Mens en DierCorona

Huisarts uit ernstige zorgen over coronavaccin: ‘Mijn patiënten zijn geen labratten’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nieuw-Zeelandse huisarts Damian Wojcik heeft net als een aantal van zijn collega’s zijn zorgen uitgesproken over de uitrol van het coronavaccin. Eerder schreven zij al in een open brief aan de gezondheidsautoriteiten dat zij zich ernstig zorgen maken over de prik.

Wojcik, die al 27 jaar huisarts is, zegt in een videoboodschap dat hij heeft gezworen zich te houden aan de eed van Hippocrates, de artseneed: wel doen, niet schaden, rechtvaardig handelen en respect hebben voor de autonomie van de patiënt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
113 tot 165 keer dodelijker

De arts, die praktiseert vanuit Wangarei in de regio Northland, merkt op dat er sinds december 2020 al meer dan 4000 sterfgevallen na coronavaccinatie zijn gemeld bij het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. Het coronavaccin is daarmee dodelijker dan alle andere vaccins bij elkaar. Het is bijvoorbeeld 113 tot 165 keer dodelijker dan de jaarlijkse griepprik, aldus Wojcik.

Wereldwijd vaccin-experiment

Hij zegt verder dat steeds meer volledig gevaccineerde mensen in het ziekenhuis belanden. Sommigen zullen beweren dat dit de prijs is die we moeten betalen om de pandemie te stoppen en terug te keren naar normaal. “Niet onder mijn toezicht en niet bij mijn patiënten,” benadrukt de huisarts. “Mijn patiënten zijn levende personen met namen en gezinnen, geen laboratoriumratten om te worden opgeofferd tijdens een wereldwijd vaccin-experiment.”

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem1
Willem1
2 jaren geleden

Nou het is best vervelend om te moeten constateren dat heel veel mensen wel labratten zijn qua intellect. Willen jullie weten waarom? Lees wat hieronder staat, klanten houden wel afstand als ze een zakje paaseitjes krijgen, dit is dus het infantiele gedrag van onze medemensen, onbegrijpelijk.

“Als de klanten in het onderzoek een zak paaseitjes ontvingen als ze tijdens het winkelen voldoende afstand hielden, zorgde dat wél voor minder en nog korter onderling contact. „Onze onderzoeksresultaten geven concrete aanknopingspunten om het afstand houden in de praktijk op een effectieve en positieve manier te stimuleren.
Winkels kunnen gebruikmaken van een stoplicht om de drukte te reguleren en een beloningssysteem om de afstand te stimuleren. We hebben aangetoond dat dit werkt, dus het zou mooi zijn als het ook echt in de praktijk gebracht wordt.”

(Bron: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/winkelwagens-in-supermarkten-zorgen-niet-voor-1-5-meter-afstand/ar-AAKCwUp?ocid=msedgntp )

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Heel goed ook ik heb de uitnodiging en de tweede net als de overheid met alles doet, lekker links naast me neer gelegd. Ik ben zoals die man dat zegt een mens, een kind van dit heelal, niet minder dan de bomen en de sterren. En geen laboratoriumrat! Zij zullen er niet aan moeten twijfelen dat dit heelal zich ontvouwen zal zoals dat moet, en niet zoals zij dat willen, ze nemen die spuit zelf maar.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Kennelijk wil het volk maar al te graag als LabRat dienen want het volk negeert dit soort informatie gewoonweg net zoals het volk ten tijde van WOII informatie negeerde.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Gezond verstand deze arts. Maar ook niet medische mensen hebben gewetensbezwaren/zorgplicht. Bekijk bij buitenparlementaire commissie het verhaal van een bewindvoerster.(Dicky Torn Broers) Zij moet een verklaring ondertekeningen voor haar cliënten voor het nemen van het vaccin. Komt veel in verpleegtehuizen. In feite is zij dus verantwoordelijk voor haar cliënten. Juridisch zit dit heel vies in elkaar. Zou zeggen: bekijk haar verhaal.
Als je dit verhaal goed snapt, dan begrijp je dat het hele corona beleid een farce is. Het is rechtelijk gewoon nergens op gebaseerd. Snel in elkaar geflanst. In die formulieren staat duidelijk vermeld dat het om een wetenschappelijk experiment gaat. Medische privé gegevens worden dus wel gedeeld. En artsen kunnen niet eens een mening geven over het vaccin, want ze weten niks of ze nemen niet eens de tijd om te controleren of het vaccin niet voor jouw schadelijk kan zijn. Dus hoe kun je dan eigenlijk nog doorgaan met dit krankzinnige beleid? En ja mensen zijn labratten geworden. Helemaal eens met deze arts.
Overheid, jullie moeten stoppen met bemoeien over gezondheid/qua corona/wetten. Jullie weten niks. Jullie zijn mensen in gevaar aan het brengen. Beseffen jullie eigenlijk wel waar jullie mee bezig zijn en dat jullie ook met dit gedrochten beleid te maken kunnen krijgen?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x