Homepagina » Buitenland » Vrouw (90) in cel omdat ze een andere kijk heeft op de geschiedenis. Dit zei ze over de Holocaust
Vrouw (90) in cel omdat ze een andere kijk heeft op de geschiedenis. Dit zei ze over de Holocaust

Vrouw (90) in cel omdat ze een andere kijk heeft op de geschiedenis. Dit zei ze over de Holocaust

Ursula Haverbeck, de 90-jarige Duitse vrouw die meermalen in het openbaar het bestaan van de Holocaust heeft ontkend en daarvoor in de gevangenis zit, heeft het hoger beroep tegen die straf verloren. Een rechter in de stad Karlsruhe verwierp haar beroep.

De rechter is in het oordeel van mening dat ‘de straf voor het ontkennen van de nationaalsocialistische volkerenmoord valt onder de Duitse grondwet’.

In de toelichting liet de rechtbank weten dat ‘de verspreiding van onjuiste of opzettelijk valse beweringen niet valt niet onder de vrijheid van meningsuiting’.

Twee jaar cel

De rechtbank zei ook dat Holocaustontkenning de grenzen overschrijdt van een vreedzaam openbaar debat en een verstoring vormt van de openbare orde.

Sinds mei zit Haverbeck een straf uit in een Duitse gevangenis. Een regionale rechtbank veroordeelde haar wegens acht gevallen van aanzetten tot haat tot twee jaar cel.

Niet historisch bewezen

Haverbeck beweerde herhaaldelijk dat het concentratiekamp van Auschwitz geen vernietigingskamp was, maar een werkkamp. Ze is al eerder veroordeeld wegens soortgelijke ontkenningen.

De vrouw publiceerde een reeks artikelen waarin ze stelde dat de Holocaust en de moord op Joden in Auschwitz ‘niet historisch bewezen zijn’.

Ze werd eerder veroordeeld nadat ze de Holocaust ‘de grootste en meest langdurige leugen in de geschiedenis’ had genoemd.

[Telegraph, ANP]


Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Niet echt nieuws, dit. ‘Vrouw breekt Duitse wet in Duitsland en wordt daarvoor gestraft.’, dat is gewoon wat er aan de hand is hier.

  9 likes
  • @Hawks,

   Hoewel ik hier eigenlijk liever niet meer op reageer moet dit toch in dit geval eventjes wel!!!

   Beste,

   Indien u meent wat u hier schrijft begrijpt u er absoluut helemaal geen barst van!!

   Daarbij, zou u al een ietsepietsie minpinie erg klein beetje gelijk hebben, wat ik dus bestrijd, dan vraag ik me af of u dan eventueel wel het overal erkende, althans in alle westerse landen, gelijkheidsbeginsel wilt erkennen en zo ja dan oké, dan mag deze dame veroordeeld worden echter dan moeten we met spoed het Verkel oppakken, arresteren en veroordelen wegens volksverraad, het zich als BK niet houden aan de eed, afgelegd bij haar benoeming als zodanig, (ze heeft namelijk de eed gezworen) en het persoonlijk schuld zijn voor misdaden tegen de menselijkheid!!

   Hierop staat een iets andere en iets langere straf dan welke mevrouw Haverbeck heeft gekregen voor het verkondigen van de keiharde waarheid!!

   De wereld is ontspoord en zienderogen gaat deze wereld verder de goot in, mede door mensen die zo denken als u!!

   Gladiator

   53 likes
   • Beste Gladiator,

    De Duitse wet is hier heel zwart-en-wit in: holocaustontkenning is in Duitsland strafbaar. Daar kunt U wat van vinden, daar mag U wat van vinden, daar vind ik iets van, maar dat verandert die wet niet. Dat heeft Verkel (sic) niet verzonnen, en dat heb ik niet verzonnen. Feit is dat deze vrouw willens en wetens de Duitse wet in Duitsland heeft overtreden, en daar wordt ze door een Duitse rechtbank voor veroordeeld in Duitsland. En dat is geen nieuws; dat doen rechtbanken nu eenmaal. Dit is een Duitse aangelegenheid.

    En dat ik de wereld de goot in zou helpen en zou laten ontsporen, daar doet U mij meer eer en krediet aan dan ik verdien; ik kan U verzekeren dat ik helaas geen van deze krachten bezit, noch in het werk zou stellen als ik ze zou bezitten. Ik ben dan ook benieuwd hoe U dat ziet…

    16 likes
    • @Hawks,

     Nou nog even kort dan, hoewel……

     U heeft het over wetten beste.
     Een wet die kant nog wal raakt en er puur voor in het leven is geroepen om een leugen te verdoezelen vind ik als u het niet erg vind nog wel eventjes iets anders dan WILLENS en WETENS je eigen volk verraden, de eed welke men aflegt bij het worden van BK volledig schenden en ook nog eens volledig schuld eraan zijn dat de mensen welke jij als BK hoort te beschermen en wel eerst en dus voor het zandbakcultuurparelimporttuig, NIET BESCHERMD!!! Fout én gigastrafbaar!!
     Van mij mogen ze dat wijf (Merkel wel te verstaan!!) tegen de muur slaan

     Daar bent u echter in zijn geheel niet op ingegaan.
     En nog kort een antwoord op uw laatste vraag….

     Beste, indien IK, Gladiator, de macht zou hebben om werelden te laten ontsporen zou ik met zekerheid geen seconde twijfelen, echter dan zouden er wel andere partijen zijn welke ik keihard tegen de muur zou laten lopen.

     En wij, wij moeten ons verdorie verenigen, 1 zijn, en niet elkaar bekritiseren over ditjes en datjes welke in het grote geheel totaal niet relevant zijn.

     We moeten het tuig welk ons aan het verkopen is, onze ouders en grootouders in aflegloodsen (bejaardenhuizen en dergelijke) laat liggen in hun eigen stront en het wel een prioriteit vind om tuig dat hier NIET THUIS hoort te beschermen, voor te trekken in van alles en nog wat en bij misdrijven

     Verder zorgen “onze regeringspoppen” ervoor dat ONZE kinderen, de autochtone kinderen dus, géén, en ik herhaal, géén toekomst meer hebben in ONS land welk is opgebouwd door dezelfde mensen welke nu in de vorenbedoelde aflegloodsen liggen weg te rotten!!!

     En nu moet ik echt stoppen anders springen mijn stoppen!!!!!

     Hoop dat u een heel klein beetje begrijpt wat ik bedoel.

     Verdere discussie in deze heeft geen doel meer!!!

     Gegroet,

     Gladiator

     30 likes
     • @Mijn naam doet er niet toe

      Een holocaust wordt niet in twijfel getrokken, alleen wat men daarover zoal beweert en vertelt, wel.

      Als de holocaust plaatsgevonden heeft zoals is geleerd/gehersenspoeld, waar is men dan bang voor en waarom wil men mensen dwingen tot zwijgen of verbieden te twijfelen aan de
      verhalen rond de holocaust of zelfs maar onderdelen van het verhaal in twijfel te trekken.

      De waarheid vreest geen enkele vraag of twijfel!…. Of toch wel?

      Verbieden of zelfs straffen als er wat anders beweerd of in twijfel getrokken wordt, wekt sterk de indruk dat voorkomen moet worden dat men dichterbij de werkelijke waarheid komt.

      16 likes
     • @Mijn naam doet er niet toe,

      Ehhh, hier maak ik niet veel woorden aan vuil maar wel een paar!!!

      Beste,

      V.w.b. werkschuw het volgende.
      Heb er net 42,5 jaar opzitten waarvan een kleine 24 jaar voor de (Rijks)overheid, u ook??? (erg domme aanname, vooral als u iemand niet kent!!!

      Vooral voor u geldt dat u de geschiedenis absoluut NIET KENT en daarom kijkt u maar eens eerst naar de 10 delige docu “Europa_The last Battle” zodat de dichtgesmeerde oogjes van u eens langzaam worden opengebroken!!! En aub niet schrikken, oké!

      En dan vwb uw tip voor mij…..
      Beste, ik denk dat ik meer scholen heb doorlopen dan u, dat weet ik zelfs zeer zeker. En de meeste op HBO niveau! Daar loop ik echter liever niet mee te koop!
      Welterusten en let volgende keer een beetje op wat u hier neerplempt!!

      Gladiator.
      ps oh ja, bijna vergeten, en nee, ben niet rechts, nietys van dat alles!!

      15 likes
     • Mijn naam doet er niet toe

      Geachte heer/mevr. Gladiator.

      Spoort u wel eigenlijk????
      U net als iedereen bent gebonden aan wetten. Ook aan de Nederlandse wet. En wat u daar van vindt doet er verder niet toe.
      Daarnaast lees ik wat u hier schrijft en het is om te kotsen. Laat ik er geen doekjes om winden, u bent een werkloze, werkschuwe ultra rechtse racist.

      De Holocaust heeft wel degelijk plaatsgevonden, of dacht u soms dat al die mensen in de concentratiekampen, de militairen die deze mensen bevrijd hebben allemaal liegen? Dan bent u knetter gek en dient u onmiddellijk op genomen te worden in een inrichting.

      Een tip voor u, ga eens naar school en ga u zelf eens echt informeren dan alle complot websites af te lopen in uw zeeën van vrije tijd. Doe eens iets nuttigs voor de maatschappij!

      12 likes
     • @Hawks,

      Nou dan nog even echt kort,

      Beste,
      De laatste die naar Duitsland zal slaan zal IK zijn, en wel om het hele simpele feit dat ik een 50% Duitser ben!!

      En indien u uit mijn “vele” reacties kunt opmaken hetgeen u opmaakt kan ik u mededelen dat u er volledig naast zit, dat voor alle duidelijkheid!
      De “nerd” welke mijn pc al eens af en toe weer werkbaar maakt is een Pakistani welke blauw schijnt, zo zwart is hij, maar is volledig ingeburgerd, spreekt supertop Nederlands en is erg beleefd en daar moet mij ook niemand een kwaad woord over spreken want dan heeft deze gelijk een probleem met MIJ!!

      Dit laatste was uiteraard bedoeld als voorbeeld maar toch!

      De mensen welke er debet aan zijn dat steeds meer mensen racist aan het worden zijn dat zijn de mensen in onze poppenkast te den Haag. Deze zijn er namelijk verantwoordelijk voor dat de Nederlandse wetgever meet met TWEE maten!!

      Gegroet,

      Gladiator

      8 likes
     • ‘Daar bent u echter in zijn geheel niet op ingegaan.’. Klopt; ik ben op het artikel ingegaan, en het artikel gaat niet over de legitimiteit van de wet in kwestie. Ik voel mij dan ook niet geroepen om ‘daar’ op in te gaan, noch ben ik uitgenodigd ‘daar’ op in te gaan.

      En voordat wij naar Duitsland kunnen slaan en ‘hen de les wel even lezen’ zou het ‘ons’ als Nederlanders (en Limburgers) sieren de hand in eigen boezem te steken en een paar van ‘onze’ achterlijke wetten te herzien die alleen voor de Nederlandse jurisdictie gelden alvorens naar een ander te wijzen.

      Wat mij wel van het hart met is dat ik het merkwaardig vind dat uitgerekend U oproept tot ‘verenigen, en 1 zijn’. Uit Uw vele reacties kan ik alleen maar opmaken dat Uw vereniging erg veel mensen op basis van ras, geloof en politieke overtuiging zal uitsluiten.

      5 likes
    • Prima reactie. Zo is het!

     7 likes
     • @Mijn naam doet er niet toe
      Helemaal mee eens en we zouden je naam toch vergeten omdat je uit je nek lult….
      Je wil Gladiator naar school sturen om hem de zelfde nonsens aan te leren als waarmee jij gebrainwashed bent……
      Moet niet gekker worden….
      Ik raad je aan eens wat documentatie van het Rode Kruis te doorspitten….. Veel in te vinden… onder andere over medicatie en voedselpakketten die het Rode Kruis wekelijks in Auschwitz bracht. Tja.. tot kort voor het einde van de oorlog toen de spoorwegen door de geallieerden zijn platgebombardeerd…..
      Maar ja… jij zal wel liever in je schoolboeken duiken… want schoolboeken liegen niet…..

      19 likes
   • @Gladiator

    Mensen kunnen zich beter afvragen waarom een vrouw van 90 gestraft moet worden voor de waarheid.
    Het zal wel in het verlengde liggen van zoveel leugens, zoals wie de werkelijke aanstichters waren van de WOII. Dan komt de waarheid even heel anders over en weet zelfs een kind nog te begrijpen dat de veroorzakers van de holocaust en de aanstichters van de WOII één en dezelfde zijn en komen uit de VS.

    Maar nog beter is dat men zich serieus zorgen gaat maken en mag afvragen hoe het kan dat Europa met opengestelde grenzen voor oorlogmisdadigers en verkrachters, kopschoppers en homo-haters, een nieuwe nazi zionistische holocaust ondergaat, maar dan één van een heel andere orde. Dit is één die van binnenuit landen moet vernietigen en uiteindelijk zal dwingen tot de ondergang van landen en overgang naar totale slavernij.

    32 likes
   • Helemaal mee eens, ben door uw verwijzing bij “europa the last battle” gekomen.
    Ik schrok me kapot over ons onderwijs, of juist het gebrek hieraan.
    Een ieder zou deze docu eerst moeten kijken voor ze hier reageren.

    14 likes
    • @Hans,

     Beste, u heeft echt volledig gelijk en ook ik ben zeer geschrokken toen ik deze docuserie voor het eerst zag. (heb deze inmiddels ruim 2x bekeken)

     Ik heb deze verder continue aangeprezen en u geloofd niet hoeveel NEGATIEVE kritiek ik heb moeten verwerken wat mij overigens totaal niet raakt.

     Ik ben echter blij dat u er zo over denkt en kan dan ook niet meer vragen dan dat u, indien mogelijk, deze docu ook overal ter sprake brengt.

     Hoe meer mensen dit namelijk doen hoe eerder het VOLK de echte waarheid onder ogen krijgt en dat is waar het om gaat.

     Bedankt voor uw reactie,

     Gladiator

     16 likes
     • Aan een ieder, collega’s, vrienden, familie waar ik mee praat over bovengenoemde docu of mijn andere kijk op mh17, 911 krijg ik steevast te horen “waar maak je je druk om, je kunt er toch niets aan veranderen” Iedereen heeft t te druk met zijn eigen gedoe.
      Op mjjn vraag aan een familielid of die mee wilde naar George van Houts inzaken 911 was het antwoord ” eigenlijk wil ik niet weten hoe we belazerd worden” Heb weinig hoop…
      Greets

      2 likes
   • @gladiator
    juist zo is het ,we zullen eens de werkelijke geschiedenis kennen en alle boeken in de prullenbak kunnen dumpen.
    de leraren alles anders moeten verkondigen op school.
    het zou ten goede komen aan de mensheid en de kijk veranderen op het tuig wat aan de macht is.

    14 likes
  • @Hawks
   Je hebt bijna gelijk…..
   Maar die vrouw spreekt geen onwaarheden… Het is immers nooit bewezen. En daarnaast lijkt het ook nog heel sterk dat het zo gaat als het verhaal vertelt….
   Van de 6 mln joden die vergast zouden zij in WO II, ZOUDEN ER ruim 4 mln in Auschwitz zijn omgebracht. Alleen heeft Auschwitz zijn gedenkteken jaren geleden veranderd naar 2.1 mln slachtoffers. Houdt in dat er in mijn geschiedenisboeken ooit in ieder geval al ruim 2 mln joden teveel geteld zijn….

   Daarnaast weten we dankzij documentatie van het Rode Kruis dat de meeste mensen in de kampen overleden zijn in de laatste paar maanden van de oorlog, toen de geallieerden de spoorwegen hadden gebombardeerd.

   Deze 2 FEITEN noemen lijkt me geen onjuistheid en dus had die vrouw NOOIT opgepakt mogen worden…
   Toch….?

   10 likes
   • Ha Sé Paratist,

    Ik geloof niet dat ik mij ergens uitlaat over of ik vind dat deze vouw een waarheid of een onwaarheid verkondig. Ik stel louter de nieuwswaarde van het artikel ter discussie: als je in Duitsland als Duitser een Duitse wet breekt dan wekt het geen verbazing dat een Duitse rechter je daarvoor veroordeelt. En dat is volgens mij geen nieuws.

    Als ik in Nederland als Nederlander het Nederlandse koningshuis beledig en het komt voor de rechter, dan wordt ik veroordeeld. Laat onverlet dat ik het persoonlijk belachelijk vind dat je op basis van iemands afkomst iemand anders moet behandelen/toetreden/respecteren. Principe is hetzelfde.

    3 likes
  • Peter Fitzek zit nu ook in de gevangenis omdat hij met het Königreich Deutschland kennelijk dingen deed die van de overheid niet mag. Hij deed echter precies hetzelfde als wat de Duitse Staat zelf doet. Dus werpen we hier de vraag maar eens op; wat een Staat mag, mag een burger NIET??? Dat moet eens uitgelegd worden. Helaas moeten we concluderen dat generaties voor ons al zó lang geconditioneerd zijn, dat ze woedend worden als je probeert te stellen dat dingen misschien toch anders zijn dan gedacht. Ik merk dat al bij mijn eigen ouders waar ik dit onderwerp niet aan mag snijden.

   10 likes
  • We worden op allerlei manieren gestraft.
   Oa met het betalen van belasting wat wettelijk niet eens is toegestaan.
   Denk dat er weinige zijn die dit weten.
   De overheid is dus stafbaar en moet voor het gerecht gesleept worden.

   http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/04/moet-je-die-belasting-echt-betalen-nu-in-nl/

   7 likes
 2. Anonymous NoLegalName

  Holacaust op de Palastijnen ja. Meer niet.

  22 likes
  • Wat bedoel je?
   Land is van Israël toch?
   Niet van bommengooiers

   3 likes
   • Land is van Israel toch, DUS NIET. Great Britain (AHUM) heeft het in 1946 aan de Rothschild geschonken. En raad eens wat voor wat voor ster die in hun Familie wapen hebben? Juist een Rode Ster evenals de identieke blauwe Israëlische Ster.
    Als zogenaamde goed makertje is het aan de Joden(?) geschonken.
    Voor het van de Britten was, was het van de door u genoemde bommengooiers.
    Maar ook dat volk mag u bij naam noemen hoor, het zijn namelijk Palestijnen.

    10 likes
    • het was 1917. het heette de balfour declaratie. de tegenprestatie van de rothschilds was het betrekken van de VS bij WO1. Ook dit gebeurde onder valse voorwendselen en haatpropaganda.

     1 likes
   • Land is niet van Israël maar bij VN besluit toegekend, terwijl er nog mensen woonde omdat Engeland niet meer wist wat ze ermee aanmoest. En ze gooien geen binnen maar stenen. Echt hoor…

    7 likes
 3. Ze heeft gelijk niet is wat het lijkt in deze wereld

  24 likes
  • Precies. Joden zijn verraden door de Khazaarse joden elite en Bankiers. Hitler (deels Joods) was hierbij een geïndoctrineerd werktuig. Een ware trekpop.

   8 likes
   • @King of light,

    Hitler had niets te maken met de Rothschilds. Hij was geen (bastaard)kind van hen, of op welke wijze dan ook gerelateerd, noch was hij deels Joods.
    Sterker nog: De dag dat hij gekozen werd trapte hij de Rothschild bankiers het land uit (Zij waren verantwoordelijk voor de economische malaise van de Weimar Republiek vanwege het dictaat dat wij kennen als de vrede van Versailles)

    Hij zette een nieuwe economie op, vrij van woeker, waarbij de ARBEIDER garant stond voor elke door de staat uitgegeven Reichsmark. Dit hield in dat voor elke Reichsmark die werd gecreëerd goederen moesten worden geproduceerd of een aantal uren moest worden gewerkt.

    Binnen DRIE JAAR was Duitsland uit de economische malaise, had zijn zelfvertrouwen hervonden, niet of nauwelijks criminaliteit en stond het GEZIN centraal als hoeksteen van de samenleving. (Duitsland was in de jaren ’30 het land waar de meeste baby’s werden geboren en nog geen 30 jaar later het land waar de MINSTE kinderen ter wereld werden gebracht)

    Dit alles schoot de bankiers in het verkeerde keelgat. Op 24 maart 1933, nog geen drie maanden nadat Hitler was gekozen, verklaarden de Joden de oorlog aan Duitsland. In juli 1933 was er in Amsterdan een Internationaal Joods Congres, waarin werd opgeroepen tot een wereldwijd boycot van goederen, geproduceerd in Duitsland. Hieraan werd massaal gehoor gegeven en wanneer er ergens ter wereld een (Christelijke) winkelier het lef had om tóch Duitse producten te verkopen werd zijn complete winkel vernield.

    Duitsland moest en zou VOL-LE-DIG worden vernietigd, zowel fysiek als spiritueel, als emotioneel. (www.hellstormdocumentary.com), ENKEL EN ALLEEN omdat Hitler liet zien HOE je onder het juk van de bankiers vandaan kunt komen, namelijk door een economie op te zetten die vrij van woeker is en waar de ARBEIDER MET ZIJN GEZIN centraal staan. Dit is de WARE BETEKENIS van de zin “Arbeit macht frei”. Vrij van de Joods-babylonische woeker van rente op rente op rente, etc.

    Op de dag van de Duitse overgave (8 mei 1945) had Duisland 0 schuld bij de bankiers. Zij waren, en zijn tot op de dag van vandaag, ALS DE DOOD, dat iemand deze economische blauwdruk als voorbeeld gaat nemen.

    Daarom is Hitler de meest gedemoniseerde persoon in de geschiedenis van de mensheid. Daarom is Duitsland tot 2099 een bezet land. Daarom is een eeuwenoud symbool van vruchtbaarheid (de swastika) a.g.v. haatprogaganda verworden tot hét symbool van psychologische oorlogsvoering. Daarom worden er duizenden docu’s, boeken, films (door het Joodse Hollywood) geproduceerd die Duitsers als domme slechterikken neerzetten.

    Om ons van de daadwerkelijke geschiedenis en de waarheid af te houden en niet verder kijken dan dat onze neus lang is. Al deze sprookjes, die ons vanaf kinds af aan worden geïndoctrineerd zijn verhalen zonder enig forensisch bewijs (de forensische bewijzen spreken deze verhalen juist tegen) om:

    A: Enorme betalingen aan Israël (en joden) te doen (Wiedergutmachung)
    B: Israël een vrijbrief te geven om ELKE VN resolutie naast zich neer te leggen, buurlanden aan te vallen, mensen uit te moorden en alles wat een geciviliseerd ras/ mens NIET ZOU DOEN!

    7 likes
 4. Deze 90 jarige mevrouw was 12 toen WO2 uitbrak en 17 toen die eindigde. Geen peuter of kleuter dus destijds, maar oud en wijs genoeg om zich een mening te vormen wat er bij haar in de buurt / land gebeurde.
  De ‘veteranen ‘ daarentegen die men de laatste jaren vraagt aanwezig te zijn bij de nationale dodenherdenking zijn dik in de 70 of begin 80 en kunnen qua leeftijd nóóit mee hebben gevochten destijds.
  Denk daar maar eens over na.

  14 likes
  • @Bella Schaap

   Goed gezien. En over 50 jaar vindt men nog steeds holocaust-slachtoffers….Hoe dat kan weet ik ook niet, maar het zal mij verbazen als het niet zo is…. Dat heet uitmelken tot de laatste drup.

   10 likes
 5. De mens is op zich al een dom beestje, dat van iedere domme poep een religie maakt. En hier in Duitsland hebben ze de holocaust religie gemaakt. Twijfel je eraan, kom je in de bajes te zitten. Nog steeds fascistisch dus.

  18 likes
 6. Ook ik wilde eigenlijk niet reageren, maar zoals een eerdere persoon al zei: hier moeten we op reageren. Het kan niet zo zijn dat meningen door een rechter worden beoordeeld als goed of fout. Hoe verwerpelijk haar mening ook is, het is een mening en zij heeft het recht die naar buiten te brengen. Wael stel ik het op prijs als afwijkende meningen worden voorzien van een goede onderbouwing.

  Als we dit soort meningen gaan verbieden krijgen we Turkse toestanden, waar personen die het niet eens zijn met de heersende dictator in de gevangenis verdwijnen. Oeps, wat zeg ik nu, ze zit inderdaad in de gevangenis!!!!

  7 likes
  • Recht van vrije meningsuiting word alleen aanvaard als je met de rest meegaat, ga je tegen de rest in, dan vervalt die wet (ja staat in de grondwet-België)
   Daarom dat het zgn fake nieuws door de politiek word gezien als een gevaar voor de samenleving, terwijl dat die zelfde politiek en de gevestigde media orde niets anders doen.

   Haat en tweedracht zaaien mag niet, staat in de wet, discrimineren/stigmatiseren mag niet, staat in de wet……..sinds wanneer staan politici en de gevestigde media orde dan boven die wetten???????

   Het is makkelijk met de vinger wijzen naar anderen, terwijl dat ze geen haar beter zijn, ze zijn het gespuis dat er uit moet!!!

   11 likes
 7. De as van het kwaad is en was nog steeds Washington Londen Tel-Afif
  Er is een uitstekende administratie bijgehouden van het aantal Joden dat in kampen is omgekomen zoals je van Grundliche Duitsers kunt verwachten en dan kom je op ongeveer 273000, en zeker geen 6 miljoen!!
  Ik wil dit niet goed praten maar het begrip Holocaust word misbruikt om de smerigste misdaden tegen de menselijkheid te verhullen.

  16 likes
 8. De veteranen die men de laatste tien jaar optrommeld hebben nooit deelgenomen aan de strijd!!! Klópt niet qua leeftijd … waren peuter/ kleuter destijds! Niet eens puber/ adolescent!
  Veelal oud Indië gangers … maar óók zij waren niet in de leeftijd om deel te nemen aan de oorlog, waren nog te klein, zaten in het vrouwen/ mannenkamp. Lees jezelf in!
  Om deel te nemen aan WO2 moest je mínstens 17 zijn.

  Al die 17 jarigen van destijds moeten nu ongeveer 94 zijn!

  7 likes
 9. Op de officiële lezing van de Holocaust valt wel degelijk het één en ander af te dingen. Wat dat betreft vormt de Holocaust geen uitzondering op de rest van de geschiedenis. Het enige verschil is dat het betwisten van de officiële versie van de Holocaust in veel landen wettelijk geregeld is.

  0 likes
  • @Tijn,

   Tja beste,

   Daar slaat u dus de nagel vol mee op z’n kop,

   “het betwisten van de officiële versie van de Holocaust in veel landen wettelijk geregeld”,

   Dat zou toch veel zo niet de meeste mensen met een klein beetje eigen denkvermogen aan het DENKEN moeten zetten, niet!!!???

   Dit is op zijn minst een dictatoriaal gebod!!

   Maar we leven dan ook heel gewoon in een DICTATUUR!!!~

   Gegroet,

   Gladiator

   7 likes
 10. LS…

  Het zogenaamde uitverkoren volk goochelt al eeuwen met cijfers en getallen zo ook met de 6.000.000 slachtoffers van de holocaust. 50.000.000 doden in de Tweede Wereldoorlog. De Bolsjewieken (Joden) hebben miljoenen Russen afgeslacht. Daar hoor je die hysterisch krijsende Zio Nazi niet over ! Om te kotsen !

  7 likes
 11. Dit is onderdrukking van de waarheid , en dat de meeste mensen zelfs boos worden als je ze met de waarheid benaderd dan is dat de kracht van de levenslange indoctrinatie. De pen is machtiger dan het zwaard. Ik wacht gespannen af wanneer wij , geregistreerde bezoekers van alternatieve websites, van ons bed worden gelicht omdat we (ik verzin maar wat) staatsgevaarlijke extremisten zouden zijn. De burger gelooft het toch wel en zal niet voor ons opkomen.
  Maar de rest wacht een nieuwe financiele ramp en de derde wereldoorlog op , dus echt risico lopen doen we niet want we hebben toch al geen toekomst.

  6 likes
 12. Aan alle gebrainwashte, alhier een gratis citaat van een befaamd wereldleider.
  Hopelijk zet het u op z’n minst aan het denken…

  “De overwinnaar wordt nooit gevraagd of hij de waarheid sprak.”

  6 likes
 13. Genoeg joden die dit beleid ernstig betreuren?

  2 likes
  • Micha Kat moet zijn mening hierover eens duidelijk ventileren, daar kunnen ze het mee doen dat overdrijven ook een vak is?
   Het is echter een feit dat niet alleen Joden zijn vervolgd maar heel wat volksstammen INdianen, Armeniers etc?

   0 likes
 14. Een open vraag… door het vernietigen van de infrastructuur door de geallieerden, zou het kunnen dat dit voedselbevoorrading zou kunnen hebben belemmerd, waardoor werkkampen niet bevoorraad konden worden en er mensen een hongerdood stierven?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse Jaap van Dissel verdient goud geld aan coronatest: ‘Belangenverstrengeling’

Christian Drosten wordt in de media vaak ...

duitse

Duitse student maakt GEHAKT van corona-hype. Zijn docu wordt massaal bekeken

Op 28 juni plaatste de Duitse student ...