CoronaBuitenland

Geluidsopname bewijst dat corona jaren van tevoren werd gepland: ‘Dit zou iedereen WOEST moeten maken’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Oud-farmabestuurder Sasha Latypova heeft nieuw bewijs waaruit blijkt dat er jaren voor de pandemie al werd gewerkt aan vaccins en andere behandelingen. Het gaat in dit geval om een geluidsopname van een vergadering waar directeur van AstraZeneca Pascal Soriot en vicepresident van AstraZeneca Mark Esser op te horen zijn.

Tijdens de vergadering, die eind 2020 plaatsvond, bespraken ze onder meer de goedkeuring van de behandeling met monoklonale antilichamen in de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Esser deed tijdens de vergadering een opmerkelijke uitspraak. Hij zei dat AstraZeneca in 2017 begon samen te werken met het Amerikaanse ministerie van Defensie bij de voorbereiding op pandemieën.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit speelde al jaren

Hij doet uit de doeken hoe AstraZeneca werd benaderd door het ministerie met het verzoek om vaccins en behandelingen te ontwikkelen binnen 60 dagen na identificatie van een ziekteverwekker die een pandemie zou kunnen veroorzaken.

AstraZeneca en andere farmaceutische bedrijven vormden samen een consortium genaamd MCDC. Al deze bedrijven zijn hierbij betrokken en dit speelde al jaren, benadrukte Latypova in een interview met Clayton Morris van Redacted.

Op 4 februari 2020 kregen de farmaceuten een belletje van het ministerie: schakel over op covid en begin met het maken van covidvaccins.

Dit is ongelofelijk en schokkend

Latypova wees erop dat er op 4 februari 2020 welgeteld 11 coronagevallen en nul sterfgevallen waren geregistreerd in de VS. Merk op: dit waren positieve tests. Er was geenszins sprake van een pandemie.

“Dit is ongelofelijk en schokkend,” reageerde Morris. “Dit zou iedereen woest moeten maken.”

En het lijkt erop dat de president, in dit geval Trump, niet werd geïnformeerd, voegde Latypova toe.

Rendement op investeringen

Morris verwees naar het interview dat Tucker Carlson afnam met Mike Benz, waarin duidelijk wordt gemaakt dat het Pentagon de VS runt.

Latypova lichtte toe dat het Pentagon de farmareuzen nodig heeft om financiering te ontvangen. “Dat is waar het geld naartoe gaat.”

Tegen 2017 werd in de farmaceutische industrie nauwelijks nog rendement behaald op investeringen, zei ze. En dus moest er omgeschakeld worden.

Luister de opname hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jesaja
Jesaja
2 maanden geleden

In Trumps USA lregen ze idd geen belastinggeld.
Dus dan maar zo, om hun eugenetische psychopathische doelen te bereiken en zich tegelijk te verrijken.

Kun je nagaan hoe crimineel devrutte-bende is. Immers in nederland, betalen we ons scheel aan belastingen; daar bovenop veraadden de politici, ambtenaren en koningshuis het volk om het uit te zuigen en om zeep te helpen.
Nl is the door to hell!

Annette
Annette
2 maanden geleden

WIE van jullie is er ECHT verbaasd over de volgende onthulling over de allergrootste hoax ALLER TIJDEN?

Ik in ieder geval niet.

NATUURLIJK is dit allemaal verlopen volgens een scenario, waar het grootste tuig van de wereld, personen die de naam “mens” al lang niet meer waardig zijn, naar toe gewerkt hebben.

Ik kan het niet laten om dan onmiddellijk te denken aan de Georgia Guidestones. Die mogen nu dan wel geheel of gedeeltelijk zijn vernietigd, maar ik vermoed zomaar, dat er heel wat mensen op de wereld zijn, bij wie de tekst nog in het geheugen gegrift is.

OOK de relatie tussen het ministerie van defensie van de Verenigde Staten MET de farmaceutische industrie verdient speciale aandacht.

Het is, althans in mijn ogen, volslagen belachelijk, dat er überhaupt sprake is van een relatie. Dan denk je onmiddellijk aan middelen, gefabriceerd door de farmaceutische industrie, die ingezet kunnen worden door het ministerie van defensie.

Natuurlijk is dat al jaren en jaren aan de gang. Je praat dan over biowapens.

WAT zou de feitelijke taak moeten zijn van de farmaceutische industrie? JUIST, het ontwikkelen van medicijnen om zieke mensen te genezen.

En DAT is dus absoluut niet meer de hoofdtaak van de farmareuzen. En WAAROM? Simpel. Omdat er op die manier veel te weinig geld wordt verdiend.

Het gaat namelijk nog steeds om maar één ding: geld verdienen.
Artsen leren op de universiteit niet meer HOE hij of zij een mens kan genezen, maar welke pil of poeder bij welke klacht hoort.

En wat Sasha Latypova zegt, dat iedereen WOEST zou moeten worden over deze onthullingen…. Dat zal niet gebeuren, want anno 2024 is het grootste deel van de wereldbevolking al lang in een soort permanente coma beland, waarbij ze totaal niet meer weten, WELKE gevaren er op hun af komen.

Dat vind ik dan ..... ....
Dat vind ik dan ..... ....
2 maanden geleden

Amerika is de bron van al het kwaad op deze aarde . (Behalve in de tijd dat Trump aan het roer staat)

Helga
Helga
2 maanden geleden

Er zijn tegenwoordig niet veel mensen die ergens woest van worden. -We zijn murv gemaakt door al het nieuws over liegende en bedriegende, draaiende en graaiende, politici, die vinden dat ze het recht hebben om voor God te spelen. Die hebben een grens overschreden, want nu gaat het over slachtoffers, dus nu zijn diezelfde polititci op zn slechtst ,moordenaars, op zn best criminelen. Maar ja…………….ze zitten er nog steeds…. En hun meesters………die blijven uit ons gezichtsveld, en zullen hun macht onverminderd uit blijven oefenen… En wij….. we lezen het en gaan verder met ons leven, voor zover we dat nog kunnen. Tot het uur gekomen is dat ook wij het loodje gaan leggen.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x