Buitenland

Hillary Clinton kan lach niet inhouden na nieuws dood Gaddafi

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De anders zo professioneel en kalm ogende Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton kon haar lach niet inhouden op het moment dat het nieuws over de vermeende dood van Moammar Gaddafi haar bereikte.

Op dat moment bereidde Clinton zich voor op een interview met nieuwszender CBS, maar de camera liep al.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We kwamen, we zagen, hij stierf,” grapte Clinton met een brede grijns op haar gezicht. Met de uitspraak verwees de minister naar de bekende Latijnse uitspraak van Julius Caesar in het jaar 47 voor Christus ‘veni, vidi, vici’, ik kwam, ik zag, ik overwon. Caesar deed deze uitspraak naar aanleiding van zijn overwinning op Pharnaces II van Pontus in de slag bij Zela. Mogelijk heeft Clinton dezelfde Anunnaki-genen in haar bloed als Caesar.

Net zoals dictator Julius Caesar jarenlang de politieke macht had in Rome begon de Amerikaanse regering zonder overleg met het Congres of instemming van het Amerikaanse volk de oorlog in Libië. Normale mensen lachen niet om het overlijden van iemand, zelfs niet van een rivaal en al helemaal niet openlijk op televisie. Clinton was niet in staat haar vreugde te bedwingen.

Hillary Clinton deed eerder een bezoek aan Tripoli om ‘te onderhandelen’ met de leider van de Nationale Overgangsraad van Libië. Op de vraag of de dood van Gaddafi iets te maken had met haar bezoek antwoordde Clinton ontkennend waarna ze grinnikte: “I’m sure it did.”

De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken reageerde heel anders op de zogenaamde dood van Osama bin Laden. Toen dat nieuws werd gebracht door de media was te zien hoe Clinton haar hand voor haar mond hield, alsof ze ontzet was. Later zei de politica dat ze waarschijnlijk last had van een allergische hoest waar ze elke lente last van heeft.

Hoe serieus moeten we de politiek nog nemen? Is het niet tijd dat het speelkwartier voorbij is? Hoe dik moet het er bovenop liggen voordat er actie wordt ondernomen?

Bronnen: Pravda.ru, Cbsnews.com en Bolsonweb.com.ar

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x