Homepagina » Mens en Dier » WEF-pion Hoekstra laat boeren stikken: ‘CDA werkt keihard om The Great Reset te implementeren’
boeren
Foto: Protest Farmers Defence Force op 22 juli 2020 (Ministerie van Defensie CC0 1.0)

WEF-pion Hoekstra laat boeren stikken: ‘CDA werkt keihard om The Great Reset te implementeren’

‘Boerenpartij’ CDA stelt voor het eerst dat de veestapel kleiner moet worden. De stikstofuitstoot moet sneller omlaag dan het kabinet wil en dat heeft onvermijdelijk gevolgen voor de intensieve veehouderij, schrijft de partij in een nieuwe landbouwvisie.

De partij wilde de komende jaren jaarlijks 1,5 tot 2 miljard euro investeren in ‘nieuwe landbouw’. Volgens de stikstofwet moet de stikstofuitstoot in 2035 gehalveerd zijn, maar het CDA vindt dat die doelstelling in 2030 gehaald moet worden. Welkom in 2030: You will own nothing, and you will be happy.

Loyaliteit van Hoekstra ligt bij het World Economic Forum

Het CDA komt van oudsher op voor de belangen van boeren en trekt er ook veel stemmen, maar de loyaliteit van Wopke Hoekstra ligt bij het World Economic Forum. Begin vorig jaar twitterde de CDA-leider dat hij zich aan het voorbereiden was op Davos om ‘wereldwijde uitdagingen’ te bespreken bij het WEF. Wat stond er onder meer op de agenda? Het ‘transformeren’ van voedselsystemen.

Forum voor Democratie reageert: “CDA werkt keihard om The Great Reset te implementeren. Het verraadt daarvoor wéér de traditionele achterban: boerenland zal worden gebruikt voor de realisering van de multiculturele stadstaat vol met windmolens. FVD verwerpt deze ordinaire grondpolitiek.”

Tristate City

De partij verwijst naar Tristate City, een model waarin Nederland samen met België en een deel van Duitsland één grote metropoolregio wordt.

Morgen gaan verschillende boerenorganisaties demonstreren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Onder andere Agractie en Farmers Defence Force (FDF) doen mee.

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Burak
Burak
2 maanden geleden

Het gaat snel ze willen vaart om dat ze zien dat het niet zo volgens plan gaat

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Tja de waarheid is anders, de veestapel moet verdwijnen om de culturelverijking te kunnen huisvesten, de rabo bank gaat 12.000 huizen bouwen, en u mag raden waar zij de grond van kopen….

Annette
Annette
2 maanden geleden

Die Hoekstra met zijn aardige smoeltje is gewoon ook niets anders dan een giftige slang!
OOK hij valt zwaar door de mand. Allemaal zijn het trekpoppen van de engnekken van het World Economic Forum. Zij voeren met harde hand hun beleid uit.
Morgen zijn er inderdaad de nodige acties. Die van Agractie wordt in Den Haag gehouden en daar is ook die dame van BBB bij aanwezig.
De FDF (Farmers Defense Force) gaat op verschillende locaties in het land actie voeren. Als ik het goed begrepen heb uit de aankondiging, hebben zij inmiddels hun geduld verloren en is het, wat hun betreft, tijd van steviger geluid.
In ieder geval ga ik morgen met enkele anderen naar een locatie bij ons in de buurt. Dit om de boeren te ondersteunen. Dat is niet alleen maar altruïstisch bedoeld. Dat doe ik ook voor ONS.
Wat ik gisteren al betoogde, is het van het grootste belang om de boeren HIER te houden. Als zij verdwijnen, dan wordt het voedselschaarste, armoede en nog veel meer.
DAT moeten wij niet willen met z’n allen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Hahahaha…dat stelletje Elitaire Autocratische Landverraders van het Christen-Democratisch Appèl zullen na de Eerstvolgende Verkiezingen géén Enkele Zetel meer overhouden….als ze die Verkiezingen überhaupt halen…Want een Militaire Rechtbank doemt op aan de Horizon voor dat door & door Corrupte Autocratische Dystopische Liegende & Bedriegende Establishment van Puppeticians, Landverraders & Oorlogsmisdadigers daar in Den Haag…

x

Check Also

vragen

Nieuwe Kamervragen over relatie kabinet met World Economic Forum: ‘Onderste steen moet boven’

Forum voor Democratie heeft in augustus Kamervragen ...

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x