UFO

VS deed jarenlang in het geheim onderzoek naar UFO’s. Dit bewijsmateriaal wilde men openbaar maken

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse ministerie van Defensie bevestigt dat het in stilte onderzoek deed naar onbekende vliegende objecten.

Het programma liep van 2007 tot 2012 in het Pentagon, zo schrijft de New York Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het zogenoemde Advanced Aerospace Threat Identification Program kostte jaarlijks 22 miljoen dollar. Slechts enkelen waren op de hoogte van het programma.

NASA

Volgens de krant kwam het programma tot stand dankzij Harry Reid, de senator uit Nevada die de Democratische fractie in het hogerhuis leidde van 2005 tot januari dit jaar, toen hij het Congres verliet.

Het grootste deel van de 22 miljoen dollar die het programma kostte, ging naar Bigelow Aerospace, dat gevestigd is in Reids thuisstaat.

Het bedrijf, dat nog steeds federale contacten heeft – ook met de NASA – is eigendom van multimiljardair Robert Bigelow, die de krant omschrijft als vriend van Reid.

Doorliep

“Ik schaam me er niet voor dat ik dit in gang heb gezet,” zei de senator tegen de New York Times. En op Twitter schreef hij: “The truth is out there.”

De officier die het programma sinds 2007 leidde, Luis Elizondo, zegt dat het doorliep nadat de financiering was stopgezet in 2012.

Drie ongewone video’s

Elizondo, die het Pentagon in oktober verliet, probeerde drie ongewone video’s vrij te krijgen voor het grote publiek.

In de video’s is te zien hoe piloten proberen hun radars te locken op ovaalvormige schepen. De vreemde objecten lijken even te zweven om vervolgens weg te schieten.

[VTM]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Predator
Predator
6 jaren geleden

Schitterde beelden weer????

Mike
Mike
6 jaren geleden

Waar we met dit soort officiële verhalen voor moeten oppassen is dat buitenaardsen per definitie een bedreiging zijn voor ons, zodat wij ons ertoe laten verleiden om op termijn mee te gaan doen aan oorlogen in de ruimte.

Wat men er niet bij verteld is dat er al vele, vele jaren gigantische bedragen aan de Amerikaanse staatskas worden onttrokken. Bedragen zoals 2,3 Biljoen Dollar in 2001, waarvan Donald Rumsfeld op 10 september van dat jaar niet kon aangeven waar het aan was besteed (anders dan “black projects”). Wat er de dag erna gebeurde kwam goed uit om dit bericht volledig naar de achtergrond te laten verdwijnen.

De Illuminati weet ons al vele eeuwen te verleiden om te strijden tegen andere partijen, die ons helemaal geen kwaad hebben gedaan. Zou fijn zijn als we ons ook gaan afvragen waar we nu eigenlijk naar zitten te kijken. Eigen geheime projecten of van “elders”.

Vergeet niet: als alle buitenaardsen ons echt naar het leven stonden, dan hadden ze al héél lang die mogelijkheid gehad. Het zou voor hen een stuk makkelijker zijn geweest in de tijd dat wij nog met knuppels en stenen achter onze maaltijd aan renden… Waarom hebben ze dat toen niet gedaan…?

Faya
Faya
6 jaren geleden

Omdat het de bedoeling is dat we ons spiritueel ontwikkelen richting hogere beschaving.
Dat wij ook gaan leren hoe je al die wonderlijke dingen kan bewerkstelligen, net zoals die hoog ontwikkelde ET’s dat kunnen, dat is de reden van je bestaan.
Ikzelf vind het reuze spannend, hier gaat toch geen theater, geen film, geen netflix serie of boek tegenop.
Allemaal low life, low energy, dingen die je permanent in een lage frequentie houden, en dat is nu net precies waar je NIET in moet gaan hangen als je verder wilt komen.
Iedereen die nog de behoefte heeft met knuppels te zwaaien, ofwel mensenlevens wil verwoesten puur om te domineren, omdat ze nu eenmaal de baas willen spelen, krijgt het steeds zwaarder.
Die liggen spiritueel gezien nog in de luiers en hebben in dit belangrijke tijdsbestek waar we nu in leven, nog steeds niets van de boodschap begrepen.
Ook niet erg, ze gaan hun lesjes wel leren.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Waarom weten we dan niets van hun resultaten af?

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x