Binnenland

Waarom de massamedia nu worden ingezet om het idee van verplichte vaccinatie te verspreiden

Help door dit met anderen op je social media te delen!

Vaccinatieplicht moet als optie op tafel komen indien de volksgezondheid verder in gevaar komt, schrijft de hoofdredactie van De Telegraaf.

Data-analist Daniël van der Tuin merkt op: “Steunpilaar Telegraaf wil een vaccinatieplicht voor moeder en kind, naar aanleiding van de door de massamedia gehypete uitbraken van kinkhoest en mazelen. Het onder dwang willen injecteren van mensen heeft een averechts effect en is de medeoorzaak van de lagere vaccinatiegraad.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van der Tuin laat correspondentie van de overheid zien waaruit blijkt dat drang- en dwangmaatregelen rond het Rijksvaccinatieprogramma in 2018 al een denkrichting waren bij het ministerie van Volksgezondheid.

Onbegrijpelijk

Nu de vaccinatiebereidheid door het coronabeleid is gedaald, worden de massamedia ingezet om het idee van verplichte vaccinatie te verspreiden, aldus Van der Tuin.

In één van de documenten staat: “Mocht de daling van de vaccinatiegraad […] aanhouden, en daarmee de volksgezondheid in gevaar brengen, dan zal ik meer verplichtende maatregelen in overweging moeten nemen.” Bijna letterlijk wat De Telegraaf nu schrijft.

Arts Jona Walk vindt het onbegrijpelijk hoe de media volkomen blind blijven voor de echte oorzaak van de dalende vaccinatiegraad, en hun eigen rol hierin. “En even onbegrijpelijk dat er nog altijd geen enkele zelfreflectie is onder de ‘experts’.”

Vind je dat nu echt handig?

Daarover gesproken: viroloog Marion Koopmans neemt aanstoot aan de uitspraken van Van der Tuin. “Vind je dat nu echt handig, in een week dat berichten naar buiten komen dat zowel mazelen als kinkhoest weer in opkomst zijn? Heb je eigenlijk kinderen? Ooit een ziekenhuisopname meegemaakt van een baby?” vraagt ze.

Marion doet net of ze wil weten of Daniël kinderen heeft omdat ze het vervelend vindt dat hij uitlegt hoe VWS en de Denktank [Desinformatie] samenwerken met de media om verplichte vaccinatie naar voren te schuiven, reageert medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Eerder bleek dat in de lockdownmaanden meer jongeren suïcide pleegden. Mittemeijer: “Ooit de suïcide van een kind meegemaakt, Marion?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koekoek
Koekoek
2 maanden geleden

Heeft van der tuin dan echt niemand in zijn omgeving die plots ziek is……en wie is die man wel niet, zijn ook mensen die kunnen echt niet worden lek geprikt met rommel, waar is de keuze vrijheid van de mens nog met alle woke

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

VERPLICHT is GEEN WET…DONDEROP MET DE Verplichte-Vaccine IDIOTEN !!

Geeske
Geeske
2 maanden geleden

‘A kindhearted woman gains honor
but
ruthless men gains only WEALTH’

King Salomon

Ron
Ron
2 maanden geleden

Geen sprake van dat ze dat bij 20 procent van de bevolking kunnen verplichten. Die zullen zich tot het uiterste verzetten.

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x