Mens en Dier

Rutte waarschuwt alvast dat het nog jaren kan duren voordat hij weg is: ‘Ik heb er grote lol in’

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

De Tweede Kamerverkiezingen worden op woensdag 22 november gehouden, zo heeft het kabinet besloten. Merel Ek zei tijdens de wekelijkse persconferentie na de ministerraad dat 22 november ‘wel extreem traag’ is.

“Waarom zo lang, want het is ook niet in het vooruitzicht dat de formatie kort zal duren?” vroeg ze. “Er zijn hele grote dossiers, waarom niet in oktober bijvoorbeeld al?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat mag niet van de Kiesraad, antwoordde demissionair premier Rutte. “Normaal gesproken nemen ze negen maanden voor het voorbereiden van verkiezingen en nu schijnt vier maanden snel te zijn.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat wordt nog leuk dan

“In Engeland kwam ik Sunak tegen bij de NAVO-top en die kwam echt niet meer bij. Die heeft op de grond gelegen van het lachen toen ik zei dat ze pas in november waren,” vervolgde Rutte.

“Hij zegt: ‘als ik het parlement ontbind, moeten ze binnen 28 dagen zijn’.”

Ek merkte op: “Dat wordt nog leuk dan. Dan blijft u dus nog heel lang demissionair premier.”

The cat is out of the bag

“Nou, ik heb er grote lol in, dus ik blijf dit doen zolang ik daartoe als demissionair premier gehouden ben. Dat kan in principe overigens jaren duren. Ik waarschuw alvast,” reageerde Rutte.

“Oh wat heeft hij gelachen met Rishi Sunak, de premier van Engeland. Wedstrijdje ver plassen over de rug van democratie en volkeren. The cat is out of the bag,” schrijft jurist Sietske Bergsma.

4.8 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carien
Carien
9 maanden geleden

De psychopaat heeft er grote lol in.

De psychopaat moet gedwongen opgenomen worden.

Deze vormt namelijk het grootste gebaar voor volk & vaderland. Voor onze kinderen en kleinkinderen, onze welvaart en onze vrijheid.

Laat hem niet meer toe!

Snotje
Snotje
9 maanden geleden

Tis één groot theater daarzo waarom nog langer naar kijken , en volgen , laat staan naar luisteren , een grote poging tot hersen spoeling en angstzaaierij , speel ze verder kleuterklasje ! 🤪👎

Annette
Annette
9 maanden geleden

WIE is hier nu nog verbaasd over? IK in ieder geval niet.

Alles, dus ook deze val van het kabinet Rutte IV, is één grote volksverlakkerij. Alles verloopt volgens plan. Dus OOK dit.

Dus Rishi Sunak (een “pure” Engelsman, zoals de naam al zegt) en Mark Rutte hebben daar bij de NAVO-top heel hard gelachen. Ja…. dat zal gerust wel.

Rishi Sunak is ook als young global leader DAAR op deze speciale plek gezet, net zoals “ze” straks gaan proberen om Dilan (een “pure” Nederlandse uiteraard) hier op de plek van minister-president te zetten.

This is ALL part of the game.

Niet alleen wordt Europa compleet overstroomd met volkeren met andere normen, waarden en ideologieën dan de Europese, maar bovendien wordt een aantal OOK nog eens op cruciale plekken neergezet om macht uit te oefenen.

Het is zó doorzichtig allemaal. “Ze” gaan net zolang door, totdat de complete bevolking van heel Europa is weggevaagd.

Even terug naar Mark Rutte: hij heeft dus eerst tot 22 november de tijd om met zijn mede “partners in crime” de nodige controversiële zaken af te handelen. Maar dan zijn wij er nog niet:

Ten eerste is het nog maar de grote vraag OF die verkiezingen wel doorgaan. Er kunnen genoeg redenen zijn om die uit te stellen: escalatie van de oorlog in Oekraïne, een noodsituatie wat betreft die hoax over het klimaat. En dan, last but not least, een nieuwe pandemie over een nieuw verzonnen “virus”.

En ALS die verkiezingen WEL doorgaan, dan is er nog niet een, twee, drie een nieuw kabinet.

DAAR zullen ze wel een verrekt lange tijd over doen. Omdat het kan!

Dus….. conclusie: Wij zijn inderdaad nog lang niet van Mark Rutte af.

Roger Roger
Roger Roger
9 maanden geleden

Waarom was dit zo voorspelbaar.. ook die kop van hem, hij heeft duistere plannetjes en geniet er gewoon van, je ziet het gewoon en het maakt hem geen flikker uit wat mensen ervan denken!

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x