Paranormaal

Duitse man ‘beschikt over magnetische krachten’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miroslaw Magola kan naar eigen zeggen objecten magnetiseren zodat ze aan zijn lichaam blijven kleven.

Hij wil zijn krachten – die hij opwekt met zijn bewustzijn – laten zien tijdens de One Million Dollar Paranormal Challenge, waarin een prijs wordt uitgeloofd aan degene die bewijs kan geven van enig paranormaal verschijnsel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Magola claimt met zijn brein objecten om zich heen te kunnen manipuleren. Zijn mentale krachten zijn zo sterk dat hij zelfs in het rond kan springen met blikjes, bestek of pannen aan zijn voorhoofd, handen of borst gekleefd.

Telepathie

De Duitser deed onderzoek naar het fenomeen psychische energie en kan zich sindsdien ‘verbinden’ met objecten. “Ik kwam er tijdens mijn studie in de jaren negentig achter dat ik mezelf kan trainen om levenloze objecten te manipuleren,” aldus de 55-jarige Magola. “Ik heb de techniek jarenlang geperfectioneerd en heb onderzoek gedaan naar menselijk magnetisme. Ik laad mezelf op met energie en kan objecten laten doen wat ik maar wil, net als een echte magneet.”

“Ik ben vastbesloten om mijn unieke krachten in de toekomst verder te ontwikkelen,” ging hij verder. “Ik houd me momenteel bezig met telepathie en genezing om te kijken hoe telekinetische energie op een dusdanige manier kan worden gebruikt dat mensen er baat bij kunnen hebben.”

Telekinese

Magola is van plan de prijs van één miljoen dollar in de wacht te slepen. De prijs werd in 1964 in het leven geroepen door de Amerikaanse goochelaar en scepticus James Randi en wordt uitgeloofd aan iemand die bewijs kan geven van enige paranormaal of bovennatuurlijk verschijnsel onder testomstandigheden waar beide partijen mee akkoord gaan.

Er is relatief weinig bekend over telekinese, maar vele parapsychologen geloven dat mensen zichzelf kunnen trainen om de fysieke wereld te beïnvloeden.

“Iedereen heeft de potentie om telekinetische krachten te ontwikkelen,” zei metafysicus dr. Ellie Crystal. “Telekinese wordt gecreëerd door de hogere niveaus van bewustzijn en kan niet voortkomen uit een ‘wens’ om het op fysiek niveau te laten gebeuren. De energie om een object te bewegen of te buigen wordt gecreëerd door iemands gedachten en die zijn weer terug te leiden tot het onderbewustzijn.”

Bron: Nydailynews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dr. Why
Dr. Why
10 jaren geleden

vettig velleke, ja 🙂

Iemand
Iemand
10 jaren geleden

Hetgeen hij op video laat zien ziet er belachelijk uit en is zeer makkelijk te manipuleren. Ik wil ‘em graag bij Randi zien.

Maarten
Maarten
10 jaren geleden

Je zou het bijna geloven. Als hij de volgende keer weer zo’n film maakt moet hij eerst het potje crème/vaseline (Altrix) even uit het beeld halen. Hiermee plakt het zo gemakkelijk aan zijn voorhoofd!!

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Een imploderend universum is dit fenomeen.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x