Binnenland

Brisant: Check Martin Bosma over de ‘duistere verwevenheid’ van D66 met dit lobbykantoor

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

De seksschandalen bij D66 wierpen een licht op de omgangsvormen binnen die partij, maar gaven ook een inkijkje in de duistere verwevenheid met het lobbykantoor Dröge en Van Drimmelen. Dat zei Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) in de Kamer.

Overal zijn paladijnen van Dröge en Van Drimmelen geparachuteerd onder de vlag van D66, aldus Bosma.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij noemde een paar klanten van Dröge en Van Drimmelen. Sustainable Development Goals Nederland van de Verenigde Naties. Wie is de voorzitter? Alexander Rinnooy Kan (D66). De Consumentenbond, geleid door Lousewies van der Laan (D66). Wie leidt VNO-NCW? Ingrid Thijssen (D66).

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overal worden instanties volgeplempt met D66’ers

En wat te denken van jonkvrouw Ollongren? Ze was eerst ambtenaar, maar dankzij Frans van Drimmelen kwam ze heel hoog op de D66-lijst. Als minister van Defensie koopt ze nu extra JSF’s. Wat is het lobbykantoor van de JSF? Dröge en Van Drimmelen.

Er was iemand clustercoördinator op de fractie van D66 in de Tweede Kamer. Die gaat eerst werken voor Dröge en Van Drimmelen, nu is hij lobbyist voor Facebook. Als Ollongren met haar desinformatieverhaal komt, heeft deze man namens Facebook een gesprek met Ollongren. Hij heeft toegang tot deze D66-minister.

“Overal in Nederland worden de instanties volgeplempt met D66’ers: spoorwegen, Raad van State, tot voor kort NPO, de Tweede Kamer, tot voor kort de Rabobank, KLM, ANWB, de Consumentenbond,” somde Bosma op.

Groene maffia

Hij wees erop dat Dröge en Van Drimmelen vooral sterk is in de sector van de groene maffia. “Dus de branche die zich schathemeltje kan verrijken met windturbines, zonnepanelen, et cetera.”

“Het huidige kabinet geeft 108 miljard uit aan stikstof- en klimaatwaanzin. Wat is dit anders dan het creëren van één grote voedseltrog voor de klanten van Dröge en Van Drimmelen?” vroeg Bosma.

4.9 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
9 maanden geleden

D66 is net een dodelijke slopende ziekte die niet te stoppen is. Gaat net zolang door totdat alles dood en verrot is. Gevaarlijke dodelijke ziekte. Dat is d66. O ja. Er is een nieuwe hoofdredacteur van de Tubantia in het oosten van Nederland. Ook een d66 figuur. D66 een kankergezwel met uitzaaiingen overal.

Sylvie
Sylvie
9 maanden geleden

Ja, stopt deze waanzin! Ik heb er zowat van genoeg!!!
Die Partei des Teufels…

Piet
Piet
9 maanden geleden

En dat is ver afgedaald tot Gemeentelijk Niveau. Rabobank wie is daar adviseur Larry Fink van BlackRock , het boerenleven is er bij de Rabobank niet meer bij.

Greet Resist
Greet Resist
9 maanden geleden

castingbureau voor B(BB)-acteurs

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x