Buitenaards

Vreemde mummies uit Peru bevatten onbekend DNA. Journalist maakt nieuwste resultaten bekend

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit het nieuwste DNA-onderzoek naar de gemummificeerde resten uit Peru blijkt dat ze mogelijk niet-menselijk zijn. Dat heeft de Mexicaanse journalist Jaime Maussan gezegd op het Ufology World Congress in het Spaanse Montserrat.

“Na de tests kwamen de onderzoekers tot een buitengewone conclusie,” vertelde hij. “30 procent van het DNA lijkt op dat van mensen, maar 70 procent lijkt er niet op.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij zei dat het nieuwe onderzoek is uitgevoerd door BioTecMol in Mexico-Stad. Het grootste gedeelte van het DNA [van de resten] kan niet worden gelinkt aan andere soorten op aarde, aldus Maussan.

Onbekend

Hij speelde vervolgens een filmpje af van bioloog Ricardo Rangel, die betrokken is bij het onderzoek naar de mummies.

“Tussen 19 en 30 procent van de monsters komt overeen met het menselijk genoom,” zei hij in de video. “De rest is onbekend.”

“We vergelijken het materiaal met primaten, krokodillen en zeeschildpadden om te zien of er overeenkomsten zijn, maar die hebben we tot nu toe nog niet gevonden,” vervolgde hij.

Een jaar

Volgens Rangel zal het nog tenminste zes maanden tot een jaar duren voordat het onderzoek afgerond is.

Afgelopen maand claimden wetenschappers van de Lakehead University in Canada nog dat het DNA van de mysterieuze mummies voor de volle 100 procent overeenkwam met dat van mensen.

Foto: Gaia.com

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

De VisieLoze kabinetsleden moeten we ook maar laten mummificeren. Geen weldenkend mens kan die wezens nog begrijpen, misschien met toekomstige technieken wel.

En dan oordopjes in de oren van die mummies met het volkslied vooral voor de bumannen onder ons.

helder
helder
6 jaren geleden

Ik vind het reuze interresant, deze video, maar ik word er duizelig van als ik het probeer te begrijpen of te volgen. De hersenen van de mens zijn zo geconstrueerd dat het ook niet te vatten valt. Maar er moeten tijden zijn geweest dat de buitenaardsen onder en met de mens leefden. De ene cultuur zegt dit en een andere cultuur weer dat. Maar echt tot een conclusie of punt komt het niet.Zelfs de Veda”s verhalen over buitenaardsen . En dat zijn de oudste, hindoe geschriften. Maar als je dan in het hier en nu het woord buitenaardsen laat vallen word je raar aangekeken.Misschien is de mens wel de buitenaardse. En wordt de mens daarom in de gaten gehouden.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x