Homepagina » Mens en Dier » Vrouw krijgt sneer van Hugo de Jonge na kritische vraag over immuniteit: ‘Stuitend’
hugo de jonge
Foto: European People's Party CC BY 2.0

Vrouw krijgt sneer van Hugo de Jonge na kritische vraag over immuniteit: ‘Stuitend’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid ging zondag in de Abel Herzberglezing in Amsterdam in op de gevolgen van de coronacrisis op de samenleving. Die crisis kan volgens hem niet bezworen worden met het huidige systeem. Er is een nieuwe balans nodig tussen markt, overheid en samenleving, zei De Jonge.

Na zijn lezing kreeg de minister een vraag van een vrouw die bij hem kennelijk een gevoelige snaar raakte. Criticaster1960 legt de situatie uit: “De Jonge krijgt een vraag die hij niet begrijpt. De vrouw doelt op versterking van de immuniteit door bijvoorbeeld een gezonde levenswijze. Hugo noemt uiteraard het vaccin en lijkt de draad kwijt te zijn nadat hij zijn riedel heeft afgedraaid. Het dedain waarmee hij afsluit is stuitend.”

De vrouw zei dat de geneeskunde en de gezondheidszorg erg geneigd zijn om een ‘golden bullet’-theorie aan te hangen, dus dat er slechts één oplossing is voor een bepaald probleem. In dit geval het vaccin als oplossing voor de coronacrisis.

“Ik denk dat dat een heel smal perspectief is. We weten inmiddels dat we daar met een wat bredere, meer holistische blik naar moeten kijken. Zou jij daar iets over willen zeggen?” vroeg ze.

Afgekapt door de presentator

“De hoofdroute om de bladzijde om te slaan en dat nare virus achter ons te laten, is natuurlijk wel degelijk vaccinatie. Daar werken we met man en macht aan. Ik hoop van harte dat we dat binnen afzienbare tijd voor elkaar gaan krijgen. Dat helpt echt, dat helpt geweldig. Het heeft al zoveel nare ziektes de wereld uit geholpen,” zei De Jonge.

De vrouw wees er vervolgens op dat het versterken van de immuniteit bij heel veel ziektes een rol speelt, veel meer nog dan we voorheen dachten. Vervolgens werd ze afgekapt door presentator Clayde Menso.

Hugo de Jonge walste over haar heen: “Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie. Ik vermoed dat mevrouw een heel ander discours uit wil. Ik denk dat Clayde dan op een geweldige manier gaat ingrijpen. Dit is een buitengewoon boeiend dispuut, maar ik denk dat de hele rest van de zaal en de samenleving uitcheckt als wij hier nu ons beider hobby helemaal gaan botvieren.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • koddebeier schreef:

  Wat een stel hufters !!
  Wat een nivo !!

  0 likes
 • Monique schreef:

  Brrr ik krijg gewoon de rillingen als ik die Hugo de Jonge zie, bah!

  0 likes
  • MdeFilosoof schreef:

   Weldra is de tijd aangebroken en dan wordt je bij dit soort kritiek op de minister gewoon openbaar gefusilleerd. De kristalnacht duurde ook even nadat in de jaren 30 in Duitsland de machtigingswet werd aangenomen. Voor bepaalde groepen werden wel verplichte medische onderzoeken ingesteld. Dit is Geobels/Mengle 2.0

   0 likes
 • ben schreef:

  liego de jonge is er enkel om vaccins te verkopen.
  elke vraag die niet positief of het belang verdedigt van vaccinatie is niet gewenst en dient vermeden te worden.

  ik snap werkelijk niet dat er nog mensen zijn die een eerlijk/objectief antwoord verwachten van liego de jonge cs……
  is het een soort van sadomasochisme of zo ?

  0 likes
  • Rob schreef:

   Nee, het is geen sadomasochisme. Het is satanisme, het offeren van mensenlevens. Het satanisme is de religie die overal doorheen schemert op deze planeet. Dus het schemert ook door de politiek heen. Het is een agenda van de satanisten op deze planeet. De politiek voert het uit in eigen land.

   0 likes
 • Lab schreef:

  Hugo de Jonge en vrienden hebben deze hobby: Het uitrollen van de Commonpass:
  CommonPass framework for safe and secure border crossing
  https://www.youtube.com/watch?v=hvHxMA1kA-g

  The Commons Project, The World Economic Forum and The Rockefeller Foundation convened over 350 public
  and private sector leaders from 52 countries around the world on July 9th to design and launch
  the CommonPass framework to address those challenges.

  0 likes
 • jack schreef:

  dit vindt je terug voor 80/90 procent bij de Nederlandse politicie en in de top van het bedrijfsleven, wat ze niet kunnen of willen begrijpen wordt door hun weggezet als complot theorie of als onwetende. maar wie is er nu de onwetende idioot.???

  0 likes
  • Harrie H. Braam schreef:

   De onwetende is degene, die niet kan/wil begrijpen, dat de waarheid moedwillig niet gediend wordt.

   En Hugootje is een mens, die niet kan en wil begrijpen, dus handelt hij steeds wilder om zich heen slaand als de overbekende kat, die eenmaal in het nauw gedreven, rare sprongen maakt.

   Maar die sprongen houden geen stand. Het hele politieke circus o.l.v. de zichzelf noemende circusdirecteur stevent op zijn eigen faillissement af.

   Tja, de club van ministers kan nog niet eens het woord waarheid spellen, laat staan, dat ze de betekenis kennen en begrijpen.

   Binnenkort in dit politieke circus/theater de
   ontknoping met een grootse finale!!!

   0 likes
  • Rob schreef:

   Ze maken alleen maar deel uit van een wereld van macht en controle. In die wereld bestaat geen waarheid, alleen leugens, bedrog, ontkenning (van waarheid), misleiding, afleiding. Alles om de waarheid verborgen te houden en ten koste van alles. Ze liegen zelfs nog over leugen. Dat ze mensen die de waarheid zien bestempelen als complot theoretici is alleen maar om de waarheid verborgen te houden en de globalistische agenda te beschermen. Dus mensen die zien wat er werkelijk gebeurt zijn geen complot theoretici, politici etc zijn ontkenners van wat er werkelijk gebeurt. Maar dat zij het ontkennen betekent niet dat het niet gaande is. Hun eigen beleid laat al zien wat er gaande is. Veel mensen zien het en toch blijven ze het ontkennen. Dat soort machtswellustelingen zijn wat dat betreft in feite van god los. Geen vonkje geweten en geen greintje menselijkheid is er meer in hen. Pure macht is wat over blijft. En die macht wordt steeds extremer. En zo gaan ze recht tegen de evolutie in. Evolutie is vanuit de kern in de mens. Macht wordt alleen maar steeds extremer en dus steeds duisterder. En ze hebben haast als je de berichten zo gelezen hebt. E daarmee laten ze zelf zien wat er gaande is… wat ze zelf ook weer ontkennen.

   0 likes
 • Lawke schreef:

  ..”Het heeft al zoveel nare ziektes de wereld uit geholpen,” zei De Jonge…

  Okay, welke ziektes zijn er verdwenen? Hoeveel vaccinatierondes zijn er al mislukt in het verleden? Hoeveel mensen stierven er of raakten voor het leven ziek? Waarom worden de ondertussen duizenden wetenschappers en/of dokters met tegengestelde visie de mond gesnoerd? Serieuze vragen voor een liegende Pinocchio van een minister… Rot op schele!

  0 likes
 • Jets schreef:

  QUOTE

  “Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie.”

  UNQUOTE

  Wat een idiote uitspraak !!!

  In de jaren ’60 al, toen ik werd gevaccineerd ben ik twee keer ziek geworden (de mazelen en de bof).
  Toen al zat het niet goed, nu al gaat het niet goed en het zal nooit goed gaan.

  Vaccinaties zijn gif. In de Aryurveda Veda wordt er gesproken over het NOOIT toedienen van allerlei stoffen die “NIET LICHAAMS EIGEN” zijn.

  0 likes
  • Ontkenner schreef:

   Inderdaad een idiote uitspraak.

   Immuniteit en vaccinatie zijn totaal verschillende zaken.
   Je versterkt helemaal niets, je zet alleen je eigen afweersysteem aan dus jezelf bewust (met verzwakte ziekte makers) te infecteren.
   Het gevolg is dat je afweer systeem “aan-staat” als de echte ziekte maker voorbij komt.

   0 likes
   • Biker schreef:

    U heeft 100% gelijk maar het probleem met vaccinaties die worden gemaakt in opdracht van iemand (Bill Gates) die van mening is dat de wereldbevolking gereduceerd moet worden tot maximaal een half miljard is dat je niet weet wat er allemaal in die vaccins zit. Dus sla mij maar over, ik vertrouw op mijn immuunsysteem ook al ben ik “al” 66.

    0 likes
 • RayOfLight schreef:

  “Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie. Ik vermoed dat mevrouw een heel ander discours uit wil. Ik denk dat Clayde dan op een geweldige manier gaat ingrijpen. Dit is een buitengewoon boeiend dispuut, maar ik denk dat de hele rest van de zaal en de samenleving uitcheckt als wij hier nu ons beider hobby helemaal gaan botvieren.”

  Botvieren op samenleving mensen uitchecken en niet luisteren zal dat walgelijke ventje bedoelen. Niet luisteren na vragen van de samenleving en vreselijk arrogant zijn ze , de nieuwe nederlandse goden wanen ze zich. Ze kunnen diep vallen ! De economie kapot gemaakt om niets en nu het blijkt dat corona minder erg is dan gedacht zien ze de kans schoon om absolute macht naar zich toe te trekken.

  Democratie is er niet in dit land waar criminele hufters als dictators regeren.

  0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Alleen zelf als volk kunnen we hiertegen verzetten. Alleen dan moet het massaal, wanneer??

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  ” “Immuniteit versterk je natuurlijk door vaccinatie. (…)”

  Ik vraag mij af of Hugo de J beseft wat hij hier roept.

  Hij roept dus dat voor elke ziekte, infectie, een vaccin moet komen omdat men anders doodgaat.

  Kan nog leuk worden.
  Voor elk verkoudheidje, en dat zijn er nogal wat, een apart vaccin.

  0 likes
 • Johan schreef:

  wedden dat ze de verkiezingen willen uitstellen?… dat zie iedereen hopelijk nu toch aankomen?! Het ‘vuile werk’ is nog niet af dus…

  0 likes
 • M schreef:

  Hobby?????

  Als minister/politicus heb je de plicht om open te staan voor ALLE mogelijke oplossingen en niet door een rietje te kijken naar 1 oplossing waar big pharma zich scheel aan verdient.

  Oftewel Hugo is die deur aan deur verkoper met 1 product die hatelijk zijn lakschoen altijd tussen de deur weet te ztten.

  Dit is geen politicus, maar een verkoper.
  Kan je alleen vertellen wat hem is opgedragen jou te vertellen, zoals hij dat heeft geleerd als basisschool leraar onderbouw, propaganda door de strot van kindertjes duwen.
  Nu alleen doet ie dat bij volwassenen en het is ergerlijk.
  Bruins werd onwel en Hugootje kon het stokje zo overnemen.
  Bruins wilde hier niet aan meewerken? Dus moest “geruimd” worden?

  Walg

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Nederland is afgedaald op het niveau van een gemiddelde bananenrepubliek. Zelfs landen in Afrika zijn beschaafder en beter af.

  Alleen in door en door corrupte en politiek verrotte landen worden mensen als Hugo de Jonge beschermd en mogen en kunnen straffeloos doen wat ze willen. In politiek gezond functionerende landen zou Hugo, Rotte, Grappershaus, Ollongren, Jetten etc. en uiteindelijk praktisch gezien alle gecontroleerde politici en consorten allang zijn opgepakt en veroordeeld voor belangenverstrengeling, fraude, misdadig en crimineel handelen. Hugo de Jonge, met zijn asociale en arrogante manier van optreden, vertelt uiteindelijk in feite meer over de corrupte en misdadige toestand van Nederland dan zichzelf en zijn maffioso meesters.

  Het wordt steeds duidelijker dat Hugo een loopjongen en vazal is van de zionisten en de farmaceutische maffia, die om welke reden dan ook (o.a. implanteren van gel chip) een herhaalde verplichte vaccinatie, waarbij de langetermijn bijwerkingen onduidelijk zijn. Dat er bijwerkingen zijn mag duidelijk zijn, ieder chemisch ‘medicijn’ heeft nu eenmaal bijwerkingen en uiteindelijk geen mens is hetzelfde en zal daarom ieder weer anders reageren op een vaccin.

  Hugo en de andere verheerLIJKte politici willen hun destructieve 15 minutes of fame op deze bol, maar de prijs die ze daarvoor uiteindelijk zullen betalen, voor hun 15 minuten, blijft een verrassing.

  0 likes
  • Ron Jaspers schreef:

   Het Leugentijdperk.De door u genoemde landverraders zijn marionetpoppen van de (nazi) bilderberg groep.Ze voeren bewust of onbewust de communistische N.W.O. agenda uit.Per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de vaccinazi,s zijn daar geschikt voor.

   0 likes
 • salvar schreef:

  worden jullie ook zo kwaad op dit stuk onbenul?

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Hoe kunnen overheden mensen lozen die duur of overbodig zijn en het systeem geld kosten en eerder een last dan lust zijn. Heel simpel, met een roundupvaccin, misschien?

  Uiteindelijk heeft de Jonge al aangegeven ouderen, zieken, zwakkeren, gehandicapten eerst te willen vaccineren. Precies de groep die het meest op de begroting drukt.

  Weg met dezen, betekent geen pensioenen, uitkeringen meer, geen ingewikkelde en dure verzorging meer, huizen voor buitenlanders komen beschikbaar, belastinginkomsten gaan omhoog o.a. door erfbelasting en zo zullen er ongetwijfeld veel meer voordelen kleven aan het stilletjes, systematisch en gefaseerd opruimen onder het voorwendsel van beschermen middels een vaccin.

  Vaccineren biedt veel voordeel, alleen niet voor de ontvanger. En een Ugootje zal het ‘over de rand helpen tillen’ alles worst zijn.

  0 likes
 • ham schreef:

  Glad als een aal.

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De Jonge ? Door de Cabal geselecteerde leraar lagere school ? Kon de leerlingen niet aan dus dan maar de politiek in… Mispoes Hugo, zelf een ongeletterde weet in het huidige politieke klimaat van list en bedrog dat hij of zij constant belazerd wordt…

  0 likes
 • IEMAND schreef:

  HET IS ALLANG BEWEZEN !!!!!!!!

  0 likes
 • kuus schreef:

  De Jonge de nederlandse bill gates.

  0 likes
 • Edward schreef:

  De CV van Hugo de Clown als Minister van Volksgezondheid is meer dan lachwekkend, een schoolmeester met een HAVO opleiding, meer is het niet. Dat CDA is een hele enge partij en schuurt tegen facisme aan.

  0 likes
 • Petrus schreef:

  de Jonge is en blijft een ongelofelijke hangjas!

  0 likes
 • Ouwe schreef:

  Mij is geleerd dat supplementen zoals, zink, vitamine c, selenium etc. je immuunsysteem sterker maken. Deze krijg je ook binnen door groenten, vlees, vis en fruit te eten.
  Ik weet zeker dat de gemiddelde nederlander dat ook weet en dat die mevrouw der van op uit ging dat de Jonge zo zou uitspreken, om te conformeren dat hij echt de weg kwijt is.

  0 likes
 • Ron schreef:

  Ja natuurlijk als je kan bewijzen dat er een geneesmiddel is zoals Zink, quercetine, hydroxychloroquine, broomhexine, azithromycine en heparine zijn allemaal behandelingen waarvan wetenschappelijk bewijs of praktisch gebruik door artsen hebben aangetoond dat ze met succes kunnen worden gebruikt tegen COVID-19, zegt SPR. Amerikaanse artsen die bijvoorbeeld zink, hydroxychloroquine en azithromycine gebruiken: Melden een afname van 84% in ziekenhuisopnames, een afname van 50% in sterftecijfers onder reeds gehospitaliseerde patiënten..
  Geen enkel vaccin volgt de natuurlijke weg van besmetting indien ingespoten en bijgevolg is de bewering prietpraat. Deze man maakt zich wetenschappelijk belachelijk.Uw ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten uw ziekteverzekering zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld.Waarom zovele mensen moeten sterven en andere therapieën geen kans krijgen? Je kan als farmabedrijf geen spoedprocedure doorlopen voor een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. Met andere woorden: je kunt voor het vaccin geen noodtraject doorlopen als er al een behandeling is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat kan jaren duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet. Corona is makkelijk te doden met ivermectine maar dat mag niet.Er worden afspraken gemaakt met bedrijven die gezondheidscrises creëren door mensen verslaafd te maken aan pijnstillers en jongens medicijnen te laten slikken die borstgroei veroorzaken, en die gesponsord worden door Gates. What could possibly go wrong?

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Wat kun je anders verwachten van een minister met alleen een Pabo-opleiding? Hij is totaal ongeschikt voor deze baan.

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Complete wartaal van de Jonge.

  0 likes
 • Nico schreef:

  Voor het gedrag van De Jonge daar is een naam voor “Cognitive Dissonantie”.

  0 likes
 • P. Puk schreef:

  Wat een griezel is dat zeg! Wie denkt hij wel dat hij is?
  Hij kan beter schoenen gaan verkopen.

  0 likes
 • Fake Covid schreef:

  Zo’n meelopertje van een ongekozen wereldmacht zal gegarandeerd klant worden van een toekomstig volkstribunaal. Deze minister van volksgezondheid is schadelijker voor de volksgezondheid dan Saddam Hussein en Osama bin Laden. En vooral trots op zijn nationaalsocialistische streken tbv zijn eigenaren bij het immer schadelijke en corrupte WHO.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  >