde de toekomst van de mensheid toen hij een verband legde tussen ruimte en tijd in zijn relativiteitstheorie. Toch was zijn belangrijkste werk nog niet af toen hij stierf. Op zijn sterfbed vroeg hij om zijn bril, potloden en vergelijkingen en zocht hij naar een theorie van alles om de fundamentele theorieën in de natuurkunde met elkaar te verenigen.

Natuurkundige Nassim Haramein, medeoprichter van de Resonance Science Foundation, liet zich inspireren door Einstein, die zei dat geometrie de sleutel is tot een unificatietheorie voor het universum. Na tientallen jaren onderzoek kwam Haramein tot de ontdekking dat er een energetische stroom is in de natuur die alle protonen, subatomaire deeltjes, in het universum met elkaar verbindt.

Brein

De ruimte is niet leeg. Al die acties, reacties en verbindingen creëren een dynamische stroom in het heelal. Je zou kunnen zeggen dat het universum danst met energie. Deze energie stroomt ook in jou. Je fysieke lichaam is verbonden met het hele heelal.

Je ogen zijn slechts lenzen die licht omzetten in signalen die het brein verwerkt. Je hebt een linker en een rechter hersenhelft. Als je de verbinding tussen die helften versterkt, kun je meer informatie en verbindingen ‘zien’ en ‘waarnemen’. Het stelt je ook in staat om nieuwe mogelijkheden en oplossingen te zien.

The Connected Universe is voorzien van commentaar door Patrick Stewart, onder meer bekend van Star Trek en X-Men. De film is gefinancierd door middel van crowdfunding. Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Hollywood Reporter]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Het feit dat er film voor nodig is,om de suggestie te wekken bij mensen dat alles verbonden is,geeft een maat van ontkenning en gebrek aan bewustzijn aan.
Sterker nog,het interesseert 9 van de 10 mensen niet eens,want de illusie van hun unieke persoon geeft geen ruimte voor universele verbinding.

Toch vind ik het mooi dat zulke initiatieven worden ondernomen!

alfred
alfred
7 jaren geleden

Ik ben benieuwd, persoonlijk geloof ik dat de kwantum wereld een lagere dimensie is en dat zou met deze theorie kunnen samenvallen.

Kleine tip: bekijk een de theory van Athene. Das echt een super documentaire.

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

aan degenen die het betreft: doet u vaak zó uw best om er niet bij te horen, hoort u er tóch nog bij …

Christusbewustzijn
Christusbewustzijn
7 jaren geleden

Hoe vaak haalt deze man niet het abstracte woordje energy energy ‘it’s all energy ‘ niet aan ? En dan weer over black holes en subatomaire deeltjes zeuren , … o jeetje heet dit dan een levende wetenschap ? helemaal niet volgens mij . Het universum wordt weer eens gereduceerd tot een electromagnetische bolwerk ,dat is het summum van abstrakt materialisme , is wel goed voor de materialisten die leven Amerika maar niet voor de geesteswstenschappers van het Westen . Lijkt dus wel echt een naaper van Einstein die de mensheid de grootste schade ooit heeft aangericht met zijn wet van ‘behoud van energy ‘ , kijk daar heb je weeral energy .

Hoe legt deze man de Christbewustzijn dan uit , ook met kwantums , atomen en moleculen allicht ipv met geestelijk wezens . Christus leerde de mebsheid dat wij konden scheppen uit het Niets .
Drunvalo Melchizedek deed het veel beter voor mijn part .

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x