Homepagina » Mens en Dier » Vrouw krijgt sneer van Hugo de Jonge na kritische vraag over immuniteit: ‘Stuitend’
hugo de jonge
Foto: European People's Party CC BY 2.0

Vrouw krijgt sneer van Hugo de Jonge na kritische vraag over immuniteit: ‘Stuitend’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid ging zondag in de Abel Herzberglezing in Amsterdam in op de gevolgen van de coronacrisis op de samenleving. Die crisis kan volgens hem niet bezworen worden met het huidige systeem. Er is een nieuwe balans nodig tussen markt, overheid en samenleving, zei De Jonge.

Na zijn lezing kreeg de minister een vraag van een vrouw die bij hem kennelijk een gevoelige snaar raakte. Criticaster1960 legt de situatie uit: “De Jonge krijgt een vraag die hij niet begrijpt. De vrouw doelt op versterking van de immuniteit door bijvoorbeeld een gezonde levenswijze. Hugo noemt uiteraard het vaccin en lijkt de draad kwijt te zijn nadat hij zijn riedel heeft afgedraaid. Het dedain waarmee hij afsluit is stuitend.”

De vrouw zei dat de geneeskunde en de gezondheidszorg erg geneigd zijn om een ‘golden bullet’-theorie aan te hangen, dus dat er slechts één oplossing is voor een bepaald probleem. In dit geval het vaccin als oplossing voor de coronacrisis.

“Ik denk dat dat een heel smal perspectief is. We weten inmiddels dat we daar met een wat bredere, meer holistische blik naar moeten kijken. Zou jij daar iets over willen zeggen?” vroeg ze.

Afgekapt door de presentator

“De hoofdroute om de bladzijde om te slaan en dat nare virus achter ons te laten, is natuurlijk wel degelijk vaccinatie. Daar werken we met man en macht aan. Ik hoop van harte dat we dat binnen afzienbare tijd voor elkaar gaan krijgen. Dat helpt echt, dat helpt geweldig. Het heeft al zoveel nare ziektes de wereld uit geholpen,” zei De Jonge.

De vrouw wees er vervolgens op dat het versterken van de immuniteit bij heel veel ziektes een rol speelt, veel meer nog dan we voorheen dachten. Vervolgens werd ze afgekapt door presentator Clayde Menso.

Hugo de Jonge walste over haar heen: “Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie. Ik vermoed dat mevrouw een heel ander discours uit wil. Ik denk dat Clayde dan op een geweldige manier gaat ingrijpen. Dit is een buitengewoon boeiend dispuut, maar ik denk dat de hele rest van de zaal en de samenleving uitcheckt als wij hier nu ons beider hobby helemaal gaan botvieren.”

4.6 24 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
7 maanden geleden

Wat een stel hufters !!
Wat een nivo !!

Robbin Rodel
Robbin Rodel
Reactie op  koddebeier
7 maanden geleden

En wat is NIVO? Als ik vragen mag ken namelijk alleen maar Niveau!! 😂😂😂

karton
karton
Reactie op  Robbin Rodel
5 maanden geleden

@ Robbin Rodel.
Wat een vreselijk kinderachtige reactie R.R. ! U levert geen enkele bijdrage aan deze “discussie”.
Ik schrijf dit, zittend aan mijn BURO !!!

Monique
Monique
7 maanden geleden

Brrr ik krijg gewoon de rillingen als ik die Hugo de Jonge zie, bah!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Weldra is de tijd aangebroken en dan wordt je bij dit soort kritiek op de minister gewoon openbaar gefusilleerd. De kristalnacht duurde ook even nadat in de jaren 30 in Duitsland de machtigingswet werd aangenomen. Voor bepaalde groepen werden wel verplichte medische onderzoeken ingesteld. Dit is Geobels/Mengle 2.0

Robbie
Robbie
Reactie op  Monique
4 maanden geleden

De vertegenwoordigers, avatars en demonen van satan zitten niet alleen in het vaticaan maar hebben zich ook in gristelijke partijen geïnfitreerd!

ben
ben
7 maanden geleden

liego de jonge is er enkel om vaccins te verkopen.
elke vraag die niet positief of het belang verdedigt van vaccinatie is niet gewenst en dient vermeden te worden.

ik snap werkelijk niet dat er nog mensen zijn die een eerlijk/objectief antwoord verwachten van liego de jonge cs……
is het een soort van sadomasochisme of zo ?

Rob
Rob
Reactie op  ben
7 maanden geleden

Nee, het is geen sadomasochisme. Het is satanisme, het offeren van mensenlevens. Het satanisme is de religie die overal doorheen schemert op deze planeet. Dus het schemert ook door de politiek heen. Het is een agenda van de satanisten op deze planeet. De politiek voert het uit in eigen land.

Lab
Lab
7 maanden geleden

Hugo de Jonge en vrienden hebben deze hobby: Het uitrollen van de Commonpass:
CommonPass framework for safe and secure border crossing
https://www.youtube.com/watch?v=hvHxMA1kA-g

The Commons Project, The World Economic Forum and The Rockefeller Foundation convened over 350 public
and private sector leaders from 52 countries around the world on July 9th to design and launch
the CommonPass framework to address those challenges.

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  Lab
7 maanden geleden

Nederland en nog 14 landen hebben bij Covi-Pass hun bestelling gedaan voor 50 miljoen paspoorten.
De originele site is niet meer bereikbaar: covipass.com
De Benelux site nog wel: http://www.covipassbenelux.nl

jack
jack
7 maanden geleden

dit vindt je terug voor 80/90 procent bij de Nederlandse politicie en in de top van het bedrijfsleven, wat ze niet kunnen of willen begrijpen wordt door hun weggezet als complot theorie of als onwetende. maar wie is er nu de onwetende idioot.???

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  jack
7 maanden geleden

De onwetende is degene, die niet kan/wil begrijpen, dat de waarheid moedwillig niet gediend wordt.

En Hugootje is een mens, die niet kan en wil begrijpen, dus handelt hij steeds wilder om zich heen slaand als de overbekende kat, die eenmaal in het nauw gedreven, rare sprongen maakt.

Maar die sprongen houden geen stand. Het hele politieke circus o.l.v. de zichzelf noemende circusdirecteur stevent op zijn eigen faillissement af.

Tja, de club van ministers kan nog niet eens het woord waarheid spellen, laat staan, dat ze de betekenis kennen en begrijpen.

Binnenkort in dit politieke circus/theater de
ontknoping met een grootse finale!!!

Rob
Rob
Reactie op  jack
7 maanden geleden

Ze maken alleen maar deel uit van een wereld van macht en controle. In die wereld bestaat geen waarheid, alleen leugens, bedrog, ontkenning (van waarheid), misleiding, afleiding. Alles om de waarheid verborgen te houden en ten koste van alles. Ze liegen zelfs nog over leugen. Dat ze mensen die de waarheid zien bestempelen als complot theoretici is alleen maar om de waarheid verborgen te houden en de globalistische agenda te beschermen. Dus mensen die zien wat er werkelijk gebeurt zijn geen complot theoretici, politici etc zijn ontkenners van wat er werkelijk gebeurt. Maar dat zij het ontkennen betekent niet dat het niet gaande is. Hun eigen beleid laat al zien wat er gaande is. Veel mensen zien het en toch blijven ze het ontkennen. Dat soort machtswellustelingen zijn wat dat betreft in feite van god los. Geen vonkje geweten en geen greintje menselijkheid is er meer in hen. Pure macht is wat over blijft. En die macht wordt steeds extremer. En zo gaan ze recht tegen de evolutie in. Evolutie is vanuit de kern in de mens. Macht wordt alleen maar steeds extremer en dus steeds duisterder. En ze hebben haast als je de berichten zo gelezen hebt. E daarmee laten ze zelf zien wat er gaande is… wat ze zelf ook weer ontkennen.

Lawke
Lawke
7 maanden geleden

..”Het heeft al zoveel nare ziektes de wereld uit geholpen,” zei De Jonge…

Okay, welke ziektes zijn er verdwenen? Hoeveel vaccinatierondes zijn er al mislukt in het verleden? Hoeveel mensen stierven er of raakten voor het leven ziek? Waarom worden de ondertussen duizenden wetenschappers en/of dokters met tegengestelde visie de mond gesnoerd? Serieuze vragen voor een liegende Pinocchio van een minister… Rot op schele!

Jets
Jets
7 maanden geleden

QUOTE

“Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie.”

UNQUOTE

Wat een idiote uitspraak !!!

In de jaren ’60 al, toen ik werd gevaccineerd ben ik twee keer ziek geworden (de mazelen en de bof).
Toen al zat het niet goed, nu al gaat het niet goed en het zal nooit goed gaan.

Vaccinaties zijn gif. In de Aryurveda Veda wordt er gesproken over het NOOIT toedienen van allerlei stoffen die “NIET LICHAAMS EIGEN” zijn.

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Jets
7 maanden geleden

Inderdaad een idiote uitspraak.

Immuniteit en vaccinatie zijn totaal verschillende zaken.
Je versterkt helemaal niets, je zet alleen je eigen afweersysteem aan dus jezelf bewust (met verzwakte ziekte makers) te infecteren.
Het gevolg is dat je afweer systeem “aan-staat” als de echte ziekte maker voorbij komt.

Biker
Biker
Reactie op  Ontkenner
7 maanden geleden

U heeft 100% gelijk maar het probleem met vaccinaties die worden gemaakt in opdracht van iemand (Bill Gates) die van mening is dat de wereldbevolking gereduceerd moet worden tot maximaal een half miljard is dat je niet weet wat er allemaal in die vaccins zit. Dus sla mij maar over, ik vertrouw op mijn immuunsysteem ook al ben ik “al” 66.

RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

“Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie. Ik vermoed dat mevrouw een heel ander discours uit wil. Ik denk dat Clayde dan op een geweldige manier gaat ingrijpen. Dit is een buitengewoon boeiend dispuut, maar ik denk dat de hele rest van de zaal en de samenleving uitcheckt als wij hier nu ons beider hobby helemaal gaan botvieren.”

Botvieren op samenleving mensen uitchecken en niet luisteren zal dat walgelijke ventje bedoelen. Niet luisteren na vragen van de samenleving en vreselijk arrogant zijn ze , de nieuwe nederlandse goden wanen ze zich. Ze kunnen diep vallen ! De economie kapot gemaakt om niets en nu het blijkt dat corona minder erg is dan gedacht zien ze de kans schoon om absolute macht naar zich toe te trekken.

Democratie is er niet in dit land waar criminele hufters als dictators regeren.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  RayOfLight
7 maanden geleden

Integere mensen zijn de gastheer voor het virus dat corruptie heet.

Stay Positive
Stay Positive
7 maanden geleden

Alleen zelf als volk kunnen we hiertegen verzetten. Alleen dan moet het massaal, wanneer??

Niek Wittebrood
Niek Wittebrood
Reactie op  Stay Positive
5 maanden geleden

Virus waarheid is al sinds maart 2020 actief en je kunt je aansluiten bij regionale facebook groepen ik ben lid van de groep in Amersfoort. En heb al op de demo van 7 nov j.l. gespeeld. 21 november is er op Maliveld den haag een Demonstratie.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

” “Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie. (…)”

Ik vraag mij af of Hugo de J beseft wat hij hier roept.

Hij roept dus dat voor elke ziekte, infectie, een vaccin moet komen omdat men anders doodgaat.

Kan nog leuk worden.
Voor elk verkoudheidje, en dat zijn er nogal wat, een apart vaccin.

x

Check Also

sven

Sven Hulleman legt in 2 minuten de absurditeit van de coronavaccinatie bloot

Sven Hulleman van de populaire podcast Een ...

huisarts

Veel steun voor huisarts uit Lelystad die coronavaccin weigert te geven: ‘Respect!’

Huisarts Ramdas uit Lelystad weigert om zelf ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x