Het Complot

Schijnverkiezingen in een schijndemocratie (video)

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 6 november aanstaande gaan de Amerikanen weer naar de stembus. Voor de onattente toeschouwer zijn het net als andere jaren precies dezelfde presidentsverkiezingen.

Republikeinen en Democraten strijden tegen elkaar om een plek in het Witte Huis, de ambtswoning van de zittende president van de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Achter de schermen speelt zich echter nog veel meer af. Het maakt niet uit of ze nu in de Republikeinse of de Democratische Partij zitten, Amerikanen hebben eigenlijk helemaal niets te zeggen.

Ondertussen blijven beide partijen zich richten op de overtuigingen en de waarden van de mensen die ze beweren te vertegenwoordigen. Dat geldt voor zowel de Republikeinse als de Democratische conventie.

Ben Swann, ook wel de enige echte journalist genoemd, heeft de realiteitscheck die je nergens anders ziet.

Bron: Fox19.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arie
arie
11 jaren geleden

Kijk er tegenwoordig bijna niet meer van op, het laatste referendum over Europa ging bij ons net zo…Je wordt toch overal gepakt…”you can run but you can’t hide”….ben wel blij dat dit soort uitzendingen steeds meer naar voren komen en dat zegt toch wel wat…het is in ieder geval toch weer een aanzet tot de bewustwoording van mensen. Ik hoop dat de kritieke massa van bewuste mensen weldra zijn punt bereikt…ik stem in ieder geval helemaal niet.

Diago
Diago
11 jaren geleden

De media als gereedschap, is een operatie scapel die de bevolking per individu persoonlijk aanspreek zig een bepaalde manier te gedragen, wat te geloven, en welke mening te hebben, elke avond als je thuis komt en de TV aanzet gaat het klas lokaal open en start de les.
Totdat je hem uit zet en gaat slapen om weer vroeg op te staan en na het werk te gaan.

Het begon vrij, maar ondertussen zijn er machten aan het roer die dit excact bepalen.

koehorst
koehorst
11 jaren geleden

[quote name=”arie”]Kijk er tegenwoordig bijna niet meer van op, het laatste referendum over Europa ging bij ons net zo…Je wordt toch overal gepakt…”you can run but you can’t hide”….ben wel blij dat dit soort uitzendingen steeds meer naar voren komen en dat zegt toch wel wat…het is in ieder geval toch weer een aanzet tot de bewustwoording van mensen. Ik hoop dat de kritieke massa van bewuste mensen weldra zijn punt bereikt…ik stem in ieder geval helemaal niet.[/quote]

Niet stemmen…… jou eerlijke keuze, Helaas steun je daarmee dan wel de machtige machine die ons steeds meer in een gevangenis zal zetten

Stem
Stem
11 jaren geleden

Een bericht aan Arie:
Ik heb ook jaren niet gestemd, maar dit jaar zijn er genoeg nieuwe partijen die niet worden meegenomen in het “circus” van de reguliere media, waarin de ideeën van die nieuwe partijen dus niet worden gepropageerd. Het zijn vooral de “oude” en bekende partijen die onze maatschappij op het punt hebben gebracht waar we nu zijn. Om dan te verwachten dat dezelfde partijen dan ook weer met een oplossing komen? Hoe naïef kan een stemgerechtigde zijn?

Ik stem SOPN en ik hoop dat meerdere dat met mij zullen doen.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x