Homepagina » Propaganda » De NPO, een bolwerk van linkse propaganda en indoctrinatie
De NPO, een bolwerk van linkse propaganda en indoctrinatie

De NPO, een bolwerk van linkse propaganda en indoctrinatie

Na de overwinning van Donald Trump is de discussie over de media flink aangewakkerd. In zowel de VS als in Nederland was de berichtgeving over de kandidaten uitzonderlijk eenzijdig.

De New York Times stuurde zijn abonnees een opmerkelijke e-mail over de berichtgeving over Trump. In het schrijven verzekerde de krant voortaan onpartijdig en fair over de aankomende president te zullen berichten.

De New York Post deed de mail van de krant onmiddellijk af als ‘een schuldbekentenis over eenzijdige en partijdige berichtgeving’.

Een soortgelijke ‘schuldbekentenis’ zagen we deze week voorbij komen in de Volkskrant.

Genegeerd

In de VS klinkt de kritiek op de ‘reguliere’ media nu luid, merkt Shula Rijxman, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Publieke Omroep, op in de Volkskrant.

Die kritiek klinkt al jaren, maar werd altijd genegeerd.

Ook in Nederland speelt de vraag of de zogenaamde mainstream media wel weten wat er speelt op straat, aldus Rijxman. Of ze het geluid van alle Nederlanders voldoende laten horen, of alleen dat van de hoogopgeleide kosmopolitische Nederlander.

Rijxman belooft nu om iedereen veel nauwer te betrekken bij de keuzes die de NPO maakt.

Om daarvoor nog even op te merken dat de NPO ‘in alle onafhankelijkheid onafhankelijke journalistiek bedrijft’

Linkse propaganda en indoctrinatie

De meeste mensen in Nederland weten inmiddels wel dat de NPO politiek-ideologisch afhankelijke journalistiek bedrijft, schrijft Bert Brussen van ThePostOnline.

Na een avondje NPO-zappen heb je al gauw door dat het gaat om strikt linkse propaganda en indoctrinatie.

Als je naar het Jeugdjournaal kijkt kom je er al snel achter dat de indoctrinatie door de NPO erg veel gelijkenissen heeft met Sovjet-propaganda.

Rijxman stelt dat het de taak van de NPO is om alle geluiden en visies in de samenleving serieus te nemen en te laten zien en horen.

Niet getolereerd

Het is juist de taak van de NPO om de gewenste propaganda aan de man te brengen. Om burgers op te voeden, het debat te beïnvloeden en de maatschappelijke moraal te sturen.

En om het koningshuis kritiekloos te bejubelen. ‘Andere geluiden en visies’ worden niet getolereerd. Kijk maar naar het Veronicaschip.

Dag in dag uit werken honderden medewerkers van de NPO voor hun vaste baan en maakt het ze niet uit wat ze maken. Ze doen wat van boven wordt opgedragen zonder dat ze een kritische vraag stellen.

Vrijdag om 17.00 uur stoppen ze hun broodtrommel in hun rugtas en sloffen ze in rijen van 100 zombies tegelijk naar het station.

Slap entertainment

De NPO is een vastgelopen ambtenarenfabriek vol gesubsidieerde raamstaarders, waarvan veruit de meesten er voor zichzelf zitten.

En bij 3FM krijgen DJ’s tonnen belastinggeld per jaar om de hele dag, dag in dag uit, slap entertainment te brengen.

Maar gelukkig gaat de New York Times vanaf nu fair en onpartijdig verslag doen en gaat de NPO het volk veel nauwer betrekken bij de keuzes die zij maakt.

[TPO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jan schreef:

  NPO = Nederlandse Propaganda Organisatie.

  31 likes
  • Gezinusk schreef:

   Wat programma’s bij de NPO flikken is niet minder erg dan wat de nazi’s in de tweede wereldoorlog aan propaganda materiaal verspreidde aan het Duitse volk. Het is namelijk net zo erg. Het draait om het principe en het zijn veelal de zelfde methodes en mechanismes die ze toepassen. Het zegt ook van alles over de huidige regering en de koers die zij varen met Brussel.

   21 likes
  • peter schreef:

   zeer eenzijdige propaganda de laatste tijd neemt het ziekelijke vormen aan.
   steeds anti trump anti putin anti ons referendum anti brexit.
   of het nu nieuwsuur is, dwd, pauw of brandpunt, geen enkele vorm van wederhoor.
   hierin geef ik Baudet gelijk, opheffen dat Npo, voordat wij hier straks ook een soort noordkoreaanse staatsomroep hebben.

   20 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Steeds weer hebben de politici het samen met de kranten en de tv het over een democratisch proces.
  Terwijl wij in Nederland een regering hebben die niet is gekozen, maar door een wazig spel is samengesteld in achterkamertjes. Onze ministers zijn NIET democratisch gekozen, maar aangesteld door de Koning !
  Hierdoor behartigt de regering NIET de belangen van het volk. Het zijn de mensen die in de achterkamertjes aanwezig zijn, samen met de Haagse lobbyisten diegene die het beleid bepalen. Zij formuleren in het advies aan de Koning de opdracht voor ministers.
  Niks geen belang van het volk. Onze regering en onze Koning dienen het volk NIET. Daarom maakt het geen verschil wat je kiest. Dat blijkt.
  Kijk naar: gezondheidszorg, ouderenzorg, openbaar vervoer, onderwijs, gedraai over MH17, afhandeling Oekraine referendum, corruptie bij bestuurders, de klassenjustitie etc., etc.
  En de pers ??? Die kijkt toe. Die zoekt de weg van de minste weerstand.
  De pers pleegt massaal volksverraad. Terwijl juist de pers een verschil zou moeten maken.

  43 likes
  • Rose schreef:

   In het achterkamertje beslist de schaduwregering wie, wat en hoe ……. het volk staat totaal buiten spel.

   De schaduwregering heeft controle over : de ” gekozen regering” , de vakbonden , Justitie om er enkele te noemen.

   De schaduwregering bestaat uit : BV Oranje, de Banken , Big Pharma, de Multinationals , en nog enkele elite .

   Globalisering is het grootste gif voor het volk. Het doel van de schaduwregering is via chaos , de door hen georganiseerde aanslagen en vluchtelingen stromen , u onder het mom van veiligheid u privacy en vrijheid steeds meer in te perken…. de arbeidsmarkt totaal verzieken zodat u in de toekomst de werkslaven van de elite mag zijn. Dat is een van de redenen dat ze ook van cashgeld af willen !!

   Niets is wat het lijkt !!!

   10 likes
   • Rose schreef:

    Hoe krijg je mensen zo gek dat ze je geloven ?

    Wel je organiseert een paar aanslagen , daarna kom je met maatregelingen die logisch lijken en die altijd gebaseerd zijn op meer “veiligheid” gepaard gaande met de inperking van u privacy en u vrijheid !
    Zo die sufferd zijn er weer mooi ingestonken … op naar de volgende aanslag !

    Alles is gebaseerd op angst en chaos. Misschien met deze uitleg dat het kwartje gaat vallen.

    6 likes
  • jonesandjack schreef:

   U, slaat de spijker op zijn kop !!!

   5 likes
  • PeterPan schreef:

   Maar over PowNed (Geenstijl) dat ook op de NPO is hoor je niks over. Of het interview met Wilders trouwens ook niet, net als rechtse gasten in talkshows. Ik zou zo nog wel even door kunnen gaan. Als de NPO zo’n links is als beweerd word, waarom zouden ze dat dan doen?

   Ik hoop niet dat mensen hier opgewonden over raken, maar volgens mij heeft iemand iets te veel films gezien over schaduwregeringen,complottheorieën en bedrijven die de wereld regeren. Doemdenken is ook een sport. En bespaar mij alsjeblieft de reacties over naïviteit. Ik zie dingen gewoon als ik geloof dat ze zijn.

   Trouwens, als je al naar de NPO gaat kijken met in je achterhoofd dat het ‘linkse propaganda’ is ga je vanzelf dingen zien. Dan zou je bij wijze van spreken zelfs uit Nijntje kunnen halen dat Dick Bruna onderdeel is van een zionistisch complot. Ik vindt het ook wel ironisch dat de NPO propaganda wordt genoemd terwijl vrijwel elk artikel op deze site rechts-gerelateerd is. Dat is prima, vrijheid van meningsuiting is je goed recht, maar gewoon een opmerking.

   1 likes
 • War on Error schreef:

  werkt anders. Geraffineerde propaganda. Vrijwel alle dagbladen zitten in dat globale kartel. 3 persbureaus kiezen de ‘Talking Points’, en Story Telling – dat gaat simultaan in vele talen naar de redacties over de hele wereld.
  Vrijwel alle massamedia staan onder controle van de CIA.
  Journalists who are card-carrying members of one of the four establishment political parties are more readily promoted.
  Udo Ulfkotte, former editor of the Frankfurter Allgemeine Zeitung: `BND Confidential`, Koehler & Amelang FAZ Verlag
  Rense: `Wall of Silence: ***ists Foment Race War in Germany, Part II`)

  Het is zo geraffineerd; dat de meesten van ons de waarheid niet meer kúnnen geloven, die maakt ze gék. Totaal volgestort met denkpatronen die door de CIA zijn ontwikkeld. ‘Mind Control’;

  In 1977, Carl Bernstein, of Watergate fame, revealed that more than 400 journalists and news executives worked for the CIA.
  They included journalists from the New York Times, Time and the TV networks.
  In 1991, Richard Norton Taylor of the Guardian revealed something similar in this country.
  http://johnpilger.com/articles/war-by-media-and-the-triumph-of-propaganda http://carlbernstein.com/magazine_cia_and_media.php http://www.takeoverworld.info/nazi-history.html

  de NPO is dan ook een gevaar voor onze toekomst. Onze welvaart, veiligheid, cultuur. LGBT wordt al zwaar gepromoot op onze basisscholen, net als islamisering. Zwarte Piet (tradities, oorspronkelijke cultuur in het algemeen) worden uitgewist. Top-down VN-beleid.
  NPO is een wapen in de vorming van die collectivistische atheïstische heilstaat.

  En de corrupte Kamer het politbureau om dat te legaliseren, en van uw geld te financieren.

  20 likes
  • janssen schreef:

   Het is net als kritiek op de bijbel, die fabeltjeskrant moet je ook als zoete koek slikken
   , dat willen ze in de politiek ook, of het nou van links of van rechts komt het blijft maffia, maffia van de ziel !!

   6 likes
   • bert xmaathuisx schreef:

    Daarom Janssen; het lijkt me toch meer van rechts (VVD, CDA, PvdA, GL, SGP, CU, D’66) te komen, want werkelijk linkse partijen zijn er niet of nauwelijks meer.

    Zélf blijven ze echter graaien, graaien en nog eens ….

    5 likes
  • Onno schreef:

   Nederland is gratis bevrijd door onze eeuwige vrienden de Britten en Amerikanen. Prins Bernhard is/was een onvervaarde verzetsheld, die zich al in een vroeg stadium tegen de moffen heeft gekant. Prins Bernhard is/was een uitstekende piloot, een eminent militair met enorm strategisch inzicht en bovendien een subliem dierenvriend. Het was een zeer wijs besluit van Wilhelmina om uit te wijken naar Londen (gezellig dicht bij haar geliefde Nederland) en daar een regering in ballingschap te vormen. Wilhelmina heeft persoonlijk gezorgd voor het Zweedse wittebrood dat zo rijkelijk over de van honger kreperende bevolking in het Westen des lands werd uitgestrooid. De voortzetting van het koningshuis was in 1945 vanzelfsprekend en volkomen legaal. Gijs van der Wiel, door Bernhard uitverkoren als directeur van de RVD heeft keurig ondergedoken gezeten en was gedurende WOII niet als psychopathisch charmante/biologerende NSB’er betrokken bij het op zo groot mogelijke schaal verplicht inzetten van Nederlandse ambtenaren in Duitsland. In Dresden zijn 25.000 doden gevallen bij een normaal militair bombardement gericht op het geweldige spoorwegknooppunt daar. Joseph Luns was geen NSB’er, dat was zijn broer. Prins Bernhard betaalde zijn Nazi lidmaatschappen niet gewoon door na 1937, dat was zijn neef. Prins Bernhard zijn broer Aschwin was een ‘deep state’ Nazi, goedige Bernhard kon dit maar niet verkroppen. Wel heeft Bernhard wat onschuldige Nazi lidmaatschappen aangegaan, maar dat was om bepaalde diploma’s te kunnen behalen. Die diploma’s bestonden helemaal niet, maar dat komt omdat men dit niet juist heeft onderzocht.

   Dus wat l*l je nou?

   5 likes
   • Freba schreef:

    Helemaal eens Onno. Laat je nooit “bevrijden” door de V.S (lees Zionisten). Je munt gaat eraan. Je hebt niets meer te zeggen over je banken, pensioenfondsen etc. etc. Vooral als Arabier ben je in de aap gelogeerd met “DE Schurken”. Voorzie iedereen in de Arabische Wereld van Wapens en als men “volzit”, stook je de boel op, zet mensen tegen elkaar op, en je wordt in je rug aangevallen door de V.S. Assad, Kaddafi en Sadam. Allemaal slachtoffer van het Wapentuig (lees de fam. Gross van Lockheed- omzet van 800.000.000.000. dollar per jaar, alleen al voor de V.S. ) En die Bernard moest gewoon stadhouder worden. AH was feitelijk niet geïnteresseerd in het Westen van Europa. Grondstoffen en olie en bergen Graan (Oekraïne) waren meer van belang
    Kijk maar hoe de V.S. met Rusland omging. Eerst helpen om de Duitsers terug te drijven en daarna de confrontatie met de Russen opzoeken. Hoe pervers. De V.S. is eigenlijk een volk met “Klootzakken” aan het hoofd. De gemiddelde Amerikaan heeft niet in de gaten dat hij als slaaf wordt gebruikt.

    1 likes
 • Jaya schreef:

  De NPO is mindcontrol.

  23 likes
 • Wim schreef:

  DWD is ook zelfingenomen en Pauw. Kijk ik gewoon niet meer na. Tijd voor iets anders. Het internet.

  15 likes
  • Gezinusk schreef:

   Eenzijdig belicht, zelfingenomen, vooringenomen, en zo word je in de maling genomen. Het is ook de bedoeling dat het zo word gebracht. Tevens de reden en absoluut geen toeval, waarom de meeste van deze programma’s als DWDD, Pauw, het NOS Journaal, Nieuwsuur, of Eenvandaag, allemaal exact het zelfde verhaal berichten over met name buitenlandse conflicten, en dan het liefst meerdere malen per dag herhaald. Omdat niemand natuurlijk mag missen, of zijn ontgaan, wat er gezegd en getoond werd aan beeldmateriaal.

   De techniek van opereren kennen we van de Amerikaanse mainstream media en daar komt het vandaan. Dagelijks worden de onderwerpen in kant en klare stukjes gevoed zoals de agenda vraagt. Synchroon lopen met het binnen en buitenlandse beleid die word uitgevoerd, maar meestal al vele jaren er voor al was uitgedacht. Zo weten we bijvoorbeeld dat Amerikaanse neoconservatieven onder President Bill Clinton en later, George W. Bush, voor 2000 al een oorlog wilde uitlokken met onder meer Irak, Somalië, Soedan, Libië en Syrië. De landen waar zestien jaar later de meeste vluchtelingenstromen vandaan kwamen. Dit is door Generaal Wesley Clark meerdere malen bevestigd in een tijd toen IS nog bedacht of uitgevonden moest worden. Je zou het haast niet zeggen nu we het toch over de media hebben maar Wesley Clark blijkt naast generaal, over bijzonder talent te beschikken om een echte onderzoeksjournalist te worden.

   De mainstream media (NPO) en eigenlijk alles wat ze hieromtrent brengen met beeld en geluid is bedoelt om de machten er achter kracht bij te zetten door de opinie van de bevolking ten gunste van te beïnvloeden, ze op het zelfde spoor te krijgen in gedachten zonder de onderdelen die werkelijk achter het plan zaten bij naam te noemen. Maar volg op eigen houtje het spoor van het grote geld en je komt in de meeste gevallen uit bij conflicten die machtige multinationals en banken vanuit Amerika en Europa over Brussel en Washington pogen op te starten en voor zich te winnen.

   Opvallend hierbij is dat de mainstream (journalisten) die voor een programma werken zelden hoefden te solliciteerden maar via netwerken werden geplaatst. Kenmerk is ook dat deze personen in zoverre overbetaald krijgen opdat ze hun mond houden, en belangrijk worden gemaakt door ze zo nu en dan op de cover van een bekend tijdschrift te plaatsen, of voor een groot gala als gastspreker uit te nodigen. Geef ze het gevoel dat ze een bekende zijn geworden, nou hoor je er pas echt bij!
   Het merendeel, en of het nou wel of niet waar is dat de oorlog met Irak illegaal was? Of Poetin werkelijk zo slecht is als ze via de autocue moeten aflezen? Wat kan het schelen? Het merendeel is binnen. Tevreden met wat ze hebben en kiezen eieren voor hun geld.

   Het enige wat zorgen baart is des te groter de misleiding, des te groter de klap gaat worden.

   8 likes
 • Loki schreef:

  Alsof we de NPO moeten geloven!!! Als ze dat zouden doen, zouden ze waarschijnlijk hun subsidies van hogerhand kwijt raken. Het bakerpraatje deugd van geen kant. Waarschijnlijk toveren ze een eerlijkheids konijn uit de hoge hoed voor het o zo domme ezeltjes volk. Maar goed, je moet de bevolking toch een leuk praatje voorhouden.

  11 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  NPO & Pauw wordt de nieuwe Staatspropaganda Nazi Combi ! Hoofdprogramma: The Royals het hele jaar door bij graven over de hele wereld staan janken, slappe toespraken daarna wuiven naar fans in het publiek die er niet zijn. (Clinton style )

  Ook nog even ondergrondse schuilplaatsen / bunkers / steden controleren voor als de pleuris werkelijk uitbreekt. In Nieuw Zeeland net iets te laat want die zijn daar opgeruimd door een kunstmatig veroorzaakte aardbeving van de Firma H.A.A.R.P.

  12 likes
 • Buddy63 schreef:

  En gij geleuft dat???

  10 likes
 • belvedere schreef:

  Ben geen Trump fan hoor, maar stoor me we ontzettend aan de lelijke foto’s van trump die op de achtergrond zichtbaar zijn bij o.a. het NOS journaal, Nieuwsuur en DWDD.
  Foto’s waarop Trump net toevallig een gekke bek trekt.

  Hoe achterlijk denkt de publieke omroep dat we zijn?

  9 likes
 • frans schreef:

  “de NPO moet Nederlanders opvoeden”? Eigenlijk?
  Moet de media gezien worden als opvoeder van mensen? Nu is het de grootste hersenspoelmachine die je je maar kunt bedenken.
  Of moet het gewoon eerlijke en open, veelzijdige, vanuit veel perspectieven gepresenteerde gebeurtenissen zijn in de wereld?
  Waarom dat bv. NAVO-STAREN? Waarom voor ruim 3 miljard wapenaankoop? En nieuwe oorlogsbodems?
  Tegen wie?? Of moet je dit nog zien vanuit een verzopen plan dat NWO heet en aankoop van wapens gewoon als reflex van stervende oorlogszuchtigheid?
  Is het niet wat tegenstrijdig dat vandaag het nieuws gaat over oude oorlogsbodems bij Indonesie die verdwenen zijn en
  waar men zich druk maakt over resten botten en schedels, (excuus voor deze opmerking, vele zijn al weer geincarneerd), en men tegelijker-tijd bezig is met aanschaf van ook zinkbare oorlogsbodems met mensen erop/in? Kunnen we niet vooraf de daarop gestationeerde soldaten preherdenken? STOP HET ONZINNIGE VIJANDDENKEN!! EN laat de NPO stoppen dit als nuttig-zijnde onder de mensen te brengen mensen die allemaal vrede willen. Vrede hoef je niet te bevechten, dat is een grote leugen! Vrede komt van binnenuit, NIET VIA DE NAVO.
  Opvoeden laat je niet aan de media over, zij hebben dit in de vorm van hersenspoelen overgenomen, I-pads voor 3-jarigen.??! Zij vullen de straten over een tijdje met grote psychiatrische klachten.
  Het is toch nu al een zichtbaar fenomeen in de straten van grote steden? En ziekhoudende medicatie doet er een schepje bovenop. Dat is voor de handel.
  Hoe zombie wil je een mens maken?

  8 likes
 • Bataaf schreef:

  Cultureel marxisme.
  Frankfurter schule.

  6 likes
 • Dolex schreef:

  Als het om de VS gaat, luister dan naar de NoAgenda podcast. Die fileren de media aldaar behoorlijk uitgebreid.

  3 likes
 • pieter schreef:

  De informatie die via de Breibart media en de talloze evangelical tv-churches verspreid wordt is ook erg eenzijdig en gekleurd. De VSA zijn op dit moment een erg verscheurd land. Evenwichtige, neutrale informatie lijkt in de VS niet meer mogelijk.
  Informatieverstrekking is er uitgedraaid op propaganda-oorlog.

  4 likes
 • Faith schreef:

  Opvallend is dat niemand hier de op Amerikaanse leest geschoeide commercieele televisie noemt.
  Daar zitten uitsluitend Soros buddy’s, je snapt ineens waarom ze daar zo overdreven veel betaald krijgen voor hetgeen ze doen, aan hen de edele taak de mensheid afstompen en dom houden.
  Het RTL nieuws heeft niemand het over, vreemd.
  De NPO is verplicht om pro Amerika te berichten, bij de commercieelen zijn ze volbloed pro Amerika.
  Ze zijn niet voor niets zo in paniek nu Trump aan het roer staat, ze zien hun voortbestaan serieus bedreigd.
  Ze hadden liever dat Killary/Soros gewonnen had, dan had hun voortbestaan niet bedreigd geweest.
  Nu wel.

  4 likes
 • Wim schreef:

  Met de hele wereld communiceren, dat is leuker.

  3 likes
 • Maria schreef:

  NWO = New World Order.
  NOP = New Program Order.

  1 likes
 • saandeknikker schreef:

  Deze man,George Soros is een groot gevaar,maar het allergrootste gevaar is,DE MEDIA zij zijn de aanjager van alle onheil, zij staan de landverrader bij, zij vertellen ons de leugens, zij doen niet hun werk, en zij moeten aangepakt gaan worden, koop geen kranten meer kijk niet meer naar het NOS journaals, Pauw, De wereld draait door, enz. allemaal smerige zakkenvullers en landverraders.

  De gehele Nederlandse tv is een rotzooitje er gaat geen mogelijkheid voorbij om de mensen zand in de ogen te strooien, elke avond zien we programma’s die politiek correct zijn, ik wordt er misselijk van,en alle respect vliegt de deur uit, het is jammer dat ik niet voor het gerechtsbankje moet staan, ik had die rechter zijn huid vol gescholden, vieze smerige NSB’ers ophangen die gasten.

  P.S. Met de media bedoel ik natuurlijk niet de sites van,Fenixx, EJ Baron, Nageltjes.be, Ninefornews en Xander, die volgens mij wel eerlijker nieuws brengen, en lage of hoge school opleiding maakt geen ene moer uit, die hebben elkaar tenslotte ook nodig.

  2 likes
 • Nietons schreef:

  En achter de NPO zit natuurlijk onze overheid die dit weer betaald van onze zuurverdiende centen. Prachtig systeem nietwaar? Tijd om het af te breken en iets nieuws op te bouwen.

  2 likes
 • Benhur schreef:

  Ik kijk en luister allang niet meer naar de regulaire media. Het is beeldvorming die allang niet meer strookt met de werkelijkheid. Je voelt tot in de puntjes van de waarnemingsvermogen dat 80% gelogen is om het volk dom te houden. En de elite denken dat het gepeupel daar blij mee is en niets in de gaten hebben. Dat komt omdat de elite aan arrogante zelfoverschatting lijden waar ze in principe zo snel mogelijk van verlost moeten worden.

  2 likes
 • Logiter schreef:

  Op basisscholn wordt zelfs verantwoording voor een democratisch stelsel,en plaatsvervangende schaamte geoefend in “drama”.
  Allemaal hersenspoeling.
  Ipad scholen,laptops in de klas allemaal onderdeel van “dumbing down” strategie.
  Onze overheid is er niet voor ons.
  Hij of zij die zich hiervan afwend of tegengas geeft is een piraat euh..verwarde man,euh terrorist.
  Dit is de beweging die zij allemaal vrezen.
  Geen privéclubjes,geen aangevraagde verenigingen,geen manipuleerbare nono’s.
  Piraten in de breedste zin van het woord.
  Publieke bewegingen en acties zonder naam,zonder diplomatieke bescherming en zonder genade.
  Wij zijn met veel,zij zijn met weinig.
  De wereld van orwell is al hier,en met een beetje mazzel word ik straks ook uit mijn bed gelicht voor opruiende teksten.
  Tijd voor niveaulering.

  2 likes
 • Rose schreef:

  Wederom een goed artikel ninefornews.

  Het klopt dat NPO bewust knipt en plakt in nieuws om ons allvoor te liegen.
  Mooi voorbeeld was toen journalist Poetin vragen stelde en Poetin alle tijd nam om die vragen te beantwoorden. De NPO knipte dat hele interview met Poetin er uit en vertelde zonder blikken of blozen dat Poetin geen antwoord wilde geven….. fijn dat wij YouTube hebben NPO !!!!

  Maar wie goed oplet ziet dat er niet één kritische oplettende politicus is…… alle neuzen staan dezelfde richting in, Vakbonden hetzelfde liedje, Justitie hetzelfde liedje …… alle staan in dienst van een schaduwregering die de dienst uit maakt.

  Wat u ook stemt …. het maakt geen ene moer uit !!!!

  2 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Het maakt geheel niets uit of het links of rechts is want zo worden we weer in hokjes gezet om in hokjes te denken.

  Ga zien wie de echte mensen zijn die leiden en die dus ook ons in die hokjes laat denken.

  1 likes
 • Johan schreef:

  Aan de Sovjet-propaganda mag Poetin ook wel wat aan doen. Als die Sovjet-propaganda er niet meer is, dan is in dit land weer minder propaganda vergelijking mogelijk.

  0 likes
 • Ralf schreef:

  Het zelfde bij onz in Duitsland in ARD en ZDF. Volgens mij de politiek van de NWO. Maar met Brexit, Trump in de VS en het wakker worden van meer en meer mensen woord het stets moeilijker voor de Kabaal.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >